Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet öyle olacak Allah'ın izniyle :) ilkinde kafama takmıştım ama şimdi takmayacağım Allah'ın izniyle o sağlıklı olsun emsin doysun o bana yeter
canım yinede kilo alımına dikkat et yanlış anlama doğum süreci ve doğum sonrası süreç için önemli. havalar kötü biliyorum ama imkanın oldukça yürüyüşe git. boğazından kesmektense hareketini artır.

Öyle yapmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı

burdakiler zor zayiflar daha nefsinize hakim olamiyonuz suna bak yedim yedim mis amsn azz yemissin az daha ye

inş o hahhhhhhhh terbiyesiz bn fıstık gibiyim darısı sana bak bn sana dua ettin

Ey kurban oldugum rabbim neler yaratip insan sifatinda dolandiriyosun hikmetinden sual olmaz.

Seviyesini koruyan canim arkadaslarima tebrikler nursenanin duasinada aminnn

Benden kimse beklemez seviye korumami heralde:) iyi ki biraz gecmis okuyim dedim curuk fistik kokusundan gecilmiyo hamileyim zaten her turlu hormon tavanda ilk gordugum fistiga tukurup kusacagim.

Yazacak cok sey var ama bu kadar bile fazla. Sana bir sarki hediye ediyorum cigerimden koptu. Her aynaya bakip kendini guzel buldugunda hatirlasin bu da sana yeter. Nihahahaaaa

hüseyin turan-acaip hayvanlara benziyirsen:

Hosgeldin sende dogurunca burdayim bende ins dogurana kadarda burdayim en kidemli olarak :))

Gunaydinn

Daykom bu balonlar sana gelsin tukuruksuz bak
günaydınnn

selamün aleyküm kızlar..
Bugün sabah 500 ml su içtim bir bardak neskafe içtim şekersiz.
inisülin direncim oldğu için sabahları kahvaltı yapmak hiç cnm istemiyor. Yemem lazım biliyorum ama miğdem cok bulanıyor yiyince. Zaten bu yanlıs beslenmelerim yüzünden bu hafta 96 kilo oldum. Akşama doğru krize girmemem lazım.
Evt bu hafta gelen gidenim olmaz yani ben öyle düşünüyorum. Kaynanamın her defasında çok kilolusun zayıfla dedikçe yemek yiyesim daha çok geliyor. İnsanların arasında sürekli laf söylemesi canımı cok sıkıyor.Çok sıkıldım bu muhabbetlerden artık. Dün akşam size yazmadan önce oraya gittik eşimin bir akrabasının kına gecesi vardı öz güvenim o kadar düşük ki yerim de lök gibi oturdum. bir saat içindede eve gelmek istedim.Eve gelince ağla ağla sinirlerim cok bozuk şu sıralar.Sanırım bir psikologa gitme ihtiyacım var.

Çok canını sıkarsa kocam beni böyle seviyor sana ne oluyor de bitsin. Valla ben böyleydim evlendiğimde. Kimse ağzını açıpta bişey demiyor diyemezde

Bazı insanlara ne yapsan memnun edemezsin zayıf olsan bu seferde kuru der. Onlara bahane çok sıkma kendini. Eşin seninle mutlumu sana baskı yapıyormu kilo konusunda. Asıl önemli olan bu

sıkma canını burda herşeyi konuşarak haledebiliriz üç aşağı beş yukarı yaşadığımız sıkıntılar aynı bu kilolar gerçekten sağlıksız bu gurupta olupta zayıflaman lazım sözünü duymayan yoktur emin ol. şimdi kendine bir planlama yap ve planlamanda bizimle paylaş sonrasında uyacakmısın uymıycakmısın birlikde bakarız üzerine konuşuruz ....

öncelikle sana tavsiyem sabahları aç karına neskafe içmemen bırakması oldukça güç biliyorum ama yılarca aynı hatayı bende yaptım biliyorum neskefe insanın iştahını kesiyor bu doğru o zaman ne zaman içelim ? ne zaman iştahımızı frenlemeye ihtiyacımız var ?

pko ve insülün direncinin tedavisini görüyormusun merak ettim? zamanla kilo verdikçe bu rahatszlıklarında gidecektir ben pko dan kutuldum diyebilirim son tahlil değerlerim normal çıktı bunu biazda 20 kiloyu geçkin zayıflamama ve yaptığım tibet egzersizlerine bağlıyorum onundışında insülün direnci var herhalde bir 20 kilo daha verebilsem tamamiyle kurtulurum değil mi : ) birde bende kansızlık varmış kan hapları içiyorum oda iştah açıyormuş ama mecburen kullanmak zorundayım ve verdiğim kiloları koruyup dahada kilo vermeliyim : )

çok uzun yazdım merak ettim yaşın kaç ? birde çocuk var mı ? son olarak buralardan ayrılma şimdiden başlarsan yaza ne kadar incelebileceğini düşün evde sana olmayan kıyafetlerin varsa onları çıkart bak bunların içine girecem deee seni motive edicektir ....

Nurcum ,meyram ellerinize saglik canlarim
Kizlar kutlarim hepinizi
Yst38 masallah cok guzel gidiyorsun canim
Kizlar hepinizi ayri ayri cok seviyorum
Ben uzun veya kisa vadede istedigim kiloya muhakkak dusecegim zayiflama maceramin baslarinda bu siteyle ve sizlerle tanistim kilo vermenin disinda cok cok guzel arkadaslar tanidim burada birbirini hic tanimayan insanlarin guzel dostluklarina desteklerine sahit oldum gercek hayatta da boyle dostluklar vardir muhakkak fakat bu kadar beklentisiz ve karsiliksiz olani cok azdir (ozellikle nur ve bonus aranizdaki iletisime sevgiye hayranim )
Sozun ozu canlarim kovsanizda bu topikten gitmeyi dusunmuyorum hepinize tesekkur ederim ayri ayri
Frida vallaha bu lahana benim dengemi bozmus bi sure de duygusal dayko cekeceksiniz artik

Teyzesi gurban gel yamacima duygusal azdi zaten topicte bide sen eklen

Kizlar her seye bulasmasam olmaz ya bi ara da blog actiydim gerci bayaadir bisi yuklemedim ama vaktiniz olursa bi bakarsiniz
Cikmiyo link

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…