• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah gülmacım ama bu haftadan da pek umudum yok. Bir de hiç su içesim gelmiyor benim kızlar, günde iki bardak su ya içiyorum ya içmiyorum nasıl yeneceğim ben bu problemi?

Canım su içmek bardakla olmuyor yanına petşişe alacaksın yarım litre ya da 1 litre yudum yudum içeceksin suyu benim sürekli elimde yanımda telefonumu taşımıyorum yanımda suyumu taşıyorum :60: kendine bir pet şişe edin ve sabahtan akşama kadar yudumla onu :34:

Arkadaşım ben yağlı sütle yağsız sütün ayrımını pek farkedemiyorum valla tat olarak. Sen nasıl ille de yağlı aşeriyorsun, şaşırdım valla, süpersinnn:9::9::
yakınımızda bir köy var sütü oradan alıyoruz, günlük süt yani, light sütün ne tadı var ne kokusu, süt içme hazzı bile yaşamıyosun içerken

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Ben 4-5 gündür giremiyorum. Spor yok diyebiliriz bu hafta soğuktan hiçbişey yapasaım gelmiyor anca yürüyorum ama oda düzensiz :14: yarın sabah bakıcaz artık duruma. Yeni gelenler olmuş hemde baya fazla. Hepsine hoşgeldiniz diyorum :16: Birde herkes ortak bulmuş kendine. Banane bende isterim :63::63::63:

aaa hosgelmissin cnm özlettin kendini eee nereleri gezdin anlat bakalim :34:

yakınımızda bir köy var sütü oradan alıyoruz, günlük süt yani, light sütün ne tadı var ne kokusu, süt içme hazzı bile yaşamıyosun içerken

Evet ya light süt su gibi oluyor günlük yeni sağılmış sütün lezzeti paket sütlerde yok zaten çocukluğum geldi aklıma babannemin ineğinin sütü sarı olurdu üstünde yağ tabakası oluşurdu onun için kakaoyu şekeri basar içerdik :27: o zamanlar yoktu nesquik falan :61: biz kakaolu şekerli sütle büyüdük :37:

misafirim vardı cevap yazamadım ,

105 kiloyum

daha önce 99 iken , 23 kg vermiştim ve 3 yıl korumuştum .

sonra ilaçlar ve ihmalkarlıkla yeniden aldım .

zayıflatıcı ilaçlar da kullanamıyorum , çünkü hamile kalmaya çalışıyorum .

çok abur-cubur yemem ama arada bir, kaçırıyorum ipin ucunu (bu sabah olduğu gibi )

inş. bırakır cnmm çok kötü sigaraya yaşamakkk:50::50:

canım ya öncekı guun 60 dk yurudum bır guzel terlerdım sonra ekmek almaya gıttım markete
kafam usumus basım felaket agrıyor o yuzden pek bakmadım dun anam 60 dk yuruyunce ınsanın dermanı kesılıyor valla:53::53:
ayrıcaaa kendım ıcın kaybetsem senın ıcın kaybetmem motıvasyonumuuu devammm devammmmm
yarın cumaaa cok güzel bir rakam görecegizzz inşallahhhhh:32::32::32::32::32::32:

hoş geldin cnmm inş. muradına erersın bır bebek sahıbı olursun cnmmm rabbım yardımcın olsunn

ohh ohhh sen bu hafta 1incinin de 1 incisi olacaksın gıbı gelıyor bana hadii süpersın vallaa bravo sanaa
:66::66::66::66:

cnm hafta boyunca herkez yaptıgı sporun suresını yazıyor cuma cunu kım daha fazla yaparsa o birinci oluyorr sende baslaa cok guzell not et butun sporunu yuruyüşünü sende katıll:7::7::7::7::7:

Allah ıyılıgını versın arkadasımm ınşş en kısa surede dusersinnn:51::51:

ben her soruna cvb vermeye calısıyorumm bende yenıyıym anlıyoum senıı cnmm:25::25::25:

gecmis olsun canim beni düsündügün icinde ayrica tesekkürler:34:

yarın cuma acı varmı acı nasıl durum:27:

valla simdilik yok bide su günü atlatabilseydik :9:

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Ben 4-5 gündür giremiyorum. Spor yok diyebiliriz bu hafta soğuktan hiçbişey yapasaım gelmiyor anca yürüyorum ama oda düzensiz :14: yarın sabah bakıcaz artık duruma. Yeni gelenler olmuş hemde baya fazla. Hepsine hoşgeldiniz diyorum :16: Birde herkes ortak bulmuş kendine. Banane bende isterim :63::63::63:

slm kizlar...........

50dk plates yaptim toplamda 590dk oldu kop kooooooooooooooopppppp:8::8::8:

yeni biri olarak hosbulduk cok sagol

:85:

Canım bende az önce seni düşünüyordum kalbim temizmiş çıkmış gelmişsin en son eşinle bir seyahete gitmiştin sanırım ondan sonra kayıplardasın :77: nasılsın bakalım nerelerdesin nasıl geçti kısa seyahatin :87: burdan uzaklaşma sakın kilo vermeye rejime devam değilmi :34:

Saol baharcım düşünülmek ne güzel :69: seyahat iyiydi zaten benim memleketim olduğu için gittim bende. Ama çok soğuk yaa Türkiye donuyor bugünlerde. Canım geçende konuştukya ben çıkardım hayatımdan rejim diyet sözcüklerini. Her istediğimden yedim doğrusu ama doyunca bırakıyorum. Birde su içmeyi , spor yapamasamda hareketli olmayı birde yeşil çayımı bırakmadım tabii. Birazda abur cuburu abarttım bu ara ama hemen düzelticem bu durumu yoksa emeklerim boşa gidecek diye korkuyorum.Sen nasılsın ? Gitmedinmi memlekete?

Arkadaşım ben yağlı sütle yağsız sütün ayrımını pek farkedemiyorum valla tat olarak. Sen nasıl ille de yağlı aşeriyorsun, şaşırdım valla, süpersinnn:9::9::9:

İnşallah gülmacım ama bu haftadan da pek umudum yok. Bir de hiç su içesim gelmiyor benim kızlar, günde iki bardak su ya içiyorum ya içmiyorum nasıl yeneceğim ben bu problemi?

Canım bende hiç su içmiyormuşum meğer :26: özelliklede kışın hiç içmezdim ama şimdi bir düzene oturttum herşeyi saatli yapıyorum , böyle alıştım su içmeye. Sabahları ilk iş ılık suyumu içiyorum kahvaltı hazırlamadan önce. Sonra her 2 saatte bir bişeyler yiyorum günlük 8 öğün yapıyor. Bütün öğünlerimin arası 2 saat. Ben her öğünden yarım saat önce koca 1 bardak su içiyorum. Bu şekilde programladığım içinde unutmuyorum.

Canım su içmek bardakla olmuyor yanına petşişe alacaksın yarım litre ya da 1 litre yudum yudum içeceksin suyu benim sürekli elimde yanımda telefonumu taşımıyorum yanımda suyumu taşıyorum :60: kendine bir pet şişe edin ve sabahtan akşama kadar yudumla onu :34:

Haklısın baharcım suyu yudum yudum içmek daha iyiymiş ama benim wc sorunum oluyor öyle içince :9: böbrekler çok çalışıyor sanırım her 15 dk da bir wc ye koşuyorum :17:

aaa hosgelmissin cnm özlettin kendini eee nereleri gezdin anlat bakalim :34:

Teşekkür ederim canım hoşbuldum. Bu soğukta biyeri gezemedim doğrusu ama akrabalarımı özlemişim onlara gittim. Sen nasılsın bu arada? Senin yulaflı bisküvilerden bende yedim bikaç paket :69: bakalım yarın tartı ne diyecek ha bide üçübirarada içmeye başladım hergün 1 tane sana içme derken :1: İçmemem lazım ama çok güzel yaaa cafe crown fındıklı :59:

Evet ya light süt su gibi oluyor günlük yeni sağılmış sütün lezzeti paket sütlerde yok zaten çocukluğum geldi aklıma babannemin ineğinin sütü sarı olurdu üstünde yağ tabakası oluşurdu onun için kakaoyu şekeri basar içerdik :27: o zamanlar yoktu nesquik falan :61: biz kakaolu şekerli sütle büyüdük :37:

Offf onun tadı neyde olurki canım yaa. Şimdi mahalle sütçüleri bile su katıyo veya bozulmasın die değişik maddeler. Paket sütlerden daha berbatlar bizim buradakiler doğrusu.

kizlar seda sayana bakiyormusunuz ahmet maranki var

Seyrettim canım bende. Geçenlerde ilk defa zencefil zerdeçal almıştım öle duruyodu dolapta. Çıkardım şimdi. Sabahları 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezine karıştırıp yutmayı denicem bakalım nasıl olucak? Zaten zencefil her derde deva imiş bide zayıflatıcı etkisi üzerine araştırmalar var. Bi yapiyim bakalım benim hala ayaklarım çok üşüyo. Belki bi faydası olur :31:

Kızlar bi galeta keşfettim tadı çok güzel. Ben araöğünlerde galeta yemiyordum ama alternatif oldu. Bimde ekmecik markası kepeklisini aldım ben süper. bir bardak ayran veya çayla beraber harika bir araöğün oluyor. Tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım hoşbuldum. Bu soğukta biyeri gezemedim doğrusu ama akrabalarımı özlemişim onlara gittim. Sen nasılsın bu arada? Senin yulaflı bisküvilerden bende yedim bikaç paket :69: bakalım yarın tartı ne diyecek ha bide üçübirarada içmeye başladım hergün 1 tane sana içme derken :1: İçmemem lazım ama çok güzel yaaa cafe crown fındıklı :59:

Kızlar bi galeta keşfettim tadı çok güzel. Ben araöğünlerde galeta yemiyordum ama alternatif oldu. Bimde ekmecik markası kepeklisini aldım ben süper. bir bardak ayran veya çayla beraber harika bir araöğün oluyor. Tavsiye ederim

cnm ben artik 3ü1arada ve yulafli bisküvi almiyorum :53: yoksa dayanamiyorum :34: cnm bazende tadini cikarmak lazim hayatin cnm ya misafirlikde iceriz evde bulamayiz :60: 3ü1aradayi , insallah almamissindir , hmm galete yazmissin domatesmi demek isdiyorsun

Son düzenleme:
Back
X