Hayırlı pazarlar gezmelerde mi herkes
Ankara'ya kış geldi hava soğuk ve kapalı
Ben de evde pinekliyorum bugün
merhaba canım bende 13. takımdayım 117.7 ile başladım bende diyete 91e kadar indim şimdi kaçamak başlarda olmasa daha hızlı veriliyor aslında dikkat et mutlaka zaten zaman geçtikçe sıkılıyorsun ara veriyorsun hedefin kaç kiMerhaba kızlar iyi pazarlar
ben esra 14. takımdayım yeni keşfettim burayı nasılsınız
ben 114.8 kiloydum bu çarşamba girdim foruma perşembeden beri dikkat ediyorum. ctsi kaçırdım biraz ama bu gün telafi ettim sabah 112.4 ü gördüm arada kaçırıyorum dayanamıyorum.... kaçamaklar galiba hepimizin ortak sorunu :)
önerilerinizi bekliyorum kızlar
merhaba canım bende 13. takımdayım 117.7 ile başladım bende diyete 91e kadar indim şimdi kaçamak başlarda olmasa daha hızlı veriliyor aslında dikkat et mutlaka zaten zaman geçtikçe sıkılıyorsun ara veriyorsun hedefin kaç ki
başlarda hızlı veriyorsun zaten canım bende 26 verdim sonra ara verdim bi anda 6 kilo birden aldım sonra onu verdim sonra tekrar verdim tekrar aldım şimdi tekrar başladım, en önemliside dışarı çok çıkıyorsan mutlaka yemeğini ye de öyle çık ben öyle yapıyorum hep arkadaşlarımla buluşacaksam mutalaka yiyip çıkıyorum ve bol su birde spor tabi ki spor yapınca kaçamak yapmak istemiyorsun yorulunca yediğin herşeye nalet ediyorsun resmen zaten herkes diyet nasıl yapılır biliyor sadece eksik olan irade ve inanç sadece inan kendine mutlaka başarırsın canım:))tatlım benim boyum 169 o yüzden şöyle 60-70 arasında bir şeyler olsam M beden olsam yeter :) çok zayıf olmak istemiyorum sadece istediğim kadar alışveriş yapmak istiyorum.
kaçamak çok başa bela maalesefama arkadaş çevremde hep fit hatunlar var onlar yedikçe yiyorum gibi çok şükür anlayışlılar ama insan dayanamıyor
başlarda hızlı veriyorsun zaten canım bende 26 verdim sonra ara verdim bi anda 6 kilo birden aldım sonra onu verdim sonra tekrar verdim tekrar aldım şimdi tekrar başladım, en önemliside dışarı çok çıkıyorsan mutlaka yemeğini ye de öyle çık ben öyle yapıyorum hep arkadaşlarımla buluşacaksam mutalaka yiyip çıkıyorum ve bol su birde spor tabi ki spor yapınca kaçamak yapmak istemiyorsun yorulunca yediğin herşeye nalet ediyorsun resmen zaten herkes diyet nasıl yapılır biliyor sadece eksik olan irade ve inanç sadece inan kendine mutlaka başarırsın canım:))
Ben de sevmiyorum oyle insanlari her seyi her yerde soyleme huylari var ne yazikki,nerede ne konusacagini bilmekte bir meziyet o da herkese kismet olmuyor isteselam kızlarr nasılsınızz çok fena cozuttum hafta sonu dibine vurdum remen off sinir oluyorum hava acayip sıcak çıktık dışarı ama gelde bana sor ne kıyafet oldu üzerime ne bişey iyce gıcık oldum çocuklarla dolaştık geldik adamıda huzusuz ettim neyin var diyip duruyo kilo desem az ye dicek bide geçen oturmaya kadınlar geldi kilodan açıldı konu şaka yapıyolar güya zayıf olan ben hamsiyim sen alabalık bana gelince balina ayy kadıını ağzını burnunu kıracan off yaa dangalaklardan nefret ediyommm hepmi beni bulur zaten hoşlanmadığım bi tip bide davetsiz takılıp gelmiş gelene de git diyemem neysee gerildim gene aklıma geldikçe allah bildiği gibi yapsın ne diyim
neyse velhasıl hafta sonum böleydi
Burasida oyle canim kac gundur disariya bile cikmadim ben deHayırlı pazarlar gezmelerde mi herkes
Ankara'ya kış geldi hava soğuk ve kapalı
Ben de evde pinekliyorum bugün
Hosgeldin canim ben de burdayim takimdasimMerhaba kızlar iyi pazarlar
ben esra 14. takımdayım yeni keşfettim burayı nasılsınız
ben 114.8 kiloydum bu çarşamba girdim foruma perşembeden beri dikkat ediyorum. ctsi kaçırdım biraz ama bu gün telafi ettim sabah 112.4 ü gördüm arada kaçırıyorum dayanamıyorum.... kaçamaklar galiba hepimizin ortak sorunu :)
önerilerinizi bekliyorum kızlar
Gecmis olsun canimselamün aleyküm...
ben kahvemi yudumluyom: )
eşim dışarı çıktı bende bir kahve içeyim dedim, bi yandanda size bakıyım dedim.
kaç gündür yoğunluktan hastalıktan kkya bakamadım....
kvler dün öğlen gittiler, dünde çok hastaydım... bugün daha iyiyim ama, çörekotu ve 2tür pekmez sağolsun...
öksürme falan hepsi vardı, cuma günü gittiğim gezmede oda çok sıcaktı bebek olunca terlemiştim, sonrada kapıyı açtık içeri serinlesin diye, bende kapının yanında oturuyordum, terli halimlede serinlik gelince iyice hastalandım dün, birde öksürük eklendi böylece: )))) ama neyse pekmezler iyi geldi baya, sadece öksürük olsa iyi böyle öksürme hissi taşıyan bir gıcık vardı göğsümde sürekli hemde.... özellikle cuma sabaha kadar onu çektim öyle....
ama bugün yok çok şükür.
yarın diyetime başlasammı diyorum, nasip bakalım...
benim kilo vermem sonra hamile kalmam sonrada çocuk doğurmam lazım: )
cuma günki bebişe içim gitti, 1.5aylık henüz....
herşeyin hayırlısı bakalım.....
geçmişede hiç bakamadım daha...
kvler cuma akşamı geldiler.
sabah biraz erken kalkıp kahvaltı et bence ben kalkınca hemen 1 yumurta koyuyorum haşlanıyor ben hazırlanırken 1 dilim ekmeğede labne sürüyorum bazen domates salatalık doğruyorum bazen onu bile yapmıyorum 5 dk da yiyip çıkıyorum öğlen okulda yiyorum dolayısıyla makarna pilav oluyor ve ya almıyorum yada az alıyorum tatlıyı almamaya çalışıyorum alırsam da 1 çatalı geçmiyorum ara öğün yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince akşamda zaten kendim yapıyorum yemeğimi aslında çok da zor değil 1-2 hafta da alışıyor insan sadece biraz sabretmek lazımHaklısın canım ben çalışıyorum ve eve baya geç geliyorum hal böyle olunca günde iki öğün dışarda yiyorum böyle olunca baya kilo aldım ama şimdi çorba salata yiyorum dışarda genelde o da baya acıktırıyor kaçamağa sebep oluyor maalesef
bırakınca bende kilo alıyorum. 92 kiloya düşmüştüm geçen sene ama bu sene tekrar aldım 20 kilozar zor verdiğim kiloları hop geri alıyorum ya deli olcam :)
sabah biraz erken kalkıp kahvaltı et bence ben kalkınca hemen 1 yumurta koyuyorum haşlanıyor ben hazırlanırken 1 dilim ekmeğede labne sürüyorum bazen domates salatalık doğruyorum bazen onu bile yapmıyorum 5 dk da yiyip çıkıyorum öğlen okulda yiyorum dolayısıyla makarna pilav oluyor ve ya almıyorum yada az alıyorum tatlıyı almamaya çalışıyorum alırsam da 1 çatalı geçmiyorum ara öğün yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince akşamda zaten kendim yapıyorum yemeğimi aslında çok da zor değil 1-2 hafta da alışıyor insan sadece biraz sabretmek lazım
bende 1 yılda aldım nerdeyse 30a yakın ve vermek almaktan daha zor
Yenacım gelmiş çok sevindim
Dafi geziyor hala demek oh maşallah diyim
Dr a dizim için gittim canım biraz sıkıntılıyım da
Kilo verirsem rahatlarım biraz daha
Canım arkadaşım hassas dostum benim takdir böyle demek üzülme canım destekleyici bir hap kullanacağım protez ameliyatını mümkün olduğunca geç olmak için kilo da çok önemli ve dediğin gibi zayıflamam için çok önemli bir sebep Allah yardım etsin hepimize sağlıkla verelim kiloları inşallahAsum çıkmak üzereydim geldin..Sabah çok erken uyandım gözlerim kapanıyor valla...biri dürtmüş gibi pazar pazar 6:30 da uyandım..
Geçmiş olsun tekrar..Çok üzülüyorum dizlerine,keşke iyi gelen birşeyler olsa..
Zayıflaman için çok gereklli bir bahane canım..Yavaş yavaş azalır kilon inanıyorum ben...
Ben de öptüm canım görüşürüz yarın inşallahAsucum yarın uygun saatte görüşelim merak ediyorum seni...
öpüyorum çok...
ellerine sağlık bende ilkkez yapıp dağıttığımda çok heyecanlanmıştım biraz sulu olmuştu çok üzülmüştüm. orsa 1 gece bekletince çok güzel oluyormuş. deneyim işte. komşum çöp vermedi benim aşuremede laf etmişti hala üzülürüm . bazen neden elinden çekip almadıysam diyorum kafamdanslm kızlar
bugün aşure yapıp dağıttım ilk defa tek başıma yaptım
bütün günüm ona gitti zaten :)
uykumda var yatcam şimdi, yrn görüşürüz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?