- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ellerine sağlık nurcumEki Görüntüle 1272532
HAFTANIN BİRİNCİSİmeyra -3.5
HAFTANIN İKİNCİSİDayko -1.6
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜdafi
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Ellerine sağlık nurcum
Kilo verenleri tebrik ederim özellikle meyracığımı
Zeynepcim geçmiş olsun
Eki Görüntüle 1272532
HAFTANIN BİRİNCİSİmeyra -3.5
HAFTANIN İKİNCİSİDayko -1.6
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜdafi
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Selam hanımlar...
kilo verenleri,kilosunu koruyanları tebrik ediyorum...Özellikle meyra'yı
Kızlar gökçe iyi okulu başladı vakti pek olmuıyormuş.ama biraz gönül koymuş sanırım bizlere...
*Daficiğim senin eltiye zaten gıcıktım yazdıklarını okuyunca ultra gıcık kapmaya başladım...Kötü kalpli insan...
Sağlık durumumuzu sormuşsun Allah razı olsun...OĞlan iyi çok şükür. ben de halsizlik söz konusu onun dışın da ayağım hiç iyileşmiyor Daficim. biraz zorlasam,uzun süre ayakta dursam vb. hemen şişiyor ve ağrıyor normalde bile diğer bileğime göre daha şiş, bariz belli yani...
Kas yırtılmasının tedavisi yok sanırım prensesler gibi yaşamak dışında.
*Zeynepçim geçmiş olsun diş ağrısı zor gerçekten...benim yirmilik dişim de sorunlu çektirsem iyi olacak alt dişlerimi epey sıkıştırdı hem şekli bozuldu dişlerimin hem de sızım sızlıyorlar...
*asucum demek çamaşır makinanda bozuldu üzüldüm hep masraf işte...Daha yeni yaptırmıştın diye hatırlıyorum...
Bu arada senin tarifi yaptım şahane oldu..) ben daha önceleri denemiştim ama nar ekşisi de ekliyorudm o yüzden pek sevilmiyordu...tekrar çok mersii..))
Kızlar gökçe iyi okulu başladı vakti pek olmuıyormuş.ama biraz gönül koymuş sanırım bizlere...
*Daficiğim senin eltiye zaten gıcıktım yazdıklarını okuyunca ultra gıcık kapmaya başladım...Kötü kalpli insan...
Sağlık durumumuzu sormuşsun Allah razı olsun...OĞlan iyi çok şükür. ben de halsizlik söz konusu onun dışın da ayağım hiç iyileşmiyor Daficim. biraz zorlasam,uzun süre ayakta dursam vb. hemen şişiyor ve ağrıyor normalde bile diğer bileğime göre daha şiş, bariz belli yani...
*Zeynepçim geçmiş olsun diş ağrısı zor gerçekten...benim yirmilik dişim de sorunlu çektirsem iyi olacak alt dişlerimi epey sıkıştırdı hem şekli bozuldu dişlerimin hem de sızım sızlıyorlar...
*asucum demek çamaşır makinanda bozuldu üzüldüm hep masraf işte...Daha yeni yaptırmıştın diye hatırlıyorum...
Bu arada senin tarifi yaptım şahane oldu..) ben daha önceleri denemiştim ama nar ekşisi de ekliyorudm o yüzden pek sevilmiyordu...tekrar çok mersii..))
yenacım seni gördüğüme sevindim canım.Kızlar gökçe iyi okulu başladı vakti pek olmuıyormuş.ama biraz gönül koymuş sanırım bizlere...
sağol yenacım...çok zormuş gerçekten ikisini aldırdım diğer ikiside alıncak ve kanal tedavilik dişlerim var onlarda çok agrı yapıyo...ağrılarım az geçsin ağzımı açmayı başarabildiğim zaman onlarıda halledicem inş...hep çok korkmuşumdur dişçiden...ama başa gelen zorda olsa çekiliyo...
ayağının hala iyileşmemesine üzüldüm...kas yırtığı için kaz yağıyla masaj iyi geliyo demişlerdi babaannemde denedik işe yaradı gerçekten...bi denesenmi acaba...eklem ağrılarınada çok faydalıymışş...
zeynepcim çok geçmiş olsun.
diş ağrısı kabir azabının zerresi denir. Rabbim kabir azabı vermesin. kabirlerimizi cennet bahçesi eylesin inşallah.
canım kızın nasıl oldu. iyidir inşallah
Allah şifa versin, bende dişten yana dertliyim ama çok korkuyorum gidemiyorumUyutarak yapsalar keşke :)
Azıcık cesaret gelse hemen gitcem ama daha çok panik yapıyorum :) alıştırcam kendimi ya, bütün organları olumsuz etkiliyoraminn aminn...çok sağol ablacım...kızım daha iyi çok şükür...topallıyarakta olsa yürüyo ve ağrısı falan yok...ama bugünlerde okulda çok terleyip üstünde kurudugu için hasta oldu ateşi var oksürük ve boğaz ağrısıda eşlik ediyo ilaç kullanıyoruz inş pazartesiye kadar toparlar...
sağol canım...bende çok istedim uyutarak yapsınlar ama yapmıyolar...gerçi işlem esnasında pek bi sıkıntı çekmedim..4 tane iğne yaptı...hatta korktuğumu söylediğim için iğneyide hissetmiyeyim diye jel gibi uyuşturucu bişey sürdü...yaklaşık bir saat sürdü işlem..o esnada ağrı acı bişey yok ta ki anestezinin etkisi geçene kadar...ozamanda ağrı kesici iğne yaptırdım geceyi rahat geçirebilmek için...ay gene çenem düşmüş....ama dişten sıkıntısı olan arkadaşlar erteledikçe daha kötü oluyo oyüzden tez zamanda gidin doktara derim...
Afiyet olsun yenacım eminim çok guzel olmuştur
Bişey unuttum diye korkmuştum :)
Makineyi geçen sene yaptırmıştık belki 1 sene olmamış da olabilir buzdolabıyla üstüste gelmesi kötü oldu ama yapacak bişey yok sağlık olsun nediyim
Benim büyük kızımın yirmiliklerinin hepsi de Gömülü malesef o da aynen senin gibi çok sıkıştırdığını söylüyor
Nar ekşisi ben de koyuyorum sosuna aslında az da olsa ama unutmuşum bak onu söylemeyi
Gökçe neden kırgın acaba
Bileğin için üzüldüm sen yine de mümkün olduğunca prenseslik yap canım
zeynepcim çok geçmiş olsun.
diş ağrısı kabir azabının zerresi denir. Rabbim kabir azabı vermesin. kabirlerimizi cennet bahçesi eylesin inşallah.
canım kızın nasıl oldu. iyidir inşallah
Allah şifa versin, bende dişten yana dertliyim ama çok korkuyorum gidemiyorumUyutarak yapsalar keşke :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?