Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben seni hiç yanlış anlarmıyım ablam benim, cansın sen cansınız siz.....
çok mutluyum gerçekten kilo verdiğim için, çünkü en son 5sene önce bu kilomdaydım malesef...
beni her gören biraz daha vermişsin, hala devammı ediyorsun diyor: )))
komşularım bile....
e tabi soruyorlar ne yaptığımı, bende anlatmaya çalışıyorum dilim döndükçe....
tabiki zayıflamam madden ve manen sağlığımı olumlu yönde etkiledi....
örneğin eskisinden daha geç yoruluyorum, yada arada kilodan diz kapağım tutulurdu çok yorulduğum vakitlerde ama o çok azaldı mesela....
şimdi yediklerimi gün boyu sürekli tek tek yazmak biraz zor oluyor, unutmadan yazayım oluyorsun, bende bunu daha kolay hale getirmek için tablo yaptım kendime, zaten sayarak zayıflama olduğu için yazmaktansa direk süt gurubuna mesela 1porsiyonda 1çizik atıveriyorum.... en çok bu yüzden sayı paylaşıyorum aslında, yazmak zoruma gidiyor nedense tek tek artık, belki tablo artık daha kolayıma geliyordur.
ama arkadaşlar için yazmaya çalışırım becerebilirsem, gerçi zaten artık menüde paylaşmaz oldum: )
menüyü yazmayada üşeniyom galiba: ))))
birde bir zaman sonra artık porsiyonların miktarlarını ezberliyorsun, normal gibi oluyor....
mesela 1porsiyon meyve gurubu 1küçük muz gibi: )
yada 1 tahıl gurubu 1dilim ekmek gibi, yada 1dilim ekmek 2küp şekere bedel gibi.

Maşallah Meyracım sana...
KEndim veriyormuş gibi seviniyorum senin adına inan bana...
Yaşam şeklin oldu bu yöntem ve ben senin artık kilo alacağına inanmıyorum...
Meyracım maşallah çok iyi gidiyorsun Canım
Yena kışı fena soğuk oluyor gerçekten ayaz donduruyor ama yazın da izmir pek sıcak oluyor ya la : )

çok sağolun canlar, hep bilirkte inş....
inanın oldukça basit aslında, sizde yapın meyra dememişti demeyin.
5333sayarak zayıfla: )

sedefçim kaç kilosun.?
seni tanımıyoruz bize kendini tanıtırmısın..
genç bir arkadaşımızsın anladığım..
93 kiloyum cnm 24 yaşınayım 16 aydır evliyim. 101 kiloydum aslında rejim yap boz 94.8 kadar düştüm. Ama sürekliliğim yok hiç. Sürekli bozuyorum tutamıyorum boğazımı. Geçen hafta sıkı bir diyete gireyim dedim. Burda inş sizinle daha azimli olurum.

hayırlı geceler kızlar ben yine yoğunum pek fırsatım olmuyor.
zeynepcim kuzuya çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah
nursenaaaa ben daha aşure faslına geçmedim
yena sen tiyatroyamı gidecektin ne benmi yanlış hatırlıyorum ne oldu gidebildinmi
asuuu yarım banada misafir gelecek ama canım hiç hamur yapmak istemiyo seninkilerden banada göndersen ne iyi olurdu
meyra can senin diyete benim pek aklım ermedi ( yaşlılık işte ) pek araştıracak zamanımda olmadı. her ne yapıyorsan aynen devam et accuk bizede öğret olurmu
sedef aramıza hoş geldin azmin daim olsun

Evet dediğin gibi çok sıkıldım. Tek çocukla dışarı çıkıyordum ama şimdi 2 çocukla çıkamıyorum çok bunalıyorum

selamün aleyküm kızlar.
Bugün kaynanam ve babaanniş kahvaltıdaydı kahvaltı yaptık hep beraber.
şimdi ise çay keyfi yapıyorum.:)
Ev darmadağın. Dün temizledim. Nasıl böyle dağılıyor bi günde anlamıyorum kii. Çok pasaklı bişi oldum son zamanlar.:/

merhabalaar umarım herkesler iyidir hafta sonu gelemedim tam bir düğün zede oldum 3 gün üst üste kına, nişan, nikah vardı. çok yoruldum kına ve nişanın yoluda çok uzaktı onun içinde bu kadar yorgunluk oldu herhalde. hafta sonu cumartesi geçeside oğlum geldi sürpriz yapmış bize çok sevindik keşke düğün telaşı haftasında gelmeseydi iyi olurdu ama gelmiş özlem giderdik. diyet işi çok kötü gidiyor bir türlü kendimi toparlıyamıyorum kendime bir format atmam lazım : (

daykonun lahanası nasıl gidiyor acaba çok zor göründü gözüme onu yapamamda acaba yediklerimi sınırlamak için 5333 mü yapsam meyraaaaaa yardım edicen miiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…