Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı akşamlar kızlar.
bu saatte ancak gelebildim. aman Allahım bir trafik vardıki sormayın.
biraz geç çıktım kumladan. ezandan önce gemlikteydim. yarım saatte bursaya ulaşırım dedim. yolda ezan okundu. milim milim yürüyor araba yatsı yaklaştı yolda bir cami önünde indim arabadan namazı zor yetiştirdim. sonrada kent meydanına geçtim. waikiki ye uğradım. şimdi geldim eve. ama iyi yoruldum. birazda yürüyüş yapmış oldum.

nur cum ellerine sağlık canım.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim

Kızlar gökçe iyi okulu başladı vakti pek olmuıyormuş.ama biraz gönül koymuş sanırım bizlere...
*Daficiğim senin eltiye zaten gıcıktım yazdıklarını okuyunca ultra gıcık kapmaya başladım...Kötü kalpli insan...
Sağlık durumumuzu sormuşsun Allah razı olsun...OĞlan iyi çok şükür. ben de halsizlik söz konusu onun dışın da ayağım hiç iyileşmiyor Daficim. biraz zorlasam,uzun süre ayakta dursam vb. hemen şişiyor ve ağrıyor normalde bile diğer bileğime göre daha şiş, bariz belli yani...
Kas yırtılmasının tedavisi yok sanırım prensesler gibi yaşamak dışında.

*Zeynepçim geçmiş olsun diş ağrısı zor gerçekten...benim yirmilik dişim de sorunlu çektirsem iyi olacak alt dişlerimi epey sıkıştırdı hem şekli bozuldu dişlerimin hem de sızım sızlıyorlar...

*asucum demek çamaşır makinanda bozuldu üzüldüm hep masraf işte...Daha yeni yaptırmıştın diye hatırlıyorum...
Bu arada senin tarifi yaptım şahane oldu..) ben daha önceleri denemiştim ama nar ekşisi de ekliyorudm o yüzden pek sevilmiyordu...tekrar çok mersii..))

Son düzenleme:
Selam hanımlar...

kilo verenleri,kilosunu koruyanları tebrik ediyorum...Özellikle meyra'yı

çok sağol ablacım...
barış nasıl oldu? iyi artık değilmi?

geçmiş olsun ablacım halsizliğine.
gökçenin nasıl olduğunu merak ediyordum bende, iyi olduğuna sevindim, sağolasın.

Afiyet olsun yenacım eminim çok guzel olmuştur
Bişey unuttum diye korkmuştum :)
Makineyi geçen sene yaptırmıştık belki 1 sene olmamış da olabilir buzdolabıyla üstüste gelmesi kötü oldu ama yapacak bişey yok sağlık olsun nediyim
Benim büyük kızımın yirmiliklerinin hepsi de Gömülü malesef o da aynen senin gibi çok sıkıştırdığını söylüyor
Nar ekşisi ben de koyuyorum sosuna aslında az da olsa ama unutmuşum bak onu söylemeyi
Gökçe neden kırgın acaba
Bileğin için üzüldüm sen yine de mümkün olduğunca prenseslik yap canım

yenacım seni gördüğüme sevindim canım.
ayağına çok dikkat et. birazda fırsat buldukca çıplak ayakla toprağa bas belki faydası olur.
eltiyide sallayalım gitsin. herkes yaptıklarının hesabını verecek günün birinde.
barışın iyi olmasına sevindim.
gökcenin sitesine üye oldum, girdim, yazdım sonrada nasıl oldu bilmiyorum üyeliğim silinmiş. giriş yapamıyorum.
asucum makinana üzüldüm. bir kere tamirlenmeye başladımı çok hayır gelmiyor eskiden yeni olmuyor yani

meyracım ellerine sağlık canım.

sağol yenacım...çok zormuş gerçekten ikisini aldırdım diğer ikiside alıncak ve kanal tedavilik dişlerim var onlarda çok agrı yapıyo...ağrılarım az geçsin ağzımı açmayı başarabildiğim zaman onlarıda halledicem inş...hep çok korkmuşumdur dişçiden...ama başa gelen zorda olsa çekiliyo...

ayağının hala iyileşmemesine üzüldüm...kas yırtığı için kaz yağıyla masaj iyi geliyo demişlerdi babaannemde denedik işe yaradı gerçekten...bi denesenmi acaba...eklem ağrılarınada çok faydalıymışş...

Allah şifa versin, bende dişten yana dertliyim ama çok korkuyorum gidemiyorum Uyutarak yapsalar keşke :)

zeynepcim çok geçmiş olsun.
diş ağrısı kabir azabının zerresi denir. Rabbim kabir azabı vermesin. kabirlerimizi cennet bahçesi eylesin inşallah.
canım kızın nasıl oldu. iyidir inşallah

aminn aminn...çok sağol ablacım...kızım daha iyi çok şükür...topallıyarakta olsa yürüyo ve ağrısı falan yok...ama bugünlerde okulda çok terleyip üstünde kurudugu için hasta oldu ateşi var oksürük ve boğaz ağrısıda eşlik ediyo ilaç kullanıyoruz inş pazartesiye kadar toparlar...

Allah şifa versin, bende dişten yana dertliyim ama çok korkuyorum gidemiyorum Uyutarak yapsalar keşke :)

sağol canım...bende çok istedim uyutarak yapsınlar ama yapmıyolar...gerçi işlem esnasında pek bi sıkıntı çekmedim..4 tane iğne yaptı...hatta korktuğumu söylediğim için iğneyide hissetmiyeyim diye jel gibi uyuşturucu bişey sürdü...yaklaşık bir saat sürdü işlem..o esnada ağrı acı bişey yok ta ki anestezinin etkisi geçene kadar...ozamanda ağrı kesici iğne yaptırdım geceyi rahat geçirebilmek için...ay gene çenem düşmüş....ama dişten sıkıntısı olan arkadaşlar erteledikçe daha kötü oluyo oyüzden tez zamanda gidin doktara derim...

Azıcık cesaret gelse hemen gitcem ama daha çok panik yapıyorum :) alıştırcam kendimi ya, bütün organları olumsuz etkiliyor

ablacım makine için çok geçmiş olsun, maddi açıdan iyi olmadı ama yeniside daha iyi olur manen senin için...
oh ne güzel daha güzel daha az sesle yıkar
aman almışken iyi bişey al ablacım, son teknolojiye yakın bişey ve de, baya farkediyor gerçekten bunlar...
mesela 7kg olanları falan var: )
iyi yıkamayan makinede bi işe yaramıyor, ancak seni sinir ediyor.

zeynepcim çok geçmiş olsun.
diş ağrısı kabir azabının zerresi denir. Rabbim kabir azabı vermesin. kabirlerimizi cennet bahçesi eylesin inşallah.
canım kızın nasıl oldu. iyidir inşallah

AMİN.

sanada geçmiş olsun balım.
benimde 20liklerin hep yarısı etin altında gömülü, bi ara çok iltihap yapıyordu, çok ağrıyordu, doktor yapacak bişey yok cerrahi müdahale ile alıcaz dedi, yoksa hep böyle iltihaplanır durur dedi, bende cerrahi müdahale diyince tırstım gitmedim.
ogün bugündür senede 2-3kere iltihaplanırlar, onada sabrediyorum.
birde bir dişi mümkün oldukça son hadde kadar çektirmemek gerekiyormuş diye duydum, çünkü çok değerliymiş diş, öyle olunca idare ediyorum şimdilik bende.
en son bayramda soğuktan iltihaplandı, karanfille geçiştirdim ağrısını, şuan iyi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…