Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım bebeğini güle güle büyüt
ben de hala buralardayım ben de aldım biraz kilo veririz inşallah tekrar beraberce

Sizdemi düşünüyorsunuz. Aslında gözümü kararttım yarın gel deseler gideceğim ama endokrin psikolog derken çok oyalıyorlarmış. Bide doğuma bağlı bende hipotroidi oluştu. Endokrinciler olumlu yaklaşmadıkları için onay vermiyorlarmış paralıyada benim gücüm yetmez. Of çok sıkıldım kendimden

Ay canım sendemi burdasın inşallah verelim 82 yi beğenmeyip söylendiğim günleri düşündükçe bunalımım artıyor. Sen nasılsın
Evet demirbaş oldum ben iyice
bir süre ara verdim aslında ama genelde buradayım diyebilirim
sen kaç kilosun cerrahi felan Düşünme yeni de doğum yapmışsın emzirme avantajıyla daha hızlı verirsin
80-83 arası bana yeter şimdi 90 a ramak kalmış durumdayım

Oh ne güzel canım inşallah. Benim basenlerim var 80 kilo halimle 90 kilo halim arasında görüntü farkı varmı bilmem ama giyim tarzımı değiştirmeme yetmiyor hala anne işi giyiniyorum gerçi artık bende anne işi oldum 30 değilde 60 yaşında gibiyim

Yaa çok üzüldüm ben de çok şal ördüm ama hiç kullanıp yıkama aşamasına gelmedim canım
elinde mi yıkadın ona rağmen mi soldu renkleri iplerin ne marka

yok adaş hazır şalar fular şeklinde olanlar. ben yürüyüşe gidince boynuma sarıyorum özelikle şöyle tülbent şeklinde olanlar renkleri çok güzeldi mor üzerinde sarı kavun içi çiçekler filan şimdi kötü oldu

Hosgeldiniz gule gule buyutun bebeginizi
Bence ameliyati dusunmeyin burda yavasta olsa veriyoruz kilolarimizi sen de verirsin tekrar bi kere vermissin simdi neden olmasin ki

yani aynı sebeplerden amelyatı olmak istemiyorum!!! maddi manevi beni zorlar! bir 20 kilo verdim bunu koruyup dahada vermem gereken kiloları vermeliyim ....

sıkılma kendinden biraz kilo vermeye başlayınca herşey daha güzel olucak

Umarım öyle olur 2 tane oğlum var. Ben böyle olursam nasıl kaynanalık yaparım. İşin espirisi çocuklarıma ayak bağı olmak istemiyorum. Ben onlar için koşturmam gerekirken onlar benim için koşturmamalı. Kronik hastalıklara zemin hazırlıyorum resmen

Selamün aleyküm...

Canim ameliyat olacam daa bi cesaret gelsin diye bekliyorum

daykocum hayırdır ne ameliyatı olcanki senn....

tekrardan hoşgeldinn...

selamün aleyküm...
naber bebiklerim
aman ben 2gündür üst üste denk gelen gün oturmalarımla bir yedim bir yedimiki hiç sormayın....
karbonhidrattan gümlicem sanki......
nasılda uykum var şuan.... 2gündürde miskin miskinim üşütmeden heralde......
hele bugün yediğim karbonhidratın haddi hesabı yok: )
bir yedim
bir yedim
bir daha yedim.... : )))))
yarın tartı bana lo lo yapmasa bari....
uykum açılsın diye çaymı içsem şuan diyorum amaaa zaten bütün gün çay içtim.... kahvede içtim
bir kahve daha içebilirim heralde....

selam kızlar nasılsınız Meyra gecmiş olsun sana

sağol canım.

Sağol canım iyiyim şükür zencefil ben de yapıyorum Ballı limonlu iyi geliyor gerçekten alayım da evde bulunsun

ablacuğum sana zahmet olmazsa eğer ballı limonlu zencefil çayını nasıl yapıyorsun yazarmısın bana bir?
ben sadece zencefille yapıyorum çayını.

allah allah salgındır belkide....
çok geçmiş olsun daykom....
kekik çayı genelde mideye iyi gelir ama yinede sen bilirsin içip içmemek konusunda canımcım....

Canim ameliyat olacam daa bi cesaret gelsin diye bekliyorum

gelir geliiiir: )
sen cesursun daykom benim......

hay aksi: (
geçmiş olsun canım...

ozaman hoşgeldin tekrardan: )

tşk ederim

Yazarım tabii meyracım
taze zencefilin kabuğunu soyup minik doğruyorum sonra bikaç dakika kaynatıyorum bardağa süzdükten sonra biraz ılınmasını bekleyip bal ve limon suyu ekliyorum canım çok da güzel oluyor
püf Noktası kaynattıktan sonra hemen süzmek gerekiyor yoksa çok acı oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…