maşşallahhh diyeyimmm o zaman o boya 75 bile güzel dururCanim kizcen guzel gunler de giysin elbisesini
Sagol canim hepsini burda verdim topikdaslarim sahit
Tam 30 olamadi canim bu haftasonu kacamagindan dolayi ilk hedefim yilbasina kadar 75 kg olmak sonra 70 sonrasi da duruma gore ,boyum 168 artik hangi kilo da kalirim bilmiyorum kismetse bi hedeflerime ulasayim Allahin izniyle sonra dusunurum gerisini
dönmek istemezdim kilolu olarak yenien keşke kilomu koruyup meraba demeye uğrasaydım iradesizlik abidesi yimm inşşallah vericez gene 80 ne inelim asu sen ben aynı yızkilo olarak yarışalımmm gene :)))))Selamün aleykümm..
nasılsınız....
nursenada dönmüş çok sevindim seni gördüğüme eskiler toplanıyoruz yavaştan...bende 88 oldum nursenacım ama inş tekrardan beraberce vericez aldıklarımızı...
meyracım çok geçmiş olsun kuzum...Rabbim şifa versin...
ben hala diyete adapte olamadım...yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama sevdiğim bişey gördüğümde gözüm dönüyo resmen...
akşama hamsi tava yapıcam bunuda atlatayım inş adam akıllı başlayabilirim diyete...şimdilik akşamları aç uyumaya çalışıyorum...ekmektende vazgeçemedim hala...aklıma gelmişken gidip bi yeşilçay yapayım kendime...
oooo kimleri görüyorummmm chickpeas hanımlarda burdaymış sıradaki yeşil çay sana gelsinn:)
ben dün 2 mil yaptım lasly 3 mil olanı çok eğlenceli gidiyo akşamları dizi izlerken yap diziye dalıyon 3 mil bitiyoooB
Ben de spora baslayamayanlardanım 1 kez leslie yaptım gerisi yok diyete karatayın kitabını okuyarak motive oldumacaba spor için ne motive eder
Nasıl motive ederm kendimi?
dün den bahsetmedinn gezmede neler yidinnnn hain asuuuHayırlı günler
Küçük kızım evde birazdan çıkacak arkadaşlarıyla buluşacak
Büyük de okuldan gelecek daha kahvaltı yapmadım beraber yapacağız
Sabahtan beri 2 mandalina yedim bikaç yeşil zeytin atıştırdım
Sonra da arkadaşıma kahve içmeye gideceğim inşallah
Büyük kızım da dersaneye gidecek zaten ama yemeğim yok tek sorun bu
allah mesut etsin kafa meşkul olunca diyyette adapte olamıyo insan nişandan sonra yaza kadar bakarız kilolarımızaSelamün aleykümm...
bende kalktım büyük bir bardak su ve yarım gözleme yedim...sonra ortalık topla wc banyo yıka derken okula gidip kızı aldım...az size bakayım yemeğe girişicem ne yapsam onuda bilmiyom ya neyse...mutfağa geçince uydururum artık bişeyler..pazar günü görümcemin nişanı var...iki kilo eksilsem çok sevinicem ama zor gibi...he buarada bugünde kardeşimle gelin adayımız yüzük bakmaya gidicekler..çok hızlı bu gençler maşallah uzun sürmez bizde nişan yaparız herhalde...beni niyeyse tüm bunlar bile motive etmiyo yaa ne oldu bana anlamadım...kendi çapımda bugün bi başlangıç yaptım göya ama bakalım devamını getirebilecekmiyim...
maşşallahhh diyeyimmm o zaman o boya 75 bile güzel durur
dönmek istemezdim kilolu olarak yenien keşke kilomu koruyup meraba demeye uğrasaydım iradesizlik abidesi yimm inşşallah vericez gene 80 ne inelim asu sen ben aynı yızkilo olarak yarışalımmm gene :)))))
oooo kimleri görüyorummmm chickpeas hanımlarda burdaymış sıradaki yeşil çay sana gelsinn:)
ben dün 2 mil yaptım lasly 3 mil olanı çok eğlenceli gidiyo akşamları dizi izlerken yap diziye dalıyon 3 mil bitiyooo
sabah yaptım alıntıları daha yeni yollaya bildim sorun vardı sitede sanırım
allahtan silinmemiş
dün den bahsetmedinn gezmede neler yidinnnn hain asuuu
allah mesut etsin kafa meşkul olunca diyyette adapte olamıyo insan nişandan sonra yaza kadar bakarız kilolarımıza
Maşallah inşallah gün sonu da başarıyla biter canımçok şükür akşamleyin yarın için diyetime başladım, iyi gidiyor bakalım şimdilik: )
şuan için:
1302*11
1tahıl
3et
0süt
2meyve
*
1yağ
1sebze
Ben de istiyorum 80 e inmeyi ama daha irade hazır değil malesefmaşşallahhh diyeyimmm o zaman o boya 75 bile güzel durur
dönmek istemezdim kilolu olarak yenien keşke kilomu koruyup meraba demeye uğrasaydım iradesizlik abidesi yimm inşşallah vericez gene 80 ne inelim asu sen ben aynı yızkilo olarak yarışalımmm gene :)))))
ben dün 2 mil yaptım lasly 3 mil olanı çok eğlenceli gidiyo akşamları dizi izlerken yap diziye dalıyon 3 mil bitiyooo
Dün zaten hasta ziyaretine gitmiştim kek poğaça götürdüm minik birer de yedim çayla : )sabah yaptım alıntıları daha yeni yollaya bildim sorun vardı sitede sanırım
allahtan silinmemiş
dün den bahsetmedinn gezmede neler yidinnnn hain asuuu
allah mesut etsin kafa meşkul olunca diyyette adapte olamıyo insan nişandan sonra yaza kadar bakarız kilolarımıza
Yarışmak iyi fikir de bende yarışacak azim yok daha napsam ki siz Yarışın ben de gaza gelmeye çalışayım en iyisiyarışmak iyi fikir aslında....ya bende istiyom enazından lesli yapsam diye hatta herakşam karar veriyom her sabah bozuyorum...
Aminn..bu kafa geçtiğimiz nisandan beri bi boş kalamadı zaten..hayatım okadar tepetaklakki neresinden tutunmaya çalısam elimde kalıyo...
ben işten gelirken yarım saat yürüyorum yürüyüşümü yapıyorum ama evdede birşeyler yapmak lazım.B
Ben de spora baslayamayanlardanım 1 kez leslie yaptım gerisi yok diyete karatayın kitabını okuyarak motive oldumacaba spor için ne motive eder
Nasıl motive ederm kendimi?
maşşallahhh diyeyimmm o zaman o boya 75 bile güzel durur
pek bir bilgim yok cnm acı, baharat etkiler amaSelamun aleykum...
Ben griptim şimdi birde midem çıktı, içtiğim zencefil dozu azda olsa midemi mahvetti, dun gece baya hastalandım, çok şukur şuan daha iyiyim tam geçmese de, midemi tahriş etti, zaten gastrit var bende, ne bileyim yaaa amaaan iyi dediler denedim içtim....
Çokta az içtim halbuki, gerçi annem kaç kere dedi içme kızım midene dokunur o diye, dinlemedim denemek istedim.
Midem çok kotu ama, nerdeyse gece acile gidecektim, mide kanamasından şuphelendim, ama annem zencefildendir diyince gitmedim, bugünde iyi olunca gitmedim doktora.
Gunduzde misafirim vardı.
Mideden dolayı diyet miyet yalan oldu, bikaç gün daha yalan olur galiba böyle, neyse iyi olayımda. Hhiç gozum diyette falan değil şuan.
Zencefil gastrite dokunuyormu acaba? Bileniniz varmı?? Hasibe sen hemşiresin ya sen biliyonmu canım?
pek bir bilgim yok cnm acı, baharat etkiler amagerçi zencefilde baharat sen toz halinde demleyip mi içiyordun? ben bir kere içtim bana acı gelmişti sevmemiştim.
Meyra geçmiş olsun miden için canım süt iç bikaç Yudum bana faydası oluyor
ayy yakalandım yaa...valla gidip su koydum kaynattım ama o ara başka işe dalınca unuttum içmeyi...
Selamün aleykümm...
bende kalktım büyük bir bardak su ve yarım gözleme yedim...sonra ortalık topla wc banyo yıka derken okula gidip kızı aldım...az size bakayım yemeğe girişicem ne yapsam onuda bilmiyom ya neyse...mutfağa geçince uydururum artık bişeyler..pazar günü görümcemin nişanı var...iki kilo eksilsem çok sevinicem ama zor gibi...he buarada bugünde kardeşimle gelin adayımız yüzük bakmaya gidicekler..çok hızlı bu gençler maşallah uzun sürmez bizde nişan yaparız herhalde...beni niyeyse tüm bunlar bile motive etmiyo yaa ne oldu bana anlamadım...kendi çapımda bugün bi başlangıç yaptım göya ama bakalım devamını getirebilecekmiyim...
meyra__ papatya çayının iyi gelmesine sevindim cnm imşallah daha da iyi olursun
geçmiş olsun tekrar :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?