Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi işte ilaç biter çıtı pıtı bir anne olursun. valla nedense senin kızın varmış gibime geliyordu şimdide böyle deyince kızın olacak hissine kapıldım. bu aralar benim dışımda herkesin kız doğurması buna sebebiyet vemişte olabilir :)

inş canım: )
belkide doğru hissetmişsindir: )
aslında eşim tarafında kız torun hiç yok hepsi erkek ve hepsi kız istiyor: ))))
ama eşim dillendirmesede ilki erkek olsun istiyor gönlünden, benim içinse hayırlısı olsun.
hayırlısı olsun inş, çok sağol tekrar.

aynen canım bakarsın ikiside olur. ben ilk oğluma yeni hamileyken öyle çok dua ederdimki allahım ilk iki çocuğum erkek 3. kız olsun diye. sanri duamın kabul olduğuna dair bir garantim varmış gibi telaş etmezdim. şimdi heyecanla kızımı bekliyorum ne garip demi.
yanlış anlama cinsiyet ayrımı yaptığımdan değil. biz erkek üstünlüğü olan bir toplumda yaşıyoruz. ilk çocuğum kız olup ezilmesin diye. sonuç olarak ben öyle düşünmesemde öyle düşünen insanlar büyütüyor çocuklarımı. çalışan anne olmak zor

Yok yanlış anlamam ben seni çok iyi anladım.
Evet canım çalışan anne olmak zor haklısın, ama inş her sıkıntının ecri var.
İnş rabbim gonlune göre verir hayırlısıyla.
Bizde önce bir siftah yapalım bakalımda: ))))
Bende yeni yattım telden giriyom şuan: )
Adaçayı birazcık iyi geldi omzuma.
Vickssssten sonra omzum mahvetti beni, eşim mesaideydi geç geldi vesselam vicksss yapmıştır dedi, vicks önce ısıtır sonra soğutur dedi mantıklı geldi banada, evde ısıtan bir krem vardı onu surdum bende, epey ısıttı, yelek giydim birde.
Kas gevşetici yokmuş içemedim, en azından krem iyi gelir inş sabaha kadar.
Aman seyyar çeneliğim tuttu yine: ))))))

sağol canım kitap denk gelirse alıcam. meyra yalnız sabahları bir panik oluyorum ay bu 5333 nasıl yeticek diyee görme alışmak lazım 2 gün dikkat ettim diğer 2 gün edemedim şu aralarki ruh halime uyuyor diye 5333 yapmak istiyorum bakalım ...

Eve pasta getirdiler oğlana yedirirken nefsim çekti. Bir parça sütle birlikte yedim. İtiraf ediyorum geç yatıcam. Ufağım gazla uyuyamıyor yavrum benim
havluyu ütüyle ısıtıp bebeğin karnına koymak gaz olayı için bayağı iyi oluyor annesi gerçi biliyorsundurda ben yinede hatırlatayım dedim : )

geçmiş olsun canım.
ayhh anne duygusu ne güzel bir duygu, bende anne olmak istiyorum: )
inş. canım sağlıcakla seninde bir bebişin olur tıpkı bonus gibii buralarda olursun birlikde büyütürüz bebişi : )

Kızlar kusura bakmayın gelemedim ne zamandır. Gelmediğimden kilomda 96 malesef kilo almısım ben hemde 3 kilo. Sürekli birileri geldi bu hafta ve ben de sürekli yedim.

önümüzdeki hafta gelen gidenin daha az olursa buralara daha çok takıl derim : )

İnş canım: )
Çok sağol güzel duan için: ***
Kitabı mutlaka al canım....
Ben çok zor bulmuştum kitabını, nereye gittiysem kalmadı demişlerdi, ama arkasına duşup aldım.
Yap canım yap....
Yok panik olma yeter hiç merak etme....
Bilhassa sut gurubu olmak üzere ve et gurubu tokluk hissi veriyor....
Tokluk vermesi için sut gurubunu maximumda tuketmeye çalışmak iyi fikir bence.
Anam bende diyetisyen kesildim: )))))
Ben bu diyetle doyduğumu hissettim.
Ayçakayadan Allah razı olsun inş.

slm kızlar
anca girebildim yatmadan bakayım dedim
geçmişe hızlıca bir baktım sadece
pazar günü misafirim gelecek yrn temizlik hazırlık vs yaparım büyük ihtimalle
ama yinede yatmadan girip bakmaya çalışırım

Eki Görüntüle 1303199
HAFTANIN BİRİNCİLERİ pinkstrap 74FRIDAYst38-0.7
HAFTANIN İKİNCİSİ Dayko
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ HasibeG Nur1835

herkesi tebrik ediyorum.

HAFTANIN SPOR 1.si _________ 120dk ________ HasibeG & yst38
HAFTANIN SPOR 2.si _________ 60 dk ________ nursena

listeler için ellerinize sağlık
her iki listede de kendimi derecede görmek ayrı bir mutluluk verdi bana :)

Nayır nolamaz yine birinci olmuşum kahretmesin :)
heeeeeyyyyyyyyyyyy paylaşıyoruz bikerem birinciliği

Şimdiden kolay gelsin ozaman canım.

ne yazıkki :)

Doğumdan sonra bende katılacağım inşallah ama ben 100 ü geçmiş olurum büyük ihtimalle 82 ile başladım ikinci gebeliğime ilkinde 34 kilo almıştım 20 sini verdim oğlum 4 buçuk aylık olunca ikinciye hsmile kaldım bilmiyorum bunda ne kadar alırım şimdiye kadar 9 kilo aldım 27. Haftadayım hayırlısı bakalım kaç Olacağım :)

sağlıcakla al kucağına bebişini. diyet yapma sağlıklı beslen. ikiz gibi büyüyecekler desene :)

Hayırlı geceler güzeller
ben ancak gelebildim
Liste için ellerinize sağlık nur ve meyra
Kilo veren güzelleri tebrik ediyorum

çok sağolun kızlar
gerçekten çok üzüldüm. dün gece hiç uyuyamadım bugün biraz atlattım.
kadın bana sürekli gelip yemeğe kalıyor. her geldiğindede sitem ediyor, gönül bıraktığını söylüyor sen gelmiyorsun diyor. bende dün gittim. eşimde darılıp duruyorlar yemeğe kal dedi. bende biraz ağırdan aldım. gideyim deyip kalkıcaktım yemeğe kal dedi. bende kaldım. ablasıda kaldı. gelinler dışarıya çıkmıştı ben çocuklara baktım eltimde ablasıyla mutfağa gitti. kaynım eve geldi. bende '' abi biraz çocukların yanında kalda ben namazımı kılayım ''dedim. namaz için odadan çıktımki eltim ablasına beni çekiştiriyordu. yemeğe kaldığım için kızdığını söylüyordu bir anda ne yapacağımı bilemedim. geri içeriye girsem kaynıma ne diycem .yanlarına gitsem gidemedim. hemen yandaki odaya geçip namaza durdum duymamak için yüksek sesle okudum. tekrar odaya dönerken ablasının sesini duydum. ''olsun yemek değilmi oldu bile o kadıncağızın yemeğini yemeden kimse evinden çıkmıyor'' diyordu gerisini duymadan hemen odaya daldım. mutfak kapısı açık düdüklü tencerenin sesinden birbirlerini yeterince duyamıyor olmalılarki yüksek sesle konuşuyorlardı. benim çıktığımı görmediler ama ben eltimin ne kadar iki yüzlü olduğunu gördüm. kaldıki yemeği sadece benim için yapmıyordu. ablası ve gelinleride vardı.
neyse yine döküldüm gecenin bu saatinde
Rabbim içi dışı bir olanlarla karşılaştırsın

sıkma canını sen eşini mutlu etmek için yapmışın. herşeyde vardır bir hayır. onlara kızıp kendini niye harcıyorsunki. o akıllı o kadar ekmeğini yemiş bilmemişte ablası sağolsun bilmiş misafirin ne demek olduğunu. sıkma hiç canını sen kendinden yana için rahat ya ona bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…