Günaydın herhese
Kilo bildirimi : 69.0
spor : 60dk yürüyüş
nasılsınız kızlar dün çanağın lnb si yandı sanırım kızın odadaki tv 3'lu prizde takılıydı bilgisayarın fişini de takayım demiş sigorta attı, lnb gitti kısa devremi yaptı acaba daha önce de olmuştu değiştirdik lnb'yi bu ikinci oluyor iş çıkışı elektronikçi arkadaşını getircekti eşim kanallar yok
ben de mutfağa girecem yemek yapim öğleden sonra komşuya inerim biraz
meyroşş nasılsın
gökçeiremim kendi açtığı foruma da uğramıyor ben bakıyorum arada oraya da derslerimi yoğun ki acaba
nurcum gülüm sen nasılsın bonus hanım nasıllar iyileşmedimi hala selam olsun onada
meyroşş nasılsın
gökçeiremim kendi açtığı foruma da uğramıyor ben bakıyorum arada oraya da derslerimi yoğun ki acaba
nurcum gülüm sen nasılsın bonus hanım nasıllar iyileşmedimi hala selam olsun onada
Ben 90 kilonun altındayım katılamam mı?
Hoşbulduk :) Valla inşallah bakcaz artık, bana baskı yapan çok kilo konusunda ben salsam onlar izin vermez heralde.
Çok zorlaşıyor evet...kilo verimi yavaşladıkça hevesin de kaçıyor...Bizler sana bu bağlam da örnek olalım da..30 una gelmeden bitir bu işi ...
eski listeyi bulamıyorum bulan varsa bana sayfasını söyleyebilir mi? 19874 te olması lazım ama yok liste cuma gününde. yani eski kilolar yok ben de şuan nasıl yapçaz biri bulup buraya kopyalabilir mi lütfen
canm sağol yaa benm pc de niye görünmüyo hiç anlamadım çok sağol. hedef kilosu eksik olanlarda söylesin lütfen
Annene de gecmis olsun canimgeçmiş olsun canım.
dünde annemgilin atmayan sigortası atmış çamaşır makinesini çalıştırınca.
iyiyim canım sağolasın, sen nasılsın datlum?
valla bilemiyomki hiç gökçe ne alemde.... inş iyidir, dersi yoğun olsada yinede uğrardı o kkya.....
Kolay gelsin gulum bakim ben de bulursam kopyalarimehh işte deyzem nolsun aynı tas aynı hamam. dün pc ye virüs girdi format atıldı listenin taslağıda silinmiş oldu. şimdi yeni taslak yapıcam öyle işte
Gecmis olsun canim ben de cok cektim bilirim majezik kesti benim agriyi bi tekSelamün aleykümm...
nasılsınız...ben idare ediyorum...yirmilik dişimi çektirdim çok ağrım var..baya zorlu bi operasyon oldu yerini çok sevmiş ayrılmak istemedi bir türlü...yüzüm gözüm yanağım feci şisti...ilaçlara rağmen ağrım oluyo yatıyorum genelde...diyete başlıyamadım ama yemekte yiyemiyorum dünden berii...pc başında oturmaya dayanamıyorum bildirim yapıp kaçayım...
kilo:88.5 ( çok üzgünüm )
Selamün aleykümm...
nasılsınız...ben idare ediyorum...yirmilik dişimi çektirdim çok ağrım var..baya zorlu bi operasyon oldu yerini çok sevmiş ayrılmak istemedi bir türlü...yüzüm gözüm yanağım feci şisti...ilaçlara rağmen ağrım oluyo yatıyorum genelde...diyete başlıyamadım ama yemekte yiyemiyorum dünden berii...pc başında oturmaya dayanamıyorum bildirim yapıp kaçayım...
kilo:88.5 ( çok üzgünüm )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?