Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar kizlar gaydurugubbak kizlar.. bugün sabahı atlattım öğleni de atlattım.. Bir tabak salata ayran ve çorba yedim... KArnım şu an kazınıyor.. Midem ve beynim isyan bayrağı çıkmış durumda.. Ayrıca benim için en tehlikeli saatlere girmiş bulunuyorum.. SAat 15:30-16:00 krizler geliyorrrr

HEDEFİNE TEK ULAŞAN KİŞİ Dayko TEBRİK EDİYORUM

tüm bildirim yapan ve dereceye giren arkadaşları tebrik ederiiim dayko cum

nur tablo için teşekkürler oruçlu oruçlu bizimle uğraştın Allah kabul etsin

hayırlı günler canıım
adaş geçmiş olsun doktora gittin mi ? ne dedi doktor ?

Kızlar ben de bugün başladım..

nefertiti , hewal hoşgeldiniz : ) düzenli olarak burda bulunun günlük beslenme ve spor adına paylaşımlarda bulunun cumalarıda kilo bildirimlerinizi düzenli yaparsanız kendinizde farkındalık yaratmak adına eminim sizlere incelme olarak geri dönecektir

Sagol canim sen de cok guzel gidiyorsun yeni yilda ikili rakamlardasin insallah

daykocum artık zor kilo veriyorum ağzından bal damlıyor ama desteğine ihtiyacım var. zaten yılbaşında 105 kilonun altında olmalıyım arkadaşla idaaya girdim 105 kilonun altına inemesem çeyrek alıcam

daykocum artık zor kilo veriyorum ağzından bal damlıyor ama desteğine ihtiyacım var. zaten yılbaşında 105 kilonun altında olmalıyım arkadaşla idaaya girdim 105 kilonun altına inemesem çeyrek alıcam
Sen kazanican iddayi 105 degil 100 olursun
Bende demin komsuma lahana corbasi diyeti yapicam beraber yapalimmi dedim ikna edemedim
Persembe basliyacam beraber yapalimmi seninle dayanamazsak birakiriz heee
Bir de bana fikir verseniz sebze gununde ne yiyeyim aklima kabak salatasi geldi

daykocum kolay gelsin ben bu diyeti çok eskiden yapmıştım ve tamamlıyamamıştım da zeten ama sen azimli kadınsın eminim bunun altından da başarıyla çıkacaksın seybze günü için kışın dahamı şanslıyız ne pazara git ve gözüne hangi sebze güzel görünüyorsa al bence brokoli olur, turp olur mu acaba , kereviz olur, havuçta güzel bir sebze kullanabilirsen bütün gün onunla oyalanabilirsin. birde mantar vaaar .şimdilik aklıma bunlar geldii tabiki salatalık da vaar

bende bugün pazardan ayva adım kendime demek oğlak burcusun öğrendiğim iyi oldu boşuna kanım kaynamıyormuş

canım ben gerçekden sana eşlik etmek isterdim ama yapamıyorum perşembeleri proteğin günü yapayım diyorum sonrasında 2 gün yemeklere saldırıyorum sonrası benim için kötü oluyor özelikle beden temizliği için detox yapmak istiyorum ama ekmek peynir olmadan yaşayamıyorum ben aayyyy ben niye böyeyim anlatırken bile kendimii sevmediim

perşembe günü başlıyacaksan bende ilk gün sana destek amaçlı lahana çorbası yapıcam söz

Nursena benimde aylik hedef -5 kg cokmu soyledik acep tirstim azcik
bende düşünceye daldım çoştum ne var ya 5 kiloda diyede kısmett inşşallah ulaşırızz yaw

HAFTANIN BİRİNCİSİ y.o.l.c.u -2.0
HAFTANIN İKİNCİSİ meyra - 1.7
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ yst38 -1.2
tebrik ediyorummm valla yolcuuuu ay ben yapamıyom diye diye liste başı oldun ya helal:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…