Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım

sağol canım...

Geçmiş olsun Zeynepcim

sağol ablacım...

geçmiş olsun inş en yakın zamanda iyileşir.

sağol canım...

inş canım, geçmiş olsun.

sağol canım...

Meyra gel sütlü kahve içelim

yaa bende istiyomm o kayfedenn...

ohh ohh aşureler poğacalar havalarda uçuşmuşş...bende yapıcam aşure ama fırsat yok eşim başımın etini yiyo bi yapmadın diye ilk fırsatta yapıcam inş...umarım yerken çok abartmam..özledim çünküü..

Severim ben yalnız dolaşmayı,yalnız alışverişi..bakalım nasıl geçecek anlatırım..))

ya evet söyleyeceğim hep unutuyorum seni fazla karamsar görüyorum artık..Önceleri daha pozitiftin sanki...Doğum iznindesin evdesin diyemi..Çalışanlar için ev de kalmak bir süre sonra sıkıcı olur..

beni beğenmiyormusun

Özür dilerim gözümden kaçmış...Harikasınız hepiniz..

geçmiş olsun zeynepçim...Çok telaşlı günler yaşıyorsun kolay gelsin...

Öncelikle Allah gönlüne göre versin...Düşükte kanamayla birlikte sancılanırsın..
Ama nursenanın dediği gibi yerleşme ağrısı yahut yaklaşan regl sancısıdır...

İyi akşamlar
Aşûreler bitti derken bugün 2 ayrı yerden aşure geldi yine : )

ben bu yıl hiç aşure yemedim...Ama yemek istiyorum..)

umah umah yenoşum: )

nilüfer abla ilginç bişey öğrendim kendimle alakalı senlede paylaşıyım dedim gitmediysen şayet: )
ara ara ateşim çıkar ya benim, acaba psikolojikmi birazda diyordum ama nedenini buldum: )
gastrit ateş yapabilirmiş, benimde gastritim varya
çok ilginç değilmi.

Hakkaten ilginçmiş bilmiyordum paylaştığın iyi oldu...
İnsan vücudu acaip bir makina..

Meyracım çok iyi ilerliyorsun bize anlatsan ya inceldiğinle ilgili duygularını.. örneğin uzun zamandır bu kilolarda değildin..ne gibi değişiklik var sen de,eşin ne diyor,konu komşun ne diyor...
bir de rakamları değil de direk yediklerini paylaşsan daha iyi olmazmı..zayıflamak isteyen arkadaşlara örnek olursun...
sadece düşüncem yanlış anlama beni emi..

Bugün geçmişi okurken biberli ekmek muhabbetimize rastladım sen güzel yapıyormuşsun onu netten baktığım kadarıyla benim poğaça hamurunun üzerine salçalı Soğanlı bir sosla yapılıyor bir gün deneyeceğim inşallah
Bir ay kadar önce bir komşumda yedim çok beğendim

bizim iskenderunlu gelin var ondan öğrendim...harika bişey oluyor...benim damak tadım doğu batı kuzey güney sentezi hereşeyi çok sever ve çok güzel yerim..: )
Anlatırım sana tarifni..: )

bizim iskenderunlu gelin var ondan öğrendim...harika bişey oluyor...benim damak tadım doğu batı kuzay güney sentezi hereşeyi çok sever ve çok güzel yerim..: )
Anlatırım sana tarifni..: )
Aynen ben de severek yerim herbişeyi sen bana anlat bir ara canım da onu da yapayım eksik kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…