• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meraba arkadaşlar uzun bir süredir girmek nasip olmadı sınawlar falan derken iki aydır safra kesesinde taş teşhisi koyuldu neyse iki aydır iyiydim ağrı yapıyordu yemklerden sonra falan pek sorun yaratır cinsten değildi yani geçen hafta aşırı ağrıda nefes alamaz oldum bi gece fenalaştım acil gittik doktora ameliyat olman gerekiyo falan dediler pek dikkata almadım 3 gündür hastanede yatıyordum bugün sıkıntıdan patladım dedim doktora iki gün izin verdi çıktık.pazartesi tekrardan yatıcağım ve sabah 9da ameliyat olacağım arkadaşlar.bana dua edin kızlar.kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım doktor korkmayın fazla ağır bi ameliyat değil dedi.ama çok korkuyorum ya hala hazır hissetmiyorum bu arada 67 kiloya düşmüşüm :)
sevgiler

benim bu gün ki menüm

sabah 2 dilim ekmek arası beyaz peynirli tost ve çay

Öğle iki dilim kek misafirim vardı 4 bardak çay

akşam 6 gibi bir pide koca iki fincan çay

günaydıın kızlaar..... bu sabah tartıda 132.4 ü gördüm çok mutluyum:66::66::66::66::66: hemen çizelgemi değiştirdim motive ediyor insanı çizelgede gördükçe yoldan çıkmak istemiyor....arife nasılsın canım .....

Sabahları baya fark ediyor bende bu sabah 92,700 çıktım
Geçenyıl bana k.k çok iyi gelmişti buraya düzenli olarak girmek bişeyler paylaşmak kilo bildirimi yapmak umarım şimdide aynı dercede iyi gelir

meraba arkadaşlar uzun bir süredir girmek nasip olmadı sınawlar falan derken iki aydır safra kesesinde taş teşhisi koyuldu neyse iki aydır iyiydim ağrı yapıyordu yemklerden sonra falan pek sorun yaratır cinsten değildi yani geçen hafta aşırı ağrıda nefes alamaz oldum bi gece fenalaştım acil gittik doktora ameliyat olman gerekiyo falan dediler pek dikkata almadım 3 gündür hastanede yatıyordum bugün sıkıntıdan patladım dedim doktora iki gün izin verdi çıktık.pazartesi tekrardan yatıcağım ve sabah 9da ameliyat olacağım arkadaşlar.bana dua edin kızlar.kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım doktor korkmayın fazla ağır bi ameliyat değil dedi.ama çok korkuyorum ya hala hazır hissetmiyorum bu arada 67 kiloya düşmüşüm :)
sevgiler

Merhaba canım çok geçmiş olsun bende salı 11 de giriyorum safra kesesi ameliyatına ameliyatını nerde olucan ben medicanada olucam çok korkuyorum doktoru tanımıyorum diye bide kiloda var hadi bakalım ikimiz içinde herşey güzel olsun.

Naber kızlar epeydir giremedim geçmişede bakamadım misafirim vardı.Onlar gitti ben doktora gittim salı ameliyat dedi çok korkuyorum aranızda olan varmı safra kesesinden ameliyat.

Sabahları baya fark ediyor bende bu sabah 92,700 çıktım
Geçenyıl bana k.k çok iyi gelmişti buraya düzenli olarak girmek bişeyler paylaşmak kilo bildirimi yapmak umarım şimdide aynı dercede iyi gelir
zaten tartlmanın sabah olması lazım....buraya devam eden sonucunu alır mutlaka.....
Merhaba canım çok geçmiş olsun bende salı 11 de giriyorum safra kesesi ameliyatına ameliyatını nerde olucan ben medicanada olucam çok korkuyorum doktoru tanımıyorum diye bide kiloda var hadi bakalım ikimiz içinde herşey güzel olsun.
geçmiş olsun .. ablandan sonra sende de çıktı ırsi bir şeymi bu...korkma inş. bişey olmaz....

sevgiler

Geçmiş olsun kızlar :71: Allah yardımcınız olsun inşallah ikinizinde ameliyatı güzel geçer ve sorunsuz atlatırsınız :87:
ZzZzeynep canım maşallaaahhh nasıl eridin sen öyle :81: ben hatırlıyorum seni eskilerden ama arada hiç girmedin nasıl zayıfladın anlatsana :44:

günaydıın kızlaar..... bu sabah tartıda 132.4 ü gördüm çok mutluyum:66::66::66::66::66: hemen çizelgemi değiştirdim motive ediyor insanı çizelgede gördükçe yoldan çıkmak istemiyor....arife nasılsın canım .....
iyiyim canım maşallah sen kiloları vermişsin benim şu aralar diyet güme gidiyor ama allahtan kilo almamışım demkki verdiğim gerçekten yağ imiş bugün başladım tam olarak fazla giremiyorum internete girsemde ders çalışıyorum biliyorsun dışardan okuyorum bide üstüne staj işi çıktı sormayın artık halimi

Arkadaşlar bugünkü menüm: Sabah.1didlim ekemek, 1didlim salam,1 kibrit kutusu peynir,2 dilim urfa peyniri
ara: badem
akşam: 5 kaşık bulgur,pilavı,1haşlanmış yavık göğsü,yarım domates,çeyrek kuru soğan
ara: 2 bardak 2 kesme şekerli çay.

BANU 145145 veZZZEYNEP çok çok geçmiş olsun.Üzülmeyin ve korkmayın.Hastalıklardan kurtulmanın en önemli yolu MORALdir.Buna canı gönülden inanıyorum.Çünkü ben bunu birebir yaşadım.Kanser olduğumu öğrendiğimde küçük kızım henüz iki aylıktı.Ama ben ALLAHında yardımıyla kısabir sürede atlattım.Herşey insanlar için,önemli olan sizin bundan sonra hayata nasıl bakacağınız ve ondan ne beklediğiniz.:1::1::1:

öneririm koşu bandınııı:66::66::66::66:

tmm cnm hberını beklıyorumm ıyı olur bencedee

güzel geçmişş anlasılıann cnmm ama ben bırazz gümlettim birazdan yurumeye gıdecemm ancaaa
bende kopya yapacaktım ama o kadar abur cubur yemısımkı utandım dogrusuu
1590 cal almısımmm

yarın guzel bır gun olr ınsallahhh:26::26::26::26::26:

canim daha kocumuzdan haber gelmedi haberdar ederim
ayrica 1500 calori okadarda cok degil yürüyüste yaptiysan erir merak etme

herkese mrb:40:

hmn tanıtıym kndmi aslında 2 senedir bu siteyi takip ediyorum ama pek yorumlara katılmadan:17:
25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2.5 yaşında bi oğlum var ve ben sınırı 100 kg.a dayadım nerdeyse:59:kilo vermek gibi bi derdim yok sanarken aslında okdr çok varmşki bnm gbi kilolu bi arkadaşı aylr sonra dal kemik görünce kendimden utandım resmen :27: çok fena taktım kafayı kızlar ama motivasyon çok önemli sizlerden(hadi tangooo zayıflarsın sen tangoooo :9: gibi kelimeler duymaya çok ihtiyacım vr yardım edin bana bundan snra umarım bol bol görüşürüzz buarada az önce nette zayıflama haplarına baktım ama korktum biraz kötü sonuçlar doğurabilir die en uygunu koşu bandı gibi geldi:61: fiyatlara bakıcam şmdi umarım çok uçuk değillerdir inşallah sizlerde istedğiniz kiloları verirsinizzz

baya uzun olmş kusura bakmayın :17: iyi geceler

Selam arkadaşlar konuya balıklama daldım görünce,şu kayıt işlemleri filan nasıl oluyorsa bir yardımcı olun da ben de size katılayım.Şu an gece 03:14 bütün gün yediklerime ve üzerimdeki kıyafetlerle birlikte 98,1 kg.mım.Sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.Lütfen manevi olarak ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var belki bu sefer grup inancıyla başarırım diyorum.Konuyu yarın daha müsait bir zamanda başından sonna kadar okumayı planlıyorum.Çok heyecanlandım umarım her şey güzel olur.Diyet gurbundaki arkadaşlara da azim ve başarı diliyorum...

hmn tanıtıym kndmi aslında 2 senedir bu siteyi takip ediyorum ama pek yorumlara katılmadan:17:
25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2.5 yaşında bi oğlum var ve ben sınırı 100 kg.a dayadım nerdeyse:59:kilo vermek gibi bi derdim yok sanarken aslında okdr çok varmşki bnm gbi kilolu bi arkadaşı aylr sonra dal kemik görünce kendimden utandım resmen :27: çok fena taktım kafayı kızlar ama motivasyon çok önemli sizlerden(hadi tangooo zayıflarsın sen tangoooo :9: gibi kelimeler duymaya çok ihtiyacım vr yardım edin bana bundan snra umarım bol bol görüşürüzz buarada az önce nette zayıflama haplarına baktım ama korktum biraz kötü sonuçlar doğurabilir die en uygunu koşu bandı gibi geldi:61: fiyatlara bakıcam şmdi umarım çok uçuk değillerdir inşallah sizlerde istedğiniz kiloları verirsinizzz

Selam tango en son gelen biziz galiba :) peki o dal gibi olan arkadaşın neler yapmış?hapları deneme derim kendi adıma denemediğim şey kalmadı,geçici çözüm bence bir çoğu.Doktor önerse bile 2. kez düşünmek lazım.Ben 2005 senesinde 89 kilodan 58 e düştüm doktor ve ilaç tedavisiyle ama bırakınca çok daha fazlasıyla geri döndüler.Bence yürüyüş spor şart kesinlikle.Sana da başarılar diliyorum tango ve kendime de :17:

hanımlar bu knorrun hazır çabuk çorbaları hakkındaki fikriniz nedir.iş yerinde öğlen araları 1 bardak içsem etimekle nasıl olur acaba?öğlen yemeğe çıkma fırsatım olmuyor.iş yerinde geçiştiriyorum genelde.çıktığım zamanda malum lokantalarda yiyorum.bu konuda tavsiyeniz var mı?

eğer canın ille de çorba içmek istiyorsa küçük bir termosa çorba koyup götürebilirsin..

Banu145145,ZZZeynep her ikinize büyük geçmiş olsun.Banucuğum tam ablanın iyileşmesini beklerken senin de ameliyat olacağını duyunca çok şaşırdım.acaba bu yapılan diyetlerle ilgisi var mı?sende kk diyeti yapmışmıydın.kızlar çok dikkatli olmak lazım.sağlıklı yemek kültürümüzü geliştirmek zorundayız..

Herkese merhaba,
Sizleri çoook özledim,hepinizi öpüyorum şap şup...:))

Tatil nedeniyle şehir dışındayız..Az kaldı vuslatın bitmesine, kedinize çok iyi bakın.Ben sistemli bir şekilde kilo almaya devam ediyorum..:))))Haberiniz ola..:)))

Son düzenleme:
Merhaba herkeze tekrardan

Ben düşündümki eve kondisyon bisikletimi alayım birde sauna şortumda var ama hem terler hemde spor yapmış olurmuyum ne dersiniz ama kondiyon biskletleride fiyatları hep 100 tl üsünde daha ucuz olan varmı acaba....:47::47::47:

Herkese merhaba,
Sizleri çoook özledim,hepinizi öpüyorum şap şup...:))

Tatil nedeniyle şehir dışındayız..Az kaldı vuslatın bitmesine, kedinize çok iyi bakın.Ben sistemli bir şekilde kilo almaya devam ediyorum..:))))Haberiniz ola..:)))

YENAAAAA YEEEENAAAAA YENNAAAAAAAA :3: :3: :3:
Ayyy seni görmek çok güzzzzeeeeelllllll :16: çok özlediiikkkkkk biran önce dönmeni bekliyoruzzz :61: aldığın kiloları hep beraber geri verdiricez sana :34: Çok özlettin kendini çabuk dön :81:

Selam arkadaşlar konuya balıklama daldım görünce,şu kayıt işlemleri filan nasıl oluyorsa bir yardımcı olun da ben de size katılayım.Şu an gece 03:14 bütün gün yediklerime ve üzerimdeki kıyafetlerle birlikte 98,1 kg.mım.Sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.Lütfen manevi olarak ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var belki bu sefer grup inancıyla başarırım diyorum.Konuyu yarın daha müsait bir zamanda başından sonna kadar okumayı planlıyorum.Çok heyecanlandım umarım her şey güzel olur.Diyet gurbundaki arkadaşlara da azim ve başarı diliyorum...

Gece topiğin ışıklarını kapatmadığımız iyi olmuş :1: maşallaaahh ışığı gören gelmiş ve gerçekten hoşgelmişler :71: :16:
Doğru yerdesiniz kızlar zayıflamak istiyorsanız yapmanız gereken hayatınızı düzenlemek ve tabi egzersiz yapmak öncelikle biz rejimde değiliz çıkarın o sözcüğü lügatınızdan sağlıklı ve dengeli besleniyoruz o an canımız ne istiyorsa yiyoruz tabi makul ölçülerde ama şuna dikkat ediyoruz gerçekten canımız onu yemek istiyor mu yoksa duygusal açlık çekiyoruzda canımız istiyormu sanıyoruz bu ikisi arasındaki ince çizgiyi belirledikten sonra hayat çok daha güzel yavaş yavaşta olsa bir şekilde gidiyor kilolar. Bu arada greendreamsın dediği gibi günde en az 2 lt su içerek içimizdeki nefis canavarını boğuyoruz :34:
Hoşgeldiniiizzzzzz :3: boyunuzu,kilonuzu ve yaşınızı yazarak sizi tanımamızı sağlayabilirsiniz :61:

Back
X