Birinciliği paylaşmakmı haâaaayıııııııırrrrrrEki Görüntüle 1303199
HAFTANIN BİRİNCİLERİpinkstrap 74FRIDA Yst38 -0.7
HAFTANIN İKİNCİSİDayko
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİHasibeG Nur1835
herkesi tebrik ediyorum.
Daha bu diyeti çok oturtamadım. Kendime çizgi çekmek iyi oluyır. Bu aralar doyuyorum çünkü yasak yok. Bugünki bütün ekmek hakkımı börekte kullandım mideme resmen taş oturducanım bence şuan için 6dan sonra yememe durumunu kaldır, önce bir 5333e alış bakalım, onu sonra yaparsın gerekirse, ben onsuz verdim hep bu kilolarımı 5333le, işte biliyorsun bende öğün kavramı yok vede bazen gece bile yedim limitimi aşmadan dolo dolugünümde akşam ezanı ile başlayınca gece yemek daha kolay oluyor tabi......
şimdi 2si birden zorlar seni kanaatimce, zorlamaya ne gerek var.
ama sende benim gibisin çok iyi anlıyorum seni: )
önemli değil tatlım: )
ben aşureyi kafadan 3yk eşittir 1ekmek gurubu diye düşündüm, bilmiyorum artık ne kadar doğru hesapladım, bu şekilde tükettim hep aşurelerimi.
birde 5333kitabını mutlaka al çünkü sağlıklı beslenmeyi öğretiyor bu kitapla ve bu 5333ün devamıyla....
bu 5333sadece diyet kısmı.
evde de bulunması gereken bir kitap bence.
maşaallah
çok sevindim tatlım, hayırlı olsun telin: )
hoşgeldin
iyiyim sağolasın, sen nasılsın görüşmeyeli?
geçmiş olsun ablam, iyi sonuçlar çıkar inş. bizede bildir olurmu sonucu.
gerçeklerden kaçılmaz haklısın bu konuda da: )
genelde üzerine gitmekte fayda var dimi: )
sağol ablacım.
aynen, önümüzdeki maçlara bakıcaz inş...
geçmiş olsun ablam.
ablacım bazen insan böyle kara kara düşünüyor değilmi? insanlar nasıl olmuş böyle diyor, kime güvenecez?
nasıl olacak böyle diyor??? ama biz yaradana sığınalım elbet o bize yol gösteriyor, sen hiç takma kafana, üzme kendini....
o an üzmemek elde olmuyor tabi, çok koyuyor insana kaba tabirle. ama dediğim gibi işte yaradana sığınalım biz...
kimse ettiğiyle kalmaz.
kocaman öpüyorum
seni çok seviyoruz biz, listeden çıksanda gitme canım...
hatta listedende çıkma bence: )
aslında kilo babında kendini yorgun hisstmen çok çok doğal bence, çünkü zaten maşaallah çok uzun yollar katettin, çok yoruldun, normal yani bu. dediğin gibi diyeti sağlıklı beslenmeyi bırakmazsın ama kilo verme çabanı bir müddet bırakabilirsin bencede, dinlenirsin vede kafa dinlersin tatlım benim....
çok sıkmakla boğmaklada bişey elde edilmiyor düşündüğün gibi: ) bazende biraz salıvermek gerekiyor....
sen çok tatlısın: )
bizi bırakma ama: )
seni çok seviyorum ben......
rabbim kafanı dağıtan konularda da sana kolaylık ferahlık versin yardım etsin inş daykom tez vakit de.....
her gecenin bir sabahı var inş unutma, biz allaha sığınalım ona en iyi kul olmaya çalışalım gerisi geliyor zaten zannımca.....
Eki Görüntüle 1303199
HAFTANIN BİRİNCİLERİpinkstrap 74FRIDA Yst38 -0.7
HAFTANIN İKİNCİSİDayko
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİHasibeG Nur1835
herkesi tebrik ediyorum.
Geçmiş olsun canım sıcak havlu yada tuluk koy yada duş
Birinciliği paylaşmakmı haâaaayıııııııırrrrrr
Ellerine sağlık
meyra haklisin cann kusura bakma yanls hesaplamisim biraz yogundum bugunde o yuzden oldu sanirim
bende 2 gün 5333 ü yaptım bana bayağı az geldi demek ki ben fazla yiyormuşumbugün yapamadım kabul ediyorum çünkü bayağı aşure yedim. bakalım yarın ne olucak ama kesinlikle 5333 işe yarıyor. zaten günlük 5333 yapınca sağlıklı bir liste meydana gelmiş oluyor : )
Geçmiş olsuncanım bir kas gevşetici felan yokmu içsen ya da krem sürsen hiç yoksa sıcak uygulamak da iyi gelirof bu omzumdaki tutukluk feci yaptı beni yaaa...
vicksss sürdüm ısıtsın diye, başta iyi oldu ama vicksssten sonra iyice kötü oldu arttı....içim falan bi hoş oldu acısından: (
koluma da vurdu......
bir adaçayı yapayım bari, adaçayı iyi gelir belki tutulmaya.....
Nayır nolamaz yine birinci olmuşum kahretmesin :)HAFTANIN SPOR 1.si _________ 120dk ________ HasibeG & yst38
HAFTANIN SPOR 2.si _________ 60 dk ________ nursena
4333 grubundakilerde kitap var rica edince bakıyorlaraynen öyle canım.
birde bu 5333diyet olanı, 5333kitabında birde senin boyuna kilona cinsiyetine göre olan sağlıklı beslenme sayın var, o daha yüksek 5333ten, olmazsa onu yap, sağlıklı beslenip kiloda verebilirsin ama tabi biraz daha yavaş veririsin 5333e göre ama olsun bence.
yani sağlıklı beslenme sayın ile daha çok yeme şansın var: ))))
kitaptan bakıyım dicem ama kitabı birine verdim bende değil ondan bakamam şuan malesef: (
gelince bakayım olmazsa canım, yada başka nasıl yapabiliriz dersin?
Geçmiş olsuncanım bir kas gevşetici felan yokmu içsen ya da krem sürsen hiç yoksa sıcak uygulamak da iyi gelir
Ay bugün çok mutlu oldum yaşasıııınnnn
Eve pasta getirdiler oğlana yedirirken nefsim çekti. Bir parça sütle birlikte yedim. İtiraf ediyorum geç yatıcam. Ufağım gazla uyuyamıyor yavrum benim
Allah hayırlısıyla nasip etsin canım. Sıkıntınız neyki ? Fizyolojikmi psikolojik mi?geçmiş olsun canım.
ayhh anne duygusu ne güzel bir duygu, bende anne olmak istiyorum: )
Allah hayırlısıyla nasip etsin canım. Sıkıntınız neyki ? Fizyolojikmi psikolojik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?