• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkeze grip oldum yatıyorum sabah giemedim beyzus abla kilom 121 ...

geçmiş olsun canım....

Temizlik yaptım harıl harıl. Şimdi kendime bi kahve ısmarliyim artık :68: şöööle bi dinlenim demi? Bu arada yarından sonra evlilik yıldönümümüz :16: Şaka maka 2 yıl bitiyo 3. ye giriyoruz. Ayy çok heycanlıyım bakalım kocişim ne sürprizler yapıcak bana :92::74:
nice mutlu yıllara.....
KİLO ŞAMPİYONLARIMIZ

HAFTANIN BİRİNCİSİ..............GULMA........-2.000.....:65::65::65::66::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ...............GLİKOZ........-1.200.....:65::65::65:::66::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........TOKSİN........-1.100.....:65::65::65::66::nazar:

1 HAFTADA 1 KİLO VERENLER

DOĞA3.....:nazar:

SAFERAN.....:nazar:

ERVAMM.....:nazar:

SPOR ŞAMPİYONLARIMIZ

HAFTANIN BİRİNCİSİ........ERVAMM.................715 DAK........:65::65::65::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ.........DİLANNN.................570 DAK.........:65::65::65::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ......GULMA...................360 DAK.........:65::65::65::nazar:

KİLO VERENLERİ VE AZİMLE SPOR YAPANLARI KUTLUYORUM.....

Arkadaşlar eksik-yanlış bir şey varsa lütfen yazın;hemen düzelteyim....
ellerine sağlık ablacım... ayrıca benim gibi 1 kilo verenleride teşvik ettiğin için çok mutlu oldum....:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Ellerine sağlık BEYZUS ablacım yine uğraştın bizim için. Yanlız kızlar herkes çizelgesini her hafta yenilemiyor sanırım o yüzden siz geçen haftaki- bu haftaki kilonuzu beraber yazarsanız ve gidenide yazarsanız kolaylık olur BEYZUS ablamıza. Bu arada giremedim bi süre ablacım nasılsın ? Tatil bitti artık eve döndün bak senide görmeyi bekliyoruz listelerde :54: ona göre. Salmak yok kendimizi yaza kadar ne verebilirsek kar :81:

Saferan saol tatlım teşekkür ederim. Sende dietisyene gideliden beri çok iyisin , takip ediyorum hep. Ben şöyle düşünüyorum. Temelde mantığı anladık. Artık 300-500 de olsa gidecek bu kilolar eninde sonunda :34: hem biz diyet yapmıyoruzki...! Sağlıklı beslenmeyi öğrendik dimi

Saferan saol tatlım teşekkür ederim. Sende dietisyene gideliden beri çok iyisin , takip ediyorum hep. Ben şöyle düşünüyorum. Temelde mantığı anladık. Artık 300-500 de olsa gidecek bu kilolar eninde sonunda :34: hem biz diyet yapmıyoruzki...! Sağlıklı beslenmeyi öğrendik dimi

evet canım herşey beyinde bitiyor gerisi teferruat.. eski beni düşününce farkı daha iyi anlıyorum dünyaları yiyormuşum...hep düzensiz ve 1 öğüne yüklenmekten.......

Kilo veren herkeslere kocaman tebrik konduruyorum :71:
Allah eksiltmesin arttırsın verdiğimiz kiloları :81:
Valla spor yapmak lazım :59: koca totoşu kaldırmak şart :59:

ALINTIDIR.....

Aytaşı

Duygusal dengeleyici vasıflara sahiptir. Aytaşı, kişinin duygusal gerilimden kurtulmasına ve duygularini kabullenmesine yardımcı olur. Aşırı tepki verdiginiz ve endişeli oldugunuz durumlarda aytaşı sizi dengeler ve diger insanların hislerine karşı duyarlı olmanızı sağlar. İnsanlarla aranızdaki şefkat ve sempati duygularını karşılıklı olarak artırır ve kendisini taşıyan kişiye sempati kazandirir. Duygusal dengeyi saglar ve egoya karşı iyi gelir. Sezgileri ve iletişimi kuvvetlendirir. Yıldızı düşük olanların taşıdır. Nazara karşı etkilidir. Sevgililerin daha ihtiraslı olmasını saglar Kramplara, bacak ağrılarına ve sırt ağrılarına iyi gelir. Oburluğa karşı faydalıdır.

Hanımlar bu durumda benim tek çarem kaldı: 3 kilo ay taşı alıp her tarafıma bezemek........:62::62::60::60::60:

geçmiş olsun canım....

nice mutlu yıllara.....

ellerine sağlık ablacım... ayrıca benim gibi 1 kilo verenleride teşvik ettiğin için çok mutlu oldum....:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Ne demek SAFERANCIĞIM.....Teşviki hak ediyorsunuz.Her zaman emeğe saygıdan yanayım....:70::71:
Ellerine sağlık BEYZUS ablacım yine uğraştın bizim için. Yanlız kızlar herkes çizelgesini her hafta yenilemiyor sanırım o yüzden siz geçen haftaki- bu haftaki kilonuzu beraber yazarsanız ve gidenide yazarsanız kolaylık olur BEYZUS ablamıza. Bu arada giremedim bi süre ablacım nasılsın ? Tatil bitti artık eve döndün bak senide görmeyi bekliyoruz listelerde :54: ona göre. Salmak yok kendimizi yaza kadar ne verebilirsek kar :81:
İyiyim canım sağol;umarım sende iyisindir....Evet artık kendimi toparlamaya başlıyorum pembe günler bitti..
Ben zevkle yapıyorum canım listeleri.Yeterki kilo verelim;valla günlük bile liste yaparım...:70::54:

slm ben 86 kiloyum daha yeni üye oldum inşallah sizlerle beraber kiko vereceğim...

Hoş geldin canım.Başarılar...:71:

KİLO ŞAMPİYONLARIMIZ

HAFTANIN BİRİNCİSİ..............GULMA........-2.000.....:65::65::65::66::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ...............GLİKOZ........-1.200.....:65::65::65:::66::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........TOKSİN........-1.100.....:65::65::65::66::nazar:

1 HAFTADA 1 KİLO VERENLER

DOĞA3.....:nazar:

SAFERAN.....:nazar:

ERVAMM.....:nazar:

SPOR ŞAMPİYONLARIMIZ

HAFTANIN BİRİNCİSİ........ERVAMM.................715 DAK........:65::65::65::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ.........DİLANNN.................570 DAK.........:65::65::65::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ......GULMA...................360 DAK.........:65::65::65::nazar:

KİLO VERENLERİ VE AZİMLE SPOR YAPANLARI KUTLUYORUM.....

Arkadaşlar eksik-yanlış bir şey varsa lütfen yazın;hemen düzelteyim....
canım ellerıne saglık cokkk detaylı olmus:71:

kızlar benım cokkkkk uykum geldı utumu yapıp hemen uyucam:27: bu yuzden menumu erkenden yazım dedım bıde bugun kendıme tatıl ılan ettım acıkcası pek kılo veremedıgım ıcın motıvasyonum dustu malesef ama yarından ıtıbaren toparlıcam kendımı
sabah gozleme
ara 1 bardak tarcınlı sut-kızlar cıdden harıka bıseymıs bu oneren herkese tesekurler-
ogle 1.5 lahmacun yanında sebze sogus
ara 2 kasık katı cacık 1 dılım ekmek
aksam ıspanak haslama yanında 2 kasık yogurt
ara kestane
spor olarakta yıne 67 dk yurudum yanı 5km

hayirli geceler
ilk önce beyzus ablacim eline saglik ugrastin bizim icin :54:
yediklerimi yazayim
sabah
1dilim kepekli ekmek
1kase kadar peynirli yumurta
1fincan kahve