Sen yine büyüğü postalıyorsun ben postalasam küçüğü sırtıma vurup çıkıcam dışarı. Dün kalktığım kıyafetle akşamladım ben kendimi beğenmezken eşim nasıl beğensin dedim.arkadasım bu ne olcak boyle.sureklı evdeyım. buyuk oğlan babasıyla okula gıdıyor.kucukle aksama kadar evdeyız.pıjama esofmanla aksamlıyorum.2 gun once arkadasa bassaglıgına gıttık.yemın edıyorum daraldım.pantalon benı o kadar cok rahatsız ettıkı bıde kucuge otur kalkevde esofman tabı rahat
burdakiler zor zayiflar daha nefsinize hakim olamiyonuz suna bak yedim yedim mis amsn azz yemissin az daha ye
biz kadinlar birz hirsliyiz alinan olurda agzina bisey sokmaz ins
yenacım keyifler yerinde planlar hazır: ) tiyatroya gidecekmişsin ümit edelimde çok güzel geçsin. tadı damağında kalsın. benim son günler düğünlerden biraz kötü geçti gibii neyseki bitti. bende havalardan mı nedir bir tembelik var geçen kardeşim geldi hadi tiyatro gösterisi var gidelim dedi nedir diye sormadım bilee gelemem dedim. hafta sonu kuzen nişandan sonra hadi sinemaya gidelim dedi olmaz bıktım alışveriş merkezi sinemalarından yorgunum eve gidecem dedim oda sen ayarla beyoğlunda filan sanatsal filime gidelim dedi bakarız dedim kestirip atıım bakalım nasıl geçicek bu kış ...
Canın sağolsun nursenacım napalım yarın hafif geçer inşallah
Ben de bugün fazla yemedim ama gün boyu oturdum gece bacağım çok ağrıdı yemek felan da yapmadım eşim dışardan yeriz bugün dedi büyük kızım dersaneden gelince yiyeceğiz
Yarına da Dr randevusu aldım bel ve dizden mr çektirmem lazım acilen inşallah ileri tarihe atmazlar özelleri araştırdım çok fark alıyorlar
meraba arkadaslar bende malesef 94 kıloyum aranıza yenı katıldım.2 oğlum var.kucuk 8 aylık dogumdan kaldı kıloların bırcoğu..
Selam kızlar bu hafta okuyup da giremedi pek işler cok yoğun ev de öyle gece de büyük oğlan ateşlendi serviste uyudum Allah'ta n trafik vardı da 1,5 saat sürdü yol.
Pazar pizza yedim malesef ama aksam yemedim
Su birkaç gün dikkat edip kıloları vermem lazımki artı cıkmayayım
Ya evet keyfim yerindeydi ama sevdiğim bir arkadaşım babasını kaybetti dün.. bugün ikindi namazın da cenazesine gittik işten bir kaç arkadaşla kötüyüm çok...
Allah rahmet eylesin...
asucum hayat çok kısa boş geçirmeyelim ömrümüzü yapalım bişeyler sen de git, kabul et bence gelen teklifi...
.
Zerdecalı nerden alıyorsun ben bulamıyorumMeraba arkadaslar ben haftada 2 gun yoğurda toz zencefil Zerdecal tarcın karısımıyla birlikte yıyiyorum. Uyumadan 3 saat once.
esime soylemıstım aktardan almıs canım.hepsı toz halındeydı karıstırdım.Zerdecalı nerden alıyorsun ben bulamıyorum
az once bı poğca yedım bu hafta hıç veremedımofff offfffffff.nede guzel gıdıyodu kılolar.yapıstı kaldı ustumdeesime soylemıstım aktardan almıs canım.hepsı toz halındeydı karıstırdım.
ama daha hafta bitmedi:))az once bı poğca yedım bu hafta hıç veremedımofff offfffffff.nede guzel gıdıyodu kılolar.yapıstı kaldı ustumde
gunaydın arkadasım allah kabul etsın.bende yaptım dagıttım bırazda benım dolapta var.zor tutuyorum kendımı yememek ıcıngünaydın arkadaşlar ben 2 gündür hastaydım az dünde çok kötü aşure yapmıcaktım güya evdekiler yap diyince coştum Allahtan az yaptım dağıttım çok neyse bitti şükürr
asu geçmiş olsunnn canım yaa dizde zor kilodan bazen ağrıyo da hemen dinleniyorum bu ara kilo alınca arttı ağrılarım mutsuzum anlıcan 80 olmak istiyorum yeniden inşallah yaza
yena başınız sağolsun üzüldüm
velhasılı diyetsiz geçen günlerdi girip yazmaya utandım sporda yok
inşallah önümüzdeki günlere bakicezzz
kahvemi yudumlarken sizleri okudumm şimdide öğlene yemeğe damlar aile fertleri yemek yapıcam kızımı okula burakıp yürücem inşallah
hayırlı günler
evet bıtmedı ama hıc tık yok valla hatta bu hafta +ları gordumama daha hafta bitmedi:))
İyi akşamlar
Yenacım Dr bişey demedi desem yalan değil ilaç felan yazdı diz MR'ı istedim yazmadı eşimin Dr u istemişti
Aylardır bekleyip çektiremediğim bel mr ı için de Perşembe akşam 21.40 a randevu verdiler
Arkadaşının babasının mekanı cennet olsun Allah kalanlara sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?