- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
kaç aylık oldu ki???yok daha doğum yapmadı: )
bonus evet, iyi şükür, en son iyiydi yani.
Zeynepçim nasıl gidiyor ödevler..??
Ay şu Atilla bizi deli ediyor..Kabusumuz oldu...herşeyi okuyoruz Atilla ya gelince takılıp kalıyoruz..
mebi arayacağım çıkarsınlar müfredattan Atilla'yı..
kaç aylık oldu ki???
sen nasılsın iyi misin??
yeşil çaya ve 5333e devam mı
hoş geldin
yeşil çay içinde acayip motivee ettin heeegerçekten çok kötü tadııı
toz zencefil epey acı demlemek daha mantıklı ama tazesini dene canım o daha güzel bencehımmm, tamam ablacım çok sağol.
ben toz zenceifl ile yapıyorum ama bi ara bende alıcam taze zencefili.
birde ben 10dk demleyip yapıyodum, asıl özelliği kaynatmakmı ki acaba: )
Geçmiş olsun canım kaç yaşında oldu büyük oğlunBugün oğlum kafasını kapı koluna çarptı koca bir şişlik ve hafif kan vardı çok paniklemesemde tedbir amaçlı acile götürdüm. Şükür iyi
Merhabalar canımMerhabalar ..
Saç dökülmesine faydalıysa hemen başlayayım ben de meyra gibi ılıtıp fondip yapıyorum tarçınla demleyince iyi oluyor benceArzucum olmaz içecez mecburen ben 2 gündür saç dökülmesinede iyi geldiğini öğrendim daha çok dikkat edicem : )
bencede ihmal etmeyelim yeşil çayımızı, günlerinde güzel geçmiş : )
geçmiş olsun...
hoşgeldin hasibecim karataya devam ediyormusunslm kızlar uzun bir zaman oldu kkya girmeyeli
izmire gidip geldikten sonra giremedim hiç.
önce modemde sonra internette sıkıntılar oldu. yeni modem alıp düzelttik çok şükür.
çalışma sistemim değişti 8-15 çalışıyorum hafta içi her gün nöbeti bıraktım emine 2 yaşına girene kadar
eve gelince yemekti bulaşıktı çocuktu derken emineyi 10-11 arası yatırıp hooopppp bende yatağa gidiyorum
internete çok az giriyorum o da face'e bakıp çıkıyorum. artık facedende keyif almıyorum zaten. sanki zorunlulukmuş gibi bakınıp çıkıyorum.
emine iyi çok şükür büyüyor fıstığımız 14 aylık oldu, yürümeye başladı, durmuyor hiç yerinde bende peşinden tabi
sizleri çok ihmal ettim, özür dilerim, inşallah hepiniz iyisinizdir...
forumun bu yeni halinede alışamadım gitti bir garip geliyor
ramazandan sonra açıkçası pek dikkat etmedimtoz zencefil epey acı demlemek daha mantıklı ama tazesini dene canım o daha güzel bence
Geçmiş olsun canım kaç yaşında oldu büyük oğlun
Merhabalar canım
Saç dökülmesine faydalıysa hemen başlayayım ben de meyra gibi ılıtıp fondip yapıyorum tarçınla demleyince iyi oluyor bence
hoşgeldin hasibecim karataya devam ediyormusun
Saç dökülmesine faydalıysa hemen başlayayım ben de meyra gibi ılıtıp fondip yapıyorum tarçınla demleyince iyi oluyor bence
Sağol canım.Canım öncelikle geçmiş olsun oğluşa...
Sen nasılsın.?? ikinci bebeğin olmuş anladığım...hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsün...
Sağol canım 4 yaşını bitiriyor aralık sonunda.toz zencefil epey acı demlemek daha mantıklı ama tazesini dene canım o daha güzel bence
Geçmiş olsun canım kaç yaşında oldu büyük oğlun
Merhabalar canım
hoşgeldin hasibecim karataya devam ediyormusun
çok geçmiş olsun canım, neyseki bişey yokmuş şükür.
Çok teşekkür ederim hepinize görünmez kaza işte. Başını çevirince kapı tokmağına vurmuşArzucum olmaz içecez mecburen ben 2 gündür saç dökülmesinede iyi geldiğini öğrendim daha çok dikkat edicem : )
bencede ihmal etmeyelim yeşil çayımızı, günlerinde güzel geçmiş : )
geçmiş olsun...
Maşallah büyümüş ikisi de çok tatlılar Allah bağışlasın canımSağol canım 4 yaşını bitiriyor aralık sonunda.
ben bir ara yaptım 1 ay kadar ancak yapabildim zor bir diyet bence bir de devamlılığı pek mümkün değil gibi bir ömür yulaf kepeği kullanmak bence mümkün değilAranızda dukan yapan yada dukan geçmişi olan varmı bilmiyorum. Emzikli olduğum için dukanın güçlendirmesini yapıyorum.
Sabah çay köfte
Öğlen 1 ktu ton balığı
Şekersiz türk kahvesi
Arada yoğurt
Akşam ton balığı ve salata tam tahıllı ekmek 2 dilim
Son olarak küçük amasya elması.
Yorum yaparmısınız.
Eniştem yapıyordu kısa sürede çok kilo verdi ama diyeti bıraktıktan sonra geri aldı.Aranızda dukan yapan yada dukan geçmişi olan varmı bilmiyorum. Emzikli olduğum için dukanın güçlendirmesini yapıyorum.
Sabah çay köfte
Öğlen 1 ktu ton balığı
Şekersiz türk kahvesi
Arada yoğurt
Akşam ton balığı ve salata tam tahıllı ekmek 2 dilim
Son olarak küçük amasya elması.
Yorum yaparmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?