Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asuuu fırından ekmek hamuru al üzerine malzemesini biberini koy uğraşma çok lezzetli oluyo
burdakiler zor zayiflar daha nefsinize hakim olamiyonuz suna bak yedim yedim mis amsn azz yemissin az daha ye
selam vermeden damdan düşer gibi yazman seviyeni belirlemiş zatii

allah veremicen kilolar versin sanada

Nursena naptın bugün sınavı geçtin mi
çokta başarılı deildim hatta hiç deildimm asum yaaa

Canın sağolsun nursenacım napalım yarın hafif geçer inşallah
Ben de bugün fazla yemedim ama gün boyu oturdum gece bacağım çok ağrıdı yemek felan da yapmadım eşim dışardan yeriz bugün dedi büyük kızım dersaneden gelince yiyeceğiz
Yarına da Dr randevusu aldım bel ve dizden mr çektirmem lazım acilen inşallah ileri tarihe atmazlar özelleri araştırdım çok fark alıyorlar

Bende paylaşayım menümü
Sabah 2 yumurta 3 dilim çok tahıllı ekmek 5 zeytin çok az peynir
Ara 10 fındık
Öğlen 1.5 kase mercimek çorbası
Yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam yarım kase aşure
1.5 bardak sütlü kahve
1.5 litre su
Daha su içerim

Çok az olmuş gibi geldi bana canım sen emziriyorsun bir de

Okul cay yapiyormus yarin icin toplantiya cagirdilar Allahim basladi caylar ,her hafta sonu bir okulun bir de kiyafet dusun ne giyecem dogruduzgun bisi kalmadi yeni almak istemiyorum daha verecegim kilolar var

sen ne giysen yakışır tatlım benim...

geçmiş olsun ablacım: (

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kaya-4-3-3-3-diyeti-ile-zayiflayalim.525279/

Meyracım senin bahsettigin diyetle ilgili başlık açılmış baya yorum var verenlerde paylaşmış ilgilenen varsa bakın kızlar

biliyorum canım, çok sağol yinede.

Selam kızlar bu hafta okuyup da giremedi pek işler cok yoğun ev de öyle gece de büyük oğlan ateşlendi serviste uyudum Allah'ta n trafik vardı da 1,5 saat sürdü yol.
Pazar pizza yedim malesef ama aksam yemedim
Su birkaç gün dikkat edip kıloları vermem lazımki artı cıkmayayım

Geçmiş olsun oğluna
Akşamları hafif geçirirsen verirsin diyorum ben
Ben de öyle yapsam süper olacak daaaa

Okul cay yapiyormus yarin icin toplantiya cagirdilar Allahim basladi caylar ,her hafta sonu bir okulun bir de kiyafet dusun ne giyecem dogruduzgun bisi kalmadi yeni almak istemiyorum daha verecegim kilolar var
canım sorma yaa hafta sonu düğünlerde kınada filan giyecek bişey bulamadım : ( bütün kıyafetlerim bol geliyor sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, giyecek bişeyim yok ve kıyafet almak istemiyorum....
acaba pantulonlarımı daraltabilirmiyim daraltan var mı ? üstleri daraltıyorumdaa pontulonlarıda bozmadan özelikle üst bacak kısımlarından daraltabilirsem çok iyi olucak...

geçmiş olsun asu bugünlerde ağrın mı çoğaldı ? asu acaba devlet hastanesinde oparötör bulsan özelden hocaya para filan versen en azından emar çekimlerindede öncelik sahibi olursun. hemde tahlil flim sonuçlarını daha içini rahatlatacak şekilde değerlendirirler. karışık oldu biraz sanki ama anlatabildim mi ?

meraba arkadaslar bende malesef 94 kıloyum aranıza yenı katıldım.2 oğlum var.kucuk 8 aylık dogumdan kaldı kıloların bırcoğu..

hoş geldiniz : )

hosbuldukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…