Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm...
ben kahvemi yudumluyom: )
eşim dışarı çıktı bende bir kahve içeyim dedim, bi yandanda size bakıyım dedim.
kaç gündür yoğunluktan hastalıktan kkya bakamadım....
kvler dün öğlen gittiler, dünde çok hastaydım... bugün daha iyiyim ama, çörekotu ve 2tür pekmez sağolsun...
öksürme falan hepsi vardı, cuma günü gittiğim gezmede oda çok sıcaktı bebek olunca terlemiştim, sonrada kapıyı açtık içeri serinlesin diye, bende kapının yanında oturuyordum, terli halimlede serinlik gelince iyice hastalandım dün, birde öksürük eklendi böylece: )))) ama neyse pekmezler iyi geldi baya, sadece öksürük olsa iyi böyle öksürme hissi taşıyan bir gıcık vardı göğsümde sürekli hemde.... özellikle cuma sabaha kadar onu çektim öyle....
ama bugün yok çok şükür.
yarın diyetime başlasammı diyorum, nasip bakalım...
benim kilo vermem sonra hamile kalmam sonrada çocuk doğurmam lazım: )
cuma günki bebişe içim gitti, 1.5aylık henüz....
herşeyin hayırlısı bakalım.....
geçmişede hiç bakamadım daha...
kvler cuma akşamı geldiler.

merhaba canım bende 13. takımdayım 117.7 ile başladım bende diyete 91e kadar indim şimdi kaçamak başlarda olmasa daha hızlı veriliyor aslında dikkat et mutlaka zaten zaman geçtikçe sıkılıyorsun ara veriyorsun hedefin kaç ki

tatlım benim boyum 169 o yüzden şöyle 60-70 arasında bir şeyler olsam M beden olsam yeter :) çok zayıf olmak istemiyorum sadece istediğim kadar alışveriş yapmak istiyorum.

kaçamak çok başa bela maalesef ama arkadaş çevremde hep fit hatunlar var onlar yedikçe yiyorum gibi çok şükür anlayışlılar ama insan dayanamıyor

başlarda hızlı veriyorsun zaten canım bende 26 verdim sonra ara verdim bi anda 6 kilo birden aldım sonra onu verdim sonra tekrar verdim tekrar aldım şimdi tekrar başladım, en önemliside dışarı çok çıkıyorsan mutlaka yemeğini ye de öyle çık ben öyle yapıyorum hep arkadaşlarımla buluşacaksam mutalaka yiyip çıkıyorum ve bol su birde spor tabi ki spor yapınca kaçamak yapmak istemiyorsun yorulunca yediğin herşeye nalet ediyorsun resmen zaten herkes diyet nasıl yapılır biliyor sadece eksik olan irade ve inanç sadece inan kendine mutlaka başarırsın canım:))

Haklısın canım ben çalışıyorum ve eve baya geç geliyorum hal böyle olunca günde iki öğün dışarda yiyorum böyle olunca baya kilo aldım ama şimdi çorba salata yiyorum dışarda genelde o da baya acıktırıyor kaçamağa sebep oluyor maalesef

bırakınca bende kilo alıyorum. 92 kiloya düşmüştüm geçen sene ama bu sene tekrar aldım 20 kilo zar zor verdiğim kiloları hop geri alıyorum ya deli olcam :)

Ben de sevmiyorum oyle insanlari her seyi her yerde soyleme huylari var ne yazikki,nerede ne konusacagini bilmekte bir meziyet o da herkese kismet olmuyor iste

Hayırlı pazarlar gezmelerde mi herkes
Ankara'ya kış geldi hava soğuk ve kapalı
Ben de evde pinekliyorum bugün
Burasida oyle canim kac gundur disariya bile cikmadim ben de
Hosgeldin canim ben de burdayim takimdasim
Bu topikte cok guzel surekli takip etmeni oneririm

Gecmis olsun canim
Bebek icin hayirlisi Rabbim kararlamistir zamanini mutlaka

sabah biraz erken kalkıp kahvaltı et bence ben kalkınca hemen 1 yumurta koyuyorum haşlanıyor ben hazırlanırken 1 dilim ekmeğede labne sürüyorum bazen domates salatalık doğruyorum bazen onu bile yapmıyorum 5 dk da yiyip çıkıyorum öğlen okulda yiyorum dolayısıyla makarna pilav oluyor ve ya almıyorum yada az alıyorum tatlıyı almamaya çalışıyorum alırsam da 1 çatalı geçmiyorum ara öğün yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince akşamda zaten kendim yapıyorum yemeğimi aslında çok da zor değil 1-2 hafta da alışıyor insan sadece biraz sabretmek lazım
bende 1 yılda aldım nerdeyse 30a yakın ve vermek almaktan daha zor

Çok güzel ilerlemişsin canım maşallah...Kısmadan dengeli beslenmişsin..
Zaten yumurtalı kahvaltı geç acıktırır değilmi.??
Öğrencisin demek..Ne okuyorsun,neredesin.??

Asumancım,okudum ki doktora gitmişsin, neden.?? dizlerindenmi yoksa başka bir sorunmu var.??
Geçmiş olsun can arkadaşıma...

Fridacım sen nasıl oldun,düzeldin umarım...İki gün pasta yemen de kayıt altına alındı bilesin..))
Peki neliydi..

Meyracım,sen çok sık hastalanıyorsun tatlım ya..Daha bebişsin ondanmı.. büyümenmi gerekiyor yoksa..))

Daykocum,Lahana çorbası diyet girişimin hayırlı olsun..her şişman türk kadını gibi bende denedim onu..sanırım 3.gün falandı yataktan kalkamamıştım gözlerim karardı başım döndü ölüyorum sandıydım...Kızım 3 yaşında falan dı...Allahım tövbe dedim bu sefer de yaşıyayım kızım öksüz kalmasın bir daha asla..
Beyleyken beyle işte..))
Asu Dafi yi sormuşun. en son Paristen bildiriyordu yavuklusuylan.. Eyfelin tepesin de flaşları çakmışlar..
Aşıklar şehrin de kk özellikle +90 mı gelir insanın aklına allasen..)

Nursena ,hoşgelmişin bacım..

Ayrıyetten kilo verenleri,dereceye girenleri tebrik ediyorum...

Yenacım gelmiş çok sevindim
Dafi geziyor hala demek oh maşallah diyim
Dr a dizim için gittim canım biraz sıkıntılıyım da
Kilo verirsem rahatlarım biraz daha

Asum çıkmak üzereydim geldin..Sabah çok erken uyandım gözlerim kapanıyor valla...biri dürtmüş gibi pazar pazar 6:30 da uyandım..
Geçmiş olsun tekrar..Çok üzülüyorum dizlerine,keşke iyi gelen birşeyler olsa..
Zayıflaman için çok gereklli bir bahane canım..Yavaş yavaş azalır kilon inanıyorum ben...

Canım arkadaşım hassas dostum benim takdir böyle demek üzülme canım destekleyici bir hap kullanacağım protez ameliyatını mümkün olduğunca geç olmak için kilo da çok önemli ve dediğin gibi zayıflamam için çok önemli bir sebep Allah yardım etsin hepimize sağlıkla verelim kiloları inşallah
6.30 da kalkılır mı yaaa hem de pazar günü : )

slm kızlar
bugün aşure yapıp dağıttım ilk defa tek başıma yaptım
bütün günüm ona gitti zaten :)
uykumda var yatcam şimdi, yrn görüşürüz inşallah...
ellerine sağlık bende ilkkez yapıp dağıttığımda çok heyecanlanmıştım biraz sulu olmuştu çok üzülmüştüm. orsa 1 gece bekletince çok güzel oluyormuş. deneyim işte. komşum çöp vermedi benim aşuremede laf etmişti hala üzülürüm . bazen neden elinden çekip almadıysam diyorum kafamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…