- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hoşgeldin canım bebeğini güle güle büyütmerhaba bayanlar. tekrar döndüm buralara umarım eskiler gitmiştir. ben gittiğimden çok daha beter bir halde döndüm ne yazıkki
hamilelik doğum lohusalık derken saldım kendimi ve şuan bu haldeyim. uzun bir süre obezite cerrahisini düşündüm ama emzirdiğim için uzun bir süre beklemem gerek. bu bekleyiştede nasıl oluyorsa ibre sürekli yükseliyor. yeni kıyafetler alamam. kendimi diyete zorluyorum ama içimde en ufak bir istek yok. buzdolabından 2 raf çıkarıp oraya yerleşesim var. dukanın emzikliler için olan şekline başladım. umarım zayıflarım hem kilolardan hemde ameliyattan kurtulurum . buralardayım beni yanlız bırakmayın lütfen
Sizdemi düşünüyorsunuz. Aslında gözümü kararttım yarın gel deseler gideceğim ama endokrin psikolog derken çok oyalıyorlarmış. Bide doğuma bağlı bende hipotroidi oluştu. Endokrinciler olumlu yaklaşmadıkları için onay vermiyorlarmış paralıyada benim gücüm yetmez. Of çok sıkıldım kendimdentekrardan hoşgeldiniz : ) bebeğinizi sağlıkla büyütün ! ümit edelimde yeni beslenme şeklinize çabucak alışın amelyat benimde çok korktuğum bişey. inş. kimse için mide amelyatına gerek kalmadan sağlıkla inceebiliriz...
Ay canım sendemi burdasın inşallah verelim 82 yi beğenmeyip söylendiğim günleri düşündükçe bunalımım artıyor. Sen nasılsınHoşgeldin canım bebeğini güle güle büyüt
ben de hala buralardayım ben de aldım biraz kilo veririz inşallah tekrar beraberce
Evet demirbaş oldum ben iyiceAy canım sendemi burdasın inşallah verelim 82 yi beğenmeyip söylendiğim günleri düşündükçe bunalımım artıyor. Sen nasılsın
Oh ne güzel canım inşallah. Benim basenlerim var 80 kilo halimle 90 kilo halim arasında görüntü farkı varmı bilmem ama giyim tarzımı değiştirmeme yetmiyor hala anne işi giyiniyorum gerçi artık bende anne işi oldum 30 değilde 60 yaşında gibiyimEvet demirbaş oldum ben iyice
bir süre ara verdim aslında ama genelde buradayım diyebilirim
sen kaç kilosun cerrahi felan Düşünme yeni de doğum yapmışsın emzirme avantajıyla daha hızlı verirsin
80-83 arası bana yeter şimdi 90 a ramak kalmış durumdayım
Yaa çok üzüldüm ben de çok şal ördüm ama hiç kullanıp yıkama aşamasına gelmedim canım
elinde mi yıkadın ona rağmen mi soldu renkleri iplerin ne marka
Hosgeldiniz gule gule buyutun bebeginiziOh ne güzel canım inşallah. Benim basenlerim var 80 kilo halimle 90 kilo halim arasında görüntü farkı varmı bilmem ama giyim tarzımı değiştirmeme yetmiyor hala anne işi giyiniyorum gerçi artık bende anne işi oldum 30 değilde 60 yaşında gibiyim
Sizdemi düşünüyorsunuz. Aslında gözümü kararttım yarın gel deseler gideceğim ama endokrin psikolog derken çok oyalıyorlarmış. Bide doğuma bağlı bende hipotroidi oluştu. Endokrinciler olumlu yaklaşmadıkları için onay vermiyorlarmış paralıyada benim gücüm yetmez. Of çok sıkıldım kendimden
Çok teşekkür ederim. Umarım veririm. Psikolojim çok bozuk. Lohusa depresyonundan çıkamadım dahaHosgeldiniz gule gule buyutun bebeginizi
Bence ameliyati dusunmeyin burda yavasta olsa veriyoruz kilolarimizi sen de verirsin tekrar bi kere vermissin simdi neden olmasin ki
Umarım öyle olur 2 tane oğlum var. Ben böyle olursam nasıl kaynanalık yaparım. İşin espirisi çocuklarıma ayak bağı olmak istemiyorum. Ben onlar için koşturmam gerekirken onlar benim için koşturmamalı. Kronik hastalıklara zemin hazırlıyorum resmenyani aynı sebeplerden amelyatı olmak istemiyorum!!! maddi manevi beni zorlar! bir 20 kilo verdim bunu koruyup dahada vermem gereken kiloları vermeliyim ....
sıkılma kendinden biraz kilo vermeye başlayınca herşey daha güzel olucak
Canim ameliyat olacam daa bi cesaret gelsin diye bekliyorum
merhaba bayanlar. tekrar döndüm buralara umarım eskiler gitmiştir. ben gittiğimden çok daha beter bir halde döndüm ne yazıkki
hamilelik doğum lohusalık derken saldım kendimi ve şuan bu haldeyim. uzun bir süre obezite cerrahisini düşündüm ama emzirdiğim için uzun bir süre beklemem gerek. bu bekleyiştede nasıl oluyorsa ibre sürekli yükseliyor. yeni kıyafetler alamam. kendimi diyete zorluyorum ama içimde en ufak bir istek yok. buzdolabından 2 raf çıkarıp oraya yerleşesim var. dukanın emzikliler için olan şekline başladım. umarım zayıflarım hem kilolardan hemde ameliyattan kurtulurum . buralardayım beni yanlız bırakmayın lütfen
Fistul canimSelamün aleyküm...
daykocum hayırdır ne ameliyatı olcanki senn....
tekrardan hoşgeldinn...
Yeşilçaya alışamadım bir türlü masamda duruyor ama unutuyorum dacanım benim de beslenme konusunda haftam kötü geçti bugün daha dikkatli olalım. inş. yarın artı bildirmemyeşil çay içiyorsun değil mi ?
çok tşk ederimSelamün aleyküm...
daykocum hayırdır ne ameliyatı olcanki senn....
tekrardan hoşgeldinn...
Yeşilçaya alışamadım bir türlü masamda duruyor ama unutuyorum da
selam kızlar nasılsınız Meyra gecmiş olsun sana
Sağol canım iyiyim şükür zencefil ben de yapıyorum Ballı limonlu iyi geliyor gerçekten alayım da evde bulunsun
Oyyy sagolasin gulum geliyorum da pek keyfim yoktu yazmak bile istemedi canim
Neyin var dersen malum sikintimin uzerine bir de 3 gundur migde agrisi cekiyorum ama kramp seklinde dusun ben ictigim ilaclardan oluyor sanmistim dun anneme gittigimde ogrendim kardesimden o da migde agrisindan dr gitmis hastahanede herkes ayni seyden sikayetciydi dedi
Canim ameliyat olacam daa bi cesaret gelsin diye bekliyorum
dün moralim çok bozuldu kendi kendime yaptım yeni şalarım vardı ılık suda sabunla yıkadım renkleri bozuldu keşke önce sirkeli suda biraz bekletseydim : ( üstelik güzelde kokmadı siz şalarınızı nasıl yıkıyorsunuz ?
merhaba bayanlar. tekrar döndüm buralara umarım eskiler gitmiştir. ben gittiğimden çok daha beter bir halde döndüm ne yazıkki
tşk ederimsağol canım.
ablacuğum sana zahmet olmazsa eğer ballı limonlu zencefil çayını nasıl yapıyorsun yazarmısın bana bir?
ben sadece zencefille yapıyorum çayını.
allah allah salgındır belkide....
çok geçmiş olsun daykom....
kekik çayı genelde mideye iyi gelir ama yinede sen bilirsin içip içmemek konusunda canımcım....
gelir geliiiir: )
sen cesursun daykom benim......
hay aksi: (
geçmiş olsun canım...
ozaman hoşgeldin tekrardan: )
Fistul canim
Yazarım tabii meyracımsağol canım.
ablacuğum sana zahmet olmazsa eğer ballı limonlu zencefil çayını nasıl yapıyorsun yazarmısın bana bir?
ben sadece zencefille yapıyorum çayını.
allah allah salgındır belkide....
çok geçmiş olsun daykom....
kekik çayı genelde mideye iyi gelir ama yinede sen bilirsin içip içmemek konusunda canımcım....
gelir geliiiir: )
sen cesursun daykom benim......
hay aksi: (
geçmiş olsun canım...
ozaman hoşgeldin tekrardan: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?