Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen diyince hemen baktım ne güzel şeyler yapmışlar.....filografi diyince görünce tanıdım okulda yapardık bizde...

emoşum şimdi çıkmam lazım açil ..arada gel lütfen görüşeliiim...öptüüüm...

mrb kızlarrrrr kahvaltımı yazıyım önce
tost ( 2 küçük dilim)
yarım bardak karışık meyve suyu
5 tane fındık.

bugün yemekte nohut pilav varmış:25: hiç sevmem ne yapıcam bilmiyorum.aç kalırım herhalde:31:

bide işe giderken 1 fincan yağsız sütün içine 1 çay kaşığı bal ekliyip içsem nolur kii:24:

evrim geçirmeme az kaldıııııı....:21: biraz duraksadım ama bu hafta tekrar toparladıım...:34:

yuvana döön...net yokmu yineee...acil toparlanman lazııım...:20:.
[/

dondum tamam ama benım hocam ol ne dersen yapıcam soz...
yagmurgozlu nasılsın oglun geldımı cnm....

taamam sen karar verde biz burdayııız....

günaydınnnnnn kızlarrrrrrr...:16::16::16:

bir dünya sayfa okuyup bir o kadar da alıntı yapmıştım ama pc ekran donunca hepsi gitti :47::47::47:

kısaca hasta olanlara geçmiş olsun...

ayşecim...... emire geçmiş olsun kuzucuk bu sene çok hasta oldu kıyamam :50::50::50:

banucum......ayşeciğin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim geçmiş olsun:16::16::16:

nevzamansız......canım seninde sonuçlar iyi çıkmış geçmiş olsun Rabbim dilediğini en kısa zamanda kucağına versin bizde topik teyzeleri olalım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ilknurcum......dualarım oğluşun ve seninle inşallah iyi haberler vereceksin bizlere:16::16::16::16:

nursenacım......dün akşam ıspanaklı börek yaptım oğlum için ben yemedim:21::21::21::21:
saol ablacım Allah razı olsun. inşallahhh:16::16::16:

ben bilmiyom paçanga böreği büyüklüğü ne kadar oluyor??yanında bişi yemediysen zararlı bence çalışan bir bayan için çok değil ama tabi gün içinde baklava fln götürdüysen o kötü işte
yok akşam kadar sıfır kaçamak yaptım ama gel görki ben görümce hain... işyerim ona yürüme mesafesinde havada soğuk olunca iş çıkışı uğrarım eşim ordan alır beni.çağırdı illa hava çok soğuk gel diye börek yapmış:17::17::17: ee bu açç da yedi tabikidee...büyük canım öle küçük parça değil yani..başka bişey yemedim çayla beraber hüplettim..

Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
KArnabahar pişirdiysem kıymalı,beşamel soslu yaptım..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..

Ispanaklı börek mesela bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Zor yaa yemek beğendirmek.:(
yena maşallah:nazar::nazar: el açması börek hiç yapmadım..ne hamarat hatunlarsınız yahu..sebze sevsin tabiki tatlı sevmesinnnnnnnn:14::14:

Herkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç

günaydınnnnnn kızlarrrrrrr...:16::16::16:

bir dünya sayfa okuyup bir o kadar da alıntı yapmıştım ama pc ekran donunca hepsi gitti :47::47::47:

kısaca hasta olanlara geçmiş olsun...

ayşecim...... emire geçmiş olsun kuzucuk bu sene çok hasta oldu kıyamam :50::50::50:

banucum......ayşeciğin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim geçmiş olsun:16::16::16:

nevzamansız......canım seninde sonuçlar iyi çıkmış geçmiş olsun Rabbim dilediğini en kısa zamanda kucağına versin bizde topik teyzeleri olalım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ilknurcum......dualarım oğluşun ve seninle inşallah iyi haberler vereceksin bizlere:16::16::16::16:

nursenacım......dün akşam ıspanaklı börek yaptım oğlum için ben yemedim:21::21::21::21:
Sağol yağmurgözlü inşallah diğer tahlillerde temiz çıksında tam rahatlıycan.
Geçmiş olsun mery ciğim..
KEsin sanaldan salgında oluyor. birimiz hastalanınca diğerimizde etkileniyor..
artık nasıl bir bağ varsa aramızda..:)

Bende yarın yapacağım ıspanaklı börek..
cuma kurtarır.:))

Ne güzel temenniler..

Günaydınn..
Bende çok severim bende cuma günü yapıyım ama bende sendeki yetenek yok anca hazır yufkadan döşeme yaparım artık.
Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..

Ispanaklı börek mesela bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Haklısın çocuklar birbirlerinden etkileniyolar yemek seçilmeside evde çok zor gerçekten.

Herkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç
Geçmiş olsun canım gerçekten ciddi bir salgın var herkes hasta.

Herkeslere tünaydın ben anca kalktım daha kahvaltı etmedim ilaçlarım için 3 badem yedim o kadar artık bu saatten sonra kahvaltı etmem bir saat daha bekleyip öğlen yemem daha mantıklı olucak birazdanda temizlik olucak evde bu sayede atlatırım diye düşünüyorum umarım tabi cuma günü kabusu çökmeye başladı üstüme korkarak tartıya gidicem bu hafta üzüntüler sıkıntılar diet hak getire oldu.

Herkese iyi günler arkadaşlar;

Yenam;kızcağızın kendi yemek pişirip birilerinin beslenmesinden sorumlu olunca anlayacak ancak ne kadar zor olduğunu..Ne pişireyim diye düşünmek en zoru zaten...

Bir de süslemiş;lezzetlendirmiş benim kardeşim sebze yemeklerini;marifetli çiçeğim benim...

utancımdan gelmıyom topige valla sen nerdeyse benım kaaaa olmussun...107 yım suanda...

Hoş geldin Emineciğim;:71:

Bizden ayrıldın kiloları aldın demek...

Öyleyse ne yapıyormuşuz''+90 dan ayrılmıyormuşuz''

Neyse; hep birlikte veririz inşallah;yeter ki isteyelim ve iradeli olalım...Başaracaksın;inanıyorum...

Çok geçmiş olsun canım.Acil şifalar inşallah...

evrim geçirmeme az kaldıııııı....:21: biraz duraksadım ama bu hafta tekrar toparladıım...:34:

yuvana döön...net yokmu yineee...acil toparlanman lazııım...:20:.
[/

dondum tamam ama benım hocam ol ne dersen yapıcam soz...
yagmurgozlu nasılsın oglun geldımı cnm....
EMİNE KÜRKÇÜ DÜKKANINA HOŞGELDİN CANIM :1::1::1:EVET OĞLUŞUM GELDİ ÇOK ŞÜKÜR...RABBİM BÜTÜN TESKERE BEKLEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ..

AÇMA BÖREKLER FALAN HAMARAT HATUN SENİ :23::23:ÜZÜLME CANIM KIZÇEMİZ İLERDE ANLAYACAK SENİ:16::16::16:

dermanabla Allah yardimciniz olsun ,hem es hem cocuk hastalaninca baya yorucu olur
Allah acil sifalar versin insallah

Back
X