Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler güzeller

Doğum günü çocuğu seni..: ) mutlu ve sağlıklı seneler diliyorum eşin sevdiklerin ve bizlerle..

İyi geceler
Daficim nice sağlıklı huzurlu yıllar dilerim

dafi ablam doğum günün kutlu olsun, yeni senen geçen senenden daha hayırlı olsun inş.
kocaman öptüm.

Dafi nice senelere inşallah mutlu yıllar
çok teşekkür ederim kızar. beni mutlu ettiniz Allahta sizi bir ömür boyu mutlu etsin

ikisinide içemiyorum

yeşilkahveyi denemedim bilmiyorum canım, ama yeşilçayın tadını bende sevmiyorum ama mecburen içiyorum.
yeşilçayı soğutup bir dikişte içiyorum: )
bazen sevmediğimiz şeyede faydası için katlanıyoz işte.
güzel kilo verdiriyor.
gerçi çok uzun süredir ağzıma yeşilçay sürmedim.

kız niye uyumadın?

bu aralar biraz geç yatıyorum: )

iyi geceler tükanı kapatıyım :)

sende yolcu gibi, o da bugün mutfak kapandı artık derdi: )))))

canım benim çok geçmiş olsun geçmişte tüm bu yaşadıkların için, herşey bizim için.
kıyamam.....
hayatta kafaya takmamak yada şöyle söyliyim moral olarak yüksek olmak çok önemli değilmi??

Gunaydinn

Daykom bu balonlar sana gelsin tukuruksuz bak

allah seni, bende balon arıyom kız: ))))))
nerde bu balonlar diye bakıyom öyle kaç seferdir: ))))

fazla lahana kan şekerini düşürebilir, kan şekeri düşüklüğü insanın moralini de bozabilir, güçsüz enerjisiz de yapabilir.....
kafasınıda bir hoş yapabilir....
midene dokunduysa mide iç sıkıntısı çarpıntı yapabilir, hatta gereksiz duygusallık yapabilir.
mideyi siz bana sorun...
benim kv mideden hastalandıktan sonra gereksiz ağlamalarım oldu demişti mesela.
öpüyorum daykom kıyamam ben hiç sana

bayıldım hepsine, ellerine sağlık....
çerçeve ile daha bir güzel durmuş....
bendemi gitsem acaba buna: )
bazen bir kursa gideyim diyorum, bana değişiklik olsun istiyorum, nasip bakalım.

Son düzenleme:

canım çok güzel ellerine sağlık yeni yapacağın tabloyuda merakla bekliyor olucam

tamam canım her şey hal olur yaşında çok genç ayrıca bahsetiğin rahatsızlıklar çözümsüz değil! bunları bire bir yaşamış biri olarak söylüyorum inan sağlık problemlerini anlatığında tıpkı benim gençliğimi anlatmışsın gibii geldii : )yaşım küçük evlendim çocuk istemiyorduk sonrasında yumurtalıklarımdan geçirdiğim rahatsızlık yüzünden 15 gün hastanede yatım tabi tahlil sonuçlarıda normal değil dr. çocuğunuz olmaz normalde 4 yıllık evlilikden sonra araştırmalara başlıyoruz ama 1 yıl korunmayın eğer olmasa tedaviye başlarız demişti 8. ayda hamile olduğumu anladım neyse hikaye aynı şimdi boyumu geçen 2 evladım var. Allah sanada nasip eder inş. diana 35 tam anlamıyla doğum konturol hapı değil daha çok hormonları düzenleyen ve pko yu tedavi amaçlı bir ilaç ve tabiki fazlasıyla bende kulandım. neyse glifora gelince buu doktorunla konuşmalısın herhangi bir hamile kalma durumunda sana zararı varmı öğrenmelisin ve tabiki içebilirsen iyi olucak kilo vermende de o hapın sana yardımı olucak. biz lavoboya gidebilmek için 40 takla atıyoruz be gülüm sık lavoboya çıkmak demek inceldiğininde göstergesi bunu unutma ....

Arkadaşlar ben tüp miğde oldum hemde makul bir fiyata cerrahım çok iyi ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim aslında tüm ekip iyiler takipleri harika isteyen arkadaşlar mesaj atın yardımcı olabilirim

Arkadaşlar ben tüp miğde oldum hemde makul bir fiyata cerrahım çok iyi ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim aslında tüm ekip iyiler takipleri harika isteyen arkadaşlar mesaj atın yardımcı olabilirim

dafi ablam dogum gunun kutlu olsun.
bu arada grubun yarisi akrep cikti he :)

dayko deyzem resimlere bayildim
muhtesemsin. bence bunlardan yapip satmalisin harika olur. ben senin yerinde olsam ufak bi dukkan tutar hem yapar hem satardm bence alicisi cok olur hatta net ustunden bile satabilirsin

Selamunaleyküm kızlar..
hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Özellikle yts38 ve 74frida size çok tşkederim içimi rahatlattınız. Bu arada dafi doğum günün kutlu olsun sanırım biraz geç oldu...
Bugün yediklerim sabah: 3 dilim çavdarlı ekmek 1 yumurta 4 zeytin 1 dilim peynir ve bol bol maydanoz
öğlen yemedim çünkü eşimin izin günü olduğundan geç kahvaltı yaptık.
bugünlük sporumda yürüyerek pazara gittik geldik.( yaklaşık gidiş geliş sanırım 30 dklık yoldur)
Akşam için balık kızartmaya başlayacağım birazdan bol salatayla on kadar hamsi yerim artık.

Bonusssss,naapann.??

Hemen cikip daha girmedim kacmissin gozumden napim karnmi buyutuyorum az fazla yesem fenalarda oluyorum. Bi yandanda hazirlamaya calisiyorum kendimi doguma 3 cocuga falan. Diger yandan en guclu hissiyatim duygusalligim agir basiyo dolup tasiyorum icimden cikaramadiklarim ciksaydilar kitap olmustu simdiye.

Bu kadar akrebe karsi tek balik burcu olaraktan kendimlen gurur mu duysam napsam

asuman abla yine süt aldık dün, bugünde yoğurt çaldık, onu bekliyorum şimdi, 12,5gibi açıp buzdolabına koyacam.
tabi hazır süte ve yoğurda göre oldukça zahmetli ama olsun inş bundan sonra hazır değilde açık süt alma açık sütle evde yoğurt yapma niyetindeyim bakalım becerebilirsem.

naaptın yaptınmı balıkları: )

Neden kimler online göremiyorum ben acaba

yine site bir değişiklik yapmış: )
belki şuan bu geçicidir yine sonra görebilicezdir belkide....

nasıl yapıyorsun yoğurtu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…