Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah canım kaç beden oldun tahmini yakınsak gel bak benden bişeyler aynı kilodayız sonuçta

Selam kızlar ailemle güzel bir kahvaltı yaptım
Bu sabah -200 oldum ne güzel demi
Bugün de hem pazar alışverişi yapıcam hemde yürüyüş

güzel tabi afiyet olsun havada güzel yürüyüş iyi gider : )

Maşallah canım kaç beden oldun tahmini yakınsak gel bak benden bişeyler aynı kilodayız sonuçta

sağol canım çok düşüncelisin istesem bu bedenime kıyafet alabilirim tabiki ama onlarda bol gelicek ve hala beğendiğim kıyafetler üzerime olmuyor o yüzden kilo vermeye devam etmeliyim. en son 22 beden marks spencer pantulonumu yırtım atım ama çok yeni pantulonlarım ve gömleklerim var geçen yaz diktirdiğim 2 tane gömleğin henüz birini özel bir günde giyindim ve bol geliyorlar o yüzden daraltmam lazım. en son 46 beden bir buluz 48 bedende bir pantulon aldım yani kıyafetlerin kalıplarına görede beden numaralarında değişkenlik oluyor tabii...

dukan yapmak şart değil diyet yapan herkese faydası olacak bir yazı diyet ve baharatlar
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/27539741.asp

güzel bilgiler sadece dukan korkutsada şu dukan expres yapılabilir görünüyor : )

Meraba arkadaslar ben haftada 2 gun yoğurda toz zencefil Zerdecal tarcın karısımıyla birlikte yıyiyorum. Uyumadan 3 saat once.

günaydın hanımlar

fridacım benim arkadaşım kot pantalonlarını daraltmıştı iyi bi terzinin yapamayacağı şey yoktur

canım seninde duraklamayamı girdi kilolar acaba bayaa verdin çünki

senin günaydınına yetişene kadar ikindi oldu iyimi : ) sanada iyi günler canım nasılsın bugün lahana olayından sonra bir iştah patlaması varmı bugün ? gerçi sen iradelisindir iştah fazlalığı varsada başa çıkacaksındır.

yaa bendeki sorun için sana 2 sayfa bahane yazabilirim dayko ama başını ağrıtmıyım bende listelere dört dörtlük uyulduğunda verilmeyecek kilo yok dimiii eminim sende aynısını düşünüyorsundur : ) bir kutu kan hapım bitmek üzere daha 2 kutu ilaç daha içmem lazım acaba bıraksam mı ilaçları suçlamaya başladım akşamları içip yatıyorum ama nefretle içiyorum puufff...

Meraba arkadaslar ben haftada 2 gun yoğurda toz zencefil Zerdecal tarcın karısımıyla birlikte yıyiyorum. Uyumadan 3 saat once.

tadı nasıl ? bunu günde 3 öğün yemeklerden önce yiyende var neden 2 gün yiyorsun ? geçenlerde bende düşünmüştüm ikindi vakti akşam yemeğinden önce yemeği ....

Canım çeviri hatası var haftada 5 kilo değil. 5 kilo gibi az kilosu olanlar için

Selam canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Evet mahfoldum aşûreden 500 artı çıktım bu hafta.
İnşaalah bu hafta eksi görürüm.

Teşekkürler Meyra 5 yasına girdi. Zaman çabuk geçiyor.

Nasıl gidiyor lahana çorbası faydasını görüyor musun?

Ben de bu ay öyle idim bu ay zar zor bir kılo verdim resmen al ver al ver oldu

600 kalori cok az değil mi sağlıklı diyet yaptığına emin misin?

Özgürlüğünün tadını çıkar
Evde 2 cocuk olunca tek basına avm bile gezmek lüks oluyor

Bende öyle bugün annemin zoruyla pazardan birkaç şey aldım
arkadasım bu ne olcak boyle.sureklı evdeyım. buyuk oğlan babasıyla okula gıdıyor.kucukle aksama kadar evdeyız.pıjama esofmanla aksamlıyorum.2 gun once arkadasa bassaglıgına gıttık.yemın edıyorum daraldım.pantalon benı o kadar cok rahatsız ettıkı bıde kucuge otur kalkevde esofman tabı rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…