- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ellerine sağlık hasibecim Allah kabul etsinslm kızlar
bugün aşure yapıp dağıttım ilk defa tek başıma yaptım
bütün günüm ona gitti zaten :)
uykumda var yatcam şimdi, yrn görüşürüz inşallah...
Aleyküm selam güle güle büyüt göbüşünü bonuscumSelamun aleykum :) herkese hayirli sabahlar.
İyisinizdir ins gecmise bakmadigm icin hec bisiden haberim yok. Beni soracak olursaniz itina ile karnimi buyutuyorum napim
Tuuuh masallahta az yavas gitsen ben nasil yetisicem sana sersem kadinKilo bildirimi : 84.8
Hedef : 80
Spor : 180 dk
Bu ay hedefi tutturdum ins. Yeni ayda da basarmayi nasip eder rabbim AMIN
Veeeeeee
AYIN BİRİNCİSİ - 2.8 ile meyra
AYIN İKİNCİSİ - 2.6 ile Dayko
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ - 2.0 ile y.o.l.c.u
Veee AYIN EN ÇOK KİLO ALAN KİŞİSİNİ AÇIKLIYORUM
Bonusssssssssyerim ben seni de karnındaki fasulyeyide
selam kızlarr nasılsınızz çok fena cozuttum hafta sonu dibine vurdum remen off sinir oluyorum hava acayip sıcak çıktık dışarı ama gelde bana sor ne kıyafet oldu üzerime ne bişey iyce gıcık oldum çocuklarla dolaştık geldik adamıda huzusuz ettim neyin var diyip duruyo kilo desem az ye dicek bide geçen oturmaya kadınlar geldi kilodan açıldı konu şaka yapıyolar güya zayıf olan ben hamsiyim sen alabalık bana gelince balina ayy kadıını ağzını burnunu kıracan off yaa dangalaklardan nefret ediyommm hepmi beni bulur zaten hoşlanmadığım bi tip bide davetsiz takılıp gelmiş gelene de git diyemem neysee gerildim gene aklıma geldikçe allah bildiği gibi yapsın ne diyim
neyse velhasıl hafta sonum böleydi
günaydın hanımlar
aleykumselam canım hoşgeldinSelam olsun zayıflayan güzel hanımlara...
ayyy yenacım eşimde karşı çıkıyor yapma diyor ama denemezsem aklımda kalacak dikkatli bir sekilde denemeyi düşünüyorum kötü hissedersem bırakırım hemen :)Asumancım,okudum ki doktora gitmişsin, neden.?? dizlerindenmi yoksa başka bir sorunmu var.??
Geçmiş olsun can arkadaşıma...
Fridacım sen nasıl oldun,düzeldin umarım...İki gün pasta yemen de kayıt altına alındı bilesin..))
Peki neliydi..
Meyracım,sen çok sık hastalanıyorsun tatlım ya..Daha bebişsin ondanmı.. büyümenmi gerekiyor yoksa..))
Daykocum,Lahana çorbası diyet girişimin hayırlı olsun..her şişman türk kadını gibi bende denedim onu..sanırım 3.gün falandı yataktan kalkamamıştım gözlerim karardı başım döndü ölüyorum sandıydım...Kızım 3 yaşında falan dı...Allahım tövbe dedim bu sefer de yaşıyayım kızım öksüz kalmasın bir daha asla..
Beyleyken beyle işte..))
Asu Dafi yi sormuşun. en son Paristen bildiriyordu yavuklusuylan.. Eyfelin tepesin de flaşları çakmışlar..
Aşıklar şehrin de kk özellikle +90 mı gelir insanın aklına allasen..)
Nursena ,hoşgelmişin bacım..
Ayrıyetten kilo verenleri,dereceye girenleri tebrik ediyorum...
ellerine sağlık canım afiyet olsunslm kızlar
bugün aşure yapıp dağıttım ilk defa tek başıma yaptım
bütün günüm ona gitti zaten :)
uykumda var yatcam şimdi, yrn görüşürüz inşallah...
aleykumselammSelamun aleykum :) herkese hayirli sabahlar.
İyisinizdir ins gecmise bakmadigm icin hec bisiden haberim yok. Beni soracak olursaniz itina ile karnimi buyutuyorum napim
yavaşladım zaten eskisi gibi gitmiyo zar zor ayda 2 kg falanTuuuh masallahta az yavas gitsen ben nasil yetisicem sana sersem kadin
Ahh canimin icisi ne kadan nezaketlisin :) :)
bir nursena gordum sankim hosgelmisin yavrum balinam benim :)))) napan neden gizlarin nasil?
Hasibe sende hosgelmisin yeniden.
sen iyi olda sataşacak bol bol vaktimiz olur inşallah sağolsun nurcum dan getiriyor iyi haberleriniyavriyani girip yazamiyorum vaktim olsa aklim daginik oluyo ama sana satasmayi ariyorum he
asucum dizlerinde sıvı eksilmesi mi var ?Ben de öptüm canım görüşürüz yarın inşallah
Onlara degil len dilber aya bagliycangene bi başıma kaldım topikte arabeske bağlıcam şimdi
küçük emrah mi olsun ceylan mı
anammm günler ne çabuk geçiyor (şükür)
99 gün kalmış
Onlara degil len dilber aya bagliycan
Cocuklar iyi sukur buyuk dersleriyle ugrasiyo bu cadaloz benimle karnimdakide kendi halinde ama az degil depik atiyo surekli :)
Az uzanim diyorum bu deli manyak kizimin en buyuk zevki karnima cikip ziplamak birine zarar gelmesin digerininde gonlu olsun diye ne ugrasiyorum bazen.
Arada cok bunaldimmi bi kadin geliyo gozumun onune boyle sen yaslarinda isini bitirmis camli balkona oturmus kahve keyfi yapiyo mikrodalgada kek neyin yapiyo ohhiyice bunalim oluyorum
Yok daykocum sol dizimde kıkırdak dökülmesi var 15 yaşında trafik Kazası geçirip menüsküs ameliyatı olmuştum erken yaşta menüsküssüz kaldığım için kıkrdakta zedelenme olmuşasucum dizlerinde sıvı eksilmesi mi var ?
ahhh ahhhh yaşlanıyoruz ömür bitiyo günler su gibin99 u beklemem ben sezeryan olucak ya kafadan en gec 89 de suna anaaaam hakkaten az kaldi ya
Yaptigini begendinmi la sabah sabah dogum moduna soktun beni
benim nasıl aklıma gelmedi dilber ay çok yaşa sen emi
Allah zihin açıklığı versin zordur bu sene küçük cadı da senimi buldu oyuncak niyetine
bana gelince kek hariç doğru dedin gülüm ömrüm balkonda geçiyor vesselam(gerçi işini bitirmiş kısmına takılmadım değil ama görmezden geldim huhhh)
anladım canım geçmiş olsunYok daykocum sol dizimde kıkırdak dökülmesi var 15 yaşında trafik Kazası geçirip menüsküs ameliyatı olmuştum erken yaşta menüsküssüz kaldığım için kıkrdakta zedelenme olmuş
ahahahahaha çıkssneye takildin acaba sen pratik kari degilmiydin bitmiyomu isin yohsa
sağol canım görüşürüz inşallahHayırlı haftalar güzeller
Birazdan çıkacağım işlerim var süt alacağım kardeşime götüreceğim ama öğleden sonra evdeyim inşallah
Hayırlı haftalar güzeller
Birazdan çıkacağım işlerim var süt alacağım kardeşime götüreceğim ama öğleden sonra evdeyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?