Ya evet keyfim yerindeydi ama sevdiğim bir arkadaşım babasını kaybetti dün.. bugün ikindi namazın da cenazesine gittik işten bir kaç arkadaşla kötüyüm çok...
Allah rahmet eylesin...
asucum hayat çok kısa boş geçirmeyelim ömrümüzü yapalım bişeyler sen de git, kabul et bence gelen teklifi...
nasıl geçti canım ne dedi doktor..
hoşgeldiniz aramıza...umarım sağlıkla hedefinize varırsınız...
Geçmiş olsun oğluna..nasılsın bu arada...
bugünki menüm
Sabah 2 dilim ekmek yumurta salatası ev sucuğu şekersiz çay birkaç fındık ceviz
Öğlen dışarıda koşturdum üst baş pazar derken saat 5 oldu.
eve gelir gelmez 1 hurma meyvası yarım havuç
Akşam bulgur pilavı ve etli nohut brokoli salatası yoğurt
7de yarım muz yedim
son olarakta ev sütünden kahve
günaydın arkadaşlar ben 2 gündür hastaydım az dünde çok kötü aşure yapmıcaktım güya evdekiler yap diyince coştum Allahtan az yaptım dağıttım çok neyse bitti şükürr
asu geçmiş olsunnn canım yaa dizde zor kilodan bazen ağrıyo da hemen dinleniyorum bu ara kilo alınca arttı ağrılarım mutsuzum anlıcan 80 olmak istiyorum yeniden inşallah yaza
yena başınız sağolsun üzüldüm
velhasılı diyetsiz geçen günlerdi girip yazmaya utandım sporda yok
inşallah önümüzdeki günlere bakicezzz
kahvemi yudumlarken sizleri okudumm şimdide öğlene yemeğe damlar aile fertleri yemek yapıcam kızımı okula burakıp yürücem inşallah
hayırlı günler
İyi akşamlar
Nursenacım geçmiş olsun canım
Meyracım kahveni içmişsin ben çay içiyordum o saatlerde afiyet olsun
gunaydın bende bızımkılerı okula gonderdım .bugun uyuya kalmısız.bızım kucuk aglamasa uyuyorduk valla.saate bakmamla yataktan fırlamam bıroldu.etrafı toparladım bıraz. bızım mınık halen uyuyo(gece tabı uyku y ok bızı uyutmuyoo)Hayırlı sabahlar
Ev Halkını gönderdim ben napsam diye düşünüyorum belki arkadaşa giderim ya da o bana gelebilir
bilgisayara virüs bulaştı eşim götürecek zar zor saatlerce uğraşıyorıum girmeye ondan yazamadım kızlar diyet iyi yürüyüşte yapıyorum bu gün gene koşturmaca bekliyo beni kızın okula beslenme bende pide yapılacak iş çokk anlıcanız öpüldünüz
Bu diyet nasıl anlatabıllir mısın kısaca. ..simdiden tesekkurlerGünaydın kızlar bugün -400 ne güzel dimi
Ben meyranın diyetine başladım ama tam adapte olamadım. Yanında bide 6dan sonra yememeye başladım. Aslında eskiden nasıl olacak derdim ama zorlanmıyorum. Eşim vardiyalı olduğu için bazen 8i geçerek sofra kuruyorum yanında salata tarzı bişeyler varsa eşlik ediyorum yoksa zaten çocuklar var ona bak bunu bak servis yap derken sofra faslıda bitiyor
Ayça KAYA nın 5333 diyetiBu diyet nasıl anlatabıllir mısın kısaca. ..simdiden tesekkurler
Günaydın kızlar bugün -400 ne güzel dimi
Ben meyranın diyetine başladım ama tam adapte olamadım. Yanında bide 6dan sonra yememeye başladım. Aslında eskiden nasıl olacak derdim ama zorlanmıyorum. Eşim vardiyalı olduğu için bazen 8i geçerek sofra kuruyorum yanında salata tarzı bişeyler varsa eşlik ediyorum yoksa zaten çocuklar var ona bak bunu bak servis yap derken sofra faslıda bitiyor
Gunaydin herkese sonunda tel aldim daha rahat girerim ins.
Nassil eymisiniz
Nurcum gulum beni bir sureligine listeden cikarirmisin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?