Yazarım tabii meyracım
taze zencefilin kabuğunu soyup minik doğruyorum sonra bikaç dakika kaynatıyorum bardağa süzdükten sonra biraz ılınmasını bekleyip bal ve limon suyu ekliyorum canım çok da güzel oluyor
püf Noktası kaynattıktan sonra hemen süzmek gerekiyor yoksa çok acı oluyor canım
Bugün oğlum kafasını kapı koluna çarptı koca bir şişlik ve hafif kan vardı çok paniklemesemde tedbir amaçlı acile götürdüm. Şükür iyi
Bugün oğlum kafasını kapı koluna çarptı koca bir şişlik ve hafif kan vardı çok paniklemesemde tedbir amaçlı acile götürdüm. Şükür iyi
Arzucum olmaz içecez mecburen ben 2 gündür saç dökülmesinede iyi geldiğini öğrendim daha çok dikkat edicem : )Yeşilçaya alışamadım bir türlü masamda duruyor ama unutuyorum da
hatırla oniii, hatırla oniii: ))))
Arzucum olmaz içecez mecburen ben 2 gündür saç dökülmesinede iyi geldiğini öğrendim daha çok dikkat edicem : )
bencede ihmal etmeyelim yeşil çayımızı, günlerinde güzel geçmiş : )
geçmiş olsun...
melaba, hoşgeldin ablam: )
nasılsın? barış iyimi artık?
İYi canım şükür....
İyiyim ben, sen nasılsın.? Annen nasıl.?
slm kızlar uzun bir zaman oldu kkya girmeyeli
izmire gidip geldikten sonra giremedim hiç.
önce modemde sonra internette sıkıntılar oldu. yeni modem alıp düzelttik çok şükür.
çalışma sistemim değişti 8-15 çalışıyorum hafta içi her gün nöbeti bıraktım emine 2 yaşına girene kadar
eve gelince yemekti bulaşıktı çocuktu derken emineyi 10-11 arası yatırıp hooopppp bende yatağa gidiyorum
internete çok az giriyorum o da face'e bakıp çıkıyorum. artık facedende keyif almıyorum zaten. sanki zorunlulukmuş gibi bakınıp çıkıyorum.
emine iyi çok şükür büyüyor fıstığımız 14 aylık oldu, yürümeye başladı, durmuyor hiç yerinde bende peşinden tabi
sizleri çok ihmal ettim, özür dilerim, inşallah hepiniz iyisinizdir...
forumun bu yeni halinede alışamadım gitti bir garip geliyor
kolay gelsin size de :)Merhaba Hasibecim...
Ben de öyle arada bir girebiliyorum..Zaman bulmak zor gerçekten..
OĞlum 1.sınıfa başladı akşamları eve gelince saatlerce masa başındayız biz de...
Allah sağlık versin...Zor bir dönemden geçiyoruz 1.dönemi bir atlatsak epey rahatlayacağz...
ÖPüyorum kızını..
slm kızlar uzun bir zaman oldu kkya girmeyeli
izmire gidip geldikten sonra giremedim hiç.
önce modemde sonra internette sıkıntılar oldu. yeni modem alıp düzelttik çok şükür.
çalışma sistemim değişti 8-15 çalışıyorum hafta içi her gün nöbeti bıraktım emine 2 yaşına girene kadar
eve gelince yemekti bulaşıktı çocuktu derken emineyi 10-11 arası yatırıp hooopppp bende yatağa gidiyorum
internete çok az giriyorum o da face'e bakıp çıkıyorum. artık facedende keyif almıyorum zaten. sanki zorunlulukmuş gibi bakınıp çıkıyorum.
emine iyi çok şükür büyüyor fıstığımız 14 aylık oldu, yürümeye başladı, durmuyor hiç yerinde bende peşinden tabi
sizleri çok ihmal ettim, özür dilerim, inşallah hepiniz iyisinizdir...
forumun bu yeni halinede alışamadım gitti bir garip geliyor
Merhaba Hasibecim...
Ben de öyle arada bir girebiliyorum..Zaman bulmak zor gerçekten..
OĞlum 1.sınıfa başladı akşamları eve gelince saatlerce masa başındayız biz de...
Allah sağlık versin...Zor bir dönemden geçiyoruz 1.dönemi bir atlatsak epey rahatlayacağz...
ÖPüyorum kızını..
bu arada hamile bir arkadaşımız vardı ben bonus diye hatırlıyorum ama yanlışım varsa düzeltin nasıldır kendileri doğumunu yaptı mı acaba??? (böyle damdan düşer gibi sordum ama aklıma geldi birden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?