Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm...
bugün uğrayamadım buraya: )
omzum yarı yarıya iyi ama daha tam geçmedi tabi...
en az 2gün daha devam eder galiba sıkıntısı.

Tekrar geçmiş olsun meyracım
Yoğurt için ellerine sağlık en güzelini yapıyorsun doğal katkısız yoğurt afiyet şifa olsun

essselamün aleykum
günaydın canlarım ben bı gorunup bı kayboluyorum ama ışler peşımı bırakmıyor kardesımın hanımı dogum yaptı 20 gundur onunla ugrasıyordum bugun eve geldım tekrar sımdıde aşure teladuştum yarın yapıcam kısmet olursa onuda bıtıtp artık toparlanmak istiyorum çünkü iradesiz ben 1 senemi şu yazda çöpe atmış bulunuyorum kendımden nefret ediyorum butun bollugu yuzunde giyemediğim kıyafetlerim daraldı eşimin yüzüne bakamıyorum hiç yüzüm kalmadı diyete başlıycam bile diyemiyorum bilmiyorum ne yapıcam tartıla mıyorumda çok korkuyorum anlayacagınız ağır bunalımdayım neyse geçer inşallah artık hep burdayım rabbım ağır bırşey vermesın gorusürüz canlarım

günaydın kızlar...bugün inüsilin direnci için ibrahim saraçoğlunun lahana kürüne başlayacağım.
onu içtikten sonra artık 2 dilim cavdarlı ekmek 3 adet zeytin salatalık domates ve sütten olusan kahvaltımı yaparım..
naaptın yaptınmı balıkları: )

yine site bir değişiklik yapmış: )
belki şuan bu geçicidir yine sonra görebilicezdir belkide....
evt evt yaptım balıkları :) dediğim gibide ancak on tanecik hamsiyle yetinmek zorunda kaldım

aleykümselam... Bence kimseye diyette olduğunu söyleme cnm ben de söylemiiyorum eşime bile ama bunun senin iradenle ilgisi yok. Çünkü insanlara diyetteyim yemiyim diyince hemen bi acıma duygusu başlıyor ve ısrarla ye ye oluyor. Bizlerde kıramadıgımızdan birde sınadığımız nefsimiz yeniliyor. Üzülme lütfen (( Bende bazen öyle oluyor ki ufacık şey canımı sıkıyor hırsımı ağlamaktan alıyorum. Geçen gün hatta bazen değil.. Dediğim gibi üzülme ltfen.. Eşininde yüzüne bakamayacak bişey yok iyi günde kötü günde söz veriyoruz evlenirken

Günaydın kızlar gecmişi okudum geldim işteyim arada mesaj atayım dedim size
Bu ara gene cok yedim Cumartesi kayınvalidemdeydim pazar da universiten cok eski bir arkadasıma gittik ailecek gelince yemek yemedim ama cok zararlı seyler yedim
Hafta içi full dikkat etmem lazım bu hafta artık eksi çıkmalıyım

canım çok teşekkur ederim destegin için ben okadar yapıp bıraktımkı bu dıyetı ondanda bukadar cok kılo aldım eşim sağolsun yuzumehiç birşey demiyor ama ben artık onu hayal kırıklıgına ugratmaktan bıktım onun için üzülüyorum

Hoşgeldin hayriyecim bebeğinizi güle güle büyütün
Kilo konusunda moralini bozma canım bunun sana hiç faydası yok hepimiz insanız nefsimiz var bir toparlıyoruz bir dağıtıyoruz napalım şükür allahım dermansız dert vermesin sağlığımızı huzurumuzu bozmasın da verelim kiloları inşallah

teşekkur ederim canım malasef ben verdiğim kiloların çoğunu aldım ve tartılamıyorum bıle ve bu kıyaetler bolaşana kadar tartılmıycam haklısın moral bozdukça geriye gidiyorum onun için biran once toparlanmam lazım herzaman diyorumya buradan kopunca yapamıyorum birdaha gitmek yok inşalah

Gunaydin hosgeldin hayriye uzulme artik robot degiliz sonucta sen cok verdin arada aldiginda olur durdugunda yeterki birakma tamamen. Bunalim konusunda hec bisi demim ben kelin ilaci olsa durumundayim :)

Lesliyede basla yine o topige yaziyodun iyi oluyodu. Birakma gozunu sevim biriniz kotu olunca cok uzuluyorum ben. Nolmus biraz tokezlediysek dunyanin sonu degil ya o zaman yapan sendin yine yaparsin ins. Bebeginizde hayirli olsun saglikla buyusun.

Opuyorum seni guzel haberlerini bekliyorum.

sağol canım arkadaşım umarım toparlıycam çok iyi geldı yorumlarınız motive oluyorum yeniden yapacagıma ınancım gelıyor çok sağol canım haklısın bır an önce leslie ye başlamam lazım inşallah toparlıycam
bu arada sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık rabbim sağlıkla seninde eline versin bebişini inşalah

Amin ins ic ve dis guveysinden halliceyim hamdolsun :)

Çok sevindim moral bulmana canım
Ama leslie konusunda uyarmak istiyorum seni çok faydalı ama bizim içşn riskli ben de çok yaptım dizlerim çok kötü şimdi kilomuz fazla ve Bilinçsizce yapıyoruz sonuçta bana sorarsan yürüyüşten şaşma derim ki onu bile abartmadan yapmalıyız

Selamün aleyküm..

sonunda evimdeyim...perşembeye kadar bi yere gitmicem inş diyetime kaldıgım yerden devam edebilirim bu arada...fenalardayım hiç bi yerim tutmuyo artık ama evdede işler çok birikti...az bişi iş yapıyom oturuyom accık yapıyom oturuyom böylede bitmez ama napam takatim kalmamış hiç...bu haftaki nişanıda atlatsak hayırlısıyla sonra kafamda bedenimde biraz rahatlar diye umuyorum...gerçiii kardeşim evleniyoz biz diye çıkmazsa karşımıza...herşey okadar hızlı olduki...

sende yolcu gibi, o da bugün mutfak kapandı artık derdi: )))))

ay meyracım unutmamışsın....o mutfak hiç kapanmıyo artık yaa....gece gündüz hep yiyorum resmen...

bu arada dafi ablacım Rabbim hayırlı omür versin inş..

hayriyecim tekrardan hoşgeldin...hepberaber aşıcaz inş bunları tekrardan....bende aynı durumdayım canım....

asuman ablacım nasılsın...
Şükür canım idare ediyoruz işte ben de kilo aldım bu sıralar yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…