- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
selamün aleyküm...
bugün uğrayamadım buraya: )
omzum yarı yarıya iyi ama daha tam geçmedi tabi...
en az 2gün daha devam eder galiba sıkıntısı.
Tekrar geçmiş olsun meyracımasuman abla yine süt aldık dün, bugünde yoğurt çaldık, onu bekliyorum şimdi, 12,5gibi açıp buzdolabına koyacam.
tabi hazır süte ve yoğurda göre oldukça zahmetli ama olsun inş bundan sonra hazır değilde açık süt alma açık sütle evde yoğurt yapma niyetindeyim bakalım becerebilirsem.
evt evt yaptım balıkları :) dediğim gibide ancak on tanecik hamsiyle yetinmek zorunda kaldımnaaptın yaptınmı balıkları: )
yine site bir değişiklik yapmış: )
belki şuan bu geçicidir yine sonra görebilicezdir belkide....
essselamün aleykum
günaydın canlarım ben bı gorunup bı kayboluyorum ama ışler peşımı bırakmıyor kardesımın hanımı dogum yaptı 20 gundur onunla ugrasıyordum bugun eve geldım tekrar sımdıde aşure teladuştum yarın yapıcam kısmet olursa onuda bıtıtp artık toparlanmak istiyorum çünkü iradesiz ben 1 senemi şu yazda çöpe atmış bulunuyorum kendımden nefret ediyorum butun bollugu yuzunde giyemediğim kıyafetlerim daraldı eşimin yüzüne bakamıyorum hiç yüzüm kalmadı diyete başlıycam bile diyemiyorum bilmiyorum ne yapıcam tartıla mıyorumda çok korkuyorum anlayacagınız ağır bunalımdayım neyse geçer inşallah artık hep burdayım rabbım ağır bırşey vermesın gorusürüz canlarım
canım çok teşekkur ederim destegin için ben okadar yapıp bıraktımkı bu dıyetı ondanda bukadar cok kılo aldım eşim sağolsun yuzumehiç birşey demiyor ama ben artık onu hayal kırıklıgına ugratmaktan bıktım onun için üzülüyorumaleykümselam... Bence kimseye diyette olduğunu söyleme cnm ben de söylemiiyorum eşime bile ama bunun senin iradenle ilgisi yok. Çünkü insanlara diyetteyim yemiyim diyince hemen bi acıma duygusu başlıyor ve ısrarla ye ye oluyor. Bizlerde kıramadıgımızdan birde sınadığımız nefsimiz yeniliyor. Üzülme lütfen(( Bende bazen öyle oluyor ki ufacık şey canımı sıkıyor hırsımı ağlamaktan alıyorum. Geçen gün hatta bazen değil.. Dediğim gibi üzülme ltfen.. Eşininde yüzüne bakamayacak bişey yok iyi günde kötü günde söz veriyoruz evlenirken
Hoşgeldin hayriyecim bebeğinizi güle güle büyütünessselamün aleykum
günaydın canlarım ben bı gorunup bı kayboluyorum ama ışler peşımı bırakmıyor kardesımın hanımı dogum yaptı 20 gundur onunla ugrasıyordum bugun eve geldım tekrar sımdıde aşure teladuştum yarın yapıcam kısmet olursa onuda bıtıtp artık toparlanmak istiyorum çünkü iradesiz ben 1 senemi şu yazda çöpe atmış bulunuyorum kendımden nefret ediyorum butun bollugu yuzunde giyemediğim kıyafetlerim daraldı eşimin yüzüne bakamıyorum hiç yüzüm kalmadı diyete başlıycam bile diyemiyorum bilmiyorum ne yapıcam tartıla mıyorumda çok korkuyorum anlayacagınız ağır bunalımdayım neyse geçer inşallah artık hep burdayım rabbım ağır bırşey vermesın gorusürüz canlarım
teşekkur ederim canım malasef ben verdiğim kiloların çoğunu aldım ve tartılamıyorum bıle ve bu kıyaetler bolaşana kadar tartılmıycam haklısın moral bozdukça geriye gidiyorum onun için biran once toparlanmam lazım herzaman diyorumya buradan kopunca yapamıyorum birdaha gitmek yok inşalahHoşgeldin hayriyecim bebeğinizi güle güle büyütün
Kilo konusunda moralini bozma canım bunun sana hiç faydası yok hepimiz insanız nefsimiz var bir toparlıyoruz bir dağıtıyoruz napalım şükür allahım dermansız dert vermesin sağlığımızı huzurumuzu bozmasın da verelim kiloları inşallah
teşekkur ederim canım malasef ben verdiğim kiloların çoğunu aldım ve tartılamıyorum bıle ve bu kıyaetler bolaşana kadar tartılmıycam haklısın moral bozdukça geriye gidiyorum onun için biran once toparlanmam lazım herzaman diyorumya buradan kopunca yapamıyorum birdaha gitmek yok inşalah
sağol canım arkadaşım umarım toparlıycam çok iyi geldı yorumlarınız motive oluyorum yeniden yapacagıma ınancım gelıyor çok sağol canım haklısın bır an önce leslie ye başlamam lazım inşallah toparlıycamGunaydin hosgeldin hayriye uzulme artik robot degiliz sonucta sen cok verdin arada aldiginda olur durdugunda yeterki birakma tamamen. Bunalim konusunda hec bisi demim ben kelin ilaci olsa durumundayim :)
Lesliyede basla yine o topige yaziyodun iyi oluyodu. Birakma gozunu sevim biriniz kotu olunca cok uzuluyorum ben. Nolmus biraz tokezlediysek dunyanin sonu degil ya o zaman yapan sendin yine yaparsin ins. Bebeginizde hayirli olsun saglikla buyusun.
Opuyorum seni guzel haberlerini bekliyorum.
Amin ins ic ve dis guveysinden halliceyim hamdolsun :)sağol canım arkadaşım umarım toparlıycam çok iyi geldı yorumlarınız motive oluyorum yeniden yapacagıma ınancım gelıyor çok sağol canım haklısın bır an önce leslie ye başlamam lazım inşallah toparlıycam
bu arada sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık rabbim sağlıkla seninde eline versin bebişini inşalah
Çok sevindim moral bulmana canımsağol canım arkadaşım umarım toparlıycam çok iyi geldı yorumlarınız motive oluyorum yeniden yapacagıma ınancım gelıyor çok sağol canım haklısın bır an önce leslie ye başlamam lazım inşallah toparlıycam
bu arada sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık rabbim sağlıkla seninde eline versin bebişini inşalah
Bonuscum hayırlısıyla doğurup rahatla inşallah 3 çocuklu mutlu huzurlu bir anne olursun Rabbimin izniyleAmin ins ic ve dis guveysinden halliceyim hamdolsun :)
sende yolcu gibi, o da bugün mutfak kapandı artık derdi: )))))
Şükür canım idare ediyoruz işte ben de kilo aldım bu sıralar yinebu arada dafi ablacım Rabbim hayırlı omür versin inş..
hayriyecim tekrardan hoşgeldin...hepberaber aşıcaz inş bunları tekrardan....bende aynı durumdayım canım....
asuman ablacım nasılsın...
Bonuscum hayırlısıyla doğurup rahatla inşallah 3 çocuklu mutlu huzurlu bir anne olursun Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?