- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Anlatma bence de canım hamileler de var ben çekiniyorum biraz da zatenTaam anlatırım...Burda anlatıp kutup ayuluk yapmayayım..
Hakkaten ilginçmiş bilmiyordum paylaştığın iyi oldu...
İnsan vücudu acaip bir makina..
Meyracım çok iyi ilerliyorsun bize anlatsan ya inceldiğinle ilgili duygularını.. örneğin uzun zamandır bu kilolarda değildin..ne gibi değişiklik var sen de,eşin ne diyor,konu komşun ne diyor...
bir de rakamları değil de direk yediklerini paylaşsan daha iyi olmazmı..zayıflamak isteyen arkadaşlara örnek olursun...
sadece düşüncem yanlış anlama beni emi..
Anlatma bence de canım hamileler de var ben çekiniyorum biraz da zaten
Yaaa sen neden iznirdesin keşkem Ankara'da olsaydın
İnşallah yenam nasip olur sana yapmak
Bugün yaptım mayalı poğaça ve haşhaşlı : )
Meyracım maşallah çok iyi gidiyorsun Canım
Yena kışı fena soğuk oluyor gerçekten ayaz donduruyor ama yazın da izmir pek sıcak oluyor ya la : )
Maşallah Meyracım sana...
KEndim veriyormuş gibi seviniyorum senin adına inan bana...
Yaşam şeklin oldu bu yöntem ve ben senin artık kilo alacağına inanmıyorum...
Meyracım maşallah çok iyi gidiyorsun Canım
Yena kışı fena soğuk oluyor gerçekten ayaz donduruyor ama yazın da izmir pek sıcak oluyor ya la : )
93 kiloyum cnm 24 yaşınayım 16 aydır evliyim. 101 kiloydum aslında rejim yap boz 94.8 kadar düştüm. Ama sürekliliğim yok hiç. Sürekli bozuyorum tutamıyorum boğazımı. Geçen hafta sıkı bir diyete gireyim dedim. Burda inş sizinle daha azimli olurum.sedefçim kaç kilosun.?
seni tanımıyoruz bize kendini tanıtırmısın..
genç bir arkadaşımızsın anladığım..
Evet dediğin gibi çok sıkıldım. Tek çocukla dışarı çıkıyordum ama şimdi 2 çocukla çıkamıyorum çok bunalıyorumSeverim ben yalnız dolaşmayı,yalnız alışverişi..bakalım nasıl geçecek anlatırım..))
ya evet söyleyeceğim hep unutuyorum seni fazla karamsar görüyorum artık..Önceleri daha pozitiftin sanki...Doğum iznindesin evdesin diyemi..Çalışanlar için ev de kalmak bir süre sonra sıkıcı olur..
Özür dilerim gözümden kaçmış...Harikasınız hepiniz..
geçmiş olsun zeynepçim...Çok telaşlı günler yaşıyorsun kolay gelsin...
Öncelikle Allah gönlüne göre versin...Düşükte kanamayla birlikte sancılanırsın..
Ama nursenanın dediği gibi yerleşme ağrısı yahut yaklaşan regl sancısıdır...
ben bu yıl hiç aşure yemedim...Ama yemek istiyorum..)
Ama ne kadarı 1 ölçüye denk geliyor ne neye denk geliyor ben biraz araştırdım ama nette pek birşey yoktuçok sağolun canlar, hep bilirkte inş....
inanın oldukça basit aslında, sizde yapın meyra dememişti demeyin.
5333sayarak zayıfla: )
Yaa canım çok üzüldüm marketlerde var bimde şokta haşhaşlı Çörekler daha da olmazsa ben yapıp göndereyim kargoylaGeçmişe baktım hemen cevapları yazdım
Yaa bende haşhaşlı istiyorum biyerim şişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?