Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar nasılsınız?
Fridacım gecmiş olsun tekrar sana demirle ilgili önerim var ben Demir'i aksam yemeğinden en az 2 saat sonra içiyorum
Çünkü Demir aç karna içilmeli yiyebilirsen c vitamini bir mandalina 1 portalla veya içilmeli bu sayede yemekten sonra yatana kadar hiç kaçamak yapmıyordum hem de yatarken içersen mide bulantısı yapsa bile uyuduğun için farketmiyorsun

Daficiğim sana iyi yolculuklar
Anlattıklarına gercekten üzüldüm sanırım her ailede böyle birileri çıkıyor
Ben mesela evlenirken babamın aldığı arabayı evde bıraktım enayi gibi ailenin malı diye düşündüğüm için biz borçla araba aldık kızkardeşim evlenince götürdü arabayı sonra da satıp başka aldı
Bana bile söylemedi ben hakkım değil diye bıraktım onlar alıp sattılar bile
Bunum gibi ufak tefek seyler bile olsa artık gözüme batıyor

Ben de bu ara yoğun gecti pek yazamadım perdemde iş için ankaradayım cuma da işler cok yoğundu sadece bildirim gönderdim
Temizliğe gelen kadın hamile bu halde gelme dedik 1 aydır temizlik bize bakıyor Allah'tan esim de yardım ediyor
Cumartesi çocukları berbere götürdü bende temizlik yemek bulaşık çamaşır uğraştım geldi yemek yedik kv börek yaptı çay içtik vs sonra esim klozeti soktu su akıtıyorsunuz onu tamir etti
Pazar gunu sabah erken kalktım yemek yaptım kek yaptım kuzenim teyzeme sürpriz doğumgünü hazırladı cocukları da alıp teyzeme gittim esim kv evine bıraktı apartmanda birinin düğünü nikahı varmış ona gidecekti eve 7 gibi geldim yemek bulaşık çay vs sonra da Berk'in ödevini yaptık zaman cok çabuk geçiyor ya

Aaaaa unuttum bu arada beyazlarım çıktı
Sacımı hem kestirdim hem boyattım kasımı da aldırdım Cumartesi günü ne zamandır kendime vakit ayırıp yapmamıştım bunu iyi oldu..

Bu sabah da 98,3 kılo idim reglim devam ediyor cuma 100,2 çıkmıştım 1 kılo almış görünüyordum cok sevindim sabah sabah

Benden böyle işte:)

Selam yolcu büyük gecmiş olsun sana ben de 2 tane çektirdim zamanında bir kaç güne geçer umarım şişelim ve ağrı tekrar gecmiş olsun sana hem vesile ile fazla yememiş olurdun:)

M
Eki Görüntüle 1272532
HAFTANIN BİRİNCİSİ meyra -3.5
HAFTANIN İKİNCİSİ Dayko -1.6
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ dafi

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
meyra seni tebrik ediyor maşallah sana ne yaptım farklı olarak anlatmana bize de böyle devam et harikasın

Hoşgeldin sağlıkla verirsin kiloları inşallah

Selamün aleykümm...

nasılsınız kızlarr...eskiden bi gün giremessem bir sürü sayfa birikirdi oku oku bitmezdi şimdi kimseler ugramıyomu ne...

Selam yolcu büyük gecmiş olsun sana ben de 2 tane çektirdim zamanında bir kaç güne geçer umarım şişelim ve ağrı tekrar gecmiş olsun sana hem vesile ile fazla yememiş olurdun:)

sağol canım..yemek açısından iyi oldu tabii hiç bişey yiyemiyorum suda sadece agzımı ıslatıcak kadar içiyorum ama tartıda hiççç farketmemiş niye böyle oldu anlamadım...

Hayırlı haftalar herkese
Hafta sonu beslenmeme fazla dikkat etmememe rağmen az da olsa eksilmişim çok sevindim motive oldum inşallah cumaya kadar daha dikkatli olacağım
Cuma 30 dün 50 dk yürüdüm

senin adına çok sevindim ablacım inş istediğin kiloya ulaşırsın tez zamanda....bi bende motive olsam yaa...

hoşgeldin aramıza...

sıhhatler olsun canım saçların için: )

M

meyra seni tebrik ediyor maşallah sana ne yaptım farklı olarak anlatmana bize de böyle devam et harikasın

çok sağol tatlım.
ben 5333sayarak zayıflayı yapıyorum canım, onunla verdim bu kiloyu.
gugıla yazarsan bilgiler çıkar.

Hayırlı haftalar herkese
Hafta sonu beslenmeme fazla dikkat etmememe rağmen az da olsa eksilmişim çok sevindim motive oldum inşallah cumaya kadar daha dikkatli olacağım
Cuma 30 dün 50 dk yürüdüm

maşaallah

Oluruz beraberce motive Zeynepcim ben de tam olmadım daha ne bulsam yiyorum sadece miktarlarını azaltmaya çalışıyorum şimdilik

selamün aleyküm...
Aleykümselam meyracım
Senin gibi 2 -3 kilo veremem ama az da olsa eksiye düştüğümü görmek iyi geldi
90 lardan uzaklaşmam lazım acilen

estağfirullah ablacım, utandım ben şimdi: )
inşaallah ablam, önemli olan vermek, hatta nurun dediği gibi sabit kalmak bile başarı bencede.
ya aslında sen 5333ü çok güzel yaparsın, yapıncada zaten sende eminim 2-3kilo rahat verirsin.....

inş ablacım ya...

ya bu arada bunca sıkıntının yorgunluğun yanında güzel haberlerde vereyim...yakında iki tane nişan ve düğünümüz var...görümcem sözlendi bir ay önce....bir ay sonrada nişan var...bu haftada kardeşim biiriyle tanıştı yarın tekrar görüşücek ve aileleri tanıştırmak için gün belirlicekler.....sonra isteme söz nişan artık ne gerekiyosa yapıcaz..kısacasıı mutlaka zayıflamam lazımm adam akıllı diyete girmeliyimm ama hiç hevesim yok umarım başarabilirim...

meyracım ya senin şu kitabı aldım bende sonunda ama hala okumaya fırsatım olmadı...bi deniyeceğim bakalım başarabilirmiyim..gerçi oyle her lokmayı yazmak sıkıntı olur bana uğraşamm ama bakıcam bi çaresine...

Ben de o kitabı okudum ve bırakmasaydım diyeti gerçekten de kilo vermiştim. Yazmak zor diye düşünmeyin ilk iki gün zor olur sonra alışıyorsunuz. Eğer yapabilirim unutmam derseniz akşamları toptan yazın bir gunu ama kesinlikle okuyup yapın. Çok yararlı bilgiler de var içinde ve de uygulaması çok çok rahat

Selamunaleykum kizlar
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin

92 kiloyum...Ne yapabilirim....Yazılanları okumadım....Yardım bekliyorum....:)
Bize katil yediklerine dikkat et spor yap mutlaka verirsin canim oncelikle bi saglik sorunun varmi yokmu onu da ogren sevgiler

Selamün aleykümm...

ilk fırsatta okuyacağım inş vede uygulamaya çalışıcam...

92 kiloyum...Ne yapabilirim....Yazılanları okumadım....Yardım bekliyorum....:)

hoşgeldin...ımm akşamları bütün gün ne yediğini buraya yazarsan yardımcı olmaya çalışırız...mümkünse spor yapmalısın ve akşam 6 dan sonra bişey yememelisin...üç öğün düzenli yemelisin ve tatlıyı hayatından çıkarmalısınn...ben bütün bunları yaptığım dönemde güzel kilolar verdim ama ipin ucu bi kere kaçtı ve şuan toparlanmaya çalışıyorum...

Selamunaleykum kizlar

Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin

Bize katil yediklerine dikkat et spor yap mutlaka verirsin canim oncelikle bi saglik sorunun varmi yokmu onu da ogren sevgiler

Amin canım Allah razı olsun...

Selam kızlar dün yediklerimi yazayım
Sabah 3-4 kayısı
Simit beyaz peynir domates maydanoz

Öğlen tavuk salata yoğurt 7-8 adet patates kızartması tavuğun yanında kabak tatlısı püresi vardı 2 tatlı kasığı aldım 1 elma yedim

Ara 1 elma daha yedim

Aksam patlıcan kızartma 5-6 dilim 1 dilim ekmek çay

2 mandalina 1 tadelle

Bu menü ile kılo verirsem bana tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…