Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun tatlım

Çok geçmiş olsun

sağol ablacım, çok haklısın dinlenme konusunda.
yürüyüşte çok iyi olmuş: )

Hoşgeldin vefasız : )
Ben de 90 oldum yeteneği felan boşver gel de verelim yine kiloları
inşallahta halimden hem hoşnut deilim hemde deli gibi yiyorummm inşallah pazartesi ya yarın belki bidaha başlangıç yaparım yeniden he asu

Arkadaşlar ben de kilo vermek istiyorum yarisarak kilo verecegimiz bir grup ariyorum yardimci olur musunuz
inşallahh bende vemek istiyorumm burda paylaşım yaparsan dikkat edersen veriliy yoksa kilo dert
sağol ablacım, çok haklısın dinlenme konusunda.
yürüyüşte çok iyi olmuş: )
geçmiş olsunnnn buralarda 2 gündür soğumaya başladııı ama daha yakmıoz bişeyy sadece akşamları kapı pece kapattık üşümeyi özledim ama ben

Ben çok Üşüyorum hastamı olcam ne

Aleyküm selam hoşgeldin.
hoşbuldum cnm
geçmiş olsun canım hava değişiminin de katkısı çok bu aralar
yeni evlenen çifte de mutluluklar dilerim
Arkadaşlar ben de kilo vermek istiyorum yarisarak kilo verecegimiz bir grup ariyorum yardimci olur musunuz
bize katıl sende

günayyyydınnn arkdaşlarrr inşallahhh acilen 8 li rakamlara ulaşmam lazımm 90 çıktım sabah çok fenalardayımm
hemen yağ yakıcı çay kaynatıcam onu içicem
bu yazyı yazarken komşu gözleme getirdi elde açmış derhal buzluğa koydum birinide kocam gelir nöbetten ona yedircem yersem devamı gelcek ve haftaya pazartesi ye kalacak diyet inşallah gene veririm

Hayırlı haftalar herkese
Bir güzel kahvaltımı yaptım ekmek azcık fazla kaçmış olabilir ama bugün başka ekmek yemezsem sorun olmaz
Öğleden sonra bir arkadaşa geçmiş olsun ziyaretine gideceğiz kek poğaça bişeyler yapacağım götürmek için
Nursena gözleme sınavını geçmişsin veririz inşallah canım
Ilk hedefim 10 kilo inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…