Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam yolcu ve asumanzeynep nasılsınız ne var ne yok gunünüz nasıl gecti?

Benim iş yoğundu herzamanki gibi şimdi servisteyim aksam gidince yarına ne yemek yapsam diye düşünüyorum önerileriniz var mı aklımda kurufasulye pilav var yanına ne ekleyeyim
Aleykümselam
Tüm gün evdeydim bir ara eski komşum uğradı çay içtik onun dışında bişey yapmadım
Kurufasülye pilav salata Turşu yoğurt yeter bence daha ne olsun afiyet olsun

sağol canım evet bende bugün geceleri içmeye karar verdim artık ilacı içip yatıcam birde başlamam gereken vitaminim var ama henüz almadım daha...

Asuya katılıyorum kurufasülye pilavın yanına turşu ve yoğurt yeterlii gibii : ) saçlarını kestirip boyatmışsın güle güle kullan : )

merhabalar : ) herkesler iyidir inş. bende iyi sayılırım hafta sonu kardeşlerim vardı yatılı, dünde dışarıda işim vardı. bugünde arkadaşlarım gelmişti 2 gündür yürüyüş yapıyorum fakat mağlesef fazlada yediğim için korkumdan tartılmıyorum

A.S canım ne olsun bayadır dip köşe girememiştim günüm temizlikle geçti...akşamda kızın ödevlerle boğuştuk....oturucaz artık şimdi nasipse...
iyi akşamlar Zeynep ne güzel temizliğinide yapmışsın : ) önünde bayağı düğün nişan varmış. Allah mutlulukla tamamına erdirsin ...

merhaba hoş geldin : ) her zaman bekleriz 112 kilodan aşağıya düşmek için planların nedir ?

merhaba hoş geldin : ) her zaman bekleriz 112 kilodan aşağıya düşmek için planların nedir ?

hoşbuldum :)
hergün dans etmeye çalışıyorum 1 haftadır ,
ama aynı zamanda da bir haftadır iştahıma engel olamıyorum ne yapsam bilemedim
onun dışında abur cubur vazgeçilmezimdi onu çıkardım hayatımdan
yavaş yavaşda sağlıklı beslenmeye başlıyorum
şimdilik bu kadar :)

bugünlere benimde iştahım tavan : ( 120 den 112 ye nasıl düştün ? ben biraz sosyal yiyiciyim galiba ne zaman kalabalık sofralara otursam kendimi frenliyemiyorum ama toparlıycam : )

bugünlere benimde iştahım tavan : ( 120 den 112 ye nasıl düştün ? ben biraz sosyal yiyiciyim galiba ne zaman kalabalık sofralara otursam kendimi frenliyemiyorum ama toparlıycam : )

sen kaç kilosun?
ya 120den 112ye nasıl düştüm bilmiyorum açıkçası sanırım onun en büyük etkeni araya ramazan girmesiydi
ramazanda iştahım çok azalmıştı niye bilmiyorum ondan önceside var tabi yani 5-6 ay sürmüştür
hep rejim psikolojisinde olduğum için o arada vermişim en sonda ramazana dek geldi kaldım 112de :)
ya evet sofra sıkıntısı bendede var o yüzden sofraya oturmayı hiç istemiyorum ama ayıp olur diye oturuyorum

selamün aleyküm...
yarın günüm var oraya gitcem, bu soğuktada hiç gidesim yok ama mecbur gitcem kızlar.
bugün her yerim ateş gibi yanıyo, soğuk aldımda zencefilden dolayı patlayamadı üşütme durumu: )
bi yönden iyide, yinede ateş gibi yanmam rahatsız ediyo beni.

canım öncelikle güzel hayırlı haberlerine çok sevindim, hayırlı olsun inşaallah her ikiside.
kitabı aldığınada çok sevindim: )
yapılamıycak bir yanı yok bence bu 5333ün, sadece biraz sabır lazım, gerçekten kolay....
bak ben bu iştaha rağmen yaptıysam sen hayda haydaya yaparsın bence.
şimdi yazmak başta zor olur ama zamanla yazmayı aricaksın bile.
ben tablo yapıveriyorum, tahıl et süt meyve sebze yağ diye 6ayrı bölme ile günlük yeni tablo, her 1porsiyon için 1çizik atıyorum daha kolay oluyo yazmaktan. yediklerimi aklımda tutup hemen kağıda çizik şeklinde geçiyorum. bu benim kolayıma geldi.
dene bence yaparsın 5333ü.
bana sor hep sormak istediğin olursa.
zaten mecburi yemek zorunda olduğumuz 2şer porsiyon et ve süt gurubu iştahı çok dengeliyor, dolayısıyla iştah kavramı epey azalıyor, kontrollü hala geliyor.
kolay gelsin canım.

aynen katılıyorum, sende bunu yapsana....

2tane koyu haşlanmış yumurta yemek benim iştahımı kapatıyor, sanada bunu denemeni öneririm.

Nedense aklıma gelmedi kitabı yeniden okuyup başlayacağım galiba çunku kitap baya gaza getirmişti ve ikna etmişti beni:)

canım bende 112 kilolayla 110 kilo arası gidip geliyorum daha iradeli günlerimiz olur inş. :)

hoşgeldin derin listeden çıktınmı hatırlamıyorum ama bu cuma yeniden girebilirsin :) ayrıyeten ağzından bal damlıyor 108 kilo benim ay sonunda görmek istediğim rakam

geçmiş olsun canım gününde de iyi eylenceleer

hoşgeldin hayriyeecim

Hayırlı sabahlar
Meyracım geçmiş olsun hava birden soğudu herkes hasta benim de genzim çok yanıyor
Hayriyecim hoşgeldin

geçmiş olsun adaş sıcak limonlu bitki çayları iç rahatlatır

canım bende 112 kilolayla 110 kilo arası gidip geliyorum daha iradeli günlerimiz olur inş. :)

inşallahh bugün iştahım azaldı biraz çok şükür.
pzt tartılmıştım 111.2 geldim seninle aşağı yukarı aynı kilodayız o zaman en kısa zamanda müsmüthiş sağlıklı bi şekilde kilo vermiş olucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…