Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar

iyisinizdir insallah

abimle oturuyoruz

yatmadan girebilirmiyim bilmiuorum

abimin telefonundan guriyorum

bildirim pcde kayitliydi

yrn gec girerim belki bugunden kilomu yazayim =90,5
spor=120dk

girebilirsem tekrar gorusuruz optum

Selamün aleyküm...

ya nerden nasıl başlasam ne anlatsam bilmiyorum zor günler geçiriyorum...kızlar hasta hastanede falan yattık bu hafta

şimdide annemlerdeyim kızı okulada götüremiyorum hasta diye....küçüğümde kötü..babamızda hasta..salgın gibi...ayakta

durmaya çalışıyorum ama çokk yoruldum...diyet falan yalan oldu fena yemeğe tatlıya dayandım...evde olmadığım için

tartılamadım....umarım doksan olmamışımdır..yarın bildirim yapmaya fırsatım olmaz o sebeple şimdiden yazayım nurcum

aynı yazarsan sevnirim...geçmişe hiç bakamadım inş hepiniz iyisinizdir...dua edin bize...Hayırlı geceler....

çok geçmiş olsun canım benim, rabbim acil şifalar versin inş.
bende hasta sayılmam ama dermansızım havalardan bu aralar.....
hep bir kırgınlık var üstümde genel olarak herkestede öyle.

hayırlı geceler güzeller
birkaç gündür biraz rahatsızdım okuyup çıktım. faceye telden girebiliyorum kk.ya girmeyi pek beceremiyorum. ancak evde netbook tan yazıyorum.
bugün ilk aşure sınavımı verdim. az bir tabak aşureyle geçiştirdim.evvelsi gün ortanca eltim aşure yapıyorum diye aradı. rahatsızım iyi olursam gelirim dedim. bugünde iyi hissedince gideyim dedim. biraz gittiğime pişman olarak döndüm. fena üzüldümben insanları anlıyamıyorum. neden bu kadar iki yüzlü olma olma ihtiyacı hissediyorlar bunu çözemedim. neden kimse göründüğü gibi olmuyor. yada olduüu gibi görünmüyor ki herkesin içi başka dışı başka olmuş kime güvenicez bilmiyorum neyse sizinde iinizi karartmıyayım.

hastalara acil şifalar diliyorum.
yenacım başınız sağ olsun
zeynepcim allah şifalar versin.
kızlar ben sabah yoğun olabilirim. belki bildirim yapamam onun için akşamdan yapayım.

kilo : 91. 6
spor : yok

çok geçmiş olsun canım benim, rabbim acil şifalar versin inş.
bende hasta sayılmam ama dermansızım havalardan bu aralar.....
hep bir kırgınlık var üstümde genel olarak herkestede öyle.

Zeynepcim çok geçmiş olsun canım
Meyracım ve daficim size de geçmiş olsun
Meyranın dediği gibi mevsimsel herkes hasta ya da hasta gibi

geçmiş olsun canım ALLAH yardımcınız olsun
daficim sana da geçmiş olsun canım
özellikle yakınlarından böyle şeyler görmek üzüyor insanı çookkk iyi anlıyorum seni canım
Zeynepcim çok geçmiş olsun canım
Meyracım ve daficim size de geçmiş olsun
Meyranın dediği gibi mevsimsel herkes hasta ya da hasta gibi
asucum nasıl geçti mr cekimin zorlanmadın inşallah

kızlar listeden çıkmak istiyorum dedim ya buralardayım yine aslında
kafam çok dağınık bu aralar, yılbaşına kadar kilo bildirmek istemiyorum aslında bu ara çok zorladım kendimi diyeti bırakmıyorum tabiki ama esneteceğim biraz artık yılbaşına ya 90 olurum ya 75

deyzem yaa lütfen bildirime devam et bende haftalardır aynı kilodayım buraya yazmazsam daha da alıcağımı biliyorum vermesem de yazıyorum yine de sende bildirime devm et lütfen

yani ne yazayım bilemedim cuma bildirimleri artık seni geriyorsa bir süre listeden çık . napalıııım kendimden örnek vereyim o kadar kilo vermişim şu kış günlerinde cuma bildiriminde haftada 1,5 -2 kilo veremiyorum diye düşünmem de üzülmemde. benim şimdiki hedefim ayda -1 veya 2 önemli olan yazın verdiklerimi koruyabilmek!!! çünkü ilk defa yazın verdiğim kiloyu kışın korumaya çalışıyorum ve bunuda yaparken bağzen gr. gidiyor : ) yani bence durum bu sendede aynı olmalı ben herşeyi yiyebiliyorum akşamları kendimi frenlemeye çalışıyorum filan......(yoksa lahana seni tükenmişlik sendromunamı soktu? kesinlikle bütün bunların suçlusu lahana ) sakın uzak kalıcam diye düşünme zaten ben seni özlerim

AYÇA KAYADAN
ŞİŞMANLATMAYAN ÇİKOLATALI KABAK TATLISI

MALZEMELER

Yarım kilo kabak, 5 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu, 4 yemek kaşığı kakao.

YAPILIŞI

Kabak az suda haşlanır, suyu iyice süzülür. 1 yemek kaşığı bal, kakao ve keten tohumu eklenerek blendırda iyice ezilir. Içine 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi eklenir, iyice karıştırılır. Küçük kaselerde servis yapılır.

Tam bir lif kaynağı olan bu tarif kabızlık problemi yaşıyorsanız çok iyi bir çözüm olur. Tatlı ihtiyacınızı karşılar ve sizi uzun süre tok tutar.
1 kup dolusu yiyebiliyoruz. isterseniz hindistan cevizi veya çiğ bademle süsleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…