Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevindim kıyafetlerinin bol gelmesine canım ben etek daraltmıştım ama pantolon daraltmadım haa sadece bir kot daralttırmıştım hoşuma gitmemişti
Aslında haklısın Dr konusunda aynısını düşünüyoruz ama şimdilik eşimin Dr u ilgileniyor sağolsun kendisi bir özel hastanede o nedenle mr ı felan dışarda yaptıralım dedim aslında ne yapacağımı da bilmiyorum son zamanlarda sıkıntım arttı sanırım hem belimden hem dizimden dolayı ağrım fazla oluyor tabii bu tahmin sadece yarın bir gidiyim bakalım eğer çok ileri tarihe gün vermezlerse beklerim yoksa bakarız artık

sen ne giysen yakışır tatlım benim...

geçmiş olsun ablacım: (

biliyorum canım, çok sağol yinede.
Yaa ben emzirirken diyetisyenimin bana verdiği listeye baktım
6E 6T 5S 3M çıktı.
Annemin diyet listesine baktım
6T 4M 5E 3S
Şimdi ben hangisini baz alayım. Çünkü + - oluyor ya bu diyette

arkadaslar sizler ın kacar kılolar gıttı
Gitmeden cevap vereyim kendi adıma ben 3.5 senedir buralardayım canım
113 kilo ile başladım 79 a kadar indim yaklaşık 6-7 ayda
Son bir senedir sağlık sorunları vs olunca biraz kilo aldım şu sıralar 89 civarıyım

geçmiş olsun canım benimde cumaya kadar fena asılmam lazım

arkadaslar sizler ın kacar kılolar gıttı

arkadaşım benim yaz başından beri verdiğim kilo 20 yi geçti ama vermem gereken kilom hala çok fazla bugünlerde çok zorlanıyorum şu ara 110 la 111 arası gidip geliyorum

Masalah ınsallah hep boyle devam edersın.keske bende 20 kg verebılsem. Nasıl gitti kilolar

Masalah ınsallah hep boyle devam edersın.keske bende 20 kg verebılsem. Nasıl gitti kilolar
sağol inş. kilo vermeye devam edebilirim bu aralar biraz kötü gidiyor da. vallaha ben klasik diyetisyen listeleriyle verdim 6 öğün beslenme 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde günde 1 bardak da yeşil çay tüketim içtiğim suyu fazlalaştırdım filan , bu şekilde yani ...

sen incelmek için ne plan hazırladın kendine ? verirsin sende verilmiycek şey değil önemli olan verdiğini korumak bence ......

Evet kesinlikle katılıyorum yürüyüş sart.ama ben yürüyüş yapamıyorum. 8 aylık oğlum var.

Benım acikcasi elimde herhangi bir liste yok. Ekmek yemiyorum. Suyu gunde 5 lt ıcyorum. Yemeklerden sonra da ya yesil cay yada 5 i bı arada ıc yorum. Ama aksam esim tatlı getirmiş dayanamayıp yedim. Az once kahvaltı yaparken artık tatlı turu getirme dedım

Ekmeği tamamen kesme bana sorarsan su da 5 lt çok fazla geldi bana emziriyorsan diyeceğim ama yine de fazla gibi

günaydın hanımlar

sen ne giysen yakışır tatlım benim...

geçmiş olsun ablacım: (

biliyorum canım, çok sağol yinede.
sağol canımm
meraba arkadaslar bende malesef 94 kıloyum aranıza yenı katıldım.2 oğlum var.kucuk 8 aylık dogumdan kaldı kıloların bırcoğu..
hoşgeldiniz aramıza kolaygelsin
geçmiş olsun canım
fridacım benim arkadaşım kot pantalonlarını daraltmıştı iyi bi terzinin yapamayacağı şey yoktur
canım seninde duraklamayamı girdi kilolar acaba bayaa verdin çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…