Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Zeynepcim
geçmiş olsun inş en yakın zamanda iyileşir.
inş canım, geçmiş olsun.
Meyra gel sütlü kahve içelim
bazen bende kendim için ufak planlar yaparım ama nedense yanlız sap gibi hissediyorum. arkamdan kovalayan var gibi bakarım bütün vitrinlere hiçbişeye elimi sürmem zaman kaybettiğime değmezmiş gibi. öff kendimden bile sıkılıyorum bazen
beni beğenmiyormusun
Selamün aleyümm..
hayırlı pazarlar herkese...bizde hazırlandık K.pederleri bekliyoruz..dünürlere gidicezz...büyük kız hastalandı ateşi çıkıyo keyfi yok...gitmeyelim diyom kimse dinlemiyo...eşimde bi gidelimde erken kaçarız dedi..ilaç verdim kuzuya inş sıkıntısız gider geliriz..yarına randevu aldım hazır ortopediye gitmişken aynı hastanede çocuk doktorunada götürücem....yemek yemiyo zoraki bitki çayları içiriyom...af Allahım aff..
Günaydın kızlar. Eşimle birlikte tek pazar günleri kahvaltı yaptığımız gün olunca kahvaltı olayını biraz abarttım 5-6 dilim belki daha fazlada olabilirçavdarlı ekmek yedim. pazar günü kahvaltı olayında kendime izin verdimm. Ama telafi etmek için büyük bir ev temizliği yapacağım. Öğlen yemeğinide atlatacağım geç kalktık ve geç kahvaltı yaptık zaten. dün akşamda krizimi tuttum ve 4 yemek kaşığı pırasa yedim. Akşam yemeği için bugün kararsız bulunmaktayım.Ne yapacağım bilmiyorum. Hepinize hayırlı pazarlar.:)
İyi akşamlar
Aşûreler bitti derken bugün 2 ayrı yerden aşure geldi yine : )
umah umah yenoşum: )
nilüfer abla ilginç bişey öğrendim kendimle alakalı senlede paylaşıyım dedim gitmediysen şayet: )
ara ara ateşim çıkar ya benim, acaba psikolojikmi birazda diyordum ama nedenini buldum: )
gastrit ateş yapabilirmiş, benimde gastritim varya
çok ilginç değilmi.
Yena gel ben yapayım sana aşure beraber yeriz
Bugünküler fiyaskoydu valla
Of o kadar yedim hala boğaz derdindeyim nasıl verecem ben bu kiloları çok merak ediyorum
kızlar teşekkürler içimi rahatlattınız
İnşallah yenam nasip olur sana yapmakAsucum, evet herkes aşure yapamıyor...
senin aşureni ve mayalı poaçalarını yemek istiyorum bir de haşhaşlıları..
İnşallah yenam nasip olur sana yapmak
Bugün yaptım mayalı poğaça ve haşhaşlı : )
Aynı şeyleri düşünerek yazdım inan ki son mesajımıBugün ben de yaptım : )
te allam yaa...Zamanın da tarif mevzusun dan amma olaylar olmuştu hala akıllanmadık..: )
eşim izliyor canım geçen sene rahatsız olduğu dönemde başlamıştı hala devam ediyor ve çok güzel olduğunu söylüyor ben hiç izlemedimasuuu,
person of ınterest izliyormusunuz.??
Bugün geçmişi okurken biberli ekmek muhabbetimize rastladım sen güzel yapıyormuşsun onu netten baktığım kadarıyla benim poğaça hamurunun üzerine salçalı Soğanlı bir sosla yapılıyor bir gün deneyeceğim inşallah
Bir ay kadar önce bir komşumda yedim çok beğendim
Aynen ben de severek yerim herbişeyi sen bana anlat bir ara canım da onu da yapayım eksik kalmasınbizim iskenderunlu gelin var ondan öğrendim...harika bişey oluyor...benim damak tadım doğu batı kuzay güney sentezi hereşeyi çok sever ve çok güzel yerim..: )
Anlatırım sana tarifni..: )
Aynen ben de severek yerim herbişeyi sen bana anlat bir ara canım da onu da yapayım eksik kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?