Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kansızlık varsa dalak ciğer yemelisin ilaçları iştah açar çünkü. 2-3 günlük atak yap bünyeni şaşırt bence

HAFTANIN BİRİNCİSİ Berkuras -1.3
HAFTANIN İKİNCİSİ pinkstrap - 0.7
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ Dayko -0.6

Kilo veren herkesi devam ediyorum veremeyen arkadaşlarında asla pes etmemesini diliyorum
Listeye yeni yazdığım arkadaşlarda artık bundan sonra düzenli bildirimde bulunursa sevinirim

bende bildirim yapayım mı????
kilom:90.6

hoşbuldum cnmprofil resmini doğum gününde çekilmiştik

liste artık erken yapılıyor sanırım
olsun ne yapalım şansıma da bu hafta yeni gelenlerde alınacakmış ama
işten yeni geldim eve...
neyse listeyi gökçe yapardı o nerde biliyormusunuz iyidir inşallah

tebrikler kızlar: )
pinkom maşaallah: )
nur eline sağlık balım....

Aleykumselam cancazim
Tavsiyelerin dinliyecem ben de severim dua etmeyi huzur buluyor insan
Nazara gelince ben de bu aralar disari cikmaya korkar oldum insanlar sasiriyor tabi hele uzun suredir gormeyenler taniyamiyor :):)
HAFTANIN SPOR 1.si _________ 240dk ________ 74FRIDA
Ellerine saglik canim
Fridamm tebrik ederimm
Ellerine saglik gulum tebrik ederim kizlar
Masallah canim cok guzelsiniz ikiniz dE
Gokcem kendi forum acti bura da sorunlar yasamisti ama actigi foruma da ugramiyor sanirim ben bakiyorum arada ses yok iyidir insallah

Son düzenleme:

kızlar tebrik ederim...

ben geçen hafta 88,5 miymişim ay onu bile hatırlamıyodum 500 gramcıkta olsa eksilmişim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inş hepberaber çokk kilolar veririz...

Güncel liste
HasibeG listeye ekledim canım
Ay başındaki ilk cuma yeni hedef kilolarımızı bildirelim. bu ay içinde bi cuma daha olduğundan diğer hafta alıcam yeni kilo hedeflerini
benim akşamları erken eve gitme olaylarım olduğundan işte 2-3 gibi herkes bildirimde bulunmuşsa yapıyorum listeyi

nurcum ellerrine sağlık kızlar tebrikler için de teşekkür ederim her ne kadar en iyi kiloyu vermiş görünsem de aslında gecen hafta regl olduğum için 1 kılo fazla çıkmıştım bu hafta o gitmiş çoğunlukla aslında ama yıkmak yok yola devam

esim verdiğim 6 kıloyu saymıyor hele sen bir 80 e in diyor beni desteklemiyor bana inanmıyor görünüyor ama bu tavrı beni motive ediyormuş şimdi farkettim
kaçırmaları da yapmasam 2 katı verirdim kesin neyse hayırlısı artık

Nur teşekkürler ellerine sağlık ben bildirim yapan tüm arkadaşları kutluyorum.... : )

Dafiyi sormuşsun o yurt dışına gezmeye gitti gelene kadar izinli yazarsın sana zahmet

Ay bende yürüyebilsem keşke. Lesliye başlasam o bile kar
Bebek olunca yürüyüş zor tabii bende hava durumu kötü olunca lesli yaparım aslında spor salonuna başlıycam ama uzatıyorum arkadaşlarda sıkıştırıyor yarın kendime salon için spor ayakabısı alayım diyorum .....

Günün nasıl geçti ?

Hımm bakalım.
Sabah köfte 2 dilim tam buğday ekmeği light peynir
Öğlen çörek otlu yoğurt köfte
Akşam kırmızı biber patlıcan turşu karışımı salata balık soğan salatası.
Suyu tamamlamadım. 1 bardak soda 1 büyük bardak yeşil çay

İyi akşamlar
nurcum liste için teşekkürler ellerine sağlık
kilo verenleri kutlarım
meyracım spor listesi için de eline sağlık haftaya daha uzun bir liste olur inşallah
ben de bikaç gün yürümüştüm ama fazla değil haftaya ben de olurum inşallah listede
bugün de 40 dk kadar yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…