Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm..

nasılsınız....

nursenada dönmüş çok sevindim seni gördüğüme eskiler toplanıyoruz yavaştan...bende 88 oldum nursenacım ama inş tekrardan beraberce vericez aldıklarımızı...

meyracım çok geçmiş olsun kuzum...Rabbim şifa versin...

ben hala diyete adapte olamadım...yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama sevdiğim bişey gördüğümde gözüm dönüyo resmen...

akşama hamsi tava yapıcam bunuda atlatayım inş adam akıllı başlayabilirim diyete...şimdilik akşamları aç uyumaya çalışıyorum...ekmektende vazgeçemedim hala...aklıma gelmişken gidip bi yeşilçay yapayım kendime...

bu arada şimdi beyaz çayımı içtim
Jillian Michaels - 30 day shred başlamayı düşünüyorum ama birinin arkamdan iteklemesi lazım kalkmam için gözümm yemiyor hehe

sağol canım.
yapıp içtinmi yeşilçayını?

B
bu arada şimdi beyaz çayımı içtim
Jillian Michaels - 30 day shred başlamayı düşünüyorum ama birinin arkamdan iteklemesi lazım kalkmam için gözümm yemiyor hehe
Ben de spora baslayamayanlardanım 1 kez leslie yaptım gerisi yok diyete karatayın kitabını okuyarak motive oldumacaba spor için ne motive eder
Nasıl motive ederm kendimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…