Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm bende 90 kilolum aslında benim durum çook kötü inanmayacaksınız ama ben tam 105 kilodum ve yirmi şekiz yasındayım yuh dedim sonra biraz çalışınca onbeş kilo verdim ama şimdi doksandan yetmişe düşmek istiyorum en az kilo vermekte zorlanmadığımı fark ettim hareket ile olabilir yavaş yavaş spor a başlayacağım iş bulamıyorum açıkcası fiziğe çok dikkat ediyorlar eh doksan kilo almıyorlar tabi oy oy zayıflamam gerekli yaa

selamün aleyküm...
çok şükür bugün biraz daha iyi midem.

sağol canım.
kolay gelsin...
kısır yada köfte kolay bir fikir olabilir...

74FRIDA dogum gununmus bugun. dogum gunun kutlu olsun ins.gelecek hergun yeni umutlar yeni mutluluklar katar hayatina. cok mutlu olmani diliyorum
nurcum teşekkürler canım hepimizin gönlünce geçireceği mutlu günlerimiz olsun inş
İyi akşamlar
Adaşım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu seneler dilerim canım
hepberaber adaş sağolasın

Çok yorgunum çooook
Doğumgünü olan arkadaşa mutlu çıtır seneler
dinlen biraz canım çocuklarda küçük işin zor gerçekten beraberce çıtırlaşalım inş.
74FRIDA dogum gunun kutlu olsun cnm

kızlarrrrr yaaa ben bugün çok saçma sapan bir gün geçirdim menü diye birşey yok. çok saçmaladım yaa (

sağol arkadaşım benimde günüm beslenme adına kötü geçtii

yok bebeğim ben akrebim sanada söylemiştim

sen kova demişsin gibi kalmış benim aklımda, ah yaşlılık işte kusuruma bakma: )
ozaman doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu huzurlu hayırlı senelerin olsun inş canım benim....
iyiki doğdun...

meyra akrep olunca noluyor? anlaştığım burçlar hangileri ben pek bu burç işinden anamamda

hepberaber hayırlı senelerimiz olsun yavrucum dilleklerimizin gerçekleştiği günler görelim

meyra akrep olunca noluyor? anlaştığım burçlar hangileri ben pek bu burç işinden anamamda

hepberaber hayırlı senelerimiz olsun yavrucum dilleklerimizin gerçekleştiği günler görelim

Amin inş canım.
Bu burç konusu çok geniş bir mevzu: )
Yalnız genelde akrep oğlak ve başakla çok iyi anlaşır: )
Hisleri genelde kuvvetlidir akreplerin.

Selamün aleykümm...

nasılsınızz...ben nasılım bilmiyorum içimde bi huzursuzluk mevcut...

bendede hiç azim yok malesef...(

74fridacım doğum günün kutlu olsun canım....

Selamün aleykümm...

nasılsınızz...ben nasılım bilmiyorum içimde bi huzursuzluk mevcut...

bendede hiç azim yok malesef...(

74fridacım doğum günün kutlu olsun canım....

Neden canım?
Gerçi sana neden diyorum ama o huzursuzluk bugün bendede var, midemdendir belkide benimki.
Seninkinin bir nedeni vardır belkide benim gibi değildir yani???

Neden canım?
Gerçi sana neden diyorum ama o huzursuzluk bugün bendede var, midemdendir belkide benimki.
Seninkinin bir nedeni vardır belkide benim gibi değildir yani???

insanları tanıdıkça içime kapanıyorum....ama o bile batıyo millete....neyse yaa konuşmaya kalkarsam susturamassın benii...sıkıldım işte öyle...

sanada geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…