Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Bu hafta yine zayıflayamadım ben
Bugün tam anlamıyla yedim içtim oturdum

oyyy kıyamam, öfkeni yerim ben senin ablacım: )
olsun yinede bu hafta çok şeyler yaptın ablam, başlangıç olarak yeter zaten bunlar.....
baksana bana, bi hastalandım diyet falan hikaye oldu

oyyy kıyamam, öfkeni yerim ben senin ablacım: )
olsun yinede bu hafta çok şeyler yaptın ablam, başlangıç olarak yeter zaten bunlar.....
baksana bana, bi hastalandım diyet falan hikaye oldu
Napıyım meyracım zayıflamam lazım ama ben ne yapıyorum sürekli bişeyler yiyorum

hafta sonu büyük ihtimal kvler gelicek yatılı
bayılazaaaam

Hafta sonu için kolay gelsin canım
Günlüğünü görmedim canım ama çörek otu etki eder bence de
Eskiden ece78 vardı o da çok faydasını gördüğünü söylüyordu hep
Yemeklerden öncemi yiyorsun çörekotunu ya da ben gidip bakayım günlüğüne. : )

sağol ablacım.
her zaman beklerim günlüğüme: ) ben buradanda yazayım yine sana cevap, bende aç tok farketmiyor kilo verdirmede vede iştah kontrolünde.
nette okuduğum bilgi doğru ise aç yer biraz beklersen hem zayıflatıp hemde iştah kapatıyomuş, ama tok yersende iştah açıp kilo aldırıyormuş, ama işte dediğim gibi bende farketmiyor aç tok her ikisinde de iştah normal oluyo, azda olsa kiloda verdiriyor.
şu linkide bir incele, ne kadar doğru bilemiyorum yine bu link konusunda da, ama bazı bilgiler güzel gibime geldi: )
http://www.coreklen.com/2009/06/corek-otu-ile-zayflamak.html

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum
98 kıloyum
Salı gunu 97 idim ama aksam yemediğim içindi herhalde
günaydın canım : ) arzucum yeni bir aya başladığımız için hedef kilo belirtmemiz lazım ...

bizlerin kilo vermesinin yarısıda akşamları yememekden geçiyor gecelerde uzadı işimiz zor

günaydın canım : ) arzucum yeni bir aya başladığımız için hedef kilo belirtmemiz lazım ...

bizlerin kilo vermesinin yarısıda akşamları yememekden geçiyor gecelerde uzadı işimiz zor
Hedef kilom 95 ayda 2 kılo zor veriyorum o yüzden 3 kılo yazdım:)

Ben kocam yüzünden Cozuttum resmen
canım sütünün kalitesi için bol bol sıvı gıda tüket bebecik aç kalmasın : ) benim kızımın doğumunda dr. ısırgan çayını tavsiye etmişti anne sütünü çok kaliteli hale getiriyormuş
Ya arkadaş arayan soran gelen giden olmaz bi diyete başladım arayan gelen oturmaya çağıran ...
al bendende o kadar geçen hafta arkadaşlarla buluştuk ile dün için buluşup doğum günümü kutluycaz dediklerinde ben : ne gereği var pasta yedik ya işte dedim ama dinletemedim 2 gündür mum söndürüp yaşpasta yiyorum yaaa
hafta sonu büyük ihtimal kvler gelicek yatılı
bayılazaaaam

kolay gelsin canım

Napıyım meyracım zayıflamam lazım ama ben ne yapıyorum sürekli bişeyler yiyorum

bende yiyorum gecelerde uzadı akşamları eşimle tartışıp duruyoruz dün kabak çekirdeği ile fıstık yedik sonrada meyva getirsene dedi olmaz çayın yanına bişeyler yedik ya yarında meyva yeriz dedim neyseki dün akşam durdurabildim onun puuffff böyle cebelleşip duruyoruz işte (her akşamki halimizde bu ikonlar işte asu )

günayydıın hayırlı cumalarr
vee kilommmm tamı tamına 90 ( 8 lre inşşallah incem haftaya

sporum 150 dakikacık

nursenacım yeni bir aya girdiğimiz için hedef kio bildiriyoruz bir ayda verebileceğimiz kiloyu yani spor içinde 150 dkcık deme olan var olmayan var

iyiyim şükür canım
tatlı krizleri yaşıyorum bu ara malum günler yakın
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

bendede durum aynı canım bir tatlı isteği sorma yağ yakıcı diyetine ne zaman başlıycaksın ? bana zor göründü daha önce denemiştim 3.gün öğlen bırakmak zorunda kalmıştım inş. sen tamamlarsın göze alabilsem seninle yapardım

Amin inş canım.
Bu burç konusu çok geniş bir mevzu: )
Yalnız genelde akrep oğlak ve başakla çok iyi anlaşır: )
Hisleri genelde kuvvetlidir akreplerin.
hislerim kuvvetlidir. tabi yanıldığımda oluyor. oğlak ve başak mı çevremde pek yok aslında varsada ben burçlara dikkat etmediğim için gözümden kaçmıştır..

sağol canım burcum hakında bilgi sahibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…