Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

nasılsınızz..ben yoğun koşturmacalı bi haftasonu geçirdim görümcemin nişan hazırlıklarıyla ugraştık pazar günüde nişanı yaptık gece eve geldim bi yattım sabah kalkamıyorum karın ağrısı falan bide dün çok rüzgarlıydı koştururken farketmedim ama çarpıldım heralde bütün vucudum dökülüyo hapşırık tıkşırık gidiyom ama ilaç falan aldım toparlanmalıyım yarın sabahtan anneme geçicem akşama bizim dünürler gelicekler maaa aile onun için hazırlık falan yapıcaz...pek bi yogun geçiyo...perşembede dişçide randevum var..ay hiç bişeye halim yokk...

bende düşünceye daldım çoştum ne var ya 5 kiloda diyede kısmett inşşallah ulaşırızz yaw

tebrik ediyorummm valla yolcuuuu ay ben yapamıyom diye diye liste başı oldun ya helal:))))))

kız valla nasıl oldu bilmiyom sanırım akşam beşten sonra bişey yemediğim için oldu öyle yoksa inek modunda ne görsem yiyorum yaa...hele bide aylık tatlı krizleriyle başetmeye çalışıyorum ama başarılı olamıyom...inş bu hafta artı olmam..

Selam olsun zayıflayan güzel hanımlara...

yenacımmm hoşgeldinn seni görüdüğüme çok sevindimm....

anladım canım geçmiş olsun
bu sıvı eksilmesi için geçen bizim pazarcı amca bi kocakarı ilacı önerdiydi annem için (annem de dizlerde sıvı kaybı var da)
onu diyecektim ama seninki daha ciddi sanırsam

Kolay gelsin dizlerin icinde gecmis olsun annemde sorunlu diz yonunden ne zorluk cekiyo allah kolaylik versin :)
Dayko sen yine de söyle benim annem de aynı ona faydası olur belki şu Çınar Yaprağı mı yoksa senin ilaç bu konuda en meşhuru o galiba
Bonuscum teşekkür ederim Vücudu taşıyan bacaklar işte sıkıntı olunca da epey zor oluyor şükür yüne halimize

Gecmis olsun canim

Canim bunu bulgaristan gocmenlerinden bi pazarci amca tarif etti bana da annemle pazara giderdik bi kac hafta gelemedi dizlerinden dolayi onun konusu gecince amca da bu tarifi verdi gerci 2 sey onerdi

1.-lahana yapragini haslayip dayanabilecegin sicaklikta dizlerine strec filmle sarip oyle bekletiyormussun
Birde
1 su bardagi kaucuksuz gres yagi nin icine 2 paket normal asprini havanda dovup karistiriyormussun krem gibi dizlere suruluyormus eger cok yogun olursa kivami biraz zeytinyagi ile inceltebilirmis
Dogrumudur yanlismidir arastirmadim ama amca cok iddaali konustu iyi geliyor diye

slm kızllarr
iyisinizdir inşallah
sabah karatay kahvaltı yumurtasız
öğle çorba karnıbahar yoğurt
akşam birşey yiyesim gelmedi yeşil çay içiyorum şimdi

Selamun aleykum :) herkese hayirli sabahlar.

İyisinizdir ins gecmise bakmadigm icin hec bisiden haberim yok. Beni soracak olursaniz itina ile karnimi buyutuyorum napim
fasülyecik büyüdü desene. hoşbuldum cnm :-*

Gecmis olsun canim
Bebek icin hayirlisi Rabbim kararlamistir zamanini mutlaka

sağol canım benim....
öösledim senide yafff: ) epeydir denk gelipte şöyle bir kahve içmedik sohbet edemedik seninle dimi: )

gene bi başıma kaldım topikte arabeske bağlıcam şimdi
küçük emrah mi olsun ceylan mı

Selam kızlar 2 gündür semeride kemeride yedim. Bugün acayip tatlı isteğim var. Sevgili kocacığım senin diyetinde tatlımı var dedi. Daha 1 hafta oldu ve ben dayanamıyorum

benim diyette tatlıda yiyebilirsin dozunda olmak kaydıyla.....
5333 sayarak zayıflayı yapıyom.....

Selam olsun zayıflayan güzel hanımlara...

sanada selam olsun ablam......

slm kızlar
bugün aşure yapıp dağıttım ilk defa tek başıma yaptım
bütün günüm ona gitti zaten :)
uykumda var yatcam şimdi, yrn görüşürüz inşallah...

allah kabul etsin.

Selamun aleykum :) herkese hayirli sabahlar.

İyisinizdir ins gecmise bakmadigm icin hec bisiden haberim yok. Beni soracak olursaniz itina ile karnimi buyutuyorum napim

maşaallah....
öptüm.

kolay gelsin canım.

aynen canım içeriz ama kış uzun

aynen canım içeriz ama kış uzun

Aynen, inş canım: )

Kızlar akşam yemek yememek için ağzımı bantlasam mı ne yapsam gece midemden kurt çıkıyor ve ağzı her türlü lokmayı yemeye yetecek büyüklükte

Sana bir öneride bulunayım: )
2tane yumurtayı çok koyu bir şekilde haşla, sonra o 2 yumurtayı ye: )
Eminim bu iştahının kapanmasına yardımcı olacak.

Hayırlı sabahlar
Bonuscum geçmiş olsun Allah kabul etsin
Meyracım teşekkürler geçmiş olsun dileklerine
Ben de dün hiç hesapta yokken hatta bu sene yapmayacağım derken aşure yaptım eşimin sözüyle öyle çok fazla değildi ama yine de bikaç kişiye dağıtabildim nasip olunca oluyor işte Allah bereketini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…