Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

az önce komşunun kedisi girdi içeriye balkondan: )
çok tatlı, akıllı bişey yaaa....
ilk defa geldi girdi eve...
genç kedi artık, yavruyken almıştı komşum, benide biliyor arada gidip seviyorum çünkü hırtoyu: )
çok hareketli epey evin içinde koştu: )
sonra çıkarıp balkonu örttüm, kızdı buna bağırdı epey balkonda: )
ağaca falan tırmanıp şebeklik yaptı bana.
şimdide gitti galiba, eşim kızmasa dışarı çıkartmazdım ev kedisi zaten ama eşim kızar şimdi "orası tüy olmuş burası tüy olmuş" diye: )
yoksa biraz dursa hayvancık ne olacakki sanki....
bir eve 2kedi çok ama: ))))

nasılsınız kızlar dün çanağın lnb si yandı sanırım kızın odadaki tv 3'lu prizde takılıydı bilgisayarın fişini de takayım demiş sigorta attı, lnb gitti kısa devremi yaptı acaba daha önce de olmuştu değiştirdik lnb'yi bu ikinci oluyor iş çıkışı elektronikçi arkadaşını getircekti eşim kanallar yok
ben de mutfağa girecem yemek yapim öğleden sonra komşuya inerim biraz

geçmiş olsun canım.
dünde annemgilin atmayan sigortası atmış çamaşır makinesini çalıştırınca.

iyiyim canım sağolasın, sen nasılsın datlum?
valla bilemiyomki hiç gökçe ne alemde.... inş iyidir, dersi yoğun olsada yinede uğrardı o kkya.....

ehh işte deyzem nolsun aynı tas aynı hamam. dün pc ye virüs girdi format atıldı listenin taslağıda silinmiş oldu. şimdi yeni taslak yapıcam öyle işte

Ben 90 kilonun altındayım katılamam mı?

hoşgeldin balım: )
geçmiş yapamamıştım yeni yapabildim: )

Hoşbulduk :) Valla inşallah bakcaz artık, bana baskı yapan çok kilo konusunda ben salsam onlar izin vermez heralde.

ne güzel bak dikenli gülsün maşaallah

Çok zorlaşıyor evet...kilo verimi yavaşladıkça hevesin de kaçıyor...Bizler sana bu bağlam da örnek olalım da..30 una gelmeden bitir bu işi ...

eski listeyi bulamıyorum bulan varsa bana sayfasını söyleyebilir mi? 19874 te olması lazım ama yok liste cuma gününde. yani eski kilolar yok ben de şuan nasıl yapçaz biri bulup buraya kopyalabilir mi lütfen

Selamün aleykümm...

nasılsınız...ben idare ediyorum...yirmilik dişimi çektirdim çok ağrım var..baya zorlu bi operasyon oldu yerini çok sevmiş ayrılmak istemedi bir türlü...yüzüm gözüm yanağım feci şisti...ilaçlara rağmen ağrım oluyo yatıyorum genelde...diyete başlıyamadım ama yemekte yiyemiyorum dünden berii...pc başında oturmaya dayanamıyorum bildirim yapıp kaçayım...

kilo:88.5 ( çok üzgünüm )

Annene de gecmis olsun canim

ehh işte deyzem nolsun aynı tas aynı hamam. dün pc ye virüs girdi format atıldı listenin taslağıda silinmiş oldu. şimdi yeni taslak yapıcam öyle işte
Kolay gelsin gulum bakim ben de bulursam kopyalarim

Gecmis olsun canim ben de cok cektim bilirim majezik kesti benim agriyi bi tek
Kilo da iyi en azindan 90 olmamissin

öncelikle geçmiş olsun.

kilon için üzgün olma lütfen bugün tekrar yeniden başladın unutma her hafta gram gram da olsa kurtulucaksın hepimiz kurtulucaz. Üzülmek yok bak vermeye tekrar başladığında çok daha iyi hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…