iyi akşamlar Zeynep ne güzel temizliğinide yapmışsın : ) önünde bayağı düğün nişan varmış. Allah mutlulukla tamamına erdirsin ...
canım öncelikle güzel hayırlı haberlerine çok sevindim, hayırlı olsun inşaallah her ikiside.
kitabı aldığınada çok sevindim: )
yapılamıycak bir yanı yok bence bu 5333ün, sadece biraz sabır lazım, gerçekten kolay....
bak ben bu iştaha rağmen yaptıysam sen hayda haydaya yaparsın bence.
şimdi yazmak başta zor olur ama zamanla yazmayı aricaksın bile.
ben tablo yapıveriyorum, tahıl et süt meyve sebze yağ diye 6ayrı bölme ile günlük yeni tablo, her 1porsiyon için 1çizik atıyorum daha kolay oluyo yazmaktan. yediklerimi aklımda tutup hemen kağıda çizik şeklinde geçiyorum. bu benim kolayıma geldi.
dene bence yaparsın 5333ü.
bana sor hep sormak istediğin olursa.
zaten mecburi yemek zorunda olduğumuz 2şer porsiyon et ve süt gurubu iştahı çok dengeliyor, dolayısıyla iştah kavramı epey azalıyor, kontrollü hala geliyor.
kolay gelsin canım.
aynen katılıyorum, sende bunu yapsana....
2tane koyu haşlanmış yumurta yemek benim iştahımı kapatıyor, sanada bunu denemeni öneririm.
ESSELAMUN ALEYKUM ben geldım sızlerı çok özledim ve çok kılolar aldım ama yeniden geliyorum aranıza sızsız olmuyor anladım herkez ıyıdır umarım herkesı öpüyorum tek tek artık burdayım ınşallah görüşürüz canlarım
ESSELAMUN ALEYKUM ben geldım sızlerı çok özledim ve çok kılolar aldım ama yeniden geliyorum aranıza sızsız olmuyor anladım herkez ıyıdır umarım herkesı öpüyorum tek tek artık burdayım ınşallah görüşürüz canlarım
Hayırlı sabahlar
Meyracım geçmiş olsun hava birden soğudu herkes hasta benim de genzim çok yanıyor
Hayriyecim hoşgeldin
geçmiş olsun canım gününde de iyi eylenceleer
kahvemi yaptım size bakayım dedim meyra da yok kahve içnede yok herhaldedayko canım nasılsın bizi ihmal ediyorsun sakiii ben seni özlediiim
Haberi olmayan kalmasın!
"Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.763650/
Sağol canım iyiyim şükür zencefil ben de yapıyorum Ballı limonlu iyi geliyor gerçekten alayım da evde bulunsunasuman ablam sanada çok geçmiş olsun.
bir zencefil iç istersen.
hamileyken sadece zencefil önerebilirim dedi benim aktar bitki çayı olarak bana, bende öyle diyince ileriye yönelik zencefili deniyorum şuan: )
adaçayından geçme faslındayım ben şuan: )
ankara simidi de yenir ama ben doyamıyorum bir türlü ama burger felan hiç bulaşma hemen toparla canımselam kızlar nasılsınız Meyra gecmiş olsun sana
ben fena azıtıyorum yeme konusunda kendimi tutamaz durumdayım umarım cuma gunu fazla artı ile cıkmam
sanırım yolculuk olunca diyet modundan çıkıyorum sanki yediklerim artı olarak donmeyecek de onlar benim hakkımızı gibi geliyor
bugun sabah tereyağı yumurta 1 dilim emek saat 5 te havaalanında
ankaraya varınca da 2 Ankara simidi 3 karper
donerken chicken burger menü
aksam patlıcan kızartma 2 dilim ekmek sonra da muz
Umarım im yarın daha az ve zararsız yerim
selamün aleyküm...
canım benimde beslenme konusunda haftam kötü geçti bugün daha dikkatli olalım. inş. yarın artı bildirmemselam kızlar nasılsınız Meyra gecmiş olsun sana
ben fena azıtıyorum yeme konusunda kendimi tutamaz durumdayım umarım cuma gunu fazla artı ile cıkmam
sanırım yolculuk olunca diyet modundan çıkıyorum sanki yediklerim artı olarak donmeyecek de onlar benim hakkımızı gibi geliyor
bugun sabah tereyağı yumurta 1 dilim emek saat 5 te havaalanında
ankaraya varınca da 2 Ankara simidi 3 karper
donerken chicken burger menü
aksam patlıcan kızartma 2 dilim ekmek sonra da muz
Umarım im yarın daha az ve zararsız yerim
sağol canım pek hasta sayılmam azcık üşütmüşüm herhalde genzimde yanma ve gıcık var sadeceVe aleyküm selam...
asuman ablam geçmiş olsun...ben atladım galiba bilmiyodum hasta olduğunu...
canım benimde beslenme konusunda haftam kötü geçti bugün daha dikkatli olalım. inş. yarın artı bildirmemyeşil çay içiyorsun değil mi ?
Hosgeldinnn canim ozlettin kendini amaaESSELAMUN ALEYKUM ben geldım sızlerı çok özledim ve çok kılolar aldım ama yeniden geliyorum aranıza sızsız olmuyor anladım herkez ıyıdır umarım herkesı öpüyorum tek tek artık burdayım ınşallah görüşürüz canlarım
Gecmis olsun canimHayırlı sabahlar
Meyracım geçmiş olsun hava birden soğudu herkes hasta benim de genzim çok yanıyor
Hayriyecim hoşgeldin
Oyyy sagolasin gulum geliyorum da pek keyfim yoktu yazmak bile istemedi canimkahvemi yaptım size bakayım dedim meyra da yok kahve içnede yok herhaldedayko canım nasılsın bizi ihmal ediyorsun sakiii ben seni özlediiim
ben de uzun süredir yeşilçay içmiyorum hiç de canım istemiyor içsem iyi olur aslında
Oyyy sagolasin gulum geliyorum da pek keyfim yoktu yazmak bile istemedi canim
Neyin var dersen malum sikintimin uzerine bir de 3 gundur migde agrisi cekiyorum ama kramp seklinde dusun ben ictigim ilaclardan oluyor sanmistim dun anneme gittigimde ogrendim kardesimden o da migde agrisindan dr gitmis hastahanede herkes ayni seyden sikayetciydi dedi
tamam canım inş. o cesaret çabuk gelir de sende rahatlarsınCanim ameliyat olacam daa bi cesaret gelsin diye bekliyorum
Insallah canim sagolasintamam canım inş. o cesaret çabuk gelir de sende rahatlarsın
tekrardan hoşgeldiniz : ) bebeğinizi sağlıkla büyütün ! ümit edelimde yeni beslenme şeklinize çabucak alışın amelyat benimde çok korktuğum bişey. inş. kimse için mide amelyatına gerek kalmadan sağlıkla inceebiliriz...merhaba bayanlar. tekrar döndüm buralara umarım eskiler gitmiştir. ben gittiğimden çok daha beter bir halde döndüm ne yazıkki
hamilelik doğum lohusalık derken saldım kendimi ve şuan bu haldeyim. uzun bir süre obezite cerrahisini düşündüm ama emzirdiğim için uzun bir süre beklemem gerek. bu bekleyiştede nasıl oluyorsa ibre sürekli yükseliyor. yeni kıyafetler alamam. kendimi diyete zorluyorum ama içimde en ufak bir istek yok. buzdolabından 2 raf çıkarıp oraya yerleşesim var. dukanın emzikliler için olan şekline başladım. umarım zayıflarım hem kilolardan hemde ameliyattan kurtulurum . buralardayım beni yanlız bırakmayın lütfen
Yaa çok üzüldüm ben de çok şal ördüm ama hiç kullanıp yıkama aşamasına gelmedim canımdün moralim çok bozuldu kendi kendime yaptım yeni şalarım vardı ılık suda sabunla yıkadım renkleri bozuldu keşke önce sirkeli suda biraz bekletseydim : ( üstelik güzelde kokmadı siz şalarınızı nasıl yıkıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?