Gecmis olsun canim ben de cok cektim bilirim majezik kesti benim agriyi bi tek
Kilo da iyi en azindan 90 olmamissin
öncelikle geçmiş olsun.
kilon için üzgün olma lütfen bugün tekrar yeniden başladın unutma her hafta gram gram da olsa kurtulucaksın hepimiz kurtulucaz. Üzülmek yok bak vermeye tekrar başladığında çok daha iyi hissedeceksin
Canim gecmezse majezik dene ben discime en kuvvetlisini ver oluyorum dediydim onu vermistisağol canım apranax alıyom bende..
sağol canım...onca emek boşa gitmiş gibi oyüzden üzgünüm ama dediğin gibi biraz vermeye başlasam daha iyi hissedicem sanırım....
şişkinliktir o. gecen gün ben 67.3 çıktı şoka girdim ama bugun 69 yine yani kilo değil şişlik işte yapçak bişe yokKızlar GÜNAYDIN kilom 100,2 1 kg almışım cok kötü
tamam canım aklımda tutucam....Canim gecmezse majezik dene ben discime en kuvvetlisini ver oluyorum dediydim onu vermisti
Hoşbulduk tatlım, ben anca kendime gelebildimhoşgeldin balım: )
geçmiş yapamamıştım yeni yapabildim: )
ne güzel bak dikenli gülsün maşaallah
canım kilo bilgilerini paylaşır mısın listeye ekledim seni deHoşbulduk tatlım, ben anca kendime gelebildimGeç geldim diyede beni dışarı almadıla
Napıyosunuz hanımlar, nasılsınız?
Tamam bakayım hemen :)canım kilo bilgilerini paylaşır mısın listeye ekledim seni de
56.7canım kilo bilgilerini paylaşır mısın listeye ekledim seni de
56.7
Ne kadar süre bir tartılcaz?
gökçeiremimde bizi unuttu ya eh aşk olsun yani ona.........
ehh işte deyzem nolsun aynı tas aynı hamam. dün pc ye virüs girdi format atıldı listenin taslağıda silinmiş oldu. şimdi yeni taslak yapıcam öyle işte
sağol canım apranax alıyom bende..
..
nur ellerine sağlık bildirim yapan tüm arkadaşları tebrik ederim : )Eki Görüntüle 1272532
HAFTANIN BİRİNCİSİmeyra -3.5
HAFTANIN İKİNCİSİDayko -1.6
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜdafi
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Ellerine saglik gulumher cuma tartılıyoruz canım
nur ellerine sağlık bildirim yapan tüm arkadaşları tebrik ederim : )
nur ben hedef kilo bildirdim ama ay ne zaman tamamlanıyor onu anlamadıımbu günden itibaren 1 ay sonra 108 olsam iyi olur dedim ama haftayada 1 kilo versem benim için gayet başarılı bir hafta geçirmiş olurum
evet canım yaa nasıl acabayeniden gelse keşke ....
sağol canım uğraştırıyoruz senide
geçmiş olsun arkadaşım apranax da iyidir
15 gunde verirsin canim degistirme hedefini ne guzel 90 lara az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?