Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım benim.....
kıyamam
inşaallah şuan daha iyisindir....
dikiş atıldımı? atılmıştır heralde

Annene de gecmis olsun canim

Kolay gelsin gulum bakim ben de bulursam kopyalarim

sağol canım.

Hoşbulduk tatlım, ben anca kendime gelebildim Geç geldim diyede beni dışarı almadıla
Napıyosunuz hanımlar, nasılsınız?

Ellerine sağlık nurcum
Kilo verenleri tebrik ederim özellikle meyracığımı
Zeynepcim geçmiş olsun

sağol ablam: )

Ben de ay sonu hedefimi 87 olarak belirledim ya nasip bakalım
Sağlıkla hayırla verelim kiloları inşallah

inşaallah ablacım.....

merhabalar!
ben yeni üyeyim. 20 yaşındayım 94 kiloyum yaklaşık 4 senedir en fazla duştuğum kilo 81 di ve ne yazıkki fazlasıyla geri aldım. Artık canım çok sıkılmaya başladı, genç ve şişko olmak tahmin edersiniz ki çok zor beni de aranıza alır mısınız acaba?

Hosgeldin canim
İyi akşamlar
Bugün kardeşimdeydik eşim gitmiş almış çamaşır makinesini
Allah ödetmek nasip etsin hafta içi gelir herhalde
Asumancigim gule gule kullan makineni hayirli olsun

tabiki neden olmasın?
hoşgeldin sende aramıza: )
sabredersen kısmette de varsa zayıflarsın hiiiç merak etme, kafana da takma kilonu....
insan ahlakıyla insandır tipiyle değil.....
güvenme malına bir kıvılcım yeter
güvenme güzelliğine bir sivilce yeter
boyun kaç canım?

çok geçmiş olsun canım benim.....
kıyamam
inşaallah şuan daha iyisindir....
dikiş atıldımı? atılmıştır heralde

sağol canım kaç tane dikiş var bilmiyom ama var...çarşamba yada perşembe dikişler alınacak ama hala çok ağrım var işin kötüsü ilaca çabuk alıştı vucudum iki saat sürmüyo etkisi...bende inatla 7 saatten önce içmiyom kıvranıyom öyle işte...ilaçtan sonraki iki saat iyiyim o ara ne iş yapabilirsem kar....öyle işte...

olsun canım yaa bende ulaşamıycam dediğim kiloya büyük ihtimal ama zaten bu ayda 2 cuma daha var önümüzde. bi haftaya cuma ayın 24 ü bide ayın 31 i de cumaya denk geliyo torpilli aydayız yani bence 108 olursun
sağol canım yaa dikkat edicem bu kış verdiklerimi almasam bilee benim için büyük kar!!! yine 130 lara çıkarsam artık mide amelyatı gerekecek herhalde ve ben bu amelyatı olmak istemiyoruum

15 gunde verirsin canim degistirme hedefini ne guzel 90 lara az kaldi

ağzından bal damlıyor gerçekten :) sorma dr. kan hapı verdi annem duyar duymaz hıımm kilo alacaksın dedi, kuzenimde iştahın artacak dikkat et kilo alırsın dedi moralimi bozdular. başka çevremde sen zaten iştahlısın yine çabalıyacaksın dedi de toparladım biraz. cuma cildiye doktoruda bir ilaç yazmış misafirim olduğu için eczaneye uğrayamadım ama kardeşim baktı abla vitamin hapı bunu içersen iştahın artar dedi ...

Ben de ay sonu hedefimi 87 olarak belirledim ya nasip bakalım
Sağlıkla hayırla verelim kiloları inşallah

inş. hedefine varırsın adaş! yeni makinanı da güle güle kulan uzun ömürlü olsun ödemelerindede kolaylıklar dilerim :)

hayırlı olsun asucum güle güle kullan

Hosgeldin canim

Asumancigim gule gule kullan makineni hayirli olsun

hayırlı olsun ablacım güle güle kullan....

Teşekkür ederim hepinize daha iyileri sizin olur inşallah
Adaşım dikkat edersen kilo almazsın inşallah zaten diyetteyiz dikkat ediyoruz

Teşekkür ederim hepinize daha iyileri sizin olur inşallah
Adaşım dikkat edersen kilo almazsın inşallah zaten diyetteyiz dikkat ediyoruz
haklısın canım kilo alıpta ilaçlara sığınacak değilim :) zaten az az vereyim ama devamlı olsun benim için bu önemli ....

Kiyamam canim benim.....
Benim bayramda 20ligin biri sabaha kadar zonkladi uyutmadi iltihaptan, sabah kv karanfil koy dedi, karanfil agrimi cidden iyi kesti.
Sendemi koysan acaba? AMA zarari olurmu bilmiyorum suan Sana karanfilin???
Opuyorum.

Kiyamam canim benim.....
Benim bayramda 20ligin biri sabaha kadar zonkladi uyutmadi iltihaptan, sabah kv karanfil koy dedi, karanfil agrimi cidden iyi kesti.
Sendemi koysan acaba? AMA zarari olurmu bilmiyorum suan Sana karanfilin???
Opuyorum.

sağol canım aynen bayramda bende çok ağrı çektim gelen akrabalardan biri verdi hemen elime karanfili koy diye ama çok bi fayda etmedi malesef...şuandada nekadar uygun olur bilemedim...

Herkese merhaba burayı görmemiştim,yanlış yere konu açtım sanırım
bende 112 kiloyum ve desteklerinizi bekliyorum 120 kiloya kadar çıkmıştım
ama bir süredir 112de kaldım ama 112de kalmak istemiyorum artık kilo vermek istiyorum
sanki kendimle barışıkmış gibi davranıp, napıyosun sorusuna yuvarlanıp gidiyorum esprisi yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…