Selamün aleykümm...
nasılsınız...ben idare ediyorum...yirmilik dişimi çektirdim çok ağrım var..baya zorlu bi operasyon oldu yerini çok sevmiş ayrılmak istemedi bir türlü...yüzüm gözüm yanağım feci şisti...ilaçlara rağmen ağrım oluyo yatıyorum genelde...diyete başlıyamadım ama yemekte yiyemiyorum dünden berii...pc başında oturmaya dayanamıyorum bildirim yapıp kaçayım...
kilo:88.5 ( çok üzgünüm )
Annene de gecmis olsun canim
Kolay gelsin gulum bakim ben de bulursam kopyalarim
Hoşbulduk tatlım, ben anca kendime gelebildimGeç geldim diyede beni dışarı almadıla
Napıyosunuz hanımlar, nasılsınız?
Ellerine sağlık nurcum
Kilo verenleri tebrik ederim özellikle meyracığımı
Zeynepcim geçmiş olsun
Ben de ay sonu hedefimi 87 olarak belirledim ya nasip bakalım
Sağlıkla hayırla verelim kiloları inşallah
Aleykumselam canimselamün aleyküm millet: )
Aleykumselam canim
Dis agrisi cekenlere gecmis olsun zor ben gecen sene hallettim hepsini bu sene rahatim sukur
İyi akşamlar
Bugün kardeşimdeydik eşim gitmiş almış çamaşır makinesini
Allah ödetmek nasip etsin hafta içi gelir herhalde
Sağol meyracım ödenir tabii hayırlısıyla : )Amin.
odenir gider ablam ins.
hayirli olsun haydi: )
telden yaziyom ondan kisa mesajim: )
tvye bakiyom suan: )
hayırlı olsun asucum güle güle kullanİyi akşamlar
Hosgeldin canimmerhabalar!
ben yeni üyeyim. 20 yaşındayım 94 kiloyum yaklaşık 4 senedir en fazla duştuğum kilo 81 di ve ne yazıkki fazlasıyla geri aldım. Artık canım çok sıkılmaya başladı, genç ve şişko olmak tahmin edersiniz ki çok zorbeni de aranıza alır mısınız acaba?
Asumancigim gule gule kullan makineni hayirli olsunİyi akşamlar
merhabalar!
ben yeni üyeyim. 20 yaşındayım 94 kiloyum yaklaşık 4 senedir en fazla duştuğum kilo 81 di ve ne yazıkki fazlasıyla geri aldım. Artık canım çok sıkılmaya başladı, genç ve şişko olmak tahmin edersiniz ki çok zorbeni de aranıza alır mısınız acaba?
tabiki neden olmasın?
hoşgeldin sende aramıza: )
sabredersen kısmette de varsa zayıflarsın hiiiç merak etme, kafana da takma kilonu....
insan ahlakıyla insandır tipiyle değil.....
güvenme malına bir kıvılcım yeter
güvenme güzelliğine bir sivilce yeter
boyun kaç canım?
İyi akşamlar
çok geçmiş olsun canım benim.....
kıyamam
inşaallah şuan daha iyisindir....
dikiş atıldımı? atılmıştır heralde
sağol canım yaa dikkat edicem bu kış verdiklerimi almasam bilee benim için büyük kar!!! yine 130 lara çıkarsam artık mide amelyatı gerekecek herhalde ve ben bu amelyatı olmak istemiyoruumolsun canım yaa bende ulaşamıycam dediğim kiloya büyük ihtimal ama zaten bu ayda 2 cuma daha var önümüzde. bi haftaya cuma ayın 24 ü bide ayın 31 i de cumaya denk geliyo torpilli aydayız yani bence 108 olursun
15 gunde verirsin canim degistirme hedefini ne guzel 90 lara az kaldi
Ben de ay sonu hedefimi 87 olarak belirledim ya nasip bakalım
Sağlıkla hayırla verelim kiloları inşallah
hayırlı olsun asucum güle güle kullan
Hosgeldin canim
Asumancigim gule gule kullan makineni hayirli olsun
hayırlı olsun ablacım güle güle kullan....
Teşekkür ederim hepinize daha iyileri sizin olur inşallahsağol canım yaa dikkat edicem bu kış verdiklerimi almasam bilee benim için büyük kar!!! yine 130 lara çıkarsam artık mide amelyatı gerekecek herhalde ve ben bu amelyatı olmak istemiyoruum
ağzından bal damlıyor gerçekten :) sorma dr. kan hapı verdi annem duyar duymaz hıımm kilo alacaksın dedi, kuzenimde iştahın artacak dikkat et kilo alırsın dedi moralimi bozdular. başka çevremde sen zaten iştahlısın yine çabalıyacaksın dedi de toparladım biraz. cuma cildiye doktoruda bir ilaç yazmış misafirim olduğu için eczaneye uğrayamadım ama kardeşim baktı abla vitamin hapı bunu içersen iştahın artar dedi ...
inş. hedefine varırsın adaş! yeni makinanı da güle güle kulan uzun ömürlü olsun ödemelerindede kolaylıklar dilerim :)
haklısın canım kilo alıpta ilaçlara sığınacak değilim :) zaten az az vereyim ama devamlı olsun benim için bu önemli ....Teşekkür ederim hepinize daha iyileri sizin olur inşallah
Adaşım dikkat edersen kilo almazsın inşallah zaten diyetteyiz dikkat ediyoruz
sağol canım kaç tane dikiş var bilmiyom ama var...çarşamba yada perşembe dikişler alınacak ama hala çok ağrım var işin kötüsü ilaca çabuk alıştı vucudum iki saat sürmüyo etkisi...bende inatla 7 saatten önce içmiyom kıvranıyom öyle işte...ilaçtan sonraki iki saat iyiyim o ara ne iş yapabilirsem kar....öyle işte...
Kiyamam canim benim.....
Benim bayramda 20ligin biri sabaha kadar zonkladi uyutmadi iltihaptan, sabah kv karanfil koy dedi, karanfil agrimi cidden iyi kesti.
Sendemi koysan acaba? AMA zarari olurmu bilmiyorum suan Sana karanfilin???
Opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?