sağol canım özelden gönderdiğin yazıyı okudum. çokda güzel anlaşılır yazmışsın teşekkür ederim. Allah gönlüne göre en iyisini versin güzel yürekli arkadaşım
Meyross bana da gondersene kusur kalmim belki bi zaman lazim olur banadaolur ablam neden olmasın....
senin topikte olduğun bi vakit konuşalım senlede: )
canım sanada özelden bir yazı göndercem oku onu, ben birine yazmıştım onu, kendimce 5333ü anlattım o
yazıda.
birde kitabını mutlaka al.
maşaallah
Fridacim gel kahvemizi icelim biz
ecmain inş, çok sağol.
hiç önemli değil, siz benim için çok değerlisiniz.
Aklima ne geldi simdi hatirlayan varmi acep bi ara paylasmistim DOKTOR BEY siirini
Paylasim canimiçelim yavrucumbirde seviyesizlerle uğraşmasak! senide çok kibar gördüm
sende bizim için değerlisin meyracım
ben hatırlamadım olmadı bir dahamı paylaşsan
burdakiler zor zayiflar daha nefsinize hakim olamiyonuz suna bak yedim yedim mis amsn azz yemissin az daha ye
Tarzınız hiç hoş değil beni motive değil sinir eder ancakbiz kadinlar birz hirsliyiz alinan olurda agzina bisey sokmaz ins
Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin,
Tarzınız hiç hoş değil beni motive değil sinir eder ancak
Ayrıca ben yiyerek 33 kilo verdim bu topikte şu ara az biraz aldım ama bir çoğunu koruyorum şükür
Hepimizin ailesi var herşey yapıp yiyoruz kendimizi bunun dışında bırakmak imkansız
Icimden baska seyler yazmak gectide ikinci mesaji okuduktan sonra vazgectim aslinda daha once de demistim herkes nerede ne konusacagini bilmiyor biz zaten bir caba veriyoruz burada bazen zorlandigimiz oluyor kacamaklarimiz oluyor bunu bu sekilde yazmak hic hos degil tabiki elestirebilirler ama saygi cercevesinde olmali bu da bence
Yemiş kadar oldumYaa canım çok üzüldüm marketlerde var bimde şokta haşhaşlı Çörekler daha da olmazsa ben yapıp göndereyim kargoyla
Afiyet olsun diyorum ne diyim. Evde sebze yok yarın pazarımız var alıyım birgüzelçok iyi oldu bu yaa arkadaşım okudum oldukça iyi gibi görünüyor yapayım ben bunu meyra da el atar en azından : ) sabahta inanılmaz kahvaltı yaptım bence tüm tahılar ve yağ, süt gurubunu fazlasıyla harcadım bilee
anam geriye bişey kalmadı
sen ne düşünüyorsun ?
Bende kahve istiyorum ama eriniyorum resmen küçük kucağımda büyük peşimde anne ördek ve yavruları gibicanım tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum hepinize.
öncelikle kitabını mutlaka alın diyorum, kitapsız olmaz zannımca.
birde ben özelden bir arkadaşıma kendimce 5333ü anlattım uzun bir yazı halinde, onu sana özelden gönderiyim bir oku.
o yazıyı topikte paylaşmak istemiyorum, hem özel birşey hemde herkes topikten bu yazıları okuyabileceği için kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem, mutlaka eksiklerim var çünkü, ve bu sağlık....
yani başka isteyen arkadaşlar olursada o yazımı özelden gönderirim onlarada.
canım 5333de bir gün tanımı belirliyorsun, benim günlerim akşam ezanı ile başlıyıp bitiyor: ))))
oyüzden bugün geceki olaydan dolayı bitti gitti: ))))) uçtu: DD
kahvemi içmemiş olsaydım içerdim senle be canım, afiyet olsun sana.
Sanane bizim yediğimiz sanamı battıburdakiler zor zayiflar daha nefsinize hakim olamiyonuz suna bak yedim yedim mis amsn azz yemissin az daha ye
Banada gönder meyratamam canım.
ben kendim öyle istedim canım gün tanımını, seninkide öyle olur, zaten gün tanımını kendin belirliyordun galiba.
kitaba bakıyım dicem bu konu için ama kitapta bende değil şuan birine verdim kilo vermek isteyen....
adaş ben seni bu topiğe geldim geleli daima başarılı bulmuşumdur. varsın haftalık -2 bildirme benim için başarı haftalık verilen kilo değil toplamda verdiğin kiloları uzun süre koruyabilmekdir. bu çok önemlii.....
şimdi bu topiktekileri tanımayıp da damdan düşer gibii bir meseja da kendini ifade etmeye çalışmanda fazla iyi yüreklilik olmuş bana göree, bu senin yüreğinin güzeliği işte !
tamam yavrucum kendince haklısın belki, ben kendi özel yaşantımda da yıkıcı eleştiriye kapalıyım kesin ve net.
Adaşım biz böyle tepkilere alışığız sarsmaz bizi tanımadan bilmeden eleştirmek ne demek yaaa ayrıca teşekkür ederim bı ara cozuttum bu gerçek ama : ) insanız işte napalımSağol canım
Yemiş kadar oldum
Sağol canım ben istemeden göndermişin. Eline sağlık benim paylaştığım sitede senin gibi anlatmış.canım tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum hepinize.
öncelikle kitabını mutlaka alın diyorum, kitapsız olmaz zannımca.
birde ben özelden bir arkadaşıma kendimce 5333ü anlattım uzun bir yazı halinde, onu sana özelden gönderiyim bir oku.
o yazıyı topikte paylaşmak istemiyorum, hem özel birşey hemde herkes topikten bu yazıları okuyabileceği için kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem, mutlaka eksiklerim var çünkü, ve bu sağlık....
yani başka isteyen arkadaşlar olursada o yazımı özelden gönderirim onlarada.
canım 5333de bir gün tanımı belirliyorsun, benim günlerim akşam ezanı ile başlıyıp bitiyor: ))))
oyüzden bugün geceki olaydan dolayı bitti gitti: ))))) uçtu: DD
kahvemi içmemiş olsaydım içerdim senle be canım, afiyet olsun sana.
Yok canım sağol evde çiğ haşhaş var biraz atarım ağzımaAdaşım biz böyle tepkilere alışığız sarsmaz bizi tanımadan bilmeden eleştirmek ne demek yaaa ayrıca teşekkür ederim bı ara cozuttum bu gerçek ama : ) insanız işte napalım
Haticecim inan ki çok üzüldüm teklifimde samimiyim en azından bimden al ye de ben de rahatlayım
Ben de hoslanmam tabiki yikici elestiriden ama onu oyle bir ifade edersin ki aninda yapici bir elestiriye doner demek istedigimadaş ben seni bu topiğe geldim geleli daima başarılı bulmuşumdur. varsın haftalık -2 bildirme benim için başarı haftalık verilen kilo değil toplamda verdiğin kiloları uzun süre koruyabilmekdir. bu çok önemlii.....
şimdi bu topiktekileri tanımayıp da damdan düşer gibii bir meseja da kendini ifade etmeye çalışmanda fazla iyi yüreklilik olmuş bana göree, bu senin yüreğinin güzeliği işte !
tamam yavrucum kendince haklısın belki, ben kendi özel yaşantımda da yıkıcı eleştiriye kapalıyım kesin ve net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?