Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen yine büyüğü postalıyorsun ben postalasam küçüğü sırtıma vurup çıkıcam dışarı. Dün kalktığım kıyafetle akşamladım ben kendimi beğenmezken eşim nasıl beğensin dedim.

burdakiler zor zayiflar daha nefsinize hakim olamiyonuz suna bak yedim yedim mis amsn azz yemissin az daha ye

Burada ki herkes belli konum da belli işte harika çocukları olan çok kıymetli sadece şişman insanlar...
Ama sen ZAVALLISIN..neden biliyormusun.?? hayatta hiçbirşey olan,hiç bir amacı,kültürü olmayan insanlar başkalarının görünüşüyle alay ederek,eleştirerek var olduklarını gösterirler..
Sen işte bu tanımlara giriyorsun özetle bomboşsun...

Ya evet keyfim yerindeydi ama sevdiğim bir arkadaşım babasını kaybetti dün.. bugün ikindi namazın da cenazesine gittik işten bir kaç arkadaşla kötüyüm çok...
Allah rahmet eylesin...
asucum hayat çok kısa boş geçirmeyelim ömrümüzü yapalım bişeyler sen de git, kabul et bence gelen teklifi...

nasıl geçti canım ne dedi doktor..

meraba arkadaslar bende malesef 94 kıloyum aranıza yenı katıldım.2 oğlum var.kucuk 8 aylık dogumdan kaldı kıloların bırcoğu..

hoşgeldiniz aramıza...umarım sağlıkla hedefinize varırsınız...

Geçmiş olsun oğluna..nasılsın bu arada...

İyi akşamlar
Yenacım Dr bişey demedi desem yalan değil ilaç felan yazdı diz MR'ı istedim yazmadı eşimin Dr u istemişti
Aylardır bekleyip çektiremediğim bel mr ı için de Perşembe akşam 21.40 a randevu verdiler
Arkadaşının babasının mekanı cennet olsun Allah kalanlara sabır versin

arkadaşının başı sağolsun canım insan nasıda etkileniyor değil mi : ( nilüşüm bende boş geçmiyeyim diyorumda bağzen insanın enerjisi çekiliveriyor işte, çevre etkenler etkiliyor insanı eeee destekde yok. ep köstek ep köstek ne diyelim enerjimizi bizden emen insanlar uzak olsun bi yaaa

slm arkadaşlar
geçmişi anca bitirdim
dün densizin biri gelmiş bir laf atmış ortaya durduk yerde canımızı sıkmaya çalışmış
ama bilmiyor ki burada hepimiz bir aileyiz ve boş konuşmalar bizi etkilemez
neyse gelelim menümüze

sabah: 1 yumurtalı kkk
öğle:tavuklu salata (yemek bana uygun değildi evden hazırlayıp götürdüm)
iş çıkışı pazar yaptım eve gelince midem kazındı 2 mandalina yedim
akşam: tarhana çorbası 1 kepçe, çinekop, salata

iş yerinde bir kaç arkadaş zayıflamışsın devam ediyormusun dedi. bende evet dedim çok hoşuma gitti motivasyonum arttı
evdeki sporumuda bir yapabilsem başarılarımın artacağına inanıyorum
bugün kahvaltıya arkadaş pizza yapmış getirmiş yemedim, öğlen yemeğinde baklava vardı yemedim (zaten yemekhaneye gitmedim evden geitrdim ama kızlar yenir diye kendi haklarından yukarıyada çıkarmış)zaten hastaneninki güzel olmuyor sonra dün arkadaş tatlı almış karışık sarmalar burmalar baklavalar ondanda yemedim
aaaaaaaa çok şaşırdım kendime
bugün adet oldum yrn sökülür galiba. pcyi açarken birşeyler çekti cnm bende ketıla su koydum beyaz çay yapayım dedim, geçmişi okurken unuttum hatta hala kaynıyordur. uykumda geldi yatayım şimdi. kaynayan suyuda kızımın termosuna boşaltayım.
birde söylemeyi unuttum yrn abim gelecek gece girebilirmiyim bilmiyorum
ayyyy ne çok yazdım
öptüm hepinizi

bugünki menüm
Sabah 2 dilim ekmek yumurta salatası ev sucuğu şekersiz çay birkaç fındık ceviz
Öğlen dışarıda koşturdum üst baş pazar derken saat 5 oldu.
eve gelir gelmez 1 hurma meyvası yarım havuç
Akşam bulgur pilavı ve etli nohut brokoli salatası yoğurt
7de yarım muz yedim
son olarakta ev sütünden kahve

günaydın arkadaşlar ben 2 gündür hastaydım az dünde çok kötü aşure yapmıcaktım güya evdekiler yap diyince coştum Allahtan az yaptım dağıttım çok neyse bitti şükürr
asu geçmiş olsunnn canım yaa dizde zor kilodan bazen ağrıyo da hemen dinleniyorum bu ara kilo alınca arttı ağrılarım mutsuzum anlıcan 80 olmak istiyorum yeniden inşallah yaza
yena başınız sağolsun üzüldüm
velhasılı diyetsiz geçen günlerdi girip yazmaya utandım sporda yok

inşallah önümüzdeki günlere bakicezzz
kahvemi yudumlarken sizleri okudumm şimdide öğlene yemeğe damlar aile fertleri yemek yapıcam kızımı okula burakıp yürücem inşallah
hayırlı günler

gunaydın arkadasım allah kabul etsın.bende yaptım dagıttım bırazda benım dolapta var.zor tutuyorum kendımı yememek ıcın

adaş dizinde çok ağrı oluyorsa hani şu dizden yapılan iğneler var onlardan yazsa dr. yine o iğneler 3 le 6 ay arası dizi bayağı rahatlatıyor. mecburen ağrısını kesmek zorundasın çünkü protez için daha çok erken değilmii? bakalım bel emarından ne çıkıcak orda ağrı oluyor mu ? bide asu benim yaptığım tibet egzersizleri beli çok kuvvetlendiriyor zaten biliyorsun onu ben sağlık bulmak için yapıyorum ve bırakmayıda düşünmüyorum. yine belinden ve sırtından rahatsız olan arkadaşlarımıda bu egzersizlere başlatım, rahatsız olan bölgeleri güçlensin diyee arkadaşlarım yürüyüşümün bile değiştiğini söylüyorlarki bunu bende hissediyorum :)

yalnız tibet egzersizlerini belinde ağrı varsa başlama, bakalım dr. ne diyecek çünkü ilk etap da bayağı zorluyor ve beli ağrıyan birçok kişi bu egzersizleri yapamadı zaten! ama yapabilirsen varya hem dizine hemde özelikle beline çok iyi geleceğine eminim ...

selamün aleyküm...
napıyonuz bakem, yoğunluktan uğrayamadım 2gündür sevgili topikime
uğrayamasamda hep aklımda ama burası....
bugün gün oturmama gittim geldim.
bugün gündüz kahve içemedim, canımda nasıl kahve çekti bir bilseniz, içeyim dedim, normalde akşam içmiyorum uyuyamıyorum diye.
varsa bana eşlik etcek olan 20dk sonra kahvemle burdayım inş: )
kahve randevusu veriyorum: )
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…