• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba doğacım naber hiç sorma büyük beden oldumu fiyatlar uçuyor.Bende marks spencera gittim her beden var fiyatlarıda bayağı düşürmüşler özellikle kazakların.
aa kız bende 3 gün önce forum istanbulşdaki mağazasına gittim... bana göre bilşe vardı indirimden ablam 30 liraya elbise aldı çok güzeldi kasiyer bile şaştı fiyatına oda 100 kilo falan 2 beden büyüğü bile vardı....
akşam oğlana söylerim ben bilmiyorum da:69:
tama bakarım o zaman....
aman canım değiştirme en güzeli bence onlar ben aldım digital pişmanım şimdi klasik tartı alıcam kendimi.
benim ki arzum digital bayadır kullanıyorum hiç bozulmadı pil zayıflayınca saçmalıyor sadece...

aa kız bende 3 gün önce forum istanbulşdaki mağazasına gittim... bana göre bilşe vardı indirimden ablam 30 liraya elbise aldı çok güzeldi kasiyer bile şaştı fiyatına oda 100 kilo falan 2 beden büyüğü bile vardı....

tama bakarım o zaman....

benim ki arzum digital bayadır kullanıyorum hiç bozulmadı pil zayıflayınca saçmalıyor sadece...

AA bende ordan alıyorum pantolanlarıda çok rahat beli lastikli olanlar.Ne biliyim yada benim şansıma 3 tane aldım arzum arçelik tefal hepside bozuk olcak hali yok diye düşünüyorum galiba bozuk olan benim göbiş...

aman canım değiştirme en güzeli bence onlar ben aldım digital pişmanım şimdi klasik tartı alıcam kendimi.

çok sağlam çıktı yıllar oldu ben alalı şimdide kızım üstünden inmiyor bozulana kadar gitsin o zaman
saferan birini etek ucundan keserek belekadar getirdim biride etek ucundan bol başladım göüse kadar işleyin büzerek roba gibi yaptım sen nasıl başladın

çok sağlam çıktı yıllar oldu ben alalı şimdide kızım üstünden inmiyor bozulana kadar gitsin o zaman
saferan birini etek ucundan keserek belekadar getirdim biride etek ucundan bol başladım göüse kadar işleyin büzerek roba gibi yaptım sen nasıl başladın

bede etekten başladım ucu haroşa sonra düz göğüsaltından çift lastik yapim diyorum toplasın üstünüde bebeyaka istiyorum karpuz kol becerebilirsem tabii bebe yaka nasıl olcak onu bulmaya çalışıyorum seninki öyleydi dimi..

bede etekten başladım ucu haroşa sonra düz göğüsaltından çift lastik yapim diyorum toplasın üstünüde bebeyaka istiyorum karpuz kol becerebilirsem tabii bebe yaka nasıl olcak onu bulmaya çalışıyorum seninki öyleydi dimi..

yok sandık yaka yaptım giyip çıkarması kolay olsun diye

Ya bendemi sorun var arkadaşlarımdamı anlamadım 2 tane çok yakın arkadaşım var onlarla haftada 1-2 kere görüşüyoruz mutlaka nedense onlar zayıfladığıma inanmıyorlar.
Bi tanesine 15 kilo verdim dedim bana '' nerenden verdin'' dedi :47:
Diğerine zayıflıyorum ben dedim yüzüme bakıp gülerek resmen dalga geçer gibi '' zayıflıyormusun :1: '' dedi :43: :14: moral bırakmadılar insanda 15 kilo çok az sanırım vucudumda farkedilmiyor :14: canım çok sıkkın :25:

tskler kizlar bide direksiyonu alirsam ins kullanirim hayirlisiyla kim tutar beni ozaman:10::10::10::10::10::10: ya ins oda cok yakinda ins

Alırsın alırsınnnn, biz güveniyoruz sana, yürüüü kim tutar seni arkadaşımmm...

Naber ortak nasılsın diet nasıl gidiyor sakın kaçırma bugün.Ben zaten tam dietteyim anca sulu gıdalar yiyebiliyorum.

Orticim ben de bu iki gündür çok sıkıntılardaydım da Allah'a şükür bugün bir çok işim çözülecek Allah'ın izniyle... Sen neden sadece sulu yiyorsun ameliyat için mi?

Ya bendemi sorun var arkadaşlarımdamı anlamadım 2 tane çok yakın arkadaşım var onlarla haftada 1-2 kere görüşüyoruz mutlaka nedense onlar zayıfladığıma inanmıyorlar.
Diğerine zayıflıyorum ben dedim yüzüme bakıp gülerek resmen dalga geçer gibi '' zayıflıyormusun :1: '' dedi :43: :14: moral bırakmadılar insanda 15 kilo çok az sanırım vucudumda farkedilmiyor :14: canım çok sıkkın :25:

canikom bakma sen onlara kilon çok olsa bile 15 kilo farkedilmicek bi kilo değil 5 kilo bile insanda farkederken 15 kilo nsl farketmez? bakma sen var öyle tipler insanın moralini bozuolar bnmde vardı öle bi arkadaşım :)

bazı insanlar böyle gıcık oluyorlar canım boş verrrrr getir 15 kğ yı bakalım azmı çokmu diyeceksin

Ya arkadaşım sen giydiğin pantolonlardan kazaklardan 15 kilo verdiğini fark ediyor musun? Önemli olan bu... Onlar seni sık gördüğü için fark etmiyorlar... Bir de uzun süredir görüşmediğin biriyle görüş o fark edecektir. 15 kg. az mı yahu?

Canım sıkıldı yaa benim çok çabuk kilo vermem lazım :43: kalkıp leslie yapayım oturdukça erimez bu yağlar :59:

Başın sağolsun canım bende antalyadayım. O patlayan yeri haberlerde görmüştüm ama dolum tesisimi nedir anlayamadım.

cnm lımanda petrol dolum tesısı cok saol
selam kizlar günüm disarda gecti bugün ve hic düzgün uyamadim
dikkat edemedim beslenmeme
kacamak yapmadim ama düzgün biseyde yemedim
insallah kepiniz iyisinizdikr

cok üzüldüm canim ne kadar asi cektigini tahmin edebiliyorum allah rahmet eeylesin
basin sagolsun allahtan sabir diliyorum tüm aylene

cok saol cnm allah razı olsun sende kaldın tek :30:

Hoş geldin canım aman ol bende oyüzden hemen olmaya karar verdim.

Canım ya tam ameliyata hazırladılar kanımda iltihap çıktı iptal oldu iyikide iptal olmuş akşam ateşim 39.5 oldu şimdi berbat halde yatıyorum.Bak yokluğumdan faydalanıp yutma yazamasamda takipteyim ona göre bende bu yemek olayından kimselere gitmiyorum inanki.

Kız haftadamı 30 saatttt
:52::52::52:

Katılıyorum canım.

Canım çok değil sakın üzme kendini tam aksi az bile

yok 30 dakika sadece :52:

tebrik ederim kazasiz belasiz kullan insallah

GULMA;

Başın sağ olsun canım.Allah sizlere sabır;metanet ihsan etsin.Abine de Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşallah.
Çok zor ama katlanmak lazım.Hepimizin başına bir gün böyle şeyler geliyor.Allah sabrını versin...

ay canım bundan sonra ortiyiz o zaman ...
duyduk duymadık demeyin biz arifeebeyle orti olduk........

geçmiş olsun benimde dişler çok sorunlu dişeti amaliyatı lazımmış......

başın sağolsun allah kalanlara ömür versin....

tebrikleeer........[/COLOR][/I][/B]

hepiniz cok saolun arkadaslar allah kımsenın basına vermesın cok acı rabbım esıne sabır versın

Canım ya tartılar sanırım bizim kilolar yüzünden yanlış sonuçlar veriyor benimkide beni bir tartılıyorum çok bir tartılıyorum az eşime dedim bu tartı bozuk o tartılıyo 5 kerede çıksa aynı tabi böyle olunca insanın sinirleri bozuluyor ben kaç kere tartı yüzünden diet bozdum kafasız kafammmm......

sorma valla benim de az kaldı oynatmama... aynen benim de abim çıkıyor bi fark yok ben çıkıyorum bi o yana gidiyor bi bu yana. en iyisi sanırım normal basküller ama insan gram bile verse mutlu oluyor onda da onu görme imkanımız yok maalesef napsam bilemedim...:26:

bende düşünüyorum benim tartı klasik değiştirmek istiyorum çeşit çokdu baktım hangisinden almalı ki?

en sağlıklısı o tartılar ama dediğim gibi gram hassasiyeti olmadığı için sorun oluyor... bende hem ondan var hem ondan normal tartı diğerine göre hep 2 3 kilo eksik tartıyor ama onun huyunu bildiğim için anlayabiliyorum kaç kilo olduğumu...:9:

valla Bahar'cım kesinlikle sıkma canını, hepimiz karşılaşıyoruz böyle insanlarla ben haset olduğunu düşünüyorum bu insanların... ben de ne laflar yedim boşuna uğraşma nasıl olsa bırakacaksın, versen nolcak sanki oran buran sarkacak, yüzün çökecek çirkinleşeceksin, biz seni böyle de seviyoruz! kilo sana çok yakışıyor ne gerek var bla bla bla... bu sözlerin iyi niyetlisini de kötü niyetlisini de anlayabilir yaştayız hepimiz çok şükür... ama ne zaman ki - şu son bir kaç ayda aldığım kiloları çıkarırsak - 40 kilo verdim karşılarına çıktım hepsi birer birer döküldü hala obez sınıfında olmama rağmen çoğu senin yanında dolaşmayalım artık fazla güzelleştin kıskanıyorum bilmem ne gibi cümleler sarfetti! önceden yüzüm çocuk gibiymiş şimdi dişilik gelmiş itiraf ediyorlalarlarmışmış... :9: ve inanır mısınız kızlar son bir kaç aydır kan ilaçları yüzünden kilo aldım ama hala her gördüklerinde yaa sen iyice incelmişsin yine mi kilo verdin kalmamış bişi yeter artık kilon kalsın biraz diyorlar...:9: hala direniyor saftirikler..! hepsi benden akıl almaya çalışıyor flan... ne kadar yakın ne kadar samimi olursa olsun işin içine kıskançlık girince her şeyi bekliyorum artık insanlardan...:95:

nasıl dolduysam çok uzattım lafı ama velhasıl kelam Bahar'cım bunlar seni gaza getirsin bi kilo ver gör bakalım yüzleri neye dönüyor sorarsın o zaman kızlar siz de çatır çatır diye sesler duyuyor musunuz diye? :9:

sorma valla benim de az kaldı oynatmama... aynen benim de abim çıkıyor bi fark yok ben çıkıyorum bi o yana gidiyor bi bu yana. en iyisi sanırım normal basküller ama insan gram bile verse mutlu oluyor onda da onu görme imkanımız yok maalesef napsam bilemedim...:26:

en sağlıklısı o tartılar ama dediğim gibi gram hassasiyeti olmadığı için sorun oluyor... bende hem ondan var hem ondan normal tartı diğerine göre hep 2 3 kilo eksik tartıyor ama onun huyunu bildiğim için anlayabiliyorum kaç kilo olduğumu...:9:

valla Bahar'cım kesinlikle sıkma canını, hepimiz karşılaşıyoruz böyle insanlarla ben haset olduğunu düşünüyorum bu insanların... ben de ne laflar yedim boşuna uğraşma nasıl olsa bırakacaksın, versen nolcak sanki oran buran sarkacak, yüzün çökecek çirkinleşeceksin, biz seni böyle de seviyoruz! kilo sana çok yakışıyor ne gerek var bla bla bla... bu sözlerin iyi niyetlisini de kötü niyetlisini de anlayabilir yaştayız hepimiz çok şükür... ama ne zaman ki - şu son bir kaç ayda aldığım kiloları çıkarırsak - 40 kilo verdim karşılarına çıktım hepsi birer birer döküldü hala obez sınıfında olmama rağmen çoğu senin yanında dolaşmayalım artık fazla güzelleştin kıskanıyorum bilmem ne gibi cümleler sarfetti! önceden yüzüm çocuk gibiymiş şimdi dişilik gelmiş itiraf ediyorlalarlarmışmış... :9: ve inanır mısınız kızlar son bir kaç aydır kan ilaçları yüzünden kilo aldım ama hala her gördüklerinde yaa sen iyice incelmişsin yine mi kilo verdin kalmamış bişi yeter artık kilon kalsın biraz diyorlar...:9: hala direniyor saftirikler..! hepsi benden akıl almaya çalışıyor flan... ne kadar yakın ne kadar samimi olursa olsun işin içine kıskançlık girince her şeyi bekliyorum artık insanlardan...:95:

nasıl dolduysam çok uzattım lafı ama velhasıl kelam Bahar'cım bunlar seni gaza getirsin bi kilo ver gör bakalım yüzleri neye dönüyor sorarsın o zaman kızlar siz de çatır çatır diye sesler duyuyor musunuz diye? :9:

canım sana vallahi maşallahhhhh :nazar: :)) bizde yaşıycaz inş bu duyguyu :16: eee biz ne zamn başlıorz beraber orti :D

Ya kızlar gerçekten de bazı insanlar var ki görür görmez karşısındaki insan hakkında ilk düşündüğü şey kaç kilo almış ya da kaç kilo vermiş... Budur yani... :50:Ben insanlara o gözle bakmam yaa... İnsanlara görür görmez ne kadar kilo almışsın ya da vermişsin diye bir cümlem hiç olmamıştır... Bir de banane demi ya aldığı kilolar da verdiği kilolarda kendisini en fazla eşini ilgilendirir beni ilgilendirmez ki... Benim kilolarım insanları neden bu kadar ilgilendiriyor ben bunu hiç ama hiç anlamıyorum... :53:Benim kadar olan bir arkadaşım son zamanlarda kilo aldım 80 oldum diye yalan söylemesini ayrıca hiç anlamıyorum... :47:Ben 98 im sen benden daha kilolu olmasan bile benim kadarsın ve boyun benden de uzun nasıl 80 oluyorsun gel beraber tartılalım dicem bir gün öylece kalacak yaaa...:52: Ya ne sinir oluyorum bu insanlara... Ben de dolmuşum yaniii ... Bu konunun açığa çıkmasıyla döküldümdüüü...:9::9::9:

Canım sen takma öyle insanları bazen dost gibi görünüp kuyu kazan çok insan var bu dünyada bazı insanlar kıskanç oluyor sen zayıflayınca güzelliğin farkedilcek kendine güvenin artıcak bazı kişilerde bunu kaldıramaz eminimki 15 kilo çok farketmiştir.

Alırsın alırsınnnn, biz güveniyoruz sana, yürüüü kim tutar seni arkadaşımmm...

Orticim ben de bu iki gündür çok sıkıntılardaydım da Allah'a şükür bugün bir çok işim çözülecek Allah'ın izniyle... Sen neden sadece sulu yiyorsun ameliyat için mi?

Yok canım ya boğazlarım içler acısı durumda anca sulu gıdalar geçiyor.Hayırdır ne oldu canım.

Back
X