Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

ay ya hava birden çok soğudu donuyorum resmen...

he bugün keyfim yerinde nasıl oldu bilmiyom ama iki kilo vermişim şoktayım...

kilom:86

spor yok...olur inş bir gün..

ay sonu hedef kilom 82 istiyorum ama olurmu bilmiyorum...

daykocum senin şu yağ yakıcı diyetimi yapsam diyorum ama okadar düzenli beslenemediğim için yapabilirmiyim bilmiyorum..işe yarıyomu gerçekten...

sağol canım : ) sen nasıl oldun dün biraz canın sıkılmış
çok şükür daha iyiyim...

selamün aleyküm...
ben kahvemi yudumluyorum şuan: )
yanına da bir sigaraa yaktım keyfine
duman evi kokutmasın diye balkonun kapısını açtım, amaaaan ne soğuk dışarısı öyle....
totom da dondu gelen soğuktan: )
ama yapacak bişey yok duman gidene kadar donacak malesef: )

kışı özledim valla kendi adıma..... hele karı o kadar çok özledimki.......................
bu sene kışı bu kadar özlememim bir nedenide bu yazın çok sıcak geçmesi galiba......
zaten severim ben kışı karı yağmuru çamuru suyu: )
şimdi dafi ablam olsaydı ben sevmiyorum meyra kara değmeyi derdi: )

günaydın canım : ) arzucum yeni bir aya başladığımız için hedef kilo belirtmemiz lazım ...

bizlerin kilo vermesinin yarısıda akşamları yememekden geçiyor gecelerde uzadı işimiz zor
Canim ben de gece yemeleri icin ayva yi buldum tikiyor beni tok tutuyor normalde pek yemezdim ama kurtaricim oldu gibi

Carsamba pazardan alim malzemeleri taze taze o gece pisirip persembe baslamayi dusunuyorum canim ben zorlanmam gibi geliyor bana zaten yediklerim de ona yakin misal aksam yemegim 5-6 kasik sebze yemegi +1 dilim cavdar ekmegi bazi aksamlarda yaninda yogurt
Bir tek corba ve sebze gunun de zorlanirim gibi corba zaten sebze ekstra ne yerim bilemedim fikirlerini bekliyorum onunla ilgilide
Ben varim oglak burcuyum demekki o yuzden senle guzel anlasiyoruz
Hosgeldin canim
Hosgedin canim
Canim ben de bilmiyorum yarar insallah kadinlar klubunde de topigi var ben de orayi okumayi dusunuyorum deneyenlerin yazdiklarina da bir bakayim
Duzene gelince zaten corba hazir olacak isitip icerim daha da kolay olur hatta bir de bu diyeti yaparken cok su icmek gerekiyormus yoksa vucut halsiz dusuyormus diye okudum
Afiyet osun kuzum

kızçeler bu hafta eksideyim amaaa malesef aylık hedefimi 200grla kaçırdım bu hafta
napalım kısmet değilmiş, önümüzdeki maçlara bakalım bizde: )
kısmet değilmiş mutluluk, alışmaya çalışırım: )))))))
200gr diyip geçmeyelim işte kızlar, bakın önemine.... yani 100gr dahi versek üzülmeyelim mutlu olalım.... :)
bir bir birikiyor.....

Meyross ben de kari ozledim 2 senedir havada gorduk sadece normalde buralarda kar yagdimi 2-3 gun yollar kapanirdi o derece yagardi ama 2 senedir balkanlardan gelen kar bulutlari bize goz kirpip istanbula kaciyor
Soyleee lapa lapa kar yagsa ben de balkonumda kahvemle keyif yapsam yaaa

Kilo bildirimi : 84.8
Hedef : 80
Spor : 180 dk

Bu ay hedefi tutturdum ins. Yeni ayda da basarmayi nasip eder rabbim AMIN

amin canım inş: )
tebrikler canım benim.... çok sevindim inan....

inş tatlım bende aynen senin gibi özledim......

Dukan soğuk kilo vermeye iyi diyor kilolular biraz üşürse daha çok enerji harcarmış vücuut ısıyı korumak için daha çok çalışırmış

nursenacım yeni bir aya girdiğimiz için hedef kio bildiriyoruz bir ayda verebileceğimiz kiloyu yani spor içinde 150 dkcık deme olan var olmayan var
HEDEFİMİ YAZAYIMMM 85 BİLMİYODUM inşşAllah tabii 5 kilo verebilirim
GEÇMİŞ OLSUNN
inşşallah 85 oluruz

Veeeeeee
AYIN BİRİNCİSİ - 2.8 ile meyra
AYIN İKİNCİSİ - 2.6 ile Dayko
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ - 2.0 ile y.o.l.c.u

Veee AYIN EN ÇOK KİLO ALAN KİŞİSİNİ AÇIKLIYORUM

Bonusssssssss yerim ben seni de karnındaki fasulyeyide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…