Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sende sağol canım. eşime kırılmadım. yapacak pek birşeyi yoktu zaten. kötü bir emri vakiyle karşı karşıya kalmış. ben kızıp biraz söylenince sussun diye sesini yükseltti . her zamanki yöntemi

iyi akşamlar asucum ben geldim sen gitmişsin
İyi akşamlar daficim yolculuk netleşmiş güle güle gidip gelin inşallah
Takma kafana canım haklı olsan da bazen elden bişey gelmiyor işte

İyi akşamlar daficim yolculuk netleşmiş güle güle gidip gelin inşallah

Takma kafana canım haklı olsan da bazen elden bişey gelmiyor işte
teşekkürler asucum.
takmıyorum zaten. bir an sinirlendim geçti gitti. akılsız insanlar güzellikle isteseler o an alacak gücüm olmasa bile gerçekten ihtiyacı varsa evimde olanı veririm. bunu biliyorlar. ama dale vere yapmak daha iyi geliyor olmalı dalavereye baş vuruyorlar. benimde en sinir olduğum şey. güzellik varken neden dolambaçlı yollara baş vururlar anlamıyorum.

Var işte öyle insanlar daficim menfaatçi ve dalavereci
sorma canım yaa
birde kp. yi kullanıyorlar ona canım sıkılıyor. kendilerine aldırmak istediklerini kp. ye söyleyip onu düşünüyormuş gibi adamı dolduruyorlar oda inanıyor. onlara minnet duyuyor, seviniyor beni düşünüyorlar diye. gelip eşime sitem ediyor. cebinden üç beş kuruş para çıkartıp bunu al deyip aldırmak istediğini söylüyor. eşimde koy paranı cebine ben alırım diyor. alıyor. bir ay geçmeden bir acıtasyon yapıyorlar adamın elinden alıp kendileri kullanıyorlar. tam yola çıkıcam ben kendime birşey almadım paraya ihtiyaç olur diye adama bir sürü masraf ettirmişler bugün. hemde kp. nin hiç ihtiyacı olmayan şeyler. birde baza sıkıştırmışlar araya. yepisyeni kanepe garajda çürüyor eşim bugün baza almış. yatak almış. ben almanyadan dönmeden eltim indirir evine

Aman gıcıklarmış tam valla
Dediğin gibi varsa ihtiyaçları direk söyleseler daha doğru olur halbuki
yaşlılarında aklımı ermiyor. işlerinemi öyle geliyor bilmiyorum. adam hiç düşünmüyor bunlar beni gerçekten düşünse bir kere olsun elleri ceplerine gider benim için beş kuruş olsun harcarlar diye.
hem her ihtiyacını biz karşılıyoruz hem bize sitem ediyor.
daha yeni bayramda her ihtiyacını aldım. beni düşünmüyorsunuz onlar düşündü diyor. olar düşünüyorsa neden kendileri almıyorlar ? 1 kutu aspirin alınacak olsa bana çağrı atıyor eltim. arıyorum ne oldu diye kp nin aspirini bitmiş diyor. ama beni aradığı için onlar düşünmüş oluyor. benim yaptığım solda sıfır.

amaan bende iyilik yap at denize diyorum ama bazen şeytan dürtüyor işte illa beni söyletip, sevabını azaltacak yaa bende şeytana ve nefsime uyyorum işte.
Allah beni affetsin

Ahhh daficim insanlar nankor dun benimde canim sikildi eltime
Seni bile sinirlendirdilerse ne diyeyim bilemedim valla en guzeli Allah`a havele etmek
Fridacim sporu sormussun bantta yuruyus ve leslie yapiyorum daha dogrusu yapmaya calisiyorum:)2 gundur aksattim yine dun pazara gittim aksamda esimle balkon da oturduk ,onceki gun de misafirim vardi gunduz baska gece baska o da oyle kaldi bugun de ya kismet artik
Meyra kus nerelerdesin arkadasin geldi sen yoksun ortalarda

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlarla dolsun
sorma canım yaa
az günaha sokmadılar beni
adamın evinde oturuyorlar. bakmıyorlar bakmış gibi görünüyorlar. geçen gün geldi ağladı ''eski kirli tabakla çorba verdi bana .ben köpekmiyim o kaptan yemek yiycem. yemedim '' dedi. çok üzüldüm. gitme ben sana bebek gibi bakarım dedim. ben biliyorum bakacağını ama evimde rahat ediyorum dedi gitti.( birazda bizde kalmak ağırına gidiyor. o evleri bizim gayretimizle yaptı. bir katı senin dedi. amele gibi harç taşıdım. zımparayla çerçevelerin harcını temizledim. senin çocuğun yok ! onlar çocuklarıyla kirada gezemezler dedi. o benim temizlediğim eve onları oturttu. ben kirada kaldım. rabbim bana çoookk daha güzellerini verdi onun kat sayısı kadar benim evim var şimdi.) zaten her sabah bizim dükkana iniyor . (dükkanın bitişiği cay ocağı) orda oturuyor. yemeklerini dükkanda yiyor. eşim yukarıya yazıhane yaptı minder falan döşetmiş babası çıkıp istirahat etsin diye. sık sık tuvalet ihtiyacı oluyor yukarıya çıkamıyor diye girişe merdiven altına klozet koydurdu. adam bütün gün iş yerinde oturuyor. geceden geceye evine gidiyor. arada gidip evini temizleyip geliyorum. alt kattan çıkıp temizlemiyorlar. ama birşey lazım oldumu çıkıp doldurup gönderiyorlar. üç gün sonrada elinden alıyorlar.
kp. nin gerçekten ihtiyacı olsa 500 değil 5000 harcasa ağzımı açmam. tam tersi almamışsın deyip kızarım. sonuçta o yaşlı insan bizden çok ilgiye ihtiyacı var. beni sinirlendiren oynanan tiyatrolar.

ay efkarlandım yine gidip bir kahve yapayım kendime

Canim haklisin ,Allah razi olsun guzel yurekli arkadasim
Aksam biz de esimle dertlestik o da ayni seyi dedi insanlar nankor bosver herkes ettigini gorur sabir sabir ya sabir ....

Dinlendim daficim
Bugün de evden çıkmam yemek dışında da işim yok
bugün bende evdeyim valizleri hazırlamaya başlasam iyi olucak. çamaşır yıkadım ütülenecekler var. yarın arkadaşımın duası varmış kumlaya gidicem kısmetse. cumarteside yeğenimi yemeğe alayım istiyorum. ben yokken o askere gidecek. giderken görmiycem bari yemeğe çağırayım.

Canim haklisin ,Allah razi olsun guzel yurekli arkadasim
Aksam biz de esimle dertlestik o da ayni seyi dedi insanlar nankor bosver herkes ettigini gorur sabir sabir ya sabir ....
sağol canım o senin yüreğinin güzelliği. güzel bakan güzel görürmüş. aslında benimde kızdığımda dilimin fermuarı yok. hemen abdest alıp olaylara sakince baktığımda kendi hatalarımı görüyorum ama o arada ağzımdan çıkanda çıkıyor işte. rabbim iyilerden etsin inşallah

Asumancim sen nasilsin biz pek bi dertlendik daficigimle
İyiyim diyelim iyi olalım daykocum dertsiz insan yok işte
Allah sağlık afiyet versin en mühimi o
Kolay gelsin sen yine yoğunsun döndükten sonra rahatlasan bari

selamün aleyküm...
naber bebikler napıyonuz bakıyım: )
ben kahvemi yudumluyorum: )
dün çok yoğundum gelemedim hiç, gerçi bugünde yapacak işim yığınla: )
dün komşum kahvaltıya çağırdı oraya gittim öğlenin ortasına kadar, sonra başka komşum sıkılmış bir kahveye dolaştı bana onla oturduk birazda, sonrada iş güç derken akşam oldu eşim geldi.
bir baktımki balık almış kızart yiyelim diye, yarın yapıyım dedim olmaz canım çekti dedi, hadiii ona giriştim sonrada.
hamsi olunca temizlesi uzun sürüyor ya.
neyse 2saatte onla uğraştım.
ev de balık koktu..... halada kokuyo: )
dafi ablaaaa sana bişey sorcam, sen iyi bilirsindir: )
ya dün hamsiyi kızartırken çok sıçradı yağ, yüzüme falan sıçradı, hatta balığın birini dışarı atmış sıçratmaktan, heryerde feci battı: (
kapak kapatmadım birde hiç kızartırken, eşim bazen işime çok karışır "hayır hayır kapak örtme sakın" dedi, aşırı anlar ya beyefendileri, bende belki kızarmaz falan diye örtmedim, pek balık yemediğim için balık menüleriyle aram yoktur, bilmiyorum ondan pek yol yordam bu konuda.
vesselam hamsiyi kızartırken kızartma yağını bol koymakmı gerekli acaba sıçramaması için, ben az koymuştum yağı, sanki yağ azaldıkça daha çok sıçradı gibime geldi.
bir diğer sorumda hamsiyi kızartırken kapağını örtsek bi sorun olmaz değilmi?
bunları engin tecrübene bir danışıyım dedim: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…