Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun gulum Allah kabul etsin orucunu da
Allah kabul etsin afiyet olsun canim

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. Ben 169 boyundayım ve 94.8 bugün diyete başladım. ingiliz sodasını denemekle başladım. İnş zayıflayabiliriz
Hosgeldin aramiza

selamün aleyküm...
dünde misafirim vardı gündüz ve akşam, bir tenha olamadım, evde çamaşırlarım birikti işlerim birikti, neyse bugün el atıcam onlara inş bir gelen olmazsa: )
bu aralar feci misafir yağmurundayım, dafi ablam gibi oldum vallahiiii: ))))
kulakları çınlasın.....
sakinliği özledim yafff........
neyse şimdi kahvemi içiyom: )
diyetimde iyi gidiyor şükür bugünde.

Afiyet olsun guzelim ben de komsumu bekliyorum kahve icmek icin 2 gundur gorusmedik bugun kesin gelir

çok geçmiş olsun balım....
sıcak tut kendini....
Allaha emanet ol.

amin, allah kabul etsin ablam.
benim eşimde diyip duruyor bizde yapsak diye, bende öteliyorum hep hiç yapmadım, hemde daha erken yaparım ileriki yıllarda bakalım... ama işte boğa erkekleri bilirsin midelerine çok düşkündürler: ))))

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. Ben 169 boyundayım ve 94.8 bugün diyete başladım. ingiliz sodasını denemekle başladım. İnş zayıflayabiliriz

hoşgeldin sende aramıza...

Meyross dun bi astrolog yorum yapiyodu tv de denk geldim 2024 e kadar oglaklar icin cok guzel gececek dedi kendi islerinin patronu olacaklar vs. Vs. Dedi dogrumu kisss

ben astrolojinin bu kısmından hiç anlamıyorum canım, benimki kişilik ve ilişkileri olarak genelde.
ama dediği doğru olabilirde tabiki, inş öyledir hayırlısı ile: )
benim annem ve kardeşimde oğlak: )
yalnız etrafımdaki oğlaklardan pay biçersem biraz zorlu bir dönemden geçtiler oğlaklar hakkaten epeydir, belki artık oldukça rahatlıyacaklardır inş.
hayatımızda da genel olarak öyle olur ya, bir dönem sıkıntılı sonrada epey rahat olur...

Dun kizin kursu vardi okulda saat 6 da bitiyor gecen hafta arkadasinin agabeyi getirmisti cikista bu hafta esime dedim sen git al o da gelmis oluyor o saate neyse esime zor geldi arabayi cikarmak bahene sayiyor yok o buyudu gelir artik bisi olmazfalan filan (buralar ufak yer herkes birbirini tanir aslinda) neyse dedim ben alirim gittim almaya gelirken kizim diyorki babam gelir sanmistim ben de dedim baban senin buyudugunu kendi basina gelebilecegini dusunmus kizim demezmi
O zaman geceleri arkadaslarima gidebilirim tek basima ben de dedim olmaz bak baban oyle dusunebilir ama ben oyle dusunmuyorum ki seni almaya geldim
Simdikiler ne kadar hazircevap yareppim hemen ozgurluklerini ilan etmeye calisiyorlar
Oyle dedi o da zorlu bir donemden gectiler ama bi 10 sene cok guzel seyler bekliyor dedi

inş öyledir tatlım.
ay hiç sorma şimdiki çocuklar suya götürüp susuz getirir bizi: )
zaten bu çağın çocukları zeka olarak gelişmiş zeka olarak doğuyorlarmış zaten, ben tvde dinlemiştim.
biz saftirikmişiz bunların yanında: )))))
babası sa aslında sana güvenmiş birazda büyüdü derken, ah anneler işte kıyamazlar hiç......

Aynen oyle canim

HAFTANIN BİRİNCİSİ y.o.l.c.u -2.0
HAFTANIN İKİNCİSİ meyra - 1.7
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ yst38 -1.2

tebrikler kızlar.......
nur ellerine sağlık balık, teşekkürler.....

HEDEFİNE TEK ULAŞAN KİŞİ Dayko TEBRİK EDİYORUM

daykom tebrik ederim canoooom: )
geçmişi okuma fırsatım olmadığı için yeni tebrik edebildim

Kilom 56.10 Kilo almışım diye yazasım gelmedi
1. yi ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum, vermeyenlerde üzülmesin önümüzdeki haftaya bizi bekliyor

olsun kilo alsan yaz bence canım, böyle daha iyi olur

Yenaaaa duy sesimi arada uğramaya çalış lütfen
Dafi ne zaman dönecek acaba

dafi ablamı özledim ben......

Yarışmayla uğraştığımdan, unutmuştum aslında bildirim yapmayı :)
Sonrada aklıma geldi anammm dedim girdim hemen, hani zaten kilo almış olduğum içinde listenin gidişatını değiştirmedi o iyi oldu :)
Sen napıyorsun canım?

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

tamam canım: )
napıyım bende az kafa dinliyom çay içerek: )
annem aramıştı onla konuşuyodum teli kapandı, heralde şarjı bitti.
sen napıyon canım?

tamam canım: )
napıyım bende az kafa dinliyom çay içerek: )
annem aramıştı onla konuşuyodum teli kapandı, heralde şarjı bitti.
sen napıyon canım?
Bende evde oyalanıyorum öyle :) Canım sıkılıyor sağı solu arıyorum, konuşurkende canım sıkılıyor, hemen kapatmak istiyorum, bi garip oldum :)

kızlar aklımdan ne geçti şimdi: ))))
ama sadece geçti, yaparmıyım bilmiyorum, çünkü beni biraz zorlar bu iş: )))))
sıkar yani biraz....
haftada 3gün spormu yapsam diyorum.....
nasip bakalım.... hayırlısı olsun
leslieee ablanın athome1mili yapabilirim.
1mil yaklaşık 1,6km falan. haftada 3gün 1,5km yürümek fena fikir değil hani.... değilmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…