Selam yolcu büyük gecmiş olsun sana ben de 2 tane çektirdim zamanında bir kaç güne geçer umarım şişelim ve ağrı tekrar gecmiş olsun sana hem vesile ile fazla yememiş olurdun:)Selamün aleykümm...
nasılsınız...ben idare ediyorum...yirmilik dişimi çektirdim çok ağrım var..baya zorlu bi operasyon oldu yerini çok sevmiş ayrılmak istemedi bir türlü...yüzüm gözüm yanağım feci şisti...ilaçlara rağmen ağrım oluyo yatıyorum genelde...diyete başlıyamadım ama yemekte yiyemiyorum dünden berii...pc başında oturmaya dayanamıyorum bildirim yapıp kaçayım...
kilo:88.5 ( çok üzgünüm )
Evet gercekten öylemiş sanırım sabah 98,3 çıktım reglim de zaten ondan şişmiştim demek ne üzüldüm tekrar 100 u görünceşişkinliktir o. gecen gün ben 67.3 çıktı şoka girdim ama bugun 69 yine yani kilo değil şişlik işte yapçak bişe yok
meyra seni tebrik ediyor maşallah sana ne yaptım farklı olarak anlatmana bize de böyle devam et harikasınEki Görüntüle 1272532
HAFTANIN BİRİNCİSİmeyra -3.5
HAFTANIN İKİNCİSİDayko -1.6
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜdafi
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Hoşgeldin sağlıkla verirsin kiloları inşallahHerkese merhaba burayı görmemiştim,yanlış yere konu açtım sanırım
bende 112 kiloyum ve desteklerinizi bekliyorum 120 kiloya kadar çıkmıştım
ama bir süredir 112de kaldım ama 112de kalmak istemiyorum artık kilo vermek istiyorum
sanki kendimle barışıkmış gibi davranıp, napıyosun sorusuna yuvarlanıp gidiyorum esprisi yapmak istemiyorum[/QUOTE
Hoşgeldin sağlıkla verirsin kiloları inşallah
Selam yolcu büyük gecmiş olsun sana ben de 2 tane çektirdim zamanında bir kaç güne geçer umarım şişelim ve ağrı tekrar gecmiş olsun sana hem vesile ile fazla yememiş olurdun:)
Hayırlı haftalar herkese
Hafta sonu beslenmeme fazla dikkat etmememe rağmen az da olsa eksilmişim çok sevindim motive oldum inşallah cumaya kadar daha dikkatli olacağım
Cuma 30 dün 50 dk yürüdüm
Herkese merhaba burayı görmemiştim,yanlış yere konu açtım sanırım
bende 112 kiloyum ve desteklerinizi bekliyorum 120 kiloya kadar çıkmıştım
ama bir süredir 112de kaldım ama 112de kalmak istemiyorum artık kilo vermek istiyorum
sanki kendimle barışıkmış gibi davranıp, napıyosun sorusuna yuvarlanıp gidiyorum esprisi yapmak istemiyorum
Ben de bu ara yoğun gecti pek yazamadım perdemde iş için ankaradayım cuma da işler cok yoğundu sadece bildirim gönderdim
Temizliğe gelen kadın hamile bu halde gelme dedik 1 aydır temizlik bize bakıyor Allah'tan esim de yardım ediyor
Cumartesi çocukları berbere götürdü bende temizlik yemek bulaşık çamaşır uğraştım geldi yemek yedik kv börek yaptı çay içtik vs sonra esim klozeti soktu su akıtıyorsunuz onu tamir etti
Pazar gunu sabah erken kalktım yemek yaptım kek yaptım kuzenim teyzeme sürpriz doğumgünü hazırladı cocukları da alıp teyzeme gittim esim kv evine bıraktı apartmanda birinin düğünü nikahı varmış ona gidecekti eve 7 gibi geldim yemek bulaşık çay vs sonra da Berk'in ödevini yaptık zaman cok çabuk geçiyor ya
Aaaaa unuttum bu arada beyazlarım çıktı
Sacımı hem kestirdim hem boyattım kasımı da aldırdım Cumartesi günü ne zamandır kendime vakit ayırıp yapmamıştım bunu iyi oldu..
Bu sabah da 98,3 kılo idim reglim devam ediyor cuma 100,2 çıkmıştım 1 kılo almış görünüyordum cok sevindim sabah sabah
Benden böyle işte:)
M
meyra seni tebrik ediyor maşallah sana ne yaptım farklı olarak anlatmana bize de böyle devam et harikasın
Hayırlı haftalar herkese
Hafta sonu beslenmeme fazla dikkat etmememe rağmen az da olsa eksilmişim çok sevindim motive oldum inşallah cumaya kadar daha dikkatli olacağım
Cuma 30 dün 50 dk yürüdüm
Oluruz beraberce motive Zeynepcim ben de tam olmadım daha ne bulsam yiyorum sadece miktarlarını azaltmaya çalışıyorum şimdilikSelamün aleykümm...
nasılsınız kızlarr...eskiden bi gün giremessem bir sürü sayfa birikirdi oku oku bitmezdi şimdi kimseler ugramıyomu ne...
sağol canım..yemek açısından iyi oldu tabii hiç bişey yiyemiyorum suda sadece agzımı ıslatıcak kadar içiyorum ama tartıda hiççç farketmemiş niye böyle oldu anlamadım...
senin adına çok sevindim ablacım inş istediğin kiloya ulaşırsın tez zamanda....bi bende motive olsam yaa...
Aleykümselam meyracımselamün aleyküm...
Oluruz beraberce motive Zeynepcim ben de tam olmadım daha ne bulsam yiyorum sadece miktarlarını azaltmaya çalışıyorum şimdilik
Aleykümselam meyracım
Senin gibi 2 -3 kilo veremem ama az da olsa eksiye düştüğümü görmek iyi geldi
90 lardan uzaklaşmam lazım acilen
inş ablacım ya...Oluruz beraberce motive Zeynepcim ben de tam olmadım daha ne bulsam yiyorum sadece miktarlarını azaltmaya çalışıyorum şimdilik
Aleykümselam meyracım
Senin gibi 2 -3 kilo veremem ama az da olsa eksiye düştüğümü görmek iyi geldi
90 lardan uzaklaşmam lazım acilen
Ben de o kitabı okudum ve bırakmasaydım diyeti gerçekten de kilo vermiştim. Yazmak zor diye düşünmeyin ilk iki gün zor olur sonra alışıyorsunuz. Eğer yapabilirim unutmam derseniz akşamları toptan yazın bir gunu ama kesinlikle okuyup yapın. Çok yararlı bilgiler de var içinde ve de uygulaması çok çok rahatinş ablacım ya...
ya bu arada bunca sıkıntının yorgunluğun yanında güzel haberlerde vereyim...yakında iki tane nişan ve düğünümüz var...görümcem sözlendi bir ay önce....bir ay sonrada nişan var...bu haftada kardeşim biiriyle tanıştı yarın tekrar görüşücek ve aileleri tanıştırmak için gün belirlicekler.....sonra isteme söz nişan artık ne gerekiyosa yapıcaz..kısacasıı mutlaka zayıflamam lazımm adam akıllı diyete girmeliyimm ama hiç hevesim yok umarım başarabilirim...
meyracım ya senin şu kitabı aldım bende sonunda ama hala okumaya fırsatım olmadı...bi deniyeceğim bakalım başarabilirmiyim..gerçi oyle her lokmayı yazmak sıkıntı olur bana uğraşamm ama bakıcam bi çaresine...
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsininş ablacım ya...
ya bu arada bunca sıkıntının yorgunluğun yanında güzel haberlerde vereyim...yakında iki tane nişan ve düğünümüz var...görümcem sözlendi bir ay önce....bir ay sonrada nişan var...bu haftada kardeşim biiriyle tanıştı yarın tekrar görüşücek ve aileleri tanıştırmak için gün belirlicekler.....sonra isteme söz nişan artık ne gerekiyosa yapıcaz..kısacasıı mutlaka zayıflamam lazımm adam akıllı diyete girmeliyimm ama hiç hevesim yok umarım
başarabilirim...
meyracım ya senin şu kitabı aldım bende sonunda ama hala okumaya fırsatım olmadı...bi deniyeceğim bakalım başarabilirmiyim..gerçi oyle her lokmayı yazmak sıkıntı olur bana uğraşamm ama bakıcam bi çaresine...
Bize katil yediklerine dikkat et spor yap mutlaka verirsin canim oncelikle bi saglik sorunun varmi yokmu onu da ogren sevgiler92 kiloyum...Ne yapabilirim....Yazılanları okumadım....Yardım bekliyorum....:)
Ben de o kitabı okudum ve bırakmasaydım diyeti gerçekten de kilo vermiştim. Yazmak zor diye düşünmeyin ilk iki gün zor olur sonra alışıyorsunuz. Eğer yapabilirim unutmam derseniz akşamları toptan yazın bir gunu ama kesinlikle okuyup yapın. Çok yararlı bilgiler de var içinde ve de uygulaması çok çok rahat
92 kiloyum...Ne yapabilirim....Yazılanları okumadım....Yardım bekliyorum....:)
Selamunaleykum kizlar
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin
Bize katil yediklerine dikkat et spor yap mutlaka verirsin canim oncelikle bi saglik sorunun varmi yokmu onu da ogren sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?