Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende nasip olursa kkda kendime çörekotu günlüğü açıcam yakında: )
malum çörekotu çok faydalı bişey.
1er gün arayla 1kere belli bir ölçüde yemeği planlıyorum sağlık açısından, böyle yemenin zararının olmadığını artı faydasının olduğunu duydum doğru ise, oyüzden bunu denemek istiyorum.
ben aç yiyordum bi ara bu çörekotunu günlük 1çay kaşığı olarak midemdeki gastrit için, 2ay kadar devam ettim, faydasını çok gördüm gastritime, ama sabah aç yiyip birde o açlığın üstüne yarım saat kadar bekleme olunca belli bir zaman sonra midemde rahatlayınca zıvıttım bıraktım: ))))))
oyüzden bu sefer aç tok demeden bekleme demeden yiyicem: )
bakalım nasip olursa böyle bişey düşünüyorum.
evde şuan çörekotum kalmadığı, alınca başlarım: )

Zeynepçim nasıl gidiyor ödevler..??

Ay şu Atilla bizi deli ediyor..Kabusumuz oldu...herşeyi okuyoruz Atilla ya gelince takılıp kalıyoruz..

mebi arayacağım çıkarsınlar müfredattan Atilla'yı..

hoşgeldin yenacımm..

ödevler yazı olmadıkça sıkıntı yok ama yazı yazmaktan hiçç haz etmiyor boğuşuyoruz resmenn...okumada problem yok geçen sene öğrenmişti okumayı oyüzden biz günlük 16 sayfalık bir kitap okuyoruz şimdilik dahada artıcakmış öğretmenin dediği...

siz atillaya kadar ilerledinizmii biz daha ela el ele falan yazıyoz. t ve i harfine geçmedik yani..ay çok zor bi süreç...benimki en çok beden dersini sevdi..

kaç aylık oldu ki???
sen nasılsın iyi misin??
yeşil çaya ve 5333e devam mı

bende iyiyim şükür sağol: )
yeşilçaya devam etmiyorum: ))))
ama 5333e devam: )
kaç aylık oldu bilmiyorum hiç ben, ama 5ay olmuştur galiba.

hoş geldin
yeşil çay içinde acayip motivee ettin heee gerçekten çok kötü tadııı

ben süzdükten sonra soğutup öyle içiyordum bir iki dikişte: ))))))
birde mümkün oldukça suyunu az koymaya çalışıyordumki dikmesi daha kolay olsun diye: )

hımmm, tamam ablacım çok sağol.
ben toz zenceifl ile yapıyorum ama bi ara bende alıcam taze zencefili.
birde ben 10dk demleyip yapıyodum, asıl özelliği kaynatmakmı ki acaba: )
toz zencefil epey acı demlemek daha mantıklı ama tazesini dene canım o daha güzel bence

Bugün oğlum kafasını kapı koluna çarptı koca bir şişlik ve hafif kan vardı çok paniklemesemde tedbir amaçlı acile götürdüm. Şükür iyi
Geçmiş olsun canım kaç yaşında oldu büyük oğlun
Merhabalar canım
Saç dökülmesine faydalıysa hemen başlayayım ben de meyra gibi ılıtıp fondip yapıyorum tarçınla demleyince iyi oluyor bence
hoşgeldin hasibecim karataya devam ediyormusun

ben geçen gün bir arkadaştan sandaloz sakızı ve elma sirkesini duymuştum 3 gündür sabahları onları içiyorum bakalım fayda görcem mi daha önce duyupta deneyeniniz var mı??

ramazandan sonra açıkçası pek dikkat etmedim
bu yüzden biraz kilo aldım kurbandan sonra daha dikkatli olmaya başladım karataya devam ediyorum

Saç dökülmesine faydalıysa hemen başlayayım ben de meyra gibi ılıtıp fondip yapıyorum tarçınla demleyince iyi oluyor bence

evet canım geçen hafta dermatoloğa gitmştim yaa ilaçlarımı hala almadım gerçi, araştarmalardayım halaa saç dökülmesinin bile forumu var. kaç gündür oku oku başım ağrıdı saçları dökülenler günlük bir avuç kabak çekirdeği ilee yeşil çay muhakak tüketiyorlar yalnız kabak çekirdeği kavrulmamış olucak ....

Canım öncelikle geçmiş olsun oğluşa...

Sen nasılsın.?? ikinci bebeğin olmuş anladığım...hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsün...
Sağol canım.
Bende 2 oğlanla uğraşıyorum. Tam noktayı koymadığım için kürkçü dükkanına geri döndüm. Ama bu sefer azim istek yok. Yapmış olmak için yapıyorum resmen. Bebişte 4 ay bitti. Emmesi iyi şükür kalori harcamada ona güveniyorum

Sağol canım 4 yaşını bitiriyor aralık sonunda.

çok geçmiş olsun canım, neyseki bişey yokmuş şükür.

Çok teşekkür ederim hepinize görünmez kaza işte. Başını çevirince kapı tokmağına vurmuş

Aranızda dukan yapan yada dukan geçmişi olan varmı bilmiyorum. Emzikli olduğum için dukanın güçlendirmesini yapıyorum.
Sabah çay köfte
Öğlen 1 ktu ton balığı
Şekersiz türk kahvesi
Arada yoğurt
Akşam ton balığı ve salata tam tahıllı ekmek 2 dilim
Son olarak küçük amasya elması.
Yorum yaparmısınız.

Sağol canım 4 yaşını bitiriyor aralık sonunda.
Maşallah büyümüş ikisi de çok tatlılar Allah bağışlasın canım
avatarındaki büyük oğlunun bebekliği değil mi
ben bir ara yaptım 1 ay kadar ancak yapabildim zor bir diyet bence bir de devamlılığı pek mümkün değil gibi bir ömür yulaf kepeği kullanmak bence mümkün değil
sen emziriyorsun bir de çıkar olmuş bence menün süt yoğurt peynir daha fazla olsun en azından zaten dukan yağsız olmak kaydıyla bolca yemeye izin veriyor proteinleri

Günaydın kızlar

kilo bildirimi 98,9

dun bayagı bir karatay okudum bu sabah 15
dk erken kalktım yumurta yaptım tereyagında peynir zeytin kayısı ama 1 dilim de ekmek yedim

Umarım sabah erken kalkıp devam edebilirim buna çünkü öğlen 12-13 arası yemek ara azalıyor böyle daha iyi olur umarım yeşil câya da zorla olsa da devam edeceğim
Umarım haftaya 1 kılo veririm bu hafta daha cok dikkat edeceğim :)

hoşbuldum kızlar hepinize teşekkür ederım ben daha dıyete başlayamadım ço yogun gunler var ama en kısa zaman da başlayıp eskı gunlere donmemlazım bı senemı çope attım 4 ayda çünkiçok kızıyorum kendime offf of ama gerı donucem kararlıyım sizindesteğinize çok ihtiyacım var yoksa yapamam
daykom geçmiş olsun canım amelıyat olacakmışsın rabbım şifa versin

hoşbuldum kızlar hepinize teşekkür ederım ben daha dıyete başlayamadım ço yogun gunler var ama en kısa zaman da başlayıp eskı gunlere donmemlazım bı senemı çope attım 4 ayda çünkiçok kızıyorum kendime offf of ama gerı donucem kararlıyım sizindesteğinize çok ihtiyacım var yoksa yapamam
daykom geçmiş olsun canım amelıyat olacakmışsın rabbım şifa versin

Eniştem yapıyordu kısa sürede çok kilo verdi ama diyeti bıraktıktan sonra geri aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…