a.s deyzem söylerimgulum ellerine sağlık tebrik ederim kızlar
bonusa da selamlar
HAFTANIN BİRİNCİSİy.o.l.c.u -2.0
HAFTANIN İKİNCİSİmeyra - 1.7
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜyst38 -1.2
Ay ne güzel her hafta burda olmak isterim. Herkesi Tebrikler ediyorum. Ellerine sağlıkHAFTANIN BİRİNCİSİy.o.l.c.u -2.0
Tam benim yarı kilomdasın boyun kaç acabaKilom 56.10Kilo almışım diye yazasım gelmedi
1. yi ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum, vermeyenlerde üzülmesin önümüzdeki haftaya bizi bekliyor
1,63 Senin?Tam benim yarı kilomdasın boyun kaç acaba
HEDEFİNE TEK ULAŞAN KİŞİ Dayko TEBRİK EDİYORUM
Veeeeeee
AYIN BİRİNCİSİ - 2.8 ile meyra
AYIN İKİNCİSİ - 2.6 ile Dayko
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ - 2.0 ile y.o.l.c.u
Veee AYIN EN ÇOK KİLO ALAN KİŞİSİNİ AÇIKLIYORUM
Bonusssssssssyerim ben seni de karnındaki fasulyeyide
Sagol canim sen de cok guzel gidiyorsun
tüm bildirim yapan ve dereceye giren arkadaşları tebrik ederiiimdayko cum
nur tablo için teşekkürler oruçlu oruçlu bizimle uğraştın Allah kabul etsin
Hayırlı cumalar
Benim kilom aynı ay sonu hedefim 85 inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Bu hafta 2 gün yürüdüm başka yürüyemedim bacağım çok ağrıyor yürüyünce bugün Dr a gideceğiz bakalım ne diyecek yürüyüşün zararı yoksa yürürüm yine
Kızlar ben de bugün başladım..
o kadar canımı sıkan bir konu oldu ki artık bu kilolar... eski tanıdıklarımın hiçbiriyle görüşmek istemiyorum... sen ne olmuşsun bakışları bile beni benden alıyor... ama iki haftadır ciddi bir diyete başladım... 98,5 kg dan şu an 94 kg a geldim... hedefim mayıs ayında artık insanların içine girdiğimde utanmayacak durumda olmak... begenmediğim ama içine girdiğim için almak zorunda oldugum kıyafetlerden bıktım... aile içinde otururken insanların knedi arasında bile olsa diyetten bahsettiklerini duyunca ortamda bulunmak istememekten bıktım...
kadınlar kulübünü sürekli okuyarak çok ciddi motivasyon artışı elde ettim... buradan sürekli birbirimizle konuşmak bile önümüze set olan kiloları vermek için çok büyük bir nimet...
Sagol canim sen de cok guzel gidiyorsunyeni yilda ikili rakamlardasin insallah
Sen kazanican iddayi 105 degil 100 olursundaykocum artık zor kilo veriyorum ağzından bal damlıyor amadesteğine ihtiyacım var. zaten yılbaşında 105 kilonun altında olmalıyım arkadaşla idaaya girdim 105 kilonun altına inemesem çeyrek alıcam
Canim ben de gece yemeleri icin ayva yi buldum tikiyor beni tok tutuyor normalde pek yemezdim ama kurtaricim oldu gibi
Carsamba pazardan alim malzemeleri taze taze o gece pisirip persembe baslamayi dusunuyorum canim ben zorlanmam gibi geliyor bana zaten yediklerim de ona yakin misal aksam yemegim 5-6 kasik sebze yemegi +1 dilim cavdar ekmegi bazi aksamlarda yaninda yogurt
Bir tek corba ve sebze gunun de zorlanirim gibi corba zaten sebze ekstra ne yerim bilemedim fikirlerini bekliyorum onunla ilgilide
Ben varim oglak burcuyum demekki o yuzden senle guzel anlasiyoruz
canım ben gerçekden sana eşlik etmek isterdim ama yapamıyorum perşembeleri proteğin günü yapayım diyorum sonrasında 2 gün yemeklere saldırıyorum sonrası benim için kötü oluyor özelikle beden temizliği için detox yapmak istiyorum ama ekmek peynir olmadan yaşayamıyorum ben aayyyy ben niye böyeyim anlatırken bile kendimii sevmediimSen kazanican iddayi 105 degil 100 olursun
Bende demin komsuma lahana corbasi diyeti yapicam beraber yapalimmi dedim ikna edemedim
Persembe basliyacam beraber yapalimmi seninle dayanamazsak birakiriz heee
Bir de bana fikir verseniz sebze gununde ne yiyeyim aklima kabak salatasi geldi
bende düşünceye daldım çoştum ne var ya 5 kiloda diyede kısmett inşşallah ulaşırızz yawNursena benimde aylik hedef -5 kg cokmu soyledik acep tirstim azcik
tebrik ediyorummm valla yolcuuuu ay ben yapamıyom diye diye liste başı oldun ya helal:))))))HAFTANIN BİRİNCİSİy.o.l.c.u -2.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?