Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah rahmet eylesin inş ablacım.

canım benim gibi sayarak yemeye başlarsan bana haber et özelden olurmu? merak ettim çünkü...

geçmiş olsun.

kızlar selammm.. uzun zamandır nete girmediğimden yazamadım hiç . bende sizler gibi kglerle başı beladayım . Ama şöle bişey oldu. ben mayıs ayında en son tartıda 99 kg yi gördüm maalesef market işletiyordum hatırlayan bilir belki . neyse ekonomik vs sorunlardan sonra kapattım dükkanı ve haziran ayında zar zor bulduğum bir işe girdim. ve işim dolayısı(bir firmanın raf elemanı ) ile sürekli hareket halinde olmaya başladım. hiç oturmak yok mecburen yürüyüş merdivn in çık ve sürekli eğil kalk ve zamana karşı koş. ve hiç ama hiç diyet yapmamama rağmen ve sıkışınca sabahları puaça simit vs yemeye rağmen tartıda bu aralar 86 - 87 görüyorum.. evet belki çoook daha aşağıları görmem gerek ama bu bile benim için bir mucize .. düşünsenize 12 kg gitmiş ve sadece hareketle . anladım ki oturduğumuz yerde hiç bişey olmuyor. inşallahhh çok daha kg veriririm yapabilirsem boğazıma sahip çıkabilirim :)

lm kızlarrrrr
işlerimi hallettim, herkesi yatırdım
bende size bakmadan yatmayayım dedim
çok yorgunum yrn görüşürüz inşallah :)
bu akşam biraz abarttım yemekte ama inşallah yrn telafi etcem :)

Hayırlı sabahlar
Ev Halkını gönderdim ben napsam diye düşünüyorum belki arkadaşa giderim ya da o bana gelebilir
gunaydın bende bızımkılerı okula gonderdım .bugun uyuya kalmısız.bızım kucuk aglamasa uyuyorduk valla.saate bakmamla yataktan fırlamam bıroldu.etrafı toparladım bıraz. bızım mınık halen uyuyo(gece tabı uyku y ok bızı uyutmuyoo)

Bi oglum vardi simdi 10 yasnda bi kizim olmusudu 2 yasinda bi kizda yolda ins.

Günaydın kızlar bugün -400 ne güzel dimi
Ben meyranın diyetine başladım ama tam adapte olamadım. Yanında bide 6dan sonra yememeye başladım. Aslında eskiden nasıl olacak derdim ama zorlanmıyorum. Eşim vardiyalı olduğu için bazen 8i geçerek sofra kuruyorum yanında salata tarzı bişeyler varsa eşlik ediyorum yoksa zaten çocuklar var ona bak bunu bak servis yap derken sofra faslıda bitiyor

Bu diyet nasıl anlatabıllir mısın kısaca. ..simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Kızlar trt1 de Ayça KAYA vardı bal kabağı tatlısı. Lahanalı unsuz börek ve lahmacun tarifi verdi. Hemen hemen her diyete uygun. Ben denemeyi düşünüyorum. Birde dediki sabahları tere roka dere otu taze nane maydanoz yiyin. Hem ödemleri çözer hem gün içinde tokluk sağlar

Bu diyet nasıl anlatabıllir mısın kısaca. ..simdiden tesekkurler
Ayça KAYA nın 5333 diyeti
http://www.formsante.com.tr/saglik/beslenme-diyet/2988-sayarak-zayiflamaya-var-misiniz.html
Burda epey detay vermiş. Normal diyet listelerindeki dönüşüm tablolarını baz aldım ben. Birde 6 dan sonra bırakınca gayet güzel oldu. Hafta sonu kaçamağı diyemiycem direk göçtüm yani. İyi topladım yarın tartı günü. Hergün tartılsamda cumaları iple çekiyorum

bende 2 gün 5333 ü yaptım bana bayağı az geldi demek ki ben fazla yiyormuşum bugün yapamadım kabul ediyorum çünkü bayağı aşure yedim. bakalım yarın ne olucak ama kesinlikle 5333 işe yarıyor. zaten günlük 5333 yapınca sağlıklı bir liste meydana gelmiş oluyor : )

Gunaydin herkese sonunda tel aldim daha rahat girerim ins.

Nassil eymisiniz

hoş geldin telefonunu güle güle kullan : ) ben kendi adıma cevaplıyım iyiyim sen nasılsın ?

Nurcum gulum beni bir sureligine listeden cikarirmisin lutfen

nedeeen

Eklentiler

• xenforo-smilies-kk57[1].gif
    1,2 KB · Görüntüleme: 139
İyi akşamlar
Bonus telefonun hayırlı olsun
Daykocum neden listeden çıkmak istiyorsun merak ettim ben
Bu akşam 10 a 20 kala bel mr ım çekilecek bakalım nihayet canım da hiç gitmek istemiyor nedense
Yarın için ben de izin isteyecektim çok fena yedim bugün hiç diyetle alakam yok ama sonra vazgeçtim sabah tartılayım artık ne kadar artıda çıkarsam çıkıyım gerçeklerden kaçılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…