[/QUOTE]Selamün aleykümm...
nasılsınızz...ben nasılım bilmiyorum içimde bi huzursuzluk mevcut...
bendede hiç azim yok malesef...(
74fridacım doğum günün kutlu olsun canım....
Sütüm iyi canım o gün az yiyip çok enerji harcadım sanırımcanım sütünün kalitesi için bol bol sıvı gıda tüket bebecik aç kalmasın : ) benim kızımın doğumunda dr. ısırgan çayını tavsiye etmişti anne sütünü çok kaliteli hale getiriyormuş
al bendende o kadar geçen hafta arkadaşlarla buluştuk ile dün için buluşup doğum günümü kutluycaz dediklerinde ben : ne gereği var pasta yedik ya işte dedim ama dinletemedim 2 gündür mum söndürüp yaşpasta yiyorum yaaa
kolay gelsin canım
bende yiyorum gecelerde uzadı akşamları eşimle tartışıp duruyoruz dün kabak çekirdeği ile fıstık yedik sonrada meyva getirsene dedi olmaz çayın yanına bişeyler yedik ya yarında meyva yeriz dedim neyseki dün akşam durdurabildim onun puuffff böyle cebelleşip duruyoruz işte (her akşamki halimizde bu ikonlar işte asu)
Sen benden 150dk çok yapmışsın. Gülsemmi ağlasammı bilemedimgünayydıın hayırlı cumalarr
vee kilommmm tamı tamına 90( 8 lre inşşallah incem haftaya
sporum 150 dakikacık
En önemli noktalardan biri de kilolu hanımın koca baskısıdır..
bende koca baskısı sözlü olarak yok ama... hiçbir şey demese bile psikolojik yorgunluk oluyor... hafta sonları birlikte gezmeye bile gitmek istemiyorum.. birileriyle birlikte karşılaşma ihtimali kabus gibi geliyor... hep bir bahane bulmaya çalışıyorum... bayramlardan keyif aldıgım halde bayram gelmeden iki üç hafta önce strese giriyorum.. yazın yegenimin düğününe işimi bahane edip en son gün gittim.. ve mümküm olsa düğün bitimide hemen dönecektim... bir sonraki gün öglene hızla geri döndüm... ki bu kilolar olmasa o kadar çok eglenecegim bir ortamdı ki...
Bugün takıma gireli 1 hafta oldu. Gece geç yattım beynimde balıklar yüzüyor resmen. Neyse kilo 108.8
Hedef kilom 105
Çok sallamayım :)
Sen bir gece ben her geceBir gece kendimi sanki hayatımın sonuna kadar böyle şişko olarak kalacağımı zannederken buldum. Öyle iğrenç bir duygu ki...
İsyaaaaannnSen bir gece ben her gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?