Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun inş en yakın zamanda iyileşir.

Günaydın kızlar. Eşimle birlikte tek pazar günleri kahvaltı yaptığımız gün olunca kahvaltı olayını biraz abarttım 5-6 dilim belki daha fazlada olabilir çavdarlı ekmek yedim. pazar günü kahvaltı olayında kendime izin verdimm. Ama telafi etmek için büyük bir ev temizliği yapacağım. Öğlen yemeğinide atlatacağım geç kalktık ve geç kahvaltı yaptık zaten. dün akşamda krizimi tuttum ve 4 yemek kaşığı pırasa yedim. Akşam yemeği için bugün kararsız bulunmaktayım.Ne yapacağım bilmiyorum. Hepinize hayırlı pazarlar.:)

inş canım, geçmiş olsun.

kızlar size acil soru sormam gerekiyor konu yerine pek uygun değil ama cevaplarsanız çok sevinirim. Biz eşimle çocuk istediğimizden korunmuyorduk. Takvime göre beraberliğimiz oldu bu ay. Bu günde tartıştık ve şuan sol kasığımda şiddetli batmalar başladı acaba hamile kaldım da düşürüyor olabilirmiyim daha adet olmama 1 hafta var.

Boşver iyi yapmışın eşlerimizle geçirdiğimiz değerli zamanlar kahvaltılar

Düşük daha çok mens ağrısı gibi oluyormuş canım şiddetli ve kanamalı

gel biz bozalım bu sessizliği: )))))))

sana bir bilmece soruyum?
daha önce sormuştum bu topikte bu bilmeceyi: )
nursena hatırlar belki: )
ahhh çocuklardan dün ne yediğimi hatırlamıyorummmmm
waryaa bizsiz her yediğin çikolata löp löp yağ olur inşşallahhh:)))
böle dersem belki yemezsin
nasıda iştahlı anlatıyon kimbilir yerken nasılısn:))
afiyet olsunnn walla türkkayvesinin yanındada süper gidiyoo yaww gavur çikolatası be mübarek
neysee senin çikolatan varsa bizimde aşuremiz var allahıma bin şükür
hoşgeldinnn dafiiii

walla listeyi salladık bu haftada
haftaya inşallah devam eder arkadaşım aşure yapıcak yarın yanınada mayalı açma yapayım çaya gelin dedi bende valla gelemem birinden yırtmam lazımdı açma yada aşureden bende sabahtan sucak yerim gelirim dedim kayfeynen yicez inşallah cumaya kadar erir
bugünde akşama kadar fethiyede gazdik hala sıcak yoruldumm
cıssta yedim ne olcak benim halimm 9 lara geri dönmemem lazımmm
spor fazlalaştırmalıyım
bölle işte iyi akşamlarr
kızın okulundan karanfil istemişler 10 kasım için kağıttan karanfil yapıcam bu saatte anca bu aklıma geldi tavuk şiş çubuklarındanda sap yapıveririm
üretken anne

kanama olur düşürsen deildirr adet yaklaşmıştır yada hamileysen bebek yerleşirken öle hafif ağrılar olur gerçi her bünye farklı da bende ilk başlarda kasık ağrısı oluyodu hafiften bende ilk ya hemen panik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…