Maşallah canım kaç beden oldun tahmini yakınsak gel bak benden bişeyler aynı kilodayız sonuçtacanım sorma yaa hafta sonu düğünlerde kınada filan giyecek bişey bulamadım : ( bütün kıyafetlerim bol geliyor sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, giyecek bişeyim yok ve kıyafet almak istemiyorum....
acaba pantulonlarımı daraltabilirmiyim daraltan var mı ? üstleri daraltıyorumdaa pontulonlarıda bozmadan özelikle üst bacak kısımlarından daraltabilirsem çok iyi olucak...
geçmiş olsun asu bugünlerde ağrın mı çoğaldı ? asu acaba devlet hastanesinde oparötör bulsan özelden hocaya para filan versen en azından emar çekimlerindede öncelik sahibi olursun. hemde tahlil flim sonuçlarını daha içini rahatlatacak şekilde değerlendirirler. karışık oldu biraz sanki ama anlatabildim mi ?
hoş geldiniz : )
Selam kızlar ailemle güzel bir kahvaltı yaptım
Bu sabah -200 oldum ne güzel demi
Bugün de hem pazar alışverişi yapıcam hemde yürüyüş
Maşallah canım kaç beden oldun tahmini yakınsak gel bak benden bişeyler aynı kilodayız sonuçta
dukan yapmak şart değil diyet yapan herkese faydası olacak bir yazı diyet ve baharatlar
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/27539741.asp
günaydın hanımlar
fridacım benim arkadaşım kot pantalonlarını daraltmıştı iyi bi terzinin yapamayacağı şey yoktur
canım seninde duraklamayamı girdi kilolar acaba bayaa verdin çünki
Meraba arkadaslar ben haftada 2 gun yoğurda toz zencefil Zerdecal tarcın karısımıyla birlikte yıyiyorum. Uyumadan 3 saat once.
Canım çeviri hatası var haftada 5 kilo değil. 5 kilo gibi az kilosu olanlar içingüzel tabi afiyet olsun havada güzel yürüyüş iyi gider : )
sağol canım çok düşüncelisin istesem bu bedenime kıyafet alabilirim tabiki ama onlarda bol gelicek ve hala beğendiğim kıyafetler üzerime olmuyor o yüzden kilo vermeye devam etmeliyim. en son 22 beden marks spencer pantulonumu yırtım atım ama çok yeni pantulonlarım ve gömleklerim var geçen yaz diktirdiğim 2 tane gömleğin henüz birini özel bir günde giyindim ve bol geliyorlar o yüzden daraltmam lazım. en son 46 beden bir buluz 48 bedende bir pantulon aldım yani kıyafetlerin kalıplarına görede beden numaralarında değişkenlik oluyor tabii...
güzel bilgiler sadece dukan korkutsada şu dukan expres yapılabilir görünüyor : )
Selam canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Evet mahfoldum aşûreden 500 artı çıktım bu hafta.canım oğluşunun doğumgünüsü varmış, sağlıcakla senin onların başarılarını göreceğin nice senelere : ) aşure benide mahveti hiç dayanamam önümüzdeki haftada sürer artık daha demin komşu getirdi bir kase napcaz bilmem yarından bende çokkorkuyorum dünki beslenmen güzel geçmiş ben beğendim bugünde dikkatli olursan en azından yarın + görmesin belkii...
Teşekkürler Meyra 5 yasına girdi. Zaman çabuk geçiyor.selamün aleyküm...
anladım canım ozaman çok değil karbonhidrat ve süt gurubuda yeterli....
ben seni kendi 5333diyetime göre değerlendirmiştim.
oğlunun doğum günü kutlu olsun canım.
şifa olsun afiyet olsun inş daykom: )
ellerine sağlık....
5333te çuko serbest, ama insülin direnci bir rahatsızlık olduğu için insülin direnci konusunu bilemicem tabiki canımcım.
Nasıl gidiyor lahana çorbası faydasını görüyor musun?Lahana corbasi diyeti gun 2
Once dunu yazayim butun gun 3 kase corba ve meyve yedim sade turk kahvesi ve bol bol su ictim yanliz aksam arkadasa gittik kahveyi sekerli yapmis icmem demekte olmaz tek kacamak o oldu
Bugun de sebze gunu salatalikla gune basladim simdi corbadan icicem
Bence de 800 gr a gramcık denir mi büyük basarı:) tebrik ederimbenimde kilo bildirimim 93 kızlarr sadece 800 gramcık vermişimm
Ben de bu ay öyle idim bu ay zar zor bir kılo verdim resmen al ver al ver oldu:) güldürdün beni yaa. durum vahim zaten de motivasyon olsun diye yazim dedim çünkü gerçekten aynı kiloda kalmakta çok büyük bi başarı benim gibi 3 haftada 1 kilo verip bi haftada geri alanlar olunca sabit kalmak daha az sinir bozuyo
600 kalori cok az değil mi sağlıklı diyet yaptığına emin misin?Kızlar benide alırmısınız yanınıza ben kalori hesapliyorum 600 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ayrıca kuşburnu ıhlamur altın otu çayı içiyorum 36 kilo vermeyi hedefliyorum haydi bakalım en çok kim kilo verecek :)
Özgürlüğünün tadını çıkarBir kaç gündür İzmir epey sıcak, bugün bayağı terledim...
Çocuklarımla dışarı çıktık avm ye gidip yemek yedik kızım kitapçıları dolaştı o arada ben de oğlanı oyuncak kısmına götürdüm orada bir güzel rahatladı...
Çok uzun zamandan sonra kendim için bişey yaptım. önümüzde ki pazar günü hayranı olduğum Erdal Beşikçioğlu'nun tiyatro oyununa gideceğim tek başıma..)))
Eşim sevmiyor Erdal kişisini..) ben çocuklarla kalırım sen gidebilirsin dedi.hafiften tıslayarak söyledi, neden acep..
Çok mutluyum sabırsızlıkla bekliyorum umarım nasip olur da giderim...
Benim için iyi olacak kendimi dinleyeceğim öncesin de tek başıma dolaşacağım..Aylardır ev+iş+okul+ödev derken sıkışıp kaldım. bu ufak değişiklik benim için büyük bir terapi olacak hissediyorum...
metobalizma alısmasın dıye.vucut alısınca pek faydası olmuyormus.haftada 2 gun yeterlıymıs..tadı nasıl ? bunu günde 3 öğün yemeklerden önce yiyende var neden 2 gün yiyorsun ? geçenlerde bende düşünmüştüm ikindi vakti akşam yemeğinden önce yemeği ....
Bende öyle bugün annemin zoruyla pazardan birkaç şey aldımhıçbır kıyafetım olmuyor. halen hamılelık esofmanımı .pantolonumu gıyıyorum
arkadasım bu ne olcak boyle.sureklı evdeyım. buyuk oğlan babasıyla okula gıdıyor.kucukle aksama kadar evdeyız.pıjama esofmanla aksamlıyorum.2 gun once arkadasa bassaglıgına gıttık.yemın edıyorum daraldım.pantalon benı o kadar cok rahatsız ettıkı bıde kucuge otur kalkBende öyle bugün annemin zoruyla pazardan birkaç şey aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?