- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
teşekkür ederim cnm eklediğin için ben 3te hatta 3:15i buluyor işten çıkalı eve gelmem çıkış saatime göre 3:30-3:45 oluyor pcye oturmam 4-4:30u bulur o da kızım uyuyor olursaGüncel liste
HasibeG listeye ekledim canım
Ay başındaki ilk cuma yeni hedef kilolarımızı bildirelim. bu ay içinde bi cuma daha olduğundan diğer hafta alıcam yeni kilo hedeflerini
benim akşamları erken eve gitme olaylarım olduğundan işte 2-3 gibi herkes bildirimde bulunmuşsa yapıyorum listeyi
Eki Görüntüle 1280561
Eline sağlıkEki Görüntüle 1280324
HAFTANIN BİRİNCİSİBerkuras -1.3
HAFTANIN İKİNCİSİpinkstrap - 0.7
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜDayko -0.6
Kilo veren herkesi devam ediyorum veremeyen arkadaşlarında asla pes etmemesini diliyorum
Listeye yeni yazdığım arkadaşlarda artık bundan sonra düzenli bildirimde bulunursa sevinirim
uuuuzuuuuuunn zamandıırrr yazmayan vefasız topikdaşınızdan iyi akşamlar nasılsınızz ben 90 oldumm yuvarlanıp gidiyorumm eminim azimlilerr zayıflayıp gitmişlerdirr off zayıflamak bi yetenek oda bende yok valla iigeceler
Afiyet olsun maşallah iyi gidiyorsun haftanın şampiyonu sen olacaksın belliEveeet kahvaltıda dukan ekmekli tost haşlanmış yumurta domates salatalık biber afiyet olsun bana
Birde bugün -700 süper ya
Bir hafta bitsin spora başlıyım diyorum
Aleyküm selam hoşgeldin.Selamunaleykum
Nasilsiniz kizlar ben iyiyim sukur
İyi akşamlar
nurcum liste için teşekkürler ellerine sağlık
kilo verenleri kutlarım
meyracım spor listesi için de eline sağlık haftaya daha uzun bir liste olur inşallah
ben de bikaç gün yürümüştüm ama fazla değil haftaya ben de olurum inşallah listede
bugün de 40 dk kadar yürüdüm
kızlar tebrik ederim...
ben geçen hafta 88,5 miymişim ay onu bile hatırlamıyodum 500 gramcıkta olsa eksilmişim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inş hepberaber çokk kilolar veririz...
Selamün aleykümm...
nasılsınızz...haftasonu olduğu için herhalde çok durgun buralar...bende günlerdir biriken ütülerimi bitirdim sonunda...kızın ödevlerinide bitirdik yarın rahat ederiz artık....kendimi yollara vurasım var...uzun ve sakin bi yürüyüş yapasım var...nasıl olcaksa hayal işte...neyse eşim gelir birazdan sofra hazırlıyayım...
uuuuzuuuuuunn zamandıırrr yazmayan vefasız topikdaşınızdan iyi akşamlar nasılsınızz ben 90 oldumm yuvarlanıp gidiyorumm eminim azimlilerr zayıflayıp gitmişlerdirr off zayıflamak bi yetenek oda bende yok valla iigeceler
Ay haftanın ayın yılın şampiyonu olayım. Biliyormusunuz yarın benim evlilik yıl dönümüm. 2 kasımda düğünümüzün olduğu gün ve ikisinde de eşim gece nöbetçi. Nisanda benim doğum günüm evde nar çiçeği renginde 3 lü takımım var sadece birkaçkez giydim. En büyük hevesim onu giyip insanların karşısına çıkmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?