İyiyim canım sen nasılsın kızlar nasıllarAsuman ablacım nasılsın....
İyiyim canım sen nasılsın kızlar nasıllar
Selamün aleykümm..
nasılsınız....
nursenada dönmüş çok sevindim seni gördüğüme eskiler toplanıyoruz yavaştan...bende 88 oldum nursenacım ama inş tekrardan beraberce vericez aldıklarımızı...
meyracım çok geçmiş olsun kuzum...Rabbim şifa versin...
ben hala diyete adapte olamadım...yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama sevdiğim bişey gördüğümde gözüm dönüyo resmen...
akşama hamsi tava yapıcam bunuda atlatayım inş adam akıllı başlayabilirim diyete...şimdilik akşamları aç uyumaya çalışıyorum...ekmektende vazgeçemedim hala...aklıma gelmişken gidip bi yeşilçay yapayım kendime...
bende menümü bayadır paylaşmıyordum, artık bende paylaşıyım, hem yoğunluktan hemde benden başka kimse menü paylaşmayınca benimde paylaşasım gelmiyordu pek.
sağol canım.
yapıp içtinmi yeşilçayını?
Ben de alışamadım su yeşil çata işyerinde zorla içiyorum ı da aklına gelirseayy yakalandım yaa...valla gidip su koydum kaynattım ama o ara başka işe dalınca unuttum içmeyi...
Ben de spora baslayamayanlardanım 1 kez leslie yaptım gerisi yok diyete karatayın kitabını okuyarak motive oldumacaba spor için ne motive ederbu arada şimdi beyaz çayımı içtim
Jillian Michaels - 30 day shred başlamayı düşünüyorum ama birinin arkamdan iteklemesi lazım kalkmam için gözümm yemiyor hehe
Akşamları geç yeme ve az ye direk tartıya yansıyor benim cumadan bu yana 2 kılo farkım var ben de şaştım yaniaylık hedefim 84, aylık hedefime ulaşmam için bu hafta 2kilo vermem lazım.....
bu hafta son hafta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?