Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sütüm iyi canım o gün az yiyip çok enerji harcadım sanırım

Kızlar ben daha önce akupunktur yöntemi denemiştim. bir ayda 9 kilo vermiştim.. Sonra çok yakın bir tanıdığım vefat edince cenaze filan derken biraz akupunktura ara vermek zorunda kaldım. ayrıca acılı bir dönemdeydim. Sonrasında yine biraz devam ettim ama emin olun ilk başladığım zamandan 5 kg fazla almış olarak neticve aldım. Yani akpnkturu bırakınca..

o kadar canımı sıkan bir konu oldu ki artık bu kilolar... eski tanıdıklarımın hiçbiriyle görüşmek istemiyorum... sen ne olmuşsun bakışları bile beni benden alıyor... ama iki haftadır ciddi bir diyete başladım... 98,5 kg dan şu an 94 kg a geldim... hedefim mayıs ayında artık insanların içine girdiğimde utanmayacak durumda olmak... begenmediğim ama içine girdiğim için almak zorunda oldugum kıyafetlerden bıktım... aile içinde otururken insanların knedi arasında bile olsa diyetten bahsettiklerini duyunca ortamda bulunmak istememekten bıktım...
kadınlar kulübünü sürekli okuyarak çok ciddi motivasyon artışı elde ettim... buradan sürekli birbirimizle konuşmak bile önümüze set olan kiloları vermek için çok büyük bir nimet...

Ya hanımlar bir şey söyliyeyim mi en gıcık olanı da.İnsanların sizi kilonuza göre değerlendirmesi.. İşte bu çok ama ço kcan sıkıntısı.. Kilon varsa kafadan direk 2. sınıf insansın veya cahilsin.. Benim ailem şehir dışında. Her bayramda seyranda gittiğimde "ayyy ne kadar kilo almışsın. .bence bir doktora git" denilmesinden bıktım artık. . Yemek yerken eşimin elimden ekmek almasından bıktım.. Milletin ben yemek yerken lokmalarımı saymasından da..

En önemli noktalardan biri de kilolu hanımın koca baskısıdır..

bende koca baskısı sözlü olarak yok ama... hiçbir şey demese bile psikolojik yorgunluk oluyor... hafta sonları birlikte gezmeye bile gitmek istemiyorum.. birileriyle birlikte karşılaşma ihtimali kabus gibi geliyor... hep bir bahane bulmaya çalışıyorum... bayramlardan keyif aldıgım halde bayram gelmeden iki üç hafta önce strese giriyorum.. yazın yegenimin düğününe işimi bahane edip en son gün gittim.. ve mümküm olsa düğün bitimide hemen dönecektim... bir sonraki gün öglene hızla geri döndüm... ki bu kilolar olmasa o kadar çok eglenecegim bir ortamdı ki...

Emin olun sizi bizixm gibilerden başkası anlayamaz..

Ben de giyinip kuşanmayı çok seven bir insanım. Gardrobumda 6 yıldır kullanamadığım ama çok kaliteli güzel kıyafetlerim var. Her mevsim değişikliklerinde elime alıp birgün belki zayıflarım diye saklıyorum. Tabii bir sürü kıyafet oluyor evde düşünün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…