Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamunaleykum
Kizlar nasilsiniz
Zeynepcim gecmis olsun canim
Fridam lahana diyeti gercekten zormus ya da ben zorlandim 4.gun sonunda pes ettim
Aclik hissetmedim yanliz halsizlik fenaydi 4.gun muz ve light sut vardi 5.gun et,domates vardi
4.gun gece biraktim artik yururken bile basim donuyordu, sebzeleri yerken ve corbaya limon sikiyordum o da sanirim tansiyonumu dusurdu esim de yeter dedi azcik kizdi bana da bahane oldu corbam da bitiyordu yenisini yapsam daha da yiyemeyecektim zaten
Velhasil bunu da denemis oldum dun aksam yemegine esim disardan bisiler almis dedim ben peynir domates yiyecem kac gundur dogru duzgun bisi yemedim midemi zorlamiyayim birden insan peyniri bu kadar mi ozler sanki 1 yildir yememisim sukur rabbime verdigi nimetlerden
Kizima dedim bir daha yemek begenmemezlik yaparsan lahana corbasi yaparim sana kiymetini anlarsin o zaman begenmedigin seylerin
Daficimm hos geldin sekerim benimde esim yurt disina cikacak yakinda sakin cikolata getirme diye tembihliyorum simdiden oldugu zaman dayanilmiyor anacimm

Simdi gelelim lahanin faydalarina
Persembe sabah :85.2 idim 4.gun aksam yemeginde biraktim
Pazartesi sabah : 83.2
Cuma sabah 1 kg eksideydim, cumartesi sabah .600 gr , pazar sabah 400 gr eksideydim bu sabah dunki kiloyla ayniydi o da sanirim muz,sut ve de aksam yemeginde 2 dilim cavdar ekmegi domates peynir arkasindan da biraz helva yedim helva olmayaydi iyiydi ama yedim iste sonucta 2 kg gitti

canım vallahi bırakmana sevindim ben bu lahanayı yapmıştım inanılmaz zordu seni yıldırmamak için söylememiştim ama 3. günümde parktaydık birden midemin yerinden zıpladığını farketim hiç böyle hisetmemiştim!!! aniden afedersin etrafıma bakıcak vakit bile buamadan bir ağacın dipine fena kustum arkadaşlar yanımdaydı koluma girip eve getirdiler o kadar fena olduum kii üstüne birde azar işitim yani böylee ...

fena dağıtmış durumdayım toparlamak için bilee lahanayı yapmayı göze alamıyorum: ( bu günlerdede genelde 2 öğün yemeye başladım ara da bir ara öğünde yaptığım oluyor öğlen uyanınca öyle oluyor aslında en sağlıklısı 6 öğün dr. sana verdiği liste tabiki ama evde olunca veya geç kahvaltı yapınca 6 öğünü gün içine yerleştiremiyorsun bende yediklerimi kısıtlayayım diyorum kendime bir fren koymak adına 5333 ü düşünüyorum en azından kendimi ay ara öğün kaçtı ay akşama salata yok diye rek kasmıyacam diye düşünüyorum ne dersin ?

çok iyi oldu bu yaa arkadaşım okudum oldukça iyi gibi görünüyor yapayım ben bunu meyra da el atar en azından : ) sabahta inanılmaz kahvaltı yaptım bence tüm tahılar ve yağ, süt gurubunu fazlasıyla harcadım bilee

anam geriye bişey kalmadı

sen ne düşünüyorsun ?

dün akşam yemişsin meyra bu güne ne oldu ?

canım tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum hepinize.
öncelikle kitabını mutlaka alın diyorum, kitapsız olmaz zannımca.
birde ben özelden bir arkadaşıma kendimce 5333ü anlattım uzun bir yazı halinde, onu sana özelden gönderiyim bir oku.
o yazıyı topikte paylaşmak istemiyorum, hem özel birşey hemde herkes topikten bu yazıları okuyabileceği için kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem, mutlaka eksiklerim var çünkü, ve bu sağlık....
yani başka isteyen arkadaşlar olursada o yazımı özelden gönderirim onlarada.

dün akşam yemişsin meyra bu güne ne oldu ?

canım 5333de bir gün tanımı belirliyorsun, benim günlerim akşam ezanı ile başlıyıp bitiyor: ))))
oyüzden bugün geceki olaydan dolayı bitti gitti: ))))) uçtu: DD

sabah çok yedim stres oldum en iyisi gideyim kendime kahve yapayım bir adet meyraya duyrulur

kahvemi içmemiş olsaydım içerdim senle be canım, afiyet olsun sana.

sağol canım evet özelden gönder bana yazını kitabıda aklımda bulunsun telofonuma kaydedeyim alırım önümüzdeki günlerde kitab için tüyaba gitme ihtimalim var zaten . kitabı alırsam söylerim.

meyra neden senin günün akşam ezanında başlayıp sonraki akşam ezanında bitiyor ? benim günüm sabah uyanınca başlayıp sonraki gün sabah bitse olmamı ?

sende kahveni içmişsin afiyet olsun

Canim hakliymissin ama ben de baska bi deliyim iste kafama koydum ya kim ne derse desin denemedigim surece hep aklimda kalacakti hani bi laf vardir "nush ile uslanmayani etmeli tektir,tektir ile uslanmayanin hakki kotektir"
Eski duzene dondum yine bayaadir 6 ogun yapmiyorum bende gec kalkiyorum diye ogleyle sabahi birlestiriyorum 4 gibi meyve yiyorum yaninda ayran yada sutle 18,30 gibi aksam yemegi geceler uzun olunca bir de gece meyve yiyorum sabaha kadar acikmamak icin

Aleykumselam canim olan olmus yeni gunde devam
sabah çok yedim stres oldum en iyisi
gideyim kendime kahve yapayım bir adet meyraya duyrulur
Ben yetistimmi kahveye

tamam canım.
ben kendim öyle istedim canım gün tanımını, seninkide öyle olur, zaten gün tanımını kendin belirliyordun galiba.
kitaba bakıyım dicem bu konu için ama kitapta bende değil şuan birine verdim kilo vermek isteyen....

sağol canım özelden gönderdiğin yazıyı okudum. çokda güzel anlaşılır yazmışsın teşekkür ederim. Allah gönlüne göre en iyisini versin güzel yürekli arkadaşım

olur ablam neden olmasın....
senin topikte olduğun bi vakit konuşalım senlede: )

Ama ne kadarı 1 ölçüye denk geliyor ne neye denk geliyor ben biraz araştırdım ama nette pek birşey yoktu

canım sanada özelden bir yazı göndercem oku onu, ben birine yazmıştım onu, kendimce 5333ü anlattım o yazıda.
birde kitabını mutlaka al.

maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…