Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha bu diyeti çok oturtamadım. Kendime çizgi çekmek iyi oluyır. Bu aralar doyuyorum çünkü yasak yok. Bugünki bütün ekmek hakkımı börekte kullandım mideme resmen taş oturdu

aynen öyle canım.
birde bu 5333diyet olanı, 5333kitabında birde senin boyuna kilona cinsiyetine göre olan sağlıklı beslenme sayın var, o daha yüksek 5333ten, olmazsa onu yap, sağlıklı beslenip kiloda verebilirsin ama tabi biraz daha yavaş veririsin 5333e göre ama olsun bence.
yani sağlıklı beslenme sayın ile daha çok yeme şansın var: ))))
kitaptan bakıyım dicem ama kitabı birine verdim bende değil ondan bakamam şuan malesef: (
gelince bakayım olmazsa canım, yada başka nasıl yapabiliriz dersin?

of bu omzumdaki tutukluk feci yaptı beni yaaa...
vicksss sürdüm ısıtsın diye, başta iyi oldu ama vicksssten sonra iyice kötü oldu arttı....içim falan bi hoş oldu acısından: (
koluma da vurdu......
bir adaçayı yapayım bari, adaçayı iyi gelir belki tutulmaya.....

Geçmiş olsuncanım bir kas gevşetici felan yokmu içsen ya da krem sürsen hiç yoksa sıcak uygulamak da iyi gelir

4333 grubundakilerde kitap var rica edince bakıyorlar

Allah hayırlısıyla nasip etsin canım. Sıkıntınız neyki ? Fizyolojikmi psikolojik mi?

amin inş canım.
çok şükür bir sıkıntı yokta sıkıntı şu ben ilaç kullanıyorum, ilaç kullanırken bebek düşünemedik, ama az kaldı bırakmama inş: )
hayırlısı ile olsun inş bebek, hep böyle istiyorum herşeyi de canım.....
teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…