çok şükür daha iyiyim...sağol canım : ) sen nasıl oldun dün biraz canın sıkılmış
Canim ben de gece yemeleri icin ayva yi buldum tikiyor beni tok tutuyor normalde pek yemezdim ama kurtaricim oldu gibigünaydın canım : ) arzucum yeni bir aya başladığımız için hedef kilo belirtmemiz lazım ...
bizlerin kilo vermesinin yarısıda akşamları yememekden geçiyor gecelerde uzadı işimiz zor
Carsamba pazardan alim malzemeleri taze taze o gece pisirip persembe baslamayi dusunuyorum canim ben zorlanmam gibi geliyor bana zaten yediklerim de ona yakin misal aksam yemegim 5-6 kasik sebze yemegi +1 dilim cavdar ekmegi bazi aksamlarda yaninda yogurtbendede durum aynı canım bir tatlı isteği sorma yağ yakıcı diyetine ne zaman başlıycaksın ? bana zor göründüdaha önce denemiştim 3.gün öğlen bırakmak zorunda kalmıştım inş. sen tamamlarsın göze alabilsem seninle yapardım
Ben varim oglak burcuyum demekki o yuzden senle guzel anlasiyoruzhislerim kuvvetlidir. tabi yanıldığımda oluyor. oğlak ve başak mı çevremde pek yok aslındavarsada ben burçlara dikkat etmediğim için gözümden kaçmıştır..
sağol canım burcum hakında bilgi sahibi oldum
Hosgeldin canimKızlar ben daha önce akupunktur yöntemi denemiştim. bir ayda 9 kilo vermiştim.. Sonra çok yakın bir tanıdığım vefat edince cenaze filan derken biraz akupunktura ara vermek zorunda kaldım. ayrıca acılı bir dönemdeydim. Sonrasında yine biraz devam ettim ama emin olun ilk başladığım zamandan 5 kg fazla almış olarak neticve aldım. Yani akpnkturu bırakınca..
Hosgedin canimo kadar canımı sıkan bir konu oldu ki artık bu kilolar... eski tanıdıklarımın hiçbiriyle görüşmek istemiyorum... sen ne olmuşsun bakışları bile beni benden alıyor... ama iki haftadır ciddi bir diyete başladım... 98,5 kg dan şu an 94 kg a geldim... hedefim mayıs ayında artık insanların içine girdiğimde utanmayacak durumda olmak... begenmediğim ama içine girdiğim için almak zorunda oldugum kıyafetlerden bıktım... aile içinde otururken insanların knedi arasında bile olsa diyetten bahsettiklerini duyunca ortamda bulunmak istememekten bıktım...
kadınlar kulübünü sürekli okuyarak çok ciddi motivasyon artışı elde ettim... buradan sürekli birbirimizle konuşmak bile önümüze set olan kiloları vermek için çok büyük bir nimet...
Canim ben de bilmiyorum yarar insallah kadinlar klubunde de topigi var ben de orayi okumayi dusunuyorum deneyenlerin yazdiklarina da bir bakayimSelamün aleykümm...
ay ya hava birden çok soğudu donuyorum resmen...
he bugün keyfim yerinde nasıl oldu bilmiyom ama iki kilo vermişim şoktayım...
kilom:86
spor yok...olur inş bir gün..
ay sonu hedef kilom 82 istiyorum ama olurmu bilmiyorum...
daykocum senin şu yağ yakıcı diyetimi yapsam diyorum ama okadar düzenli beslenemediğim için yapabilirmiyim bilmiyorum..işe yarıyomu gerçekten...
çok şükür daha iyiyim...
Afiyet osun kuzumselamün aleyküm...
ben kahvemi yudumluyorum şuan: )
yanına da bir sigaraa yaktım keyfine
duman evi kokutmasın diye balkonun kapısını açtım, amaaaan ne soğuk dışarısı öyle....
totom da dondu gelen soğuktan: )
ama yapacak bişey yok duman gidene kadar donacak malesef: )
Kilo bildirimi : 84.8
Hedef : 80
Spor : 180 dk
Bu ay hedefi tutturdum ins. Yeni ayda da basarmayi nasip eder rabbim AMIN
Meyross ben de kari ozledim 2 senedir havada gorduk sadece normalde buralarda kar yagdimi 2-3 gun yollar kapanirdi o derece yagardi ama 2 senedir balkanlardan gelen kar bulutlari bize goz kirpip istanbula kaciyor
Soyleee lapa lapa kar yagsa ben de balkonumda kahvemle keyif yapsam yaaa
Dukan soğuk kilo vermeye iyi diyor kilolular biraz üşürse daha çok enerji harcarmış vücuut ısıyı korumak için daha çok çalışırmışselamün aleyküm...
ben kahvemi yudumluyorum şuan: )
yanına da bir sigaraa yaktım keyfine
duman evi kokutmasın diye balkonun kapısını açtım, amaaaan ne soğuk dışarısı öyle....
totom da dondu gelen soğuktan: )
ama yapacak bişey yok duman gidene kadar donacak malesef: )
HEDEFİMİ YAZAYIMMM 85 BİLMİYODUM inşşAllah tabii 5 kilo verebilirimnursenacım yeni bir aya girdiğimiz için hedef kio bildiriyoruz bir ayda verebileceğimiz kiloyu yani spor içinde 150 dkcık deme olan var olmayan var
GEÇMİŞ OLSUNNHayırlı cumalar
Benim kilom aynı ay sonu hedefim 85 inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Bu hafta 2 gün yürüdüm başka yürüyemedim bacağım çok ağrıyor yürüyünce bugün Dr a gideceğiz bakalım ne diyecek yürüyüşün zararı yoksa yürürüm yine
Bence ekle canim hasibe gec geliyorum persembeden bildirim yaparim demisti ama unuttu herhaldeoğulcuklarım , HasibeG ve pinkstrap bildirim yapmamış eklim mi listeyi her an eve gidebilirim çünkü. Niyetliyim kayınpederim gelcek dükkana
Nursena benimde aylik hedef -5 kg cokmu soyledik acep tirstim azcikHEDEFİMİ YAZAYIMMM 85 BİLMİYODUM inşşAllah tabii 5 kilo verebilirim
GEÇMİŞ OLSUNN
inşşallah 85 oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?