Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim haklisin benim o konuda sikintim yok isterse 2 yilda gitsin kalanlar

çok güzel dayko yenimi yaptın bunu kursa filan gidiyormusun yeni başlıyacağın resim mi 1 metreyi geçicek ay merak ettim ama çok güzel ellerine sağlık :)
Canim onumde duruyor tableti birakabilirsem elimden yeni basliyacam 2 yil once halk egitimde kursa gitmistim
Daha once yaptiklarimdan yukledim ornek olarak

Burda olda duygusal agresif çekiyoruz işte birbirimizi

Bazı insanlara ne yapsan memnun edemezsin zayıf olsan bu seferde kuru der. Onlara bahane çok sıkma kendini. Eşin seninle mutlumu sana baskı yapıyormu kilo konusunda. Asıl önemli olan bu
Eşim problem etmiyor kilolarımı zaten çocukluğumuzdan beri tanıyoruz birbirimizi. Ama diğer insanların lafları cok canımı sıkıyor.
24 yaşındayım cnm. 17 yaşımda pko teşhisi konuldu ara ara pko için diane kullandım hep bunu yazdılar yani.. tabi bunu doktorun dediği sürece kullandım. evlendikden sonra bıraktım bu arada yaklaşım 16 aylık evliyim. evliliğin 5. 6. aylarında rahatsızlandım doktora gittim hiç korunma dedi çocugun falan olmaz bir sene korunma olmazsa tadaviye başlarız dedi. Korunmuyoruz da şimdi çocuk yok. İnsilin direnci içinde glifor die bir ilaç verdi ama beni çok rahatsız ediyor onu kullandığım zaman lavobodan cıkamıyorum. O yüzden onu kullanmıyorum.
Bu aradada 2nizede çok çok teşekkür ederim. Ben üniversiteden ders alıyorum suan(pedagolojik formasyon dersleri) öğlen oraya gittim sabahta kahvaltı yaptmadım ama orada saat iki buçuk gibi sandviç yedim. okuldan cıkıncada bir saat yaklaşık yürüdüm.

Canım ben 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve ebeyim. Kadın doğumcumda bana aynısını dedi ama ben eşim gurbette olduğu için korunmak istedim. O ara memede 1cm kitlede çıktı. Dr onayı olmadan doğum kontrol hapları kullanamıyordum. Hatta dalga geçer gibi aşılama yaparız sana dedi.
Sonra gönülsüz verdi genel cerrahininde onayını aldım. Kasımda evlendim nisanda eşimin yanına tayinim çıktı. Mayıs'ta 1 aylık hamileydim. Stres yapma üstüne kafa yorma.
Sonra senin çocuğun olmaz diyen doktor doğumumu yaptı. Yaptı diyorum sezeryan oldum.
Benden önce evlenen eltim çok zayıf. O kusur. Ben kiloluyum. Direk bana söylemiyor ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla.
Benden sonra gelen eltim orta. Kilo almaya müsait. Kaynımda doğuma günleri kalmış gibi göbeği var. Ne zaman kaynımın göbeği konu oösa kaynanam eltimide katar o kendi göbeğine baksın diye.
Sonuç eşinden başşkasını mutlu etmek zorunda değilsin

Nayır nolamaz yine birinci olmuşum kahretmesin :)

Sağlıklı bir gebelik ve doğum yaşarsın inşş..

Ahhh daficiğim benim, sabır taşısın sen yaa..
seni çok öpüyorum. şunu yap böyle davran diyemem sana, sen en doğrusunu bilirsin.. sadece lütfen çok üzülme...

Sedefçiğim,sanırım çoğumuzun benzer yaşanmışlıkları var..
ben de eşimin ailesinden buna benzer dangalaklıklar çok duydum,çok üzüldüm ...
Umarım hepimiz sağlıkla zayıflarız..

Daykocum fridanın dediği gibi lahana senin dengeni bozdu..: )
Nasıl istiyorsan öyle yap yeter ki kilo alma koru ama alma...
ek olarak sen de özel ve güzel insansın biz de iyi ki seni tanıdık..

Baayıldım hepsi çok güzel..Emeğine sağlık canım...

selamün aleyküm...
bugün kkya giremedim gündüz: )
ben tek omuz geldim kızlar: )))
gece oldukça uyutmadı omzum, sonunda yere yattım bi şekil öyle uyumuşum 2saat kadar.
omuz tutulması ne zormuş unutmuşum.
neyse krem sürüyom ısıtıcı, gündüzde komşudan kas gevçetici aldım onu attım gecede atıcam.
geçer inş 2-3günden.
ancak yan yan bakıyom bu halde: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…