İyi akşamlar
Bu hafta yine zayıflayamadım ben
Bugün tam anlamıyla yedim içtim oturdum
İmtihan Dünya'sı işte canım : )Ya arkadaş arayan soran gelen giden olmaz bi diyete başladım arayan gelen oturmaya çağıran ...
Napıyım meyracım zayıflamam lazım ama ben ne yapıyorum sürekli bişeyler yiyorumoyyy kıyamam, öfkeni yerim ben senin ablacım: )
olsun yinede bu hafta çok şeyler yaptın ablam, başlangıç olarak yeter zaten bunlar.....
baksana bana, bi hastalandım diyet falan hikaye oldu
Napıyım meyracım zayıflamam lazım ama ben ne yapıyorum sürekli bişeyler yiyorum
hafta sonu büyük ihtimal kvler gelicek yatılı
bayılazaaaam
Hafta sonu için kolay gelsin canımçok tatlısın: )
yeni günlüğümü gördünmü : )
istersen sende katıl bana ablam, geçmişte 2ay kullandığımda bana zayıflamada etki etmişti bu çörek otu yemek, istersen sende dene, tabi karar senin ama.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/corek-otu-gunlugum.765549/
Hafta sonu için kolay gelsin canım
Günlüğünü görmedim canım ama çörek otu etki eder bence de
Eskiden ece78 vardı o da çok faydasını gördüğünü söylüyordu hep
Yemeklerden öncemi yiyorsun çörekotunu ya da ben gidip bakayım günlüğüne. : )
Teşekkür ederim meyracım ben de başlayım çörekotuna peygamberimiz de özellikle belirttiğine göre faydası tartışılmaz bolca tüketmeliyiz
Yarın görüşürüz canım hayırlı geceler
günaydın canım : ) arzucum yeni bir aya başladığımız için hedef kilo belirtmemiz lazım ...Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum
98 kıloyum
Salı gunu 97 idim ama aksam yemediğim içindi herhalde
Hedef kilom 95 ayda 2 kılo zor veriyorum o yüzden 3 kılo yazdım:)günaydın canım : ) arzucum yeni bir aya başladığımız için hedef kilo belirtmemiz lazım ...
bizlerin kilo vermesinin yarısıda akşamları yememekden geçiyor gecelerde uzadı işimiz zor
canım sütünün kalitesi için bol bol sıvı gıda tüket bebecik aç kalmasın : ) benim kızımın doğumunda dr. ısırgan çayını tavsiye etmişti anne sütünü çok kaliteli hale getiriyormuşBen kocam yüzünden Cozuttum resmen
al bendende o kadar geçen hafta arkadaşlarla buluştuk ile dün için buluşup doğum günümü kutluycaz dediklerinde ben : ne gereği var pasta yedik ya işte dedim ama dinletemedim 2 gündür mum söndürüp yaşpasta yiyorum yaaaYa arkadaş arayan soran gelen giden olmaz bi diyete başladım arayan gelen oturmaya çağıran ...
hafta sonu büyük ihtimal kvler gelicek yatılı
bayılazaaaam
Napıyım meyracım zayıflamam lazım ama ben ne yapıyorum sürekli bişeyler yiyorum
günayydıın hayırlı cumalarr
vee kilommmm tamı tamına 90( 8 lre inşşallah incem haftaya
sporum 150 dakikacık
iyiyim şükür canım
tatlı krizleri yaşıyorum bu ara malum günler yakın
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
hislerim kuvvetlidir. tabi yanıldığımda oluyor. oğlak ve başak mı çevremde pek yok aslındaAmin inş canım.
Bu burç konusu çok geniş bir mevzu: )
Yalnız genelde akrep oğlak ve başakla çok iyi anlaşır: )
Hisleri genelde kuvvetlidir akreplerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?