asuuu fırından ekmek hamuru al üzerine malzemesini biberini koy uğraşma çok lezzetli oluyoBugün geçmişi okurken biberli ekmek muhabbetimize rastladım sen güzel yapıyormuşsun onu netten baktığım kadarıyla benim poğaça hamurunun üzerine salçalı Soğanlı bir sosla yapılıyor bir gün deneyeceğim inşallah
Bir ay kadar önce bir komşumda yedim çok beğendim
selam vermeden damdan düşer gibi yazman seviyeni belirlemiş zatiiburdakiler zor zayiflar daha nefsinize hakim olamiyonuz suna bak yedim yedim mis amsn azz yemissin az daha ye
çokta başarılı deildim hatta hiç deildimm asum yaaaNursena naptın bugün sınavı geçtin mi
Çok az olmuş gibi geldi bana canım sen emziriyorsun bir deBende paylaşayım menümü
Sabah 2 yumurta 3 dilim çok tahıllı ekmek 5 zeytin çok az peynir
Ara 10 fındık
Öğlen 1.5 kase mercimek çorbası
Yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam yarım kase aşure
1.5 bardak sütlü kahve
1.5 litre su
Daha su içerim
Akşam biraz parça et yedim. Eşim yemeklerin içinde çok et sevmiyorÇok az olmuş gibi geldi bana canım sen emziriyorsun bir de
Okul cay yapiyormus yarin icin toplantiya cagirdilar Allahim basladi caylar ,her hafta sonu bir okulun bir de kiyafet dusun ne giyecem dogruduzgun bisi kalmadi yeni almak istemiyorum daha verecegim kilolar var
Canın sağolsun nursenacım napalım yarın hafif geçer inşallah
Ben de bugün fazla yemedim ama gün boyu oturdum gece bacağım çok ağrıdı yemek felan da yapmadım eşim dışardan yeriz bugün dedi büyük kızım dersaneden gelince yiyeceğiz
Yarına da Dr randevusu aldım bel ve dizden mr çektirmem lazım acilen inşallah ileri tarihe atmazlar özelleri araştırdım çok fark alıyorlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kaya-4-3-3-3-diyeti-ile-zayiflayalim.525279/
Meyracım senin bahsettigin diyetle ilgili başlık açılmış baya yorum var verenlerde paylaşmış ilgilenen varsa bakın kızlar
Hoşgeldin Allah bağışlasın çocuklarını kiloları da sağlıkla verirsin inşallahmeraba arkadaslar bende malesef 94 kıloyum aranıza yenı katıldım.2 oğlum var.kucuk 8 aylık dogumdan kaldı kıloların bırcoğu..
Teşekkür ederim meyracımsen ne giysen yakışır tatlım benim...
geçmiş olsun ablacım: (
biliyorum canım, çok sağol yinede.
sagolun allah razı olsun.ayy ınsallah artık su kılolar sıkıyo canımıHoşgeldin Allah bağışlasın çocuklarını kiloları da sağlıkla verirsin inşallah
Yaşın ve boyun kaç canım aşırı kilon yok boyun da varsa eğer verirsin merak etmesagolun allah razı olsun.ayy ınsallah artık su kılolar sıkıyo canımı
Geçmiş olsun oğlunaSelam kızlar bu hafta okuyup da giremedi pek işler cok yoğun ev de öyle gece de büyük oğlan ateşlendi serviste uyudum Allah'ta n trafik vardı da 1,5 saat sürdü yol.
Pazar pizza yedim malesef ama aksam yemedim
Su birkaç gün dikkat edip kıloları vermem lazımki artı cıkmayayım
canım sorma yaa hafta sonu düğünlerde kınada filan giyecek bişey bulamadım : ( bütün kıyafetlerim bol geliyor sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, giyecek bişeyim yok ve kıyafet almak istemiyorum....Okul cay yapiyormus yarin icin toplantiya cagirdilar Allahim basladi caylar ,her hafta sonu bir okulun bir de kiyafet dusun ne giyecem dogruduzgun bisi kalmadi yeni almak istemiyorum daha verecegim kilolar var
geçmiş olsun asu bugünlerde ağrın mı çoğaldı ? asu acaba devlet hastanesinde oparötör bulsan özelden hocaya para filan versen en azından emar çekimlerindede öncelik sahibi olursun. hemde tahlil flim sonuçlarını daha içini rahatlatacak şekilde değerlendirirler. karışık oldu biraz sanki ama anlatabildim mi ?Canın sağolsun nursenacım napalım yarın hafif geçer inşallah
Ben de bugün fazla yemedim ama gün boyu oturdum gece bacağım çok ağrıdı yemek felan da yapmadım eşim dışardan yeriz bugün dedi büyük kızım dersaneden gelince yiyeceğiz
Yarına da Dr randevusu aldım bel ve dizden mr çektirmem lazım acilen inşallah ileri tarihe atmazlar özelleri araştırdım çok fark alıyorlar
meraba arkadaslar bende malesef 94 kıloyum aranıza yenı katıldım.2 oğlum var.kucuk 8 aylık dogumdan kaldı kıloların bırcoğu..
hosbuldukkkcanım sorma yaa hafta sonu düğünlerde kınada filan giyecek bişey bulamadım : ( bütün kıyafetlerim bol geliyor sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, giyecek bişeyim yok ve kıyafet almak istemiyorum....
acaba pantulonlarımı daraltabilirmiyim daraltan var mı ? üstleri daraltıyorumdaa pontulonlarıda bozmadan özelikle üst bacak kısımlarından daraltabilirsem çok iyi olucak...
geçmiş olsun asu bugünlerde ağrın mı çoğaldı ? asu acaba devlet hastanesinde oparötör bulsan özelden hocaya para filan versen en azından emar çekimlerindede öncelik sahibi olursun. hemde tahlil flim sonuçlarını daha içini rahatlatacak şekilde değerlendirirler. karışık oldu biraz sanki ama anlatabildim mi ?
hoş geldiniz : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?