Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı günler
Küçük kızım evde birazdan çıkacak arkadaşlarıyla buluşacak
Büyük de okuldan gelecek daha kahvaltı yapmadım beraber yapacağız
Sabahtan beri 2 mandalina yedim bikaç yeşil zeytin atıştırdım
Sonra da arkadaşıma kahve içmeye gideceğim inşallah
Büyük kızım da dersaneye gidecek zaten ama yemeğim yok tek sorun bu

Selamün aleykümm...

bende kalktım büyük bir bardak su ve yarım gözleme yedim...sonra ortalık topla wc banyo yıka derken okula gidip kızı aldım...az size bakayım yemeğe girişicem ne yapsam onuda bilmiyom ya neyse...mutfağa geçince uydururum artık bişeyler..pazar günü görümcemin nişanı var...iki kilo eksilsem çok sevinicem ama zor gibi...he buarada bugünde kardeşimle gelin adayımız yüzük bakmaya gidicekler..çok hızlı bu gençler maşallah uzun sürmez bizde nişan yaparız herhalde...beni niyeyse tüm bunlar bile motive etmiyo yaa ne oldu bana anlamadım...kendi çapımda bugün bi başlangıç yaptım göya ama bakalım devamını getirebilecekmiyim...

maşşallahhh diyeyimmm o zaman o boya 75 bile güzel durur
dönmek istemezdim kilolu olarak yenien keşke kilomu koruyup meraba demeye uğrasaydım iradesizlik abidesi yimm inşşallah vericez gene 80 ne inelim asu sen ben aynı yızkilo olarak yarışalımmm gene :)))))
nursena başgaaaaaaannn geri dönmüşünnn
oooo kimleri görüyorummmm chickpeas hanımlarda burdaymış sıradaki yeşil çay sana gelsinn:)
B

Ben de spora baslayamayanlardanım 1 kez leslie yaptım gerisi yok diyete karatayın kitabını okuyarak motive oldumacaba spor için ne motive eder
Nasıl motive ederm kendimi?
ben dün 2 mil yaptım lasly 3 mil olanı çok eğlenceli gidiyo akşamları dizi izlerken yap diziye dalıyon 3 mil bitiyooo

Son düzenleme:
sabah yaptım alıntıları daha yeni yollaya bildim sorun vardı sitede sanırım
allahtan silinmemiş

dün den bahsetmedinn gezmede neler yidinnnn hain asuuu

allah mesut etsin kafa meşkul olunca diyyette adapte olamıyo insan nişandan sonra yaza kadar bakarız kilolarımıza

yarışmak iyi fikir aslında....ya bende istiyom enazından lesli yapsam diye hatta herakşam karar veriyom her sabah bozuyorum...

Aminn..bu kafa geçtiğimiz nisandan beri bi boş kalamadı zaten..hayatım okadar tepetaklakki neresinden tutunmaya çalısam elimde kalıyo...

çok şükür akşamleyin yarın için diyetime başladım, iyi gidiyor bakalım şimdilik: )

şuan için:
1302*11
1tahıl
3et
0süt
2meyve
*
1yağ
1sebze
Maşallah inşallah gün sonu da başarıyla biter canım
Ben de istiyorum 80 e inmeyi ama daha irade hazır değil malesef

Dün zaten hasta ziyaretine gitmiştim kek poğaça götürdüm minik birer de yedim çayla : )
Yarışmak iyi fikir de bende yarışacak azim yok daha napsam ki siz Yarışın ben de gaza gelmeye çalışayım en iyisi
Inşallah bundan sonra herşey yolunda gider Zeynepcim

slm kızlarrr
sabah:karatay kahvaltı
öğle:çorba ve çiğköfte dürüm (hastanede bana uygun bir yemek yoktu bende çiğköfte söyledim )
akşam:çorba, yeşil salata ve palamut
ilk etapta 80e inmek sanırım hepimizin hayali
B

Ben de spora baslayamayanlardanım 1 kez leslie yaptım gerisi yok diyete karatayın kitabını okuyarak motive oldumacaba spor için ne motive eder
Nasıl motive ederm kendimi?
ben işten gelirken yarım saat yürüyorum yürüyüşümü yapıyorum ama evdede birşeyler yapmak lazım.
dün spor yapayım dedim kalktım bir odada annem bir odaada eşim bir odada kızım uyumuş bana spor yapacak yer kalmadı

o halde yeşil çayımı şerefine kaldırıyorum şekeremmmm

cheerssss

Selamun aleykum...
Ben griptim şimdi birde midem çıktı, içtiğim zencefil dozu azda olsa midemi mahvetti, dun gece baya hastalandım, çok şukur şuan daha iyiyim tam geçmese de, midemi tahriş etti, zaten gastrit var bende, ne bileyim yaaa amaaan iyi dediler denedim içtim....
Çokta az içtim halbuki, gerçi annem kaç kere dedi içme kızım midene dokunur o diye, dinlemedim denemek istedim.
Midem çok kotu ama, nerdeyse gece acile gidecektim, mide kanamasından şuphelendim, ama annem zencefildendir diyince gitmedim, bugünde iyi olunca gitmedim doktora.
Gunduzde misafirim vardı.
Mideden dolayı diyet miyet yalan oldu, bikaç gün daha yalan olur galiba böyle, neyse iyi olayımda. Hhiç gozum diyette falan değil şuan.
Zencefil gastrite dokunuyormu acaba? Bileniniz varmı?? Hasibe sen hemşiresin ya sen biliyonmu canım?

pek bir bilgim yok cnm acı, baharat etkiler ama gerçi zencefilde baharat sen toz halinde demleyip mi içiyordun? ben bir kere içtim bana acı gelmişti sevmemiştim.

eşim bu akşam yine çalışıyor, biraz geç gelicek, bende misafirlerden sonra dağılan evi topladım, mutfağı hallettim, yeni oturdum: )
hasta olunca dışarı çıkıp bişey alamadım misafirime, evde de yapamadım, son anda ilginç bir fikir geldi aklıma onu yaptım: )
eskinin yoğurt ekmeğinden yaptım biraz baharatlıca, sonra tatlı bisküvi vardı ondan koydum, yanınada mandalina soyup koydum: ) tabi birde çay yanına.
misafirde yoğurt ekmeği çocukluğundan beri çok severmiş, bunu hiçbişeye değişmem dedi, ablası evlenirken 3yaşındaymış, işte sen evlenince benim yoğurt ekmeğimi kim sürecek diye ağlarmış: )))) yani iyi seçim olmuş: )
gastrite papatya çayı iyi gelir ya, gündüz yapıp içtim korka korkad aolsa, çok iyi geldi, az önce yine içtim az daha iyi geldi, ondan az keyfim yerine geldi şükür kızlar şuan.

ayy yakalandım yaa...valla gidip su koydum kaynattım ama o ara başka işe dalınca unuttum içmeyi...

: ) yaaa böyle yakalarım ben işte: )

inş canım, başlamak işin yarısıdır derler.

Merhaba kızlar bana yazıştığınıza dair hiç bildirim gelmedi yaa uzak kalmışım sizden.
Nursena hoşgeldin
Meyra geçmiş olsun
Pazartesi evlilik yıldönümüydü dışarı çıktık ama 2 çocukla ben hiçbişey anlamadım babamız biraZ rahatta.
Dünde kayınbabam rahatsızmış evi yalandan topladım gittik.
Akşam arkadaşla mesajlaşırken cumartesi bana geleceklerini öğrendim. Bana haber vermeyi unutmuşlar. Uykuyu nereme uyudum bilemedim bugün cam silcem çocuklar izin verdiği ölçüde. En çok pasta börek işi var akşamdan beri düşünüp duruyorum pratik fikirlere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…