Gecmis olsun gulum Allah kabul etsin orucunu daGunaydin haminiza.. Dun niyetliydim biraz basim agriyodu normaldir dedim buraya yazdiktan sonra iste 10 dan sonra falan iyice artti oldum agridan bir sinuzit durumu var hafif soguk alginligi nezle olursa aziyo boyle
Yine agriyo dislerime vuruyo agrisi
Allah kabul etsin afiyet olsun canimHayırlı sabahlar
Bonuscum geçmiş olsun Allah kabul etsin
Meyracım teşekkürler geçmiş olsun dileklerine
Ben de dün hiç hesapta yokken hatta bu sene yapmayacağım derken aşure yaptım eşimin sözüyle öyle çok fazla değildi ama yine de bikaç kişiye dağıtabildim nasip olunca oluyor işte Allah bereketini versin
Hosgeldin aramizamerhaba bende aranıza katılmak istiyorum. Ben 169 boyundayım ve 94.8 bugün diyete başladım. ingiliz sodasını denemekle başladım. İnş zayıflayabiliriz
Afiyet olsun guzelim ben de komsumu bekliyorum kahve icmek icin 2 gundur gorusmedik bugun kesin gelirselamün aleyküm...
dünde misafirim vardı gündüz ve akşam, bir tenha olamadım, evde çamaşırlarım birikti işlerim birikti, neyse bugün el atıcam onlara inş bir gelen olmazsa: )
bu aralar feci misafir yağmurundayım, dafi ablam gibi oldum vallahiiii: ))))
kulakları çınlasın.....
sakinliği özledim yafff........
neyse şimdi kahvemi içiyom: )
diyetimde iyi gidiyor şükür bugünde.
Gunaydin haminiza.. Dun niyetliydim biraz basim agriyodu normaldir dedim buraya yazdiktan sonra iste 10 dan sonra falan iyice artti oldum agridan bir sinuzit durumu var hafif soguk alginligi nezle olursa aziyo boyle
Yine agriyo dislerime vuruyo agrisi
Hayırlı sabahlar
Bonuscum geçmiş olsun Allah kabul etsin
Meyracım teşekkürler geçmiş olsun dileklerine
Ben de dün hiç hesapta yokken hatta bu sene yapmayacağım derken aşure yaptım eşimin sözüyle öyle çok fazla değildi ama yine de bikaç kişiye dağıtabildim nasip olunca oluyor işte Allah bereketini versin
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. Ben 169 boyundayım ve 94.8 bugün diyete başladım. ingiliz sodasını denemekle başladım. İnş zayıflayabiliriz
Afiyet olsun guzelim ben de komsumu bekliyorum kahve icmek icin 2 gundur gorusmedik bugun kesin gelir
Cok sukur iyiyim canim evdeyim bu ara hep disari cikasim yok hicsağol canım: )
sizede afiyet olsun ozaman şimdiden: )
nasılsın görüşmeyeli? nasıl gidiyor hayat canım?
Cok sukur iyiyim canim evdeyim bu ara hep disari cikasim yok hic
Meyross dun bi astrolog yorum yapiyodu tv de denk geldim 2024 e kadar oglaklar icin cok guzel gececek dedi kendi islerinin patronu olacaklar vs. Vs. Dedi dogrumu kisss
Oyle dedi o da zorlu bir donemden gectiler ama bi 10 sene cok guzel seyler bekliyor dediben astrolojinin bu kısmından hiç anlamıyorum canım, benimki kişilik ve ilişkileri olarak genelde.
ama dediği doğru olabilirde tabiki, inş öyledir hayırlısı ile: )
benim annem ve kardeşimde oğlak: )
yalnız etrafımdaki oğlaklardan pay biçersem biraz zorlu bir dönemden geçtiler oğlaklar hakkaten epeydir,
belki artık oldukça rahatlıyacaklardır inş.
hayatımızda da genel olarak öyle olur ya, bir dönem sıkıntılı sonrada epey rahat olur...
Dun kizin kursu vardi okulda saat 6 da bitiyor gecen hafta arkadasinin agabeyi getirmisti cikista bu hafta esime dedim sen git al o da gelmis oluyor o saate neyse esime zor geldi arabayi cikarmak bahene sayiyor yok o buyudu gelir artik bisi olmazfalan filan (buralar ufak yer herkes birbirini tanir aslinda) neyse dedim ben alirim gittim almaya gelirken kizim diyorki babam gelir sanmistim ben de dedim baban senin buyudugunu kendi basina gelebilecegini dusunmus kizim demezmi
O zaman geceleri arkadaslarima gidebilirim tek basima ben de dedim olmaz bak baban oyle dusunebilir ama ben oyle dusunmuyorum ki seni almaya geldim
Simdikiler ne kadar hazircevap yareppim hemen ozgurluklerini ilan etmeye calisiyorlar
Oyle dedi o da zorlu bir donemden gectiler ama bi 10 sene cok guzel seyler bekliyor dedi
Aynen oyle caniminş öyledir tatlım.
ay hiç sorma şimdiki çocuklar suya götürüp susuz getirir bizi: )
zaten bu çağın çocukları zeka olarak gelişmiş zeka olarak doğuyorlarmış zaten, ben tvde dinlemiştim.
biz saftirikmişiz bunların yanında: )))))
babası sa aslında sana güvenmiş birazda büyüdü derken, ah anneler işte kıyamazlar hiç......
HAFTANIN BİRİNCİSİy.o.l.c.u -2.0
HAFTANIN İKİNCİSİmeyra - 1.7
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜyst38 -1.2
Veeeeeee
AYIN BİRİNCİSİ - 2.8 ile meyra
AYIN İKİNCİSİ - 2.6 ile Dayko
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ - 2.0 ile y.o.l.c.u
Veee AYIN EN ÇOK KİLO ALAN KİŞİSİNİ AÇIKLIYORUM
Bonusssssssssyerim ben seni de karnındaki fasulyeyide
HEDEFİNE TEK ULAŞAN KİŞİ Dayko TEBRİK EDİYORUM
Kilom 56.10Kilo almışım diye yazasım gelmedi
1. yi ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum, vermeyenlerde üzülmesin önümüzdeki haftaya bizi bekliyor
Yenaaaa duy sesimi arada uğramaya çalış lütfen
Dafi ne zaman dönecek acaba
Yarışmayla uğraştığımdan, unutmuştum aslında bildirim yapmayı :)tebrikler kızlar.......
nur ellerine sağlık balık, teşekkürler.....
daykom tebrik ederim canoooom: )
geçmişi okuma fırsatım olmadığı için yeni tebrik edebildim
olsun kilo alsan yaz bence canım, böyle daha iyi olur
dafi ablamı özledim ben......
Yarışmayla uğraştığımdan, unutmuştum aslında bildirim yapmayı :)
Sonrada aklıma geldi anammm dedim girdim hemen, hani zaten kilo almış olduğum içinde listenin gidişatını değiştirmedi o iyi oldu :)
Sen napıyorsun canım?
Bende evde oyalanıyorum öyle :) Canım sıkılıyor sağı solu arıyorum, konuşurkende canım sıkılıyor, hemen kapatmak istiyorum, bi garip oldum :)tamam canım: )
napıyım bende az kafa dinliyom çay içerek: )
annem aramıştı onla konuşuyodum teli kapandı, heralde şarjı bitti.
sen napıyon canım?
Bende evde oyalanıyorum öyle :) Canım sıkılıyor sağı solu arıyorum, konuşurkende canım sıkılıyor, hemen kapatmak istiyorum, bi garip oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?