yok canım bu güçendirme yarım yağlı tavsiye ediyor. Hatta kuzu budu filanda var. Bizim kurban eti yağlı çıkmıştı. Köfteleri kendi yağında pişirdim. Ton balığı ve yoğurt light değil. Birde 1.5 litre su ekstra çay içtimMaşallah büyümüş ikisi de çok tatlılar Allah bağışlasın canım
avatarındaki büyük oğlunun bebekliği değil mi
ben bir ara yaptım 1 ay kadar ancak yapabildim zor bir diyet bence bir de devamlılığı pek mümkün değil gibi bir ömür yulaf kepeği kullanmak bence mümkün değil
sen emziriyorsun bir de çıkar olmuş bence menün süt yoğurt peynir daha fazla olsun en azından zaten dukan yağsız olmak kaydıyla bolca yemeye izin veriyor proteinleri
Diyet çok uzun sürüyor benimki güçlendirme koruma derken2016 da bitecek. Öyle kolay bırakmıyor yakanı :)Eniştem yapıyordu kısa sürede çok kilo verdi ama diyeti bıraktıktan sonra geri aldı.
O kadar bilmiyorum ben :) Eniştem kısa süreli yaptı 1 2 ay yapıp bıraktı. İnşallah sende de işe yarar, zor ama işe yarıyor kesinlikleDiyet çok uzun sürüyor benimki güçlendirme koruma derken2016 da bitecek. Öyle kolay bırakmıyor yakanı :)
Yaşasın yaşasınherkese meraba
listede adi olmayan herkesi ekliycem listeye bu hafta bildirim yapmasalarda haftaya yapsnlar olur mu
kilo bildirimi 68.7
Beni bekliyordun sen bak geldim üzülmekilo bildirimi :110.4
spor : 240 dk. yürüyüş
yok ben 109 kiloyu görmeden ölcen galibaa
Beni bekliyordun sen bak geldim üzülme
Yenam hos geldin cancazim iyi olmaniza cok sevindim ameliyat icin dedigin dogru olucam tabi ceken bilir valla, basit ama riskli bi operasyon isi iyi bilen bir dr olmasi gerek bizim buralarda da pek guvenemiyorum istanbula gitmem gerek ona da vakit ayiramadim bir kere gitmeyle de olmuyor eltim yardimci olacak o da calisiyor bir de ev tasidilar 3 ayda 2 kere kiza diyemedim benimle ilgilen diye
Benim kiz da 8.sinifta biliyorsun belki de bir de onun teog derdi var hadi duzeni bozulmasin diyorum simdi ben istanbula gidersem o da annem de kalmak zorunda kalacak isin ozeti kafamda yari yil tatiline erteledim hayirlisi artik
Meyracim
Sekerim naptin oyle ne guzel gidiyordun
Hayriyemm sagol canim
Hasibecim hos geldin masallah kizin da kocaman olmus
Yst gecmis olsun canim
Fridacim az kaldi haftaya 109 kusurde olsa gorulecek sabir canim
Nur gulumm nasilsin bonus hanim nasil acep bi selam vermeye de vakti yokmuki hastami hala
Selam soyle canim ozledim
Al benden de o kadar ZeynepcimSelamün Aleykümm...
kilomm aynı 88 en azından almamışım oda bişey...su içemiyorum tiksinti geldi..yeşilçayda yok...yemek düzenide yok nasıl eksi göreyimki...
toz zencefil epey acı demlemek daha mantıklı ama tazesini dene canım o daha güzel bence
kilo bildirimi :110.4
spor : 240 dk. yürüyüş
yok ben 109 kiloyu görmeden ölcen galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?