geçmiş olsun inş en yakın zamanda iyileşir.Selamün aleyümm..
hayırlı pazarlar herkese...bizde hazırlandık K.pederleri bekliyoruz..dünürlere gidicezz...büyük kız hastalandı ateşi çıkıyo keyfi yok...gitmeyelim diyom kimse dinlemiyo...eşimde bi gidelimde erken kaçarız dedi..ilaç verdim kuzuya inş sıkıntısız gider geliriz..yarına randevu aldım hazır ortopediye gitmişken aynı hastanede çocuk doktorunada götürücem....yemek yemiyo zoraki bitki çayları içiriyom...af Allahım aff..
Selamün aleyümm..
hayırlı pazarlar herkese...bizde hazırlandık K.pederleri bekliyoruz..dünürlere gidicezz...büyük kız hastalandı ateşi çıkıyo keyfi yok...gitmeyelim diyom kimse dinlemiyo...eşimde bi gidelimde erken kaçarız dedi..ilaç verdim kuzuya inş sıkıntısız gider geliriz..yarına randevu aldım hazır ortopediye gitmişken aynı hastanede çocuk doktorunada götürücem....yemek yemiyo zoraki bitki çayları içiriyom...af Allahım aff..
Meyra gel sütlü kahve içelim
Afiyet olsun canım içtim ben de inşallah içeriz yine beraber : )tüh bende az önce içtim kahve.....
çok sağol ama ablam, yine başka bir vakit içelim ama inş tamammı?: )
sen içcenmi şimdi?
Afiyet olsun canım içtim ben de inşallah içeriz yine beraber : )
Boşver iyi yapmışın eşlerimizle geçirdiğimiz değerli zamanlar kahvaltılarGünaydın kızlar. Eşimle birlikte tek pazar günleri kahvaltı yaptığımız gün olunca kahvaltı olayını biraz abarttım 5-6 dilim belki daha fazlada olabilirçavdarlı ekmek yedim. pazar günü kahvaltı olayında kendime izin verdimm. Ama telafi etmek için büyük bir ev temizliği yapacağım. Öğlen yemeğinide atlatacağım geç kalktık ve geç kahvaltı yaptık zaten. dün akşamda krizimi tuttum ve 4 yemek kaşığı pırasa yedim. Akşam yemeği için bugün kararsız bulunmaktayım.Ne yapacağım bilmiyorum. Hepinize hayırlı pazarlar.:)
Düşük daha çok mens ağrısı gibi oluyormuş canım şiddetli ve kanamalıkızlar size acil soru sormam gerekiyor konu yerine pek uygun değil ama cevaplarsanız çok sevinirim. Biz eşimle çocuk istediğimizden korunmuyorduk. Takvime göre beraberliğimiz oldu bu ay. Bu günde tartıştık ve şuan sol kasığımda şiddetli batmalar başladı acaba hamile kaldım da düşürüyor olabilirmiyim daha adet olmama 1 hafta var.
ahhh çocuklardan dün ne yediğimi hatırlamıyorummmmmgel biz bozalım bu sessizliği: )))))))
sana bir bilmece soruyum?
daha önce sormuştum bu topikte bu bilmeceyi: )
nursena hatırlar belki: )
waryaa bizsiz her yediğin çikolata löp löp yağ olur inşşallahhh:)))selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
ama 3 - 4 kilo alarak geldim. durum vahimyol uzun
hayırlısı bakalım.
hoş bulduk canım. malesef biraz ağır bastım memleketeavrupadan kilo getirdim buda demek oluyorkii buralarda daha fazla zaman geçirecem
dün bildirim yapamadım. gece geç saat geldik birde ev doluydu saat 3 te boşaldı yatıncaya kadar 4 oldu. sabah 8 de kalkıp inegöle gittik yeğenim askere gitti onu yolcu ettik. sonra köye uğradık annemleri gördük eve geç vakit döndük. velhasılı bildirim yapacak zamanım olmadı. önümüzdeki hafta yaparım kısmetse. ay inşallah evdeki çukulatalarda çabucak biter. şu iki günde 2 senede yemediğim kadar çukulata yedim. çok çeşit almışım onun tadı bunun tadı derken işin tadını kaçırdıkben çukulatanın tadını unutmuştum yaa hatırlamak hiç iyi olmadı.
ben ayağına gidiyom aşurenin daha fena:)))İyi akşamlar
Aşûreler bitti derken bugün 2 ayrı yerden aşure geldi yine : )
Neyseki gelen aşûreler başarısız olmuş yemiyeceğim yırttım yaniben ayağına gidiyom aşurenin daha fena:)))
sagol cnmDüşük daha çok mens ağrısı gibi oluyormuş canım şiddetli ve kanamalı
Ben hafta içi de hakim olamıyorum canım sen yine çalışıyorsun da hafta içi yırtıyorsunyaa ben haftasonları neden kendime hakim olamıyorum acaba
kanama olur düşürsen deildirr adet yaklaşmıştır yada hamileysen bebek yerleşirken öle hafif ağrılar olur gerçi her bünye farklı da bende ilk başlarda kasık ağrısı oluyodu hafiften bende ilk ya hemen panikkızlar size acil soru sormam gerekiyor konu yerine pek uygun değil ama cevaplarsanız çok sevinirim. Biz eşimle çocuk istediğimizden korunmuyorduk. Takvime göre beraberliğimiz oldu bu ay. Bu günde tartıştık ve şuan sol kasığımda şiddetli batmalar başladı acaba hamile kaldım da düşürüyor olabilirmiyim daha adet olmama 1 hafta var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?