geçmiş olsunnnn buralarda 2 gündür soğumaya başladııı ama daha yakmıoz bişeyy sadece akşamları kapı pece kapattık üşümeyi özledim ama ben
Ben çok Üşüyorum hastamı olcam ne
Selamlar herkese bugün benimde canım sıkkın 5 günde artıya çıkılırmı yaa
geçmiş olsun canım hava değişiminin de katkısı çok bu aralar
yeni evlenen çifte de mutluluklar dilerim
Hayırlı haftalar herkese
Bir güzel kahvaltımı yaptım ekmek azcık fazla kaçmış olabilir ama bugün başka ekmek yemezsem sorun olmaz
Öğleden sonra bir arkadaşa geçmiş olsun ziyaretine gideceğiz kek poğaça bişeyler yapacağım götürmek için
Nursena gözleme sınavını geçmişsin veririz inşallah canım
Ilk hedefim 10 kilo inşallah
Bizim de yanıyor kaloriferler canım ama bugün hava epeyce ılık maşallah ev de sıcak o nedenlesağol.
bizim burada 2haftadır yanıyor kaloriferler.
geçmiş olsun balım, olabilir çünkü benim bu gripte ilk önce üşüme ile başlamıştı...
çıkılır tatlım: ) 1günde bile çıkılır...
canını sıkma sen devam et sadece diyetine....
bak geçen hafta bende artıydım, aslında o kadar çok artılık bir durumumda yoktu, belki gripten üşütmeden olmuştur diyorum şimdi, e ne de olsa hasta olunca bünye değişiyor, sende üşüyorum diyorsun belki seninkide ondandır....
ne güzel bağladım bak dermişim: )
aynen bencede, çok sağol can daykom benim......
oh ne güzel olmuş mis kahvaltı: )
ablacım ben 5333kitabında hedeflerin küçük tutulmasının yapıcı olacağını okumuştum, bende ogünden beri hedefimi küçük tuttum hep, gerçekten olumlu yönde çok farketti hedefimi küçültmem,
sanada diyim dedim bunu şimdi: )
böyle daha gerçekçi ve daha sıcak geliyo insana hedef, ay eskiden neydi öyle mesela 35kg hedef koyardım öyle.....
şuan 2-3kilo hedef koyuyorum hep.
Bizim de yanıyor kaloriferler canım ama bugün hava epeyce ılık maşallah ev de sıcak o nedenle
Kilo hedefi konusunda haklısın canım ben de ilk hedef 85 diyim o zaman 5 er 5er inerim sonra inşallah en az 15 kilo vermem lazım benim de dizim için aslında 70 in altına inmem gerekli ama ben 75 e razıyım
Ben hazırlanıp çıkıyorum şimdi Allah'a emanet olun hepiniz
Selamlar kizlar
Haftasonu ben de kacirdim ipin ucunu
Butun suc esiminn(baskasini suclamak ne kaa kolay) cuma aksami canim tatli istedi o da cumartesi markete gittiginde meyveli pasta almis tatli niyetine hemide 30 kilo vermemi kutliyacakmisiz yahu insan diyetteki birine pasta alirmi hic dedim ama meyveli almis cikolatali almadim diyor birde 2 koca dilim yedim dunde yemegi disardan hazir yedik sonuc +400 gr yinede umdugumdan iyi ben kesin 1 kg almisimdir dediydim
Cumaya kadar 1 kilo vermem lazim aylik hedef icin spor sart bu hafta
Simdi mutfaga giricem bulasiklari yerlestireyim yerine sonra da 2,30 gibi kizi almaya gidicem okula 2 gundur yagmurlu buralar hemi de cok soguk kar havasi firtina disari cikasim yok ta kiz da oksuruyor biraz daha da usutmesin
Benden boyle iste kizlar
Sagol kuzumm adami da suclu cikardim ya afferin bana yok anacim biz kadinlara yaranmak cok zorcanımmmm hiç dert etme bu hafta sonunu, arada birde yiyecez böyle insanız ve nefis taşıyoz....
çok iyi yapmış eşin, afiyet olsun size.....
Sagol kuzumm adami da suclu cikardim ya afferin bana yok anacim biz kadinlara yaranmak cok zor
olur arada öyle canım yapcak bişey yok kutlama bu : ) verdiklerimizi koruyalım dahada verelim inş. bende kaçırıyorum mağlesef ve hiç tartı aynı göstermiyor hemen artıya geçiyor anında benimde çarşamba doğum günüm arkadaşlar gelcez dedi napıcam bilmiyorumFridacim nasilsin benim halimi gordunmu kuzum hic boslamaya gelmiyorum anacim hemen artiya geciyorum
meyracım geçmiş olsun şimdi nasılsın : ) halaylarıda çekmişsin gözümden kaçmadı neyse halay candır: ))))))
hoş geldin : ) gözleme iradesine tebrixgünayyyydınnn arkdaşlarrr inşallahhh acilen 8 li rakamlara ulaşmam lazımm 90 çıktım sabah çok fenalardayımm
hemen yağ yakıcı çay kaynatıcam onu içicem
bu yazyı yazarken komşu gözleme getirdi elde açmış derhal buzluğa koydum birinide kocam gelir nöbetten ona yedircem yersem devamı gelcek ve haftaya pazartesi ye kalacak diyet inşallah gene veririm
Hayırlı haftalar herkese
Bir güzel kahvaltımı yaptım ekmek azcık fazla kaçmış olabilir ama bugün başka ekmek yemezsem sorun olmaz
Öğleden sonra bir arkadaşa geçmiş olsun ziyaretine gideceğiz kek poğaça bişeyler yapacağım götürmek için
Selamlar herkese bugün benimde canım sıkkın 5 günde artıya çıkılırmı yaa
Fridacim nasilsin benim halimi gordunmu kuzum hic boslamaya gelmiyorum anacim hemen artiya geciyorum
merhabalar umarım herkesler iyidir : ) bende ehh işte kış geldi soğuk canım sıkın neye sıkın olduğunu bende bilmiyorum hafta sonu kızımla dışarı çıktık ona bir elbise aldım daha elbiseye uygun çorabıyla ayakkabısını alıcam. kendime spor ayakkabısı alıcaktım ama alamadım daha doğrusu istediğim mağzaya gidemedim durumlar böylee..
meyracım geçmiş olsun şimdi nasılsın : ) halaylarıda çekmişsin gözümden kaçmadı neyse halay candır
inşşallahhh valla 80 olmak için çabalıcam asuuu çok iğrendim kendimden ya yakıştıramıyom miğdem benden önce gitmeye başladııı alt taraf almıyo üstaraf kendi özgürlüğünü ilan ettiii resmen aldı başını gitttiHayırlı haftalar herkese
maşşallah ben giderken sen 100 lerdeydin baktım bi daha baktım çizelgene ne güven gelmiştir sana demiisağol.
bizim burada 2haftadır yanıyor kaloriferler.
geçmiş olsun balım, olabilir çünkü benim bu gripte ilk önce üşüme ile başlamıştı...
çıkılır tatlım: ) 1günde bile çıkılır...
canını sıkma sen devam et sadece diyetine....
bak geçen hafta bende artıydım, aslında o kadar çok artılık bir durumumda yoktu, belki gripten üşütmeden olmuştur diyorum şimdi, e ne de olsa hasta olunca bünye değişiyor, sende üşüyorum diyorsun belki seninkide ondandır....
ne güzel bağladım bak dermişim: )
aynen bencede, çok sağol can daykom benim......
oh ne güzel olmuş mis kahvaltı: )
ablacım ben 5333kitabında hedeflerin küçük tutulmasının yapıcı olacağını okumuştum, bende ogünden beri hedefimi küçük tuttum hep, gerçekten olumlu yönde çok farketti hedefimi küçültmem,
sanada diyim dedim bunu şimdi: )
böyle daha gerçekçi ve daha sıcak geliyo insana hedef, ay eskiden neydi öyle mesela 35kg hedef koyardım öyle.....
şuan 2-3kilo hedef koyuyorum hep.
maşşallahhh hepicini burdamı veerdinnn kilonun maşşallahh hedefine ne kadar kaldıSelamlar kizlar
Haftasonu ben de kacirdim ipin ucunu
Butun suc esiminn(baskasini suclamak ne kaa kolay) cuma aksami canim tatli istedi o da cumartesi markete gittiginde meyveli pasta almis tatli niyetine hemide 30 kilo vermemi kutliyacakmisiz yahu insan diyetteki birine pasta alirmi hic dedim ama meyveli almis cikolatali almadim diyor birde 2 koca dilim yedim dunde yemegi disardan hazir yedik sonuc +400 gr yinede umdugumdan iyi ben kesin 1 kg almisimdir dediydim
Cumaya kadar 1 kilo vermem lazim aylik hedef icin spor sart bu hafta
Simdi mutfaga giricem bulasiklari yerlestireyim yerine sonra da 2,30 gibi kizi almaya gidicem okula 2 gundur yagmurlu buralar hemi de cok soguk kar havasi firtina disari cikasim yok ta kiz da oksuruyor biraz daha da usutmesin
Benden boyle iste kizlar
inşşallahhh valla 80 olmak için çabalıcam asuuu çok iğrendim kendimden ya yakıştıramıyom miğdem benden önce gitmeye başladııı alt taraf almıyo üstaraf kendi özgürlüğünü ilan ettiii resmen aldı başını gittti
yenaaacımm nasılll uğramıyomuuu
maşşallah ben giderken sen 100 lerdeydin baktım bi daha baktım çizelgene ne güven gelmiştir sana demii
maşşallahhh hepicini burdamı veerdinnn kilonun maşşallahh hedefine ne kadar kaldı
Canim kizcen guzel gunler de giysin elbisesinihoş geldin : ) gözleme iradesine tebrix
hayırlı haftalar canımbenimde cumaya eksi çıkabilmem için çok çabalamam lazıım
olur öyle sıkma canını bende mağlum dönem öncesindeyim şişkinlik var. benimde genelde hafta içi 2,3 kilo aşağı yukarı oynar . cuma eksiyi görebilmek için perşembeleri sinirden baş ağrısıyla proteğin günü yaptığım çok olmuştur
Sagol canim hepsini burda verdim topikdaslarim sahitinşşallahhh valla 80 olmak için çabalıcam asuuu çok iğrendim kendimden ya yakıştıramıyom miğdem benden önce gitmeye başladııı alt taraf almıyo üstaraf kendi özgürlüğünü ilan ettiii resmen aldı başını gittti
yenaaacımm nasılll uğramıyomuuu
maşşallah ben giderken sen 100 lerdeydin baktım bi daha baktım çizelgene ne güven gelmiştir sana demii
maşşallahhh hepicini burdamı veerdinnn kilonun maşşallahh hedefine ne kadar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?