Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet evet zamanla soğursun bildirim yapmazsan kendimden biliyorum. Bak 80 kilolarda bildirim yapmam gelirim dedim şimdi 100 küsürden kurtulmaya çalışıyorum

geçmiş olsun inş. ailece kısa zamanda toparlarsınız : (

merhaba dafii kızdırmışlar yine senii işi zor vallaha birde bu tür insanlarla yakın olupta akrabada olunca mecburen bir araya geliyorsun : ( takma kafana diyecem ama yapabilecekmisin bilemiyorum bırak onları düşünme kendi ayıplarıyla kalsınlar...

bende telefondan okuyup beğenme yapabiliyorum ancak, cevap yazmam için leptopda olmam lazım : )

Günaydın kızlar ben de 98.7 yim 200 gr artıdayım regl oldum yoksa hafta içi 88 i görmüştüm haftaya daha iyi olacak inşallah

bencede şişkinlik vardır haftaya düzelir inş.

deyzem yaa lütfen bildirime devam et bende haftalardır aynı kilodayım buraya yazmazsam daha da alıcağımı biliyorum vermesem de yazıyorum yine de sende bildirime devm et lütfen

bende aynı kiloda dahi olsam cuma bildirimleri benim kilo almamı engeliyor .

az daha bekleyelim belki fikrini değiştirir dayko olur mu arkadaşlar. ben kimse listeden çıksın istemiyorum daha çok kişi girsin ve herkes kendini iyi hissetsin istiyorum. dışardaki insanlar zaten yeterince can sıkıcı ve patavatsızlar bari burdan biraz birbirimizin iyi hissetmesine yardımcı olalım istiyorum.

selamün aleyküm...
kahvemi içeyrum ben yine: )
bu hafta ben artıdayım malesef, çünkü bu hafta yedim ara ara: (
bu hafta bende bir iştah patlaması mevcut, halada devam ediyor o malesef: (
nedenini çözemedim henüz bu iştahın....
2gündürde sol omzum tutuk, ne acıtıyo canımı öyle bi bilseniz pöffff....
hareketimide kısıtlıyor....
hele gece yatarken daha bi canım acıdı, nasıl yatıcamı şaşırdım.

havada kapalı karanlık içimi sıkıyo evin içinde.....
bu odamda sağolsun pek güneş almaz zaten......
ne kadar iç açıcıyım bugün değilmi: )))))))
ama sanki havada kar havası var, acaba azda olsa yağarmıki: )
pek ümidim yok benim ama...

sağol nur çok güzel anlatmışsın. tablomuzuda yapıyorsun teşekkürler

Kızın telden yazıyorum sonra grş kızlar

görüşürüüüz.... bidaha bize bildirim yapmıycam filan diye sinirlendirmee

geçmiş olsun canım evet hava bayağı kapalı bu ruh haliyle spor da yapamayacağımıza göre bari bir yeşil çay içelim

geçmiş olsun canım evet hava bayağı kapalı bu ruh haliyle spor da yapamayacağımıza göre bari bir yeşil çay içelim

aynen: )
aslında bu ruh haline spor çok iyi gelir zannımca, ama yapana yapabilene işte: ) bu yapma konusuna bende dahilim: )
aman öfff akşam ezanına 1,5saat var ama içeri öyle karardıki perdeyi çektiğimle ışığı yakıverdim....
iyi oldu böyle aydınlıkça...

canım bence şuan için 6dan sonra yememe durumunu kaldır, önce bir 5333e alış bakalım, onu sonra yaparsın gerekirse, ben onsuz verdim hep bu kilolarımı 5333le, işte biliyorsun bende öğün kavramı yok vede bazen gece bile yedim limitimi aşmadan dolo dolu günümde akşam ezanı ile başlayınca gece yemek daha kolay oluyor tabi......
şimdi 2si birden zorlar seni kanaatimce, zorlamaya ne gerek var.
ama sende benim gibisin çok iyi anlıyorum seni: )

önemli değil tatlım: )
ben aşureyi kafadan 3yk eşittir 1ekmek gurubu diye düşündüm, bilmiyorum artık ne kadar doğru hesapladım, bu şekilde tükettim hep aşurelerimi.
birde 5333kitabını mutlaka al çünkü sağlıklı beslenmeyi öğretiyor bu kitapla ve bu 5333ün devamıyla....
bu 5333sadece diyet kısmı.
evde de bulunması gereken bir kitap bence.

Bu arada benim 2 saat sporum var

maşaallah

Gunaydin herkese sonunda tel aldim daha rahat girerim ins.

Nassil eymisiniz

çok sevindim tatlım, hayırlı olsun telin: )
hoşgeldin
iyiyim sağolasın, sen nasılsın görüşmeyeli?

geçmiş olsun ablam, iyi sonuçlar çıkar inş. bizede bildir olurmu sonucu.
gerçeklerden kaçılmaz haklısın bu konuda da: )
genelde üzerine gitmekte fayda var dimi: )

Zeynepcim çok geçmiş olsun canım
Meyracım ve daficim size de geçmiş olsun
Meyranın dediği gibi mevsimsel herkes hasta ya da hasta gibi

sağol ablacım.

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Benim kilo durumum fena 91 kilo olmuşum bir miktar ödem vardır tabii sağlık olsun hallederiz : )

aynen, önümüzdeki maçlara bakıcaz inş...

geçmiş olsun ablam.
ablacım bazen insan böyle kara kara düşünüyor değilmi? insanlar nasıl olmuş böyle diyor, kime güvenecez?
nasıl olacak böyle diyor??? ama biz yaradana sığınalım elbet o bize yol gösteriyor, sen hiç takma kafana, üzme kendini....
o an üzmemek elde olmuyor tabi, çok koyuyor insana kaba tabirle. ama dediğim gibi işte yaradana sığınalım biz...
kimse ettiğiyle kalmaz.
kocaman öpüyorum

seni çok seviyoruz biz, listeden çıksanda gitme canım...
hatta listedende çıkma bence: )
aslında kilo babında kendini yorgun hisstmen çok çok doğal bence, çünkü zaten maşaallah çok uzun yollar katettin, çok yoruldun, normal yani bu. dediğin gibi diyeti sağlıklı beslenmeyi bırakmazsın ama kilo verme çabanı bir müddet bırakabilirsin bencede, dinlenirsin vede kafa dinlersin tatlım benim....
çok sıkmakla boğmaklada bişey elde edilmiyor düşündüğün gibi: ) bazende biraz salıvermek gerekiyor....
sen çok tatlısın: )
bizi bırakma ama: )
seni çok seviyorum ben......
rabbim kafanı dağıtan konularda da sana kolaylık ferahlık versin yardım etsin inş daykom tez vakit de.....
her gecenin bir sabahı var inş unutma, biz allaha sığınalım ona en iyi kul olmaya çalışalım gerisi geliyor zaten zannımca.....

inş o hahhhhhhhh terbiyesiz bn fıstık gibiyim darısı sana bak bn sana dua ettin

Eki Görüntüle 1303199
HAFTANIN BİRİNCİLERİ pinkstrap 74FRIDAYst38-0.7
HAFTANIN İKİNCİSİ Dayko
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ HasibeG Nur1835

herkesi tebrik ediyorum.
Ayy çok mutlu oldum :) 1.cide gördüm kendimi
Hastaydım diye oldu o gerçi, grip dolayısıyla pek yiyip içmedim. Devam etsem bari

Geçmiş olsun canım sıcak havlu yada tuluk koy yada duş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…