kansızlık varsa dalak ciğer yemelisin ilaçları iştah açar çünkü. 2-3 günlük atak yap bünyeni şaşırt benceuzun zamandır diyet yapmanın verdiği bir bıtkınlık var. bu günlerde iyice şaşırdım midem bulanıyor et yiyemiyorum. listeni okudumda ne güzel ton balığı filan yemişsin ben oldum olası ton balığını sevmem yiyemem zaten kanımda düşük ilaç içiyorum galiba kan düşük oluncada et yenilemiyor bir arkadaşım dedi canın istemiycek ama et yemelisin diyee ... dukan vari bişeyler yapıcaksın galibaa bende proteğin ağırlıklı beslenmeyi severim fakat dukanı hiç göze alamadım ...
çoookk tşk ederimdafi abla izinli mi?
OĞULCUKLARIM senide ekledim listeye
yst38 seni de ekledim.
Başka kimi ekliycektim geçmiş yapamadım var mıydı başka listeye girmek isteyen
kansızlık varsa dalak ciğer yemelisin ilaçları iştah açar çünkü. 2-3 günlük atak yap bünyeni şaşırt bence
hoşbuldum cnmprofil resmini doğum gününde çekilmiştikYenam hos geldin cancazim iyi olmaniza cok sevindim ameliyat icin dedigin dogru olucam tabi ceken bilir valla, basit ama riskli bi operasyon isi iyi bilen bir dr olmasi gerek bizim buralarda da pek guvenemiyorum istanbula gitmem gerek ona da vakit ayiramadim bir kere gitmeyle de olmuyor eltim yardimci olacak o da calisiyor bir de ev tasidilar 3 ayda 2 kere kiza diyemedim benimle ilgilen diye
Benim kiz da 8.sinifta biliyorsun belki de bir de onun teog derdi var hadi duzeni bozulmasin diyorum simdi ben istanbula gidersem o da annem de kalmak zorunda kalacak isin ozeti kafamda yari yil tatiline erteledim hayirlisi artik
Meyracim
Sekerim naptin oyle ne guzel gidiyordun
Hayriyemm sagol canim
Hasibecim hos geldin masallah kizin da kocaman olmus
Yst gecmis olsun canim
Fridacim az kaldi haftaya 109 kusurde olsa gorulecek sabir canim
Nur gulumm nasilsin bonus hanim nasil acep bi selam vermeye de vakti yokmuki hastami hala
Selam soyle canim ozledim
liste artık erken yapılıyor sanırımEki Görüntüle 1280324
HAFTANIN BİRİNCİSİBerkuras -1.3
HAFTANIN İKİNCİSİpinkstrap - 0.7
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜDayko -0.6
Kilo veren herkesi devam ediyorum veremeyen arkadaşlarında asla pes etmemesini diliyorum
Listeye yeni yazdığım arkadaşlarda artık bundan sonra düzenli bildirimde bulunursa sevinirim
Eki Görüntüle 1280324
Kilo veren herkesi devam ediyorum veremeyen arkadaşlarında asla pes etmemesini diliyorum
Listeye yeni yazdığım arkadaşlarda artık bundan sonra düzenli bildirimde bulunursa sevinirim
Aleykumselam cancazimselamün aleyküm...
hakkında hayırlısı olsun canım, ama sıkma canını çok fazla ve herşeyden önce yer gök dua ile bol bol dua et canım benim..... bol bol ayetelkürsi oku mesela, ben ayetelkürsinin çok faydasını görürüm.
7tane ayetelkürsi okuyanı yaradan koruyup kolluyormuş, bol bol okumak iyi olurmuş.
benim en yakınım dualarım... bana benden yakınlar....
sorma ya benide bu hafta günler yıktı: )
aman o da nazarlık olsun be canım: )
bizim topik için demiyorum, günlük hayatımda nazara gelmekten korkuyorum, sürekli zayıflamam çok dikkat çekiyor.
zaten çok nazara gelen bir kişiyimdir....
olsun bu da nazarlık olsun....
bugün burda hava çok iç karartıcı, havadan galiba az buçuk bende miskin miskinim bugün: )
dur havalara dil çıkarcam bana ne: )
Ellerine saglik canimHAFTANIN SPOR 1.si _________ 240dk ________ 74FRIDA
Ellerine saglik gulum tebrik ederim kizlarEki Görüntüle 1280324
Masallah canim cok guzelsiniz ikiniz dEbende bildirim yapayım mı????
kilom:90.6
hoşbuldum cnmprofil resmini doğum gününde çekilmiştik
liste artık erken yapılıyor sanırım
olsun ne yapalım şansıma da bu hafta yeni gelenlerde alınacakmış ama
işten yeni geldim eve...
neyse listeyi gökçe yapardı o nerde biliyormusunuz iyidir inşallah
Eki Görüntüle 1280324
nurcum ellerrine sağlık kızlar tebrikler için de teşekkür ederim her ne kadar en iyi kiloyu vermiş görünsem de aslında gecen hafta regl olduğum için 1 kılo fazla çıkmıştım bu hafta o gitmiş çoğunlukla aslında ama yıkmak yok yola devamEki Görüntüle 1280324
Sevin bence gerçekten hep beraber kilo vermeye devam ederiz inş. : )kızlar tebrik ederim...
ben geçen hafta 88,5 miymişim ay onu bile hatırlamıyodum 500 gramcıkta olsa eksilmişim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inş hepberaber çokk kilolar veririz...
Sağol canım bu hafta yürüş yaptım evet inş. Devam etirebilirim : )tebrik ederim fridacım: )
Nur teşekkürler ellerine sağlık ben bildirim yapan tüm arkadaşları kutluyorum.... : )Eki Görüntüle 1280324
Bebek olunca yürüyüş zor tabii bende hava durumu kötü olunca lesli yaparım aslında spor salonuna başlıycam ama uzatıyorum arkadaşlarda sıkıştırıyor yarın kendime salon için spor ayakabısı alayım diyorum .....Ay bende yürüyebilsem keşke. Lesliye başlasam o bile kar
Hımm bakalım.Bebek olunca yürüyüş zor tabii bende hava durumu kötü olunca lesli yaparım aslında spor salonuna başlıycam ama uzatıyorum arkadaşlarda sıkıştırıyor yarın kendime salon için spor ayakabısı alayım diyorum .....
Günün nasıl geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?