Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım özelden gönderdiğin yazıyı okudum. çokda güzel anlaşılır yazmışsın teşekkür ederim. Allah gönlüne göre en iyisini versin güzel yürekli arkadaşım

ecmain inş, çok sağol.
hiç önemli değil, siz benim için çok değerlisiniz.

Meyross bana da gondersene kusur kalmim belki bi zaman lazim olur banada

burdakiler zor zayiflar daha nefsinize hakim olamiyonuz suna bak yedim yedim mis amsn azz yemissin az daha ye

biz kadinlar birz hirsliyiz alinan olurda agzina bisey sokmaz ins
Tarzınız hiç hoş değil beni motive değil sinir eder ancak
Ayrıca ben yiyerek 33 kilo verdim bu topikte şu ara az biraz aldım ama bir çoğunu koruyorum şükür
Hepimizin ailesi var herşey yapıp yiyoruz kendimizi bunun dışında bırakmak imkansız

Icimden baska seyler yazmak gectide ikinci mesaji okuduktan sonra vazgectim aslinda daha once de demistim herkes nerede ne konusacagini bilmiyor biz zaten bir caba veriyoruz burada bazen zorlandigimiz oluyor kacamaklarimiz oluyor bunu bu sekilde yazmak hic hos degil tabiki elestirebilirler ama saygi cercevesinde olmali bu da bence

Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin,

yenacım keyifler yerinde planlar hazır: ) tiyatroya gidecekmişsin ümit edelimde çok güzel geçsin. tadı damağında kalsın. benim son günler düğünlerden biraz kötü geçti gibii neyseki bitti. bende havalardan mı nedir bir tembelik var geçen kardeşim geldi hadi tiyatro gösterisi var gidelim dedi nedir diye sormadım bilee gelemem dedim. hafta sonu kuzen nişandan sonra hadi sinemaya gidelim dedi olmaz bıktım alışveriş merkezi sinemalarından yorgunum eve gidecem dedim oda sen ayarla beyoğlunda filan sanatsal filime gidelim dedi bakarız dedim kestirip atıım bakalım nasıl geçicek bu kış ...

adaş ben seni bu topiğe geldim geleli daima başarılı bulmuşumdur. varsın haftalık -2 bildirme benim için başarı haftalık verilen kilo değil toplamda verdiğin kiloları uzun süre koruyabilmekdir. bu çok önemlii.....

şimdi bu topiktekileri tanımayıp da damdan düşer gibii bir meseja da kendini ifade etmeye çalışmanda fazla iyi yüreklilik olmuş bana göree, bu senin yüreğinin güzeliği işte !

tamam yavrucum kendince haklısın belki, ben kendi özel yaşantımda da yıkıcı eleştiriye kapalıyım kesin ve net.

Afiyet olsun diyorum ne diyim. Evde sebze yok yarın pazarımız var alıyım birgüzel

Bende kahve istiyorum ama eriniyorum resmen küçük kucağımda büyük peşimde anne ördek ve yavruları gibi

Sağol canım

Yemiş kadar oldum
Adaşım biz böyle tepkilere alışığız sarsmaz bizi tanımadan bilmeden eleştirmek ne demek yaaa ayrıca teşekkür ederim bı ara cozuttum bu gerçek ama : ) insanız işte napalım
Haticecim inan ki çok üzüldüm teklifimde samimiyim en azından bimden al ye de ben de rahatlayım

Sağol canım ben istemeden göndermişin. Eline sağlık benim paylaştığım sitede senin gibi anlatmış.

Yok canım sağol evde çiğ haşhaş var biraz atarım ağzıma

Ben de hoslanmam tabiki yikici elestiriden ama onu oyle bir ifade edersin ki aninda yapici bir elestiriye doner demek istedigim
Bu kisi da beraber gecirecez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…