Canim haklisin benim o konuda sikintim yok isterse 2 yilda gitsin kalanlardayko ay inanmıyorum o kadar cevap yazdım hepsi bir tuşta uçup gitti : ( noldu anlamadım .doykocum sende benim için çok özelsin canım normal bu durumlar arada olur. o kadar kilo verdin bence bu kış aylarında artık verdiklerimizi koruyalım ve arada gr lar gidincede sevinelim olur mu
Kizlar ben 3 boyutlu rolyef resim yapiyordum nerdeyse 1 senedir bisi yapmamistim simdi yeni bir resme basliyacam bakalim sonuc nasil olacak uzunlugu 1 metreyi gececek Eki Görüntüle 1303841 Eki Görüntüle 1303842
Canim onumde duruyor tableti birakabilirsem elimden yeni basliyacam 2 yil once halk egitimde kursa gitmistimçok güzel dayko yenimi yaptın bunu kursa filan gidiyormusun yeni başlıyacağın resim mi 1 metreyi geçicek ay merak ettim ama çok güzel ellerine sağlık :)
Burda olda duygusal agresif çekiyoruz işte birbirimiziNurcum ,meyram ellerinize saglik canlarim
Kizlar kutlarim hepinizi
Yst38masallah cok guzel gidiyorsun canim
Kizlar hepinizi ayri ayri cok seviyorum
Ben uzun veya kisa vadede istedigim kiloya muhakkak dusecegim zayiflama maceramin baslarinda bu siteyle ve sizlerle tanistim kilo vermenin disinda cok cok guzel arkadaslar tanidim burada birbirini hic tanimayan insanlarin guzel dostluklarina desteklerine sahit oldum gercek hayatta da boyle dostluklar vardir muhakkak fakat bu kadar beklentisiz ve karsiliksiz olani cok azdir (ozellikle nur ve bonus aranizdaki iletisime sevgiye hayranim)
Sozun ozu canlarim kovsanizda bu topikten gitmeyi dusunmuyorum hepinize tesekkur ederim ayri ayri
Frida vallaha bu lahana benim dengemi bozmusbi sure de duygusal dayko cekeceksiniz artik
Eşim problem etmiyor kilolarımı zaten çocukluğumuzdan beri tanıyoruz birbirimizi. Ama diğer insanların lafları cok canımı sıkıyor.Bazı insanlara ne yapsan memnun edemezsin zayıf olsan bu seferde kuru der. Onlara bahane çok sıkma kendini. Eşin seninle mutlumu sana baskı yapıyormu kilo konusunda. Asıl önemli olan bu
24 yaşındayım cnm. 17 yaşımda pko teşhisi konuldu ara ara pko için diane kullandım hep bunu yazdılar yani.. tabi bunu doktorun dediği sürece kullandım. evlendikden sonra bıraktım bu arada yaklaşım 16 aylık evliyim. evliliğin 5. 6. aylarında rahatsızlandım doktora gittim hiç korunma dedi çocugun falan olmaz bir sene korunma olmazsa tadaviye başlarız dedi. Korunmuyoruz da şimdi çocuk yok. İnsilin direnci içinde glifor die bir ilaç verdi ama beni çok rahatsız ediyor onu kullandığım zaman lavobodan cıkamıyorum. O yüzden onu kullanmıyorum.sıkma canını burda herşeyi konuşarak haledebiliriz üç aşağı beş yukarı yaşadığımız sıkıntılar aynı bu kilolar gerçekten sağlıksız bu gurupta olupta zayıflaman lazım sözünü duymayan yoktur emin ol. şimdi kendine bir planlama yap ve planlamanda bizimle paylaş sonrasında uyacakmısın uymıycakmısın birlikde bakarız üzerine konuşuruz ....
öncelikle sana tavsiyem sabahları aç karına neskafe içmemen bırakması oldukça güç biliyorum ama yılarca aynı hatayı bende yaptım biliyorum neskefe insanın iştahını kesiyor bu doğru o zaman ne zaman içelim ? ne zaman iştahımızı frenlemeye ihtiyacımız var ?
pko ve insülün direncinin tedavisini görüyormusun merak ettim? zamanla kilo verdikçe bu rahatszlıklarında gidecektir ben pko dan kutuldum diyebilirim son tahlil değerlerim normal çıktı bunu biazda 20 kiloyu geçkin zayıflamama ve yaptığım tibet egzersizlerine bağlıyorum onundışında insülün direnci var herhalde bir 20 kilo daha verebilsem tamamiyle kurtulurum değil mi : ) birde bende kansızlık varmış kan hapları içiyorum oda iştah açıyormuş ama mecburen kullanmak zorundayım ve verdiğim kiloları koruyup dahada kilo vermeliyim : )
çok uzun yazdım merak ettim yaşın kaç ? birde çocuk var mı ? son olarak buralardan ayrılma şimdiden başlarsan yaza ne kadar incelebileceğini düşün evde sana olmayan kıyafetlerin varsa onları çıkart bak bunların içine girecem deee seni motive edicektir ....
tmm cnm tşkkürler. bu arada resimlerde çok güzelsedef0701 psikologa gerek yok canim buraya takil sen dert stres ohhhh hic bisi kalmiyor
Canım ben 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve ebeyim. Kadın doğumcumda bana aynısını dedi ama ben eşim gurbette olduğu için korunmak istedim. O ara memede 1cm kitlede çıktı. Dr onayı olmadan doğum kontrol hapları kullanamıyordum. Hatta dalga geçer gibi aşılama yaparız sana dedi.Eşim problem etmiyor kilolarımı zaten çocukluğumuzdan beri tanıyoruz birbirimizi. Ama diğer insanların lafları cok canımı sıkıyor.
24 yaşındayım cnm. 17 yaşımda pko teşhisi konuldu ara ara pko için diane kullandım hep bunu yazdılar yani.. tabi bunu doktorun dediği sürece kullandım. evlendikden sonra bıraktım bu arada yaklaşım 16 aylık evliyim. evliliğin 5. 6. aylarında rahatsızlandım doktora gittim hiç korunma dedi çocugun falan olmaz bir sene korunma olmazsa tadaviye başlarız dedi. Korunmuyoruz da şimdi çocuk yok. İnsilin direnci içinde glifor die bir ilaç verdi ama beni çok rahatsız ediyor onu kullandığım zaman lavobodan cıkamıyorum. O yüzden onu kullanmıyorum.
Bu aradada 2nizede çok çok teşekkür ederim. Ben üniversiteden ders alıyorum suan(pedagolojik formasyon dersleri) öğlen oraya gittim sabahta kahvaltı yaptmadım ama orada saat iki buçuk gibi sandviç yedim. okuldan cıkıncada bir saat yaklaşık yürüdüm.
Agzim var dilim yok la neyimi gordunAnammm bonus telefonu da yeniledi napacam ben simdi laf yetismez buna vallaha
Nayır nolamaz yine birinci olmuşum kahretmesin :)
Doğumdan sonra bende katılacağım inşallah ama ben 100 ü geçmiş olurum büyük ihtimalle 82 ile başladım ikinci gebeliğime ilkinde 34 kilo almıştım 20 sini verdim oğlum 4 buçuk aylık olunca ikinciye hsmile kaldım bilmiyorum bunda ne kadar alırım şimdiye kadar 9 kilo aldım 27. Haftadayım hayırlısı bakalım kaç Olacağım :)
Hayırlı geceler güzeller
ben ancak gelebildim
Liste için ellerinize sağlık nur ve meyra
Kilo veren güzelleri tebrik ediyorum
çok sağolun kızlar
gerçekten çok üzüldüm. dün gece hiç uyuyamadım bugün biraz atlattım.
kadın bana sürekli gelip yemeğe kalıyor. her geldiğindede sitem ediyor, gönül bıraktığını söylüyor sen gelmiyorsun diyor. bende dün gittim. eşimde darılıp duruyorlar yemeğe kal dedi. bende biraz ağırdan aldım. gideyim deyip kalkıcaktım yemeğe kal dedi. bende kaldım. ablasıda kaldı. gelinler dışarıya çıkmıştı ben çocuklara baktım eltimde ablasıyla mutfağa gitti. kaynım eve geldi. bende '' abi biraz çocukların yanında kalda ben namazımı kılayım ''dedim. namaz için odadan çıktımki eltim ablasına beni çekiştiriyordu. yemeğe kaldığım için kızdığını söylüyordubir anda ne yapacağımı bilemedim. geri içeriye girsem kaynıma ne diycem .yanlarına gitsem gidemedim. hemen yandaki odaya geçip namaza durdum duymamak için yüksek sesle okudum. tekrar odaya dönerken ablasının sesini duydum. ''olsun yemek değilmi oldu bile o kadıncağızın yemeğini yemeden kimse evinden çıkmıyor'' diyordu gerisini duymadan hemen odaya daldım. mutfak kapısı açık düdüklü tencerenin sesinden birbirlerini yeterince duyamıyor olmalılarki yüksek sesle konuşuyorlardı. benim çıktığımı görmediler ama ben eltimin ne kadar iki yüzlü olduğunu gördüm. kaldıki yemeği sadece benim için yapmıyordu. ablası ve gelinleride vardı.
neyse yine döküldüm gecenin bu saatinde
Rabbim içi dışı bir olanlarla karşılaştırsın
selamün aleyküm kızlar..
Bugün sabah 500 ml su içtim bir bardak neskafe içtim şekersiz.
inisülin direncim oldğu için sabahları kahvaltı yapmak hiç cnm istemiyor. Yemem lazım biliyorum ama miğdem cok bulanıyor yiyince. Zaten bu yanlıs beslenmelerim yüzünden bu hafta 96 kilo oldum. Akşama doğru krize girmemem lazım.
Evt bu hafta gelen gidenim olmaz yani ben öyle düşünüyorum. Kaynanamın her defasında çok kilolusun zayıfla dedikçe yemek yiyesim daha çok geliyor. İnsanların arasında sürekli laf söylemesi canımı cok sıkıyor.Çok sıkıldım bu muhabbetlerden artık. Dün akşam size yazmadan önce oraya gittik eşimin bir akrabasının kına gecesi vardı öz güvenim o kadar düşük ki yerim de lök gibi oturdum. bir saat içindede eve gelmek istedim.Eve gelince ağla ağla sinirlerim cok bozuk şu sıralar.Sanırım bir psikologa gitme ihtiyacım var.
Nurcum ,meyram ellerinize saglik canlarim
Kizlar kutlarim hepinizi
Yst38masallah cok guzel gidiyorsun canim
Kizlar hepinizi ayri ayri cok seviyorum
Ben uzun veya kisa vadede istedigim kiloya muhakkak dusecegim zayiflama maceramin baslarinda bu siteyle ve sizlerle tanistim kilo vermenin disinda cok cok guzel arkadaslar tanidim burada birbirini hic tanimayan insanlarin guzel dostluklarina desteklerine sahit oldum gercek hayatta da boyle dostluklar vardir muhakkak fakat bu kadar beklentisiz ve karsiliksiz olani cok azdir (ozellikle nur ve bonus aranizdaki iletisime sevgiye hayranim)
Sozun ozu canlarim kovsanizda bu topikten gitmeyi dusunmuyorum hepinize tesekkur ederim ayri ayri
Frida vallaha bu lahana benim dengemi bozmusbi sure de duygusal dayko cekeceksiniz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?