Merhaba kızlar bana yazıştığınıza dair hiç bildirim gelmedi yaa uzak kalmışım sizden.
Nursena hoşgeldin
Meyra geçmiş olsun
Pazartesi evlilik yıldönümüydü dışarı çıktık ama 2 çocukla ben hiçbişey anlamadım babamız biraZ rahatta.
Dünde kayınbabam rahatsızmış evi yalandan topladım gittik.
Akşam arkadaşla mesajlaşırken cumartesi bana geleceklerini öğrendim. Bana haber vermeyi unutmuşlar. Uykuyu nereme uyudum bilemedim bugün cam silcem çocuklar izin verdiği ölçüde. En çok pasta börek işi var akşamdan beri düşünüp duruyorum pratik fikirlere açığım
meyra gecmis olsun sanada canim. iyimsn simdi
nurcum teşekkürler canım hepimizin gönlünce geçireceği mutlu günlerimiz olsun inş74FRIDA dogum gununmus bugun. dogum gunun kutlu olsun ins.gelecek hergun yeni umutlar yeni mutluluklar katar hayatina. cok mutlu olmani diliyorum
hepberaber adaş sağolasınİyi akşamlar
Adaşım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu seneler dilerim canım
dinlen biraz canım çocuklarda küçük işin zor gerçekten beraberce çıtırlaşalım inş.Çok yorgunum çooook
Doğumgünü olan arkadaşa mutlu çıtır seneler
74FRIDA dogum gunun kutlu olsun cnm
kızlarrrrr yaaa ben bugün çok saçma sapan bir gün geçirdim menü diye birşey yok. çok saçmaladım yaa(
yok bebeğim ben akrebim sanada söylemiştim74frıda kova burcu amaaaa...
yok bebeğim ben akrebim sanada söylemiştim
meyra akrep olunca noluyor? anlaştığım burçlar hangileri ben pek bu burç işinden anamamdasen kova demişsin gibi kalmış benim aklımda, ah yaşlılık işte kusuruma bakma: )
ozaman doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu huzurlu hayırlı senelerin olsun inş canım benim....
iyiki doğdun...
meyra akrep olunca noluyor? anlaştığım burçlar hangileri ben pek bu burç işinden anamamda
hepberaber hayırlı senelerimiz olsun yavrucum dilleklerimizin gerçekleştiği günler görelim
Maşallah inşallah gün sonu da başarıyla biter canım
Ben de istiyorum 80 e inmeyi ama daha irade hazır değil malesef
Dün zaten hasta ziyaretine gitmiştim kek poğaça götürdüm minik birer de yedim çayla : )
Yarışmak iyi fikir de bende yarışacak azim yok daha napsam ki siz Yarışın ben de gaza gelmeye çalışayım en iyisi
Inşallah bundan sonra herşey yolunda gider Zeynepcim
Selamün aleykümm...
nasılsınızz...ben nasılım bilmiyorum içimde bi huzursuzluk mevcut...
bendede hiç azim yok malesef...(
74fridacım doğum günün kutlu olsun canım....
hayırlı günler herkese
Dün tatil olunca bugünü Pazartesi gibi hissediyorum ben de: )
Neden canım?
Gerçi sana neden diyorum ama o huzursuzluk bugün bendede var, midemdendir belkide benimki.
Seninkinin bir nedeni vardır belkide benim gibi değildir yani???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?